Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα και απο μενα.

Αρετη, συγχαρητηρια για τα κιλακια που ξεφορτωθηκες.

Λιτσακι και Βικακι, βουρ να τα ξεφορτωθειτε κι εσεις. Τωρα που ξερετε τον τροπο, δε θα ειναι δυσκολο. Αρκει να βαλετε μπρος την μηχανη και θα δουλεψει.

Ενοειται οτι κι εγω δεν ημουν τοσο καλο κοριτσι τις ημερες του Πασχα. Εφαγα το ρεβανι μου ( το οποιο καταευχαριστηθηκα), εφαγα το κεικ μου (παραγγελια υιων), εφαγα τα τυροπιτακια κουρου (επισης παραγγελια υιων), και τελος τιμησα κατι σοκολατες φουντουκατες και μη.Να προσθεσω και τα αυγα + τσουρεκια που συνεβαλλαν εξισου στην καλυψη της λαιμαργιας μου. Ολα αυτα σε ενα 15ημερο, μου κοστισαν + 2 κιλα. Αντε να τα ξεπεταξω κι εγω συντομα.

Φανταστειτε να ετρωγα και αρνια, κατσικια κλπ πασχαλινα φαγητα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλησπέρα κοριτσάκια,

χάθηκα λίγο αλλά έπεσε δουλειά και στο σπίτι που να μ'αφησουν λίγο να χαλαρώσω!!!

Αχ και εγώ μπήκα 2η μέρα δυναμικά στο πρόγραμμα 63,800 μετά το πάσχα και έχω αυτά τα 3,800 για μέχρι τον Ιούλιο είπα.Νομίζω ότι θα τα καταφέρω.

καληνύχτα σας

φιλια σε όλες

εσύ το 'χεις! είσαι σίγουρο χαρτί!:)

καλη σας μερα και απο μενα........αυτα που εφυγαν απο σενα μαλλον ηρθαν σε μενα...οποτε ξεκιναω και εγω δυναμικα ...γιατι καταφερα να πατησω τα 65.....και ειναι κριμα.....θα βαλω σκοπο αυτα τα 5 αν και τα πιο λιγα ειναι πιο δυσκολα γαμωτο μου.....τεσπα ...εγω θα προσπαθησω.....φιλακια σε ολες σας....

εμείς οι δυο πάμε πακέτο;):cool:

μην το πεις πουθενά, αλλά στα ίδια σκαρφαλώσαμε. άντε να παίρνουμε τον κατήφορο...:rolleyes::tongue:

Καλημερα και απο μενα.

Ενοειται οτι κι εγω δεν ημουν τοσο καλο κοριτσι τις ημερες του Πασχα. Εφαγα το ρεβανι μου ( το οποιο καταευχαριστηθηκα), εφαγα το κεικ μου (παραγγελια υιων), εφαγα τα τυροπιτακια κουρου (επισης παραγγελια υιων), και τελος τιμησα κατι σοκολατες φουντουκατες και μη.Να προσθεσω και τα αυγα + τσουρεκια που συνεβαλλαν εξισου στην καλυψη της λαιμαργιας μου. Ολα αυτα σε ενα 15ημερο, μου κοστισαν + 2 κιλα. Αντε να τα ξεπεταξω κι εγω συντομα.

Φανταστειτε να ετρωγα και αρνια, κατσικια κλπ πασχαλινα φαγητα.

κι εσύ το 'χεις. ξέρεις τον τρόπο καλύτερα από όλες μας μαζί! σε λίγο καιρό θα μας γράψεις τα χασίματα κιλών...

εδώ θα είμαστε να σε διαβάζουμε κ να σε συγχαίρουμε!

μη φοβού κ καλά έκανες κι έφαγες. οι τύψεις παχαίνουν!;):)

μάκια σε όλες:D

[quote name='mpap;985674Καλλιοπακι μου πως πας μαρη????...εισαι καλυτερα σημερα???

αστα τα κιλα παιδι μου...απλα λιγη προσοχη....με το καλο να ερθει το μπεμπε και θα σε ''περιλαβω εγω''...και ναι αυτο ειναι απειλη :tongue::tongue::tongue:

ελπίζω να είναι και υπόσχεση!!!!!!!!!!! φιλάκι!

Καλλιοπακι μου' date=' χρονια πολλα. Ας εισαι καλα κοριτσακι και ας μας γραφεις τα νεα σου οποτε μπορεις. Πως ηταν η αμνιοπαρακεντηση???

[/quote']

Τέλος καλό, όλα καλά! Αυτό μετράει :)

Πάω σπιτάκι τώρα, νωρίς νωρίς σήμερα γιατί σαν να αρρώστησα λιγάκι (πονόλαιμος, κτλ).

Θα φάω γεμιστά με τυράκι :)

Διαφημίσεις

Μπράβο για όσες έχετε πετύχει τα αποτελέσματα που θέλατε... Ήρθα κι εγώ για λίγο motivation!

Καλώς σας βρήκα

Καλωστο μας!!!! Γιατι καλε "για λιγο"????? Το καλυτερο "κινητρο" για να ξεκινησεις ειναι η επιδιωξη της υγειας σου.

Ο καθενας / η καθεμια αν αναλογισθουμε ποσο κακο κανουμε στον οργανισμο μας, τρωγοντας τροφες και ποσοτητες που δεν ειναι απαραιτητες για το σωμα μας, και προσπαθησουμε να κανουμε σωστη διατροφη σε συνδυασμο με την σχεδον καθημερινη ασκηση θα απαλλαγουμε συντομα (αυτο εντος εισαγωγικων γιατι τα κιλα που προστεθηκαν στο σωμα μας δεν μπηκαν πχ σε ενα μηνα αρα δεν ειναι ασφαλες να τα χασουμε σε δυσαναλογο διαστημα) απο οσα κιλα δεν υπαρχει λογος να κουβαλαμε.

Οι περισσοτερες κοπελες εδω μεσα, εχουν βαλει τα κιλα μετα απο καποια ή καποιες εγκυμοσυνες, απο ληψη ορμονων καθως και απο παραμεληση του σωματος τους για διαφορους λογους ωσπου "εχασαν την μπαλλα".

Μην απογοητευεσθε. Λυση υπαρχει. Σωστη διατροφη, ασκηση. Υιοθετεισθε αυτα και με υπομονη και επιμονη θα φτασετε στο στοχο σας. Σεβαστειτε το σωμα σας για να σας σεβαστει κι εκεινο.

Καλη επιτυχια σε ολες!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Εγώ μια χαρά τα πήγαινα μέχρι που έφτιαξα το καταραμένο το banoffee... Τέσπα, μέσα τα κεφάλια από σήμερα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

α!!!και εγω ειμαι ..στη φαση αναμονης......και εχω παθει ....υστερια για γλυκο.....αντε να μας ερθει να τελειωνουμε....στα κιλα ειμαι ψιλο στασιμη...64.5 με 65.....πιο κατω δε με βλεπω.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι άσχετο; Σκέφτομαι να κάνω ανταύγειες πρώτη φορά. Να κάνω; Εσείς που έχετε κάνει ποιες οι εντυπώσεις σας; Αγριεύει το μαλλι μετά

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

(έχω ξηρά). Δεν προτίθεμαι να κάνω μεγάλη αλλαγή, σαν της Σίσσυς Χρηστίδου πριν το κόκκινο, ανοιχτό καστανό, τώρα είναι σκούρο.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Κάνε, με την εξής επιφύλαξη: ανταύγεια στην ανταύγεια ανοίγουν αρκετά τα μαλλιά και μετά συνήθως απαιτείται κάτι πιο δραστικό για επαναφορά χρώματος ή να περνάς και βάση. Αυτά από τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον. Δεν έχω ξηρά μαλλιά, αλλά δεν αγρίεψαν, βάζω όμως μασκούλα γιατί μπερδεύονται πολύ, οπότε ίσως να τα προφύλαξε αυτό.

φιλιά σε όλες και καλωσορίσματα στα νέα μέλη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...