Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα! Ωραία τα νέα σας! Εγώ ξέφυγα λίγο το σ/κ αλλά χθες το βράδυ έφαγα ένα γιαουρτάκι με 1 κριτσίνι ολικής και ήδη νιώθω ότι ξεφούσκωσα... Τσατίζομαι που με πιέζουν να φάω. Ξέρω, δε με πιστεύετε, αλλά το έχω πάρει απόφαση και στενοχωριέμαι και απογοητεύομαι όταν κάνω πισωγυρίσματα και μάλιστα όχι με δική μου πρωτοβουλία.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ωραία τα νέα σας! Εγώ ξέφυγα λίγο το σ/κ αλλά χθες το βράδυ έφαγα ένα γιαουρτάκι με 1 κριτσίνι ολικής και ήδη νιώθω ότι ξεφούσκωσα... Τσατίζομαι που με πιέζουν να φάω. Ξέρω, δε με πιστεύετε, αλλά το έχω πάρει απόφαση και στενοχωριέμαι και απογοητεύομαι όταν κάνω πισωγυρίσματα και μάλιστα όχι με δική μου πρωτοβουλία.

σε νιώθω πιο πολύ από τον καθένα.

τα έχω κι εγώ αυτά. αλλά εσύ κάνε φόκους στα ρούχα που θέλεις να βάλεις κ άσε τους άλλους να κουρεύονται!

θα είσαι μια γοργόνα! κ ο Β θα τρίβει τα μάτια του. καλά κ τώρα φαντάζομαι, αλλά όταν θα φτάσεις στο στόχο σου, πολύ περισσότερο!!!;):)

Ναι βρε παιδί μου, να θες ν'αγιασεις και να μη σ'αφήνουν! Αυτό σκέφτομαι, τα ρούχα μου και το καλοκαίρι που έρχεται. Ναι μωρέ ο Βασιλάκης μου, καλός είναι, ποτέ μα ποτέ δε μου έχει κάνει νύξη για το βάρος. ίσα-ίσα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα !

Λοιπόν: πήρα την απόφαση από σήμερα να το ράψω το ρημάδι το στόμα μου... Φτιάχνοντας ντουλάπες, είπα πως, εγώ, καινούρια ρούχα σε μέγεθος L/XL, δεν αγοράζω ο κόσμος να έρθει τούμπα...:cool:

Αναφέρω: ύψος 1,62, τωρινά κιλά :-(:sad::-( 74, επιθυμητό βάρος (λέμε τώρα) 56-58... ε χμμμ να ομολογήσω πως το 5... στην ζυγαριά έχω να το δω εδώ και 4 χρόνια από τότε που παντρεύτηκα... μετά με πήρε η κάτω βόλτα με την πρώτη μου εγκυμοσύνη (είχα φτάσει τα 92!!!) όπου βέβαια κατάφερα μετά από εννέα μήνες να πέσω στα 61... μετά έμεινα έγκυος 2η φορά (εκεί τσίμπησα τα 85) και εδώ και 1,5 χρόνο ταλαιπωρούμαι εγώ και οι γύρω μου με τα κιλά...

είμαι συνεχώς μέσα στην άρνηση και στην γκρίνια... τί είναι 16-18 κιλά συν ????

Κορίτσια θέλω υποστηρίξη.... ;)

Μεταξάκι μου καλωσήρθες! Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα για να χάσω βάρος μόνη μου, δεν τα κατάφερα. Το έχω ξαναπεί... θέλω βούρδουλα για να μπω σε πρόγραμμα! Γι'αυτό πήγα σε διαιτολόγο κι έχω χάσει μέχρι στιγμής 3 κιλά συνολικά αλλά με πισωγυρίσματα...

Εσύ τι κάνεις για να χάσεις;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημερα γοργονες!!!1

καλεεεεεε τι ωραια παγματα διαβαζω???...ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕ σε ολες που εχασαν!!!!....συνεχιστε την καλη σας προσπαθεια...για τον εαυτο σας και μονο!!!!!....τωρα που ανοιξε ο καιρος...βουρρρρρρρρρρρρ εξω για περπατημαααααααααα.....πινετε τα νερα σας.....καθιερωστε μια φορα την εβδομαδα την παρασπονδια σας εαν δεν αντεχετε ;) , βαλτε στο συρταρι με τα εσωρουχα το μαγιο σας...ετσι θα το βλεπετε καθε μερα....ειναι ενα κινητρο για οταν νιωθουμε οτι κουραστηκαμε με τη διατροφη....:cool:

Αρετη μου πολυ χαιρομαι που εισαι αποφασισμενη και χαιρομαι ακομα περισσοτερο που τα καταφερνεις μια χαρα!!!!....οσο για τους λοιπους που σε πιεζουν.....μπορεις να απαντας αναλογως!!!! το σωμα σου ανηκει σε σενα και εσυ θα αποφασισεις τι θα κανεις!!!...θα κανεις αυτο που σε κανει να νιωθεις ομορφα, με αυτοπεποιθηση !!!...ΤΕΛΟΣ!!!!

φιλια πολλα σε ολες σας...το ξερω εχω χαθει....αλλα περναω ''δυσκολες εποχες'' στο γραφειο κ δεν προλαβαινω να δινω το παρον καθημερινα με ποστ....σας διαβαζω ομως και χαιρομαι που οι προσπαθειες σας εχουν αποτελεσματα !!!!

και οσες νιωθουν ετσι :tongue:.....http://www.youtube.com/watch?v=5TDh52PnXt0&feature=related

καλυτερα ας εχουν στο μυαλο τους αυτοοοοο :tongue:....

ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!:cool:

:D:D:D :D:D:D :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Λέω να ξεκινήσω το πρόγραμμα που έκανα με την διαιτολόγο μπας και δω άσπρη μέρα ... και το βασικό που ΠΡΕΠΕΙ να κάνω είναι να τρώω το κυρίως γεύμα στο γραφείο το μεσημέρι και για βραδινό κάτι ελαφρύ στο σπίτι (πχ σαλάτα ή γιαουρτάκι με φρούτο)... επειδή έτσι όπως το κάνω τώρα (δλδ το αντίστροφο) ό,τι και να φάω εάν το τρώω καλές 10 μου κάθεται όλο... άσε που ψοφάω κυριολεκτικά της πείνας και προκοπή δεν υπάρχει...

Αν δω πως δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα έτσι, αναγκαστικά, θα ξαναπάω στην διαιτολόγο, αλλά είναι πολλά τα χρήματα ρε γμτ και ΔΕΝ μας περισσεύουν...

Α ! Ξέχασα το πιο βασικό (που είναι και ο εφιάλτης μου λέμε): ΝΑ ΠΙΝΩ ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!

Έλα ρε! Σοβαρά; (Σαν τη μάνα μου, ξεχνάει να πίνει νερό, δεν της αρέσει καθόλου, όταν αρχίζουν και πονάνε οι νεφροί της το συνειδητοποιεί).

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...