Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλησπερα.μπηκα απλα να σας πω οτι περυσι 29/04 ημουνα 104,2 κιλα και σημερα 19/05 ειμαι 83 και συνεχιζω...δεν κανω διαιτα απλα σταματησα να τρωω.περασα ενα ισχυρο σοκ και εραψα το στομα μου..δεν προκειτε να ξαναπαρω ποτε αυτα τα κιλα..

glitterfy153556206D31.gift5yc2ekr8yl2xnzz.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καταρχην να δωσω τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στην Ελενη!!!

Ευγε...το χεις!!!...εχεις καταλαβει ακριβως πως η λυση ειναι η αλλαγη συνηθειων...εχεις καταλαβει τι σημαινει σωστη διατροφη ....το εκανες τροπο ζωης!!! ΕΥΓΕ !!! συνεχισε ετσι....τα αποτελεσματα σου να γινουν παραδειγμα για ολες !!!!.....βεβαια δεν ειδα πουθενα να αναφερεις καποιου ειδους ασκηση....προσπαθησε να εντάξεις στο προγραμμα σου εστω το περπατημα ...30 λεπτα την ημερα ή 3 φορες την εβδομαδα....αυτο θα βοηθησει πολυ τη φυσικη σου κατασταση , το σωμα σου σε σχεση με την απωλρια κιλων...και σιγουρα την υγεια σου!!!!

Να καλωσορισω τα νεα μας μελη !!! :D:D:D

σας κανω copy-paste καποια tips που θα σας βοηθησουν να αλλαξετε προς το καλυτερο την καθημερινοτητα σας , την υγεια σας και σιγουρα θα σας βοηθησουν να χασετε περιττα κιλα !!!

οπως οι περισσοτερες θα ξερετε οτι ειμαι υπερμαχος της σωστης διατροφης και ασκησης....θεωρω οτι ειναι ο μοναδικος τροπος !!!...να πω στα νεα μας μελη οτι πολλα κοριτσια εχουν ''ασπαστει'' αυτο το μοντελο....και εχουν δει πολυ καλα αποτελεσματα και συνεχιζουν...και φυσικα τους εχει γινει τροπος ζωης...και αυτο ειναι το ζητουμενο , γιατι εαν για π.χ. κανετε μια διαιτα ενος μηνα ή για περισσοτερο διαστημα θα δειτε σιγουρα καποιο αποτελεσμα....μετα ομως οι περισσοτερες επανερχονται στον προηγουμενο τροπο ζωης τους ....και φυσικα ξαναψαχνουν για μια θαυματουργη διαιτα..κλτ κλτ.....κατι που ειναι επιβαρυντικο και πολλες φορες ''επικινδυνο'' για την υγεια!!!!

Επισης ειμαι ΚΑΤΑ ολων των σκευασματων...κλτ κλτ...που υποσχονται θαυματα..αλλα μολις τελειωσει η συσκευασια...αρχιζουν να μπαινουν παλι τα κιλα.........

Μην τρελενεστε με τα κιλα.....σιγααααααααααα..ειναι θεμα σωστης διατροφης και μόνο....εεε...και λιγο περπατημα (2-3 φορες την εβδομαδα- 30λεπτα)....icon_mrgreen.gif

• Κοψτε το αλατι ή παρτε αυτο στην πρασινη συσκευασια -51% νατριο
  • Πινετε τουλαχιστον 2 λιτα νερο την ημερα
  • Κοψτε τυρια-αλλαντικα-αναψυκτικα-αλκοολ
  • Καντε 6 γευματα την ημερα (πρωινο-10ατιανο-12κατιανο-μεσημεριανο-απογευματινο-βραδινο
  • Μην αφηνετε τον εαυτο σας να πεινασει....οταν νιωθετε λιγουρες καντε ενα τσικκκκ και πιαστε ενα φρουτακι....αυτη την εποχη υπαρχουν τα καλυτερα φρουτα!!!
  • Θελετε γλυκο???....οκ φτιαξτε ζελε ή δοκιμαστε τα κελλογκς μπαρ ή σε μεγαλα ζαχαροπλαστεια ζητηστε γλυκα για διαβητικους!!!
  • Προσθεστε στη διατροφη σας φυτικες ινες (δημητριακα-ψωμι ολικης κτλ)
  • Βραδινο προτειμηστε ή ενα μπωλ δημητριακων με γαλα ή μια πρασινη σαλατα ή ωραιοτατα βλητα εποχης!!!
  • Βγαινετε εξω για φαγητο και νομιζετε οτι θα στερειθητε???....ΟΧΙ !!!...διαλεξτε ενα φιλετακι ψητο (κοτοπουλο-μοσχαρι κτλ ή ψαρι)....και συνοδευστε το με μια πρασινη σαλατα
  • Παραγγελνει ο αντρας σας σουβλακια????....εσεις παραγγειλτε 2-3 καλαμακια κοτοπουλο και μια σαλατουλα icon_mrgreen.gif
  • Θελει ο αντρας σας πιτσα???...ας φαει ...παραγγειλτε μια ωραιοτατη σαλατουλα του καισαρα εσεις!!!
  • Καντε με περισσοτερη ενταση τις δουλειες του σπιτιου....π.χ τζαμια δεν καθαριζουμε δεξια-αριστερα...πανω κατω με βαθια καθισματα icon_wink.gif...θελετε να πιασετε απο το ντουλαπι τη χλωρινη???...μην τουρλωνετε πωπο....καντε βαθυ καθισμα και πιαστε την !!!
  • Ασανσερ ΤΕΛΟΣ !!!....σκαλιτσες
  • Παρκαρετε παντα πιο μακρια απο τον προορισμο σας....το περπατημα θα σας ωφελησει....περπατατε ΓΡΗΗΗΗΓΟΡΑ...το ιδιο και με το λεωφορειο κατεβειτε μια σταση νωριτερα
  • Καντε σωστους συνδιασμους τροφων...μην τρωτε πρωτεινη (κρεας) με αμυλο (πατατες-μακαρονια) ουτε με υδατανθρακες (γιγαντες ας πουμε)
  • Πατε με τα παιδια σας στην παιδικη χαρα και θελουν να κανουν τραμπαλα??? αφηστε το παγκακι που αραζετε....απο την αλλη πλευρα της τραμπαλας καθιστε εσεις!!!!....η καλυτερη ασκηση για γλουτους!!!!!

θα επανελθω με περισσοτερα....

@Φιστικακι....δεν εχω ακουσει κατι για το βελονισμο...θα το ψαξω και αν βρω κατι διασταυρωμενο κ σιγορο θα σου πω.....προς το παρον θα ελεγα να βελτιωσεις τον τροπο διατροφηε σου....κανε και λιγη γυμναστικη....κ ολα θα γινουν!!!

....ολοι ξερουμε τι παχαινει και τι οχι....στο χερι μας ειναι να τα καταφερουμε....και για να μην παρεξηγηθω ...προς Θεου δεν λεω οτι δεν θα ξαναφατε γλυκο ή κατι τελος παντων που λαχταρατε...απλα αυτο θα πρεπει να το περιορισετε σε μια φορα στο τοσο.....και ειμαι σιγουρη οτι οταν αρχισετε να βλεπετε τα πρωτα αποτελσματα στο σωμα σας...δεν θα σας κανουν κεφι οι χαζομαρουλες που παχαινουν!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Να πω και ενα tip για οσες δεν πινουν με ευχαριστηση το νερο....λοιπον γοργονια ο καιρος ανοιξε.....γεμιστε ενα μεγαλο ποτηρι με παγακια...βαλτε νερο , κοψτε μια φετα λεμονι ή πορτοκαλι ...γκλουππππ μεσα στο ποτηρι ...πεταξτε και ενα καλαμακι και πινετε το νερακι σας σαν αναψυκτικο !!!:cool::cool::cool:....

• Δεν εχετε χρονο για γυμναστηριο αλλα ο πωπος ειναι λιγο στα down του???...παρτε μια σταθερη καρεκλα και καντε στεπ!!!....καντε 15 κοιλιακους τουλαχιστον τη μερα(για αρχη...μη μου πιαστειτε κιολας....τελος καντε λιγες διατατικες...να τεντωσουν και να τονωθουν οι μυες σας.
  • Γενικα 15 λεπτα την ημερα να αφιερωσετε για λιγη γυμναστικη στο σπιτι ο μεταβολισμος σας θα αρχισει να λειτουργει.....παρτε ενα σκοινακι και καντε 10 λεπτα , ακουμπηστε παλαμες στον τοιχο...τεντωστε σε ευθεια γραμμη το κορμι και καντα πους απς , καθιστε σε μια σταθερη καρεκλα σε ορθη γωνια λυγιστε ενωμενα τα γονατα και ανασηκωστε τα οσο ψηλα μπορειτε.....ασκηση για κοιλιακους χωρις να επιβαρυνεε τον αυχενα και τη μεση σας ;)
  • Παρτε 2 πακετα ζυμαρικων-οσπρια κτλ....χρησιμοποιστε τα σαν βαρακια κ καντε ελξεις
  • σταθειτε με τα ποδια ανοιχτα στο υψος των ωμων σας ,και καντε βαθια καθησματα

καθε μερα καντε εναλλαγες στις ασκησεις...για πχ τη μια μερα σκοινακι και κοιλιακους, την επομενη μερα στεπ στην καρεκλα και πους απς....κτλ κτλ

Επισης εχετε το νου σας στα περιοδικα διατροφης-ασκησης που κυκλοφορουν δινουν δωρακι ορισμενα χρησιμα οργανα γυμναστικης για το σπιτι οπως , λαστιχα, μπαλλες γυμναστικης, εφαπτομενα βαρακια, σκοινακια, dvd με αεροβια ασκηση.....ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ !!!!

Και τωρα που ο καιρος φτιαχνει ευκαιρια για βολτες !!!!

Οσες μπορειτε να ενταξετε στην καθημερινοτητα σας μιση ωρα την ημερα περπατημα...γρηγορο περπατημα θα δειτε και συντομα καλα αποτελεσματα!!!....παρτε τα μωρα σας στα καροτσια και βουρρρρ στη λιακαδα.....επισης εαν εχετε μεγαλυτερα παιδια πηγαιντε στο κοντινοτερο γηπεδο για τρεξιμο-περπατημα ....θα το χαρουν και τα παιδια σας !!!

Να θυμισω και τα free gym park για οσες ενδιαφερονται.....ειναι δωρεαν με οργανα γυμναστικης σχεδιασμενα να δουλευουν με το βαρος του σωματος σας.....ριξτε μια ματια μπορει να εχετε ενα παρκο κοντα σας

http://www.gympark.gr/maps.php

http://www.gympark.gr/index.php

ΜΗ μασατε !!! δεν ειναι τιποτα τα κιλα....απλα θελει σωστο προγραμματισμο υπομονη , επιμονη και ασκηση....ολα στο μυαλο μας ειναι.....ΟΚ λιγουρευτηκατε κατι??? φατε το ....αλλα μεχρι εκει ΣΤΟΠ!!!! μην επιτρεπετε στον εαυτο σας να παρασπονδει καθημερινα.....κρατηστε την ατασθαλια σας για μια μερα την εβδομαδα....ετσι κ αλλιως διαιτα χωρις παρασπονδιες ΔΕΝ γινεται.....απλα μην βγαινετε απο το στοχο σας....εχετε ενα στοχο να νιωσετε καλυτερα με τον εαυτο σας ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!!!!....στο χερι σας ειναι ολα !!!!....κ εδω ειμαστε κ εμεις να βοηθαμε σε τυχον αποριες κτλ...

ΟΚ δεν ειμαστε διαιτολογοι-διατροφολογοι αλλάαααααααααα μια εμπειρια την εχουμε οι περισσοτερες.....και προς ΘΕΟΥ μακρια απο σκευασματα !!! μπορει να εχουν καποιο αποτλεσμα αλλα σιγουρα ειναι παροδικο και σιγουρα δεν κανει καλο στην υγεια μας!

Η σωστη διατροφη και η ασκηση αν μας γινουν τροπος ζωης και τα περιττα θα χαθουν αλλα το σημαντικοτερο θα ειμαστε υγιεις!!!!!!!!:D

Καλο σ/κ σε ολες σας και καλη αρχη στα νεα μελη μας!!!!

mpap ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ για τις συμβουλές σου...εγω αύριο είναι να ζυγιστώ αλλά όλα μια χαρά...στις 3 εβδομάδες έκανα την παρασπονδία μου και ηρέμισα...ήθελα την γνώμη σου (και τον υπολοιπων κοριτσιών φυσικά), για τις κρέμες για την κυταρίτιδα...πήρα σήμερα μια της NIVEA. Παλαιότερα είχα πάρει μία άλλη και στους μηρούς γέμισα με σπασμένα αγγεία.Ευτυχώς όταν την σταμάτησα επανήλθα στα φυσιολογικά...

κορίτσια καλή συνέχεια και αύριο θα σας ενημερώσω για τα αποτέλέσματα της ζυγαριάς:-Pκαλο Σ/Κ

hOszp3.png

Γεια σας και από εμένα. Με θυμάστε; Έγραφα που και που και πέρσι, οπότε και ήμουν 94-95 κιλά. Μετά από ένα δύσκολο Χειμώνα έφτασα τα 100,5 :-(:sad::-(:sad: και πραγματικά τώρα νοσταλγώ τις περσινές εποχές. Πήγα σε διαιτολόγο αλλά κάνω πισωγυρίσματα και είναι αδύνατο να ακολουθήσω τη διατροφή που μου έχει.........θα προσπαθήσω μόνη μου έχοντας τις δίαιτές της σαν μπούσουλα και εύχομαι να κάνω κάτι.

Αααα από ψυχολογία θκ@t@. Όλη την ώρα έχω μούτρα, κλαίω και ο αντρούλης μου προσπαθεί να με παρηγορήσει λέγοντάς μου πόσο όμορφη είμαι κλπ. Ξέρω όμως ότι δεν ισχύει....δεν μου πάνε και τα ρούχα......θα ήθελα να μείνω και έγκυος σε 2ο παιδάκι και με αυτά τα κιλά δεν παίζει....όλα αυτά μαζί. Σας έπρηξα; Να πω ότι είμαι 36 χρονών και ύψος 1,72

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας και από εμένα. Με θυμάστε; Έγραφα που και που και πέρσι, οπότε και ήμουν 94-95 κιλά. Μετά από ένα δύσκολο Χειμώνα έφτασα τα 100,5 :-(:sad::-(:sad: και πραγματικά τώρα νοσταλγώ τις περσινές εποχές. Πήγα σε διαιτολόγο αλλά κάνω πισωγυρίσματα και είναι αδύνατο να ακολουθήσω τη διατροφή που μου έχει.........θα προσπαθήσω μόνη μου έχοντας τις δίαιτές της σαν μπούσουλα και εύχομαι να κάνω κάτι.

Αααα από ψυχολογία θκ@t@. Όλη την ώρα έχω μούτρα, κλαίω και ο αντρούλης μου προσπαθεί να με παρηγορήσει λέγοντάς μου πόσο όμορφη είμαι κλπ. Ξέρω όμως ότι δεν ισχύει....δεν μου πάνε και τα ρούχα......θα ήθελα να μείνω και έγκυος σε 2ο παιδάκι και με αυτά τα κιλά δεν παίζει....όλα αυτά μαζί. Σας έπρηξα; Να πω ότι είμαι 36 χρονών και ύψος 1,72

καλή αρχή να ευχηθω....

να μη σε παίρνει απο κάτω...κι εγώ το ίδιο έπαθα στην αρχή...να φανταστείς δεν ήθελα ούτε να με βλέπω...ένα ποπό τεράστιο...σκεφτόμουν-καλά πως μπορεί ο άντρας μου και με κυκλοφορεί???μετά έβαλα πείσμα και το πήρα απόφαση...ΓΙΑ ΜΕΝΑ !!!!

Χαλαρωσε,δες το οτι είναι για το καλό σου...με το που θα χάσεις κάποια κιλάκια θα πάρεις τα πάνω σου και μετά ποιός σε πιάνει!!!:P

hOszp3.png

Διαφημίσεις

Ξεκινάω..... ουσιαστικά από αύριο......και βλέπουμε. Το κακό είναι ότι δεν έχω πίστη......βαθιά μέσα μου νιώθω ότι δεν θα καταφέρω να κρατήσω πρόγραμμα και θα τα χαλάσω πάλι :(:( Έχω χάσει πολλές ζυγαριές κιλά στη ζωή μου και μάλλον έχω κουραστεί. Με θυμάμαι πάντα σε δίαιτα. Τα περισσότερα κιλά που ήμουν ήταν 140 και τα λιγότερα 85....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ξεκινάω..... ουσιαστικά από αύριο......και βλέπουμε. Το κακό είναι ότι δεν έχω πίστη......βαθιά μέσα μου νιώθω ότι δεν θα καταφέρω να κρατήσω πρόγραμμα και θα τα χαλάσω πάλι :(:( Έχω χάσει πολλές ζυγαριές κιλά στη ζωή μου και μάλλον έχω κουραστεί. Με θυμάμαι πάντα σε δίαιτα. Τα περισσότερα κιλά που ήμουν ήταν 140 και τα λιγότερα 85....

και εγω απο σημερα ξεκιναω....και βλεπουμε!!!!απο ψυχολογια και εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου αλλα θα το κανω για'μενα που ειμαι 28 χρονων ,εχω τρια παιδακια και δεν θελω να με βλεπει κανενας ετσι και να με λυπατε....ΟΚ??αντε παμε δυνατα και καλη δυναμη σε ολες!!!και αρχιζω με τα 65 κιλα μου!!!χαχαχχα!!!

Καλημερααααααααααααααααααααα γοργονες :D

να καλωσορισω τα νεα μελη!!!

Ελαααααααααααααααααααααααα δεν θελω απισιοδοξιααααααααααααααααα!!!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ λεμεεεεεεεεεεεεεε:D:D:D

για ακουστε το ασμα...τον ΥΜΝΟ μας....να παρετε τα πανω σας

επανερχομαιιιιιιιιιιιι ....;)

Καλημέρα, καλή προσπάθεια κορίτσια! Κι εγώ πήγα σε διαιτολόγο τελικά γιατί, αν και λίγα τα κιλά (5-6), δεν κατάφερνα να τα χάσω. Μέχρι τελευταία φορά που πήγα είχα χάσει τα 3. Τώρα έχω καιρό να ξαναπάω, γιατί δεν εχω ακολουθήσει το πρόγραμμα, δεν έχω κάνει όμως ατασθαλίες. εφαρμόζω γενικά τους κανόνες που μου έχει επιβάλει. Και απ'ότι καταλαβαίνω αυτό θα πρέπει να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου, προκειμένου να διατηρήσω το επιθυμητό μου βάρος. Δεν με πειράζει καθόλου όμως, ήδη έχει ανέβει η ψυχολογία μου από τα 3 κιλά που έχω χάσει, είναι αισθητή η διαφορά.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...