Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γεια σας γοργονακια μου. Ξερω οτι δεν σας επισκεπτομαι αρκετα τον τελευταιο καιρο αλλα ...υποχρεωσεις!!!!

Ευπειθως αναφερω οτι μετα την υπεροχη απωλεια των 11,5 κιλων και την ανακτηση των .....???? εξ αυτων ( μη ρωτατε ποσα!!!), σημερα πουρνο και παντα χωρις ρουχα και μετα το πιπιρουμ που λεει και η αρχηγος, η λατρεμενη μου ζυγαρια, με φασκελωσε με το υπεροχο νουμερο των 86!!!! Να ειμαι ειλικρινης, εκτος απο μικροπαρασπονδιες, δεν εχω κανει χαζομαρες. Απλα....... εχω καιρο να αθληθω!!!!!! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!! και πληρωνω τις συνεπειες!!! Καλα να παθω.

Αυτο που εχω διαπιστωσει ολον αυτο τον καιρο που ασχολουμαι με το θεμα της διατροφης, ειναι οτι ειναι σημαντικο να μαθουμε να τρωμε σωστα και να κανουμε καποιο ειδος ασκησης. Επομενως, για να χασουμε κιλα δεν αρκει μονο η διατροφη αλλα οποσδηποτε χρειαζεται η ασκηση.

Μη τρομαζετε οταν ακουτε ασκηση. Ακομη και με το εντατικο περπατημα, σταδιακα χανουμε βαρος. Αργα αλλα υγιεινα!!!!

Συμπερασμα: σηκωθειτε απο τον καναπε οπου θα βαρυνε περισσοτερο το σωμα σας και θα τρωγατε ενα σωρο βλακειες μπροστα στη TV και βουρ στους δρομους. Απαραιτητως να παρετε ενα μπουκαλακι νερο στα χερια σας!!! Ακομα ... καθεστε?????????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα! Πόσο δίκιο έχεις Γεωργία μου για την άσκηση.... Από αυτό το Σ/Κ που θα είναι εδώ ο άντρας μου, δεν θα βάλω κ....ο κάτω. Με το καρότσι βουρ για παιδικές χαρές και πλατείες. Θα τρέχουν τα μικρά μου, θα τρέχω κι εγώ από πίσω τους. Πάντως, ρε παιδιά, (να είναι η ζέστη;) δεν έχω πολύ όρεξη για φαγητό τελευταία. Αφήστε που τρώω νωρίς το βραδινό, δηλ. μέχρι 8-8:30. Παλιότερα προσπαθούσα να συγκρατηθώ για να φάω όσο πιο αργά γίνεται. Κακώς τελικά, λάθος μου! Τώρα που κοιμάμαι κατά τις 12 και να πεινάσω, δεν τρώω τπτ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

χελόουουουουουουου!!!

Τι μου κάνετε???? Μπράβο στα χασίματα, πολύ περήφανη είμαι!!! (για εσάς).

Γεωργία μου δυστυχώς μαθαίνουμε από τα παθήματα μας, άντε ξεκίνα πάλι το περπάτημα (τα λέω εγώ από τον καναπέ αυτά... αλλά όκ, η ρημαδοκατάσταση φταίει) γιατί έρχεται και καλοκαιράκι! Και τα λεπτά μπλουζάκια διαγράφουν τα σωσίβια,τα άτιμα!!!

Σημειώνω την πρόοδο μου στο θέμα διατροφής: δεν τρώω βράδυ, εάν πεινάσω πολύ τρώω φρούτο. Επίσης, και μέσα στη μέρα τρώω φρούτα,έτσι σα φάρμακο. Μόλις τελείωσα το μήλο μου!

Ωραίο και το 2ο λίνκ που βάλατε με τα τιπς, πάω να διαβάσω!

Σημείωση: θέλω να αμαρτήσω με crispy pops, ξέρει καμιά από τι είναι? από καλαμπόκι? επίσης, τα lays έχουν βγάλει κάτι τύπου πατατάκι με βρώμη, σίκαλη κτλ. Σόρρυ αρχηγέ, τα πήρε το μάτι μου πριν μείνω μέσα. Θα είναι η ανταμοιβή μου που δεν τρώω βραδινο και τρώω πολλάααα φρούτα

Καλλιοπάκι, εμένα η Μαρία (αρχηγός) μου είχε πει ότι ήταν λάθος να μην τρώω βράδυ, άσε που καταπιεζόμουν κιόλας. Τώρα τρώω αυτά που λέει η δίαιτα αλλά νωρίς.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλλιοπάκι, εμένα η Μαρία (αρχηγός) μου είχε πει ότι ήταν λάθος να μην τρώω βράδυ, άσε που καταπιεζόμουν κιόλας. Τώρα τρώω αυτά που λέει η δίαιτα αλλά νωρίς.

ωχ σοβαρά??? κι εγώ νόμιζα έκανα κάτι καλό και σωστό....

Τι ώρα τρώς δηλαδή? Διότι εγώ παλιά έβαζα τη μικρή για ύπνο κι έτρωγα κάτι (π.χ. ένα σαντουιτσάκι) μέτά τις 10, εκτός εάν με έπαιρνε ο ύπνος μαζί με τη μικρή, οπότε έχανα το βραδινό!!

Τώρα δεν ξανατρώω μετά τις 8 και προσπαθώ να το πάω και μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή να σταματάω στις 7 το απόγευμα.

Καταπιέζομαι από την άποψη ότι λαχταρώ παγωτά και χαζά, όχι από πείνα καθεαυτό πάντα.

Διαφημίσεις

Γύρω στις 8-8:30 έχω φάει. Πάντως, στη θέση σου (θα το πω σιγά μη μας ακούσουν) θα εκμεταλλευόμουν την εγκυμοσύνη μου και θα έτρωγα ό,τι και όποτε ήθελα!:)

Να δεις που θα με διαγράψουν από την ομάδα.....:lol:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

το βραδινο ειναι απαραιτητο γευμα....οσο πιο νωρις και κατι ελαφρυ!!!

Καλλιοπακιιιιιιιιι μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανεις??? φουσκωνεις????:D:D:D

λοιπον δεν τα ξερω αυτα που ρωτας crispy pops.....παντως δεν ακουγονται κ πολυ υγειινα....:tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

αν λαχταρας παγωτακια υπαρχουν κ τα σορμπεεεεεεεε....;););)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Γεια σας κορίτσια. Αυτή την εβδομάδα.... τις 5 μέρες δηλαδή.....ήμουν σχετικά καλή κοπέλα. Αυτό που τρέμω είναι το ΣΚ που έρχεται γιατί συνήθως εκεί κάνω όλες τις παρασπονδίες. Θα ζυγιστώ τη Δευτέρα και βλέπυμε.

Να ρωτήσω κάτι; Το μεσημέρι μετά το φαγητό θέλω γλυκό οπωσδήποτε και τρώω λίγή μαύρη σοκολάτα. Είναι πολύ κακό; Μεσημεριανό τρώω περίπου 16.00, μετα δεν τρώω κάτι άλλο και το βράδυ θα φάω ή γιαούρτι ή δύο ρυζογκοφρέτες με μία φέτα τυρί και μία φέτα γαλοπούλα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να ρωτήσω κάτι; Το μεσημέρι μετά το φαγητό θέλω γλυκό οπωσδήποτε και τρώω λίγή μαύρη σοκολάτα. Είναι πολύ κακό; Μεσημεριανό τρώω περίπου 16.00, μετα δεν τρώω κάτι άλλο και το βράδυ θα φάω ή γιαούρτι ή δύο ρυζογκοφρέτες με μία φέτα τυρί και μία φέτα γαλοπούλα.

Χαχα!!! Τυχαιο???Δε νομιζω!!! Αυτο το παθαινω κι εγω αλλα εχω παρατηρησει οτι συμβαινει μονο καποιες μερες του κυκλου ή όταν η ψυχολογια μου ειναι down (πιθανον υπαιτιες ειναι οι ορμονες)!!!

Θελω κι εγω απαντηση στην ιδια ερωτηση!!!!:?:

Καλλιοπακι μου, ασε τα σωσιβια να φαινονται και κοιτα ν ατρεφεσαι σωστα τοσο για σενα οσο και γοα το bebe σου. Και να τρως οτι λαχταρα η ψουχουλα σου αλλα ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!

Σε ποιο μηνα εισαι τωρα????:confused:

Arnikol, εχε χαρη που εισαι ...μακρυα!!!! :eek: Εσυ σιγα το ειπες.....αλλα εμεις το ακουσαμε ολες εδω!!!!! Κεφαλι μεσα και τιμωρια στην γωνια!!!!!:mad:Αλλα ...τωρα που το ξανασκεφτομαι :idea: ..... και επειδη τρως βραδυνο 8:00 με 8:30, σου χαριζω την τιμωρια.:P:p:p

Κατα τα αλλα....περιμενω το καλοκαιρι για να παψει να βρεχει!!!!!!! Λονδινο γιναμε!!!!!

Γύρω στις 8-8:30 έχω φάει. Πάντως, στη θέση σου (θα το πω σιγά μη μας ακούσουν) θα εκμεταλλευόμουν την εγκυμοσύνη μου και θα έτρωγα ό,τι και όποτε ήθελα!:)

Να δεις που θα με διαγράψουν από την ομάδα.....:lol:

Σσσσσςςςςςςςςςς

Επειδή την πάτηση και τα κιλάκια του θηλασμού δεν έφευγαν με τιπτα, είπα να είμαι προσεκτική. Στα 37 ο μεταβολισμός είναι.... άστα να πάνε.....

το βραδινο ειναι απαραιτητο γευμα....οσο πιο νωρις και κατι ελαφρυ!!!

Καλλιοπακιιιιιιιιι μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι κανεις??? φουσκωνεις????:D:D:D

λοιπον δεν τα ξερω αυτα που ρωτας crispy pops.....παντως δεν ακουγονται κ πολυ υγειινα....:tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

αν λαχταρας παγωτακια υπαρχουν κ τα σορμπεεεεεεεε....;););)

καλή ιδέα!!! ναι φουσκώνω, δύσκολα τα πράγματα βέβαια, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Χαχα!!! Τυχαιο???Δε νομιζω!!! Αυτο το παθαινω κι εγω αλλα εχω παρατηρησει οτι συμβαινει μονο καποιες μερες του κυκλου ή όταν η ψυχολογια μου ειναι down (πιθανον υπαιτιες ειναι οι ορμονες)!!!

Θελω κι εγω απαντηση στην ιδια ερωτηση!!!!:?:

Καλλιοπακι μου, ασε τα σωσιβια να φαινονται και κοιτα ν ατρεφεσαι σωστα τοσο για σενα οσο και γοα το bebe σου. Και να τρως οτι λαχταρα η ψουχουλα σου αλλα ΛΙΓΟ!!!!!!!!!!!!

Σε ποιο μηνα εισαι τωρα????:confused:

Arnikol, εχε χαρη που εισαι ...μακρυα!!!! :eek: Εσυ σιγα το ειπες.....αλλα εμεις το ακουσαμε ολες εδω!!!!! Κεφαλι μεσα και τιμωρια στην γωνια!!!!!:mad:Αλλα ...τωρα που το ξανασκεφτομαι :idea: ..... και επειδη τρως βραδυνο 8:00 με 8:30, σου χαριζω την τιμωρια.:P:p:p

Κατα τα αλλα....περιμενω το καλοκαιρι για να παψει να βρεχει!!!!!!! Λονδινο γιναμε!!!!!

μόλις μπήκα στον 6ο γεωργία μου!

βρε μη βιάζεσαι για το καλοκαίρι, θα μας κάνει κανά καύσωνα τον ιούνιο και θα γκρινιάζουμε πάλι!

Διαφημίσεις

mermaid.gif

Καλημεροεβδομάδα Περήφανα Γοργόνια!!!!!

Ευχομαι μια υπέροχα αδυνατιστική εβδομάδα!

Εγώ ήμουν αρρωστη την προηγουμενη εβδομάδα το οποιο δεν βοήθησε και πολύ στη διαιτα..... αλλά 2 μέρες τώρα ειμαι απολυτη κιΟΥρια, το απόγευμα εχω διαιτολόγΑ κι ελπίζω σε θετικά αποτελέσματα!

Σας φιλώ!

Κι εγώ αύριο θα πάω στη διαιτολόγο (μετά από 2 ή 3 εβδομάδες), το γαϊδουρησα! Πίστεύω όμως ότι είμαι στα ίδια, δεν πρέπει να έχω χάσει,α λλά τουλάχιστον δεν έχω πάρει σίγουρα! Σκέφτομαι μόνο ότι θα ξινίσει τη μούρη της...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κι εγώ αύριο θα πάω στη διαιτολόγο (μετά από 2 ή 3 εβδομάδες), το γαϊδουρησα! Πίστεύω όμως ότι είμαι στα ίδια, δεν πρέπει να έχω χάσει,α λλά τουλάχιστον δεν έχω πάρει σίγουρα! Σκέφτομαι μόνο ότι θα ξινίσει τη μούρη της...

αφου θα ξινίσει μόνο δεν πειράζει... οταν αρχίζει τις άριες τοτε να φοβασαι! χχαχαααα

μπα εχεις γινει προτυπο κι εσυ!!! μπραβο!

4 μυστικά για άμεσο κάψιμο λίπους

Για όλα ʽʽφταίειʼʼ ο μεταβολισμός! Αυτό τουλάχιστον ισχυριζόμαστε όταν μετά το πέρας μια δίαιτας, χάνουμε το κουράγιο μας και όχι… τα αναμενόμενα κιλά.

Κατά συνέπεια, το μυστικό για να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και να ενεργοποιήσετε στο μάξιμουμ την καύση του λίπους είναι να τονώσετε τον μεταβολισμό σας, τώρα!

Πρωινό Το πρωινό γεύμα αποτελεί τον κύριο και απαράβατο κανόνα για την καύση του λίπους. Είναι γεγονός, πως κατά την διάρκεια του νυχτερινού ύπνου ο μεταβολισμός σας λειτουργεί με ήπιους ρυθμούς. Κατά συνέπεια, παραλείποντας το πρωινό, αυτομάτως ο οργανισμός ʽʽδιαφυλλάσειʼʼ την κατανάλωση ενέργειας και εξακολουθεί την ήπια δράση του μέχρι την ώρα που θα γευματίσετε.

Πράσινο τσαι

Ιδιαίτερα ευεργετικό και αποτελεσματικό λόγω των κατεχινών που περιέχει ενώ αυξάνει σημαντικά τις ʽʽδυνατότητεςʼʼ του μεταβολισμού. Προτιμήστε λοιπόν την κατανάλωση του κατά την διάρκεια της ημέρας, αντικαθιστώντας άλλα αφεψήματα.

Ασβέστιο

Φροντίστε να λαμβάνετε όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός και όχι να αποκλείετε κατηγορίες δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο ασβέστιο γιατί επιταχύνει την ενέργεια του μεταβολισμού σας. Με άλλα λόγια, φροντίστε να καταναλώνετε γαλακτοκομικά προϊόντα.

Αλλάξτε συνήθειες

Σταματήστε να δίνετε σημασία στο τι τρώτε και ασχοληθείτε με το πως τρώτε. Αν για παράδειγμα παίρνετε το πρωινό σας στο χέρι και το καταναλώνετε στο δρόμο για το γραφείο ή το μεσημεριανό σας αποτελεί μια… επιπλέον απασχόληση μπροστά από τον υπολογιστή ενεργείτε… αντίθετα από τις προσδοκίες σας.

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, η διαδικασία της πέψης ξεκινά από την ώρα που κοιτάμε και μυρίζουμε το φαγητό γι αυτό και πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτό. Ξεκινήστε λοιπόν, κάνοντας ένα μισάωρο διάλλειμα αποκλειστικά και μόνο για να γευματίσετε.

Από: Mελίνα Κατσαμά

Πηγη :http://www.myself.gr/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...