Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

βρε κοριτσακια μου καλα με τα μωρακια τα αδιαθετα αχ ποναει η ψυχουλα μου που σας διαβαζω βρε μην το βαζεται κατω γιατι τα γλυκουλια σας καταλαβενουν την ψυχολογια της μαμας και θα ειναι και εκεινα στεναχωρημενα . βαλτε τα δυνατα σας και ολα θα πανε καλα και τα μπιζελακια σας σε λιγες μερες θα ειναι τελεια και θα τρεχεται απο πισω για να τα φτασεται απο την χαρουμενη δαιθεση που θα εχουν . φιλακια γλυκουλες μου μαεστρια και αλεξια ματσ μουτσσσσσσσσσσ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

βρε κοριτσακια μου καλα με τα μωρακια τα αδιαθετα αχ ποναει η ψυχουλα μου που σας διαβαζω βρε μην το βαζεται κατω γιατι τα γλυκουλια σας καταλαβενουν την ψυχολογια της μαμας και θα ειναι και εκεινα στεναχωρημενα . βαλτε τα δυνατα σας και ολα θα πανε καλα και τα μπιζελακια σας σε λιγες μερες θα ειναι τελεια και θα τρεχεται απο πισω για να τα φτασεται απο την χαρουμενη δαιθεση που θα εχουν . φιλακια γλυκουλες μου μαεστρια και αλεξια ματσ μουτσσσσσσσσσσ!!!!!!!!

H μέση μου το 'βαλε κάτω, όχι εγώ! Εγώ δε φταίω σε τίποτα, άλλος ήταν κ. Πρόεδρε! :mrgreen:

Τι να κάνουμε βρε Jenia μου; Έχει και η υπομονή τα όριά της μερικές φορές, ειδικά όταν σου πέφτουν ΟΛΑ μαζί!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

H μέση μου το 'βαλε κάτω, όχι εγώ! Εγώ δε φταίω σε τίποτα, άλλος ήταν κ. Πρόεδρε! :mrgreen:

Τι να κάνουμε βρε Jenia μου; Έχει και η υπομονή τα όριά της μερικές φορές, ειδικά όταν σου πέφτουν ΟΛΑ μαζί!

το ξερω που να σου τυχουν να ειναι δυο αρωστα και να κανουν εμαιτους , διαρια ,πυρετο και να μην ξερεις τι να τα κανεις απο να πας και που να φιλαχθεις που λενε . το ξερω καλα το παραμυθι που λενε . την πατησα ετσι τον φεβρουαριο ολος ο μηνας ηταν φρικη!!!!!!!!!

το ξερω που να σου τυχουν να ειναι δυο αρωστα και να κανουν εμαιτους , διαρια ,πυρετο και να μην ξερεις τι να τα κανεις απο να πας και που να φιλαχθεις που λενε . το ξερω καλα το παραμυθι που λενε . την πατησα ετσι τον φεβρουαριο ολος ο μηνας ηταν φρικη!!!!!!!!!

Aχ, μη μου λες τέτοια!

Δεν κάνω άλλο λέμε, θα το ράψω! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Aχ, μη μου λες τέτοια!

Δεν κάνω άλλο λέμε, θα το ράψω! :roll:

οχι καλε κανε μην το λες αυτο εχουμε και ωραιες φασης μην σε περνει απο κατω.

μια πολυ ομορφη στιγμη που ζουμε με τον αντρα μου καθε κυριακη .

7:30 το πρωι καθε μα καθε κυριακη βλεπουμε δυο γλυκα μπιζελακια να ερχονται στο κρεβατι μας και μας περνουν αγκαλια μας δινουν φιλακια και πεφτουν μαζι μας για υπνο . ευτηχος εχουμε ενα πελοριο κρεβατι που μας χωραει και τους 4. πολυ μα πολυ ομορφα ειναι δεν το αλλαζω αυτο για ολο το χρυσαφι του κοσμου!!!!!!! :P

Διαφημίσεις

7:30 το πρωι καθε μα καθε κυριακη βλεπουμε δυο γλυκα μπιζελακια να ερχονται στο κρεβατι μας και μας περνουν αγκαλια μας δινουν φιλακια και πεφτουν μαζι μας για υπνο . ευτηχος εχουμε ενα πελοριο κρεβατι που μας χωραει και τους 4. πολυ μα πολυ ομορφα ειναι δεν το αλλαζω αυτο για ολο το χρυσαφι του κοσμου!!!!!!! :P

:shock:

Αν τολμήσουν να με ξυπνάνε απ' τις 7,30 θα τα τσουρομαδήσω!!!

Δύο αγόρια έχεις κοριτσάκι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:shock:

Αν τολμήσουν να με ξυπνάνε απ' τις 7,30 θα τα τσουρομαδήσω!!!

Δύο αγόρια έχεις κοριτσάκι;

ενα αγορι 4 χρονων ο σπυρος και μια κορουλα την ξενια 20 μηνων

τον αντρα μου 31 χρονων ο κωσταντινος και εγω η κωνσταντινα 28 χρονων αυτη ειναι η οικογενεια μου !!!

τον αντρα μου 31 χρονων ο κωσταντινος και εγω η κωνσταντινα 28 χρονων αυτη ειναι η οικογενεια μου !!!

Εσύ νωρίς νωρίς την έκανες!

Εγώ στα 32 έκανα τον μικρό και τώρα λέω σιγά-σιγά να κάνω ένα ακόμα, να 'χει παρέα το αγόρι μου!

Αν δεν ήταν γι' αυτό (για να 'χει αδελφάκι) δεν θα 'κανα άλλο.

Άλλη φάση η κόρη; Θέλω και μια κόρη μωρέεεεεεεε! Αν δεν κάνω τώρα και ξανακάνω αγόρι, θα μείνω με τα τθουτθούνια! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι χαζή, δεν σου είπα το βασικό ... ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!! :D

ευχαρηστω καλη σου . σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να αποκτησεις ενα γερο μωρακι οταν το θελησεις. εγω να πω ετσι τα ηθελα ενα και ενα . οντως τα κοριτσακια ειναι μια διαφορα μεσα στο σπιτι και ο γιος ειναι αλλο θεμα . εγω παντως θα σου πω οτι η πικοιλια ειναι ωραιο πραγμα . κανε οτι θελησει ο θεουλης αλλα αμα ειναι ενα κοριτσακι αφου εχεις κουκλο θα δεις τι τσαουσες και τσακπινες κλπ ειναι αστα βραστα!!!!!!

Διαφημίσεις

ευχαρηστω καλη σου . σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να αποκτησεις ενα γερο μωρακι οταν το θελησεις. εγω να πω ετσι τα ηθελα ενα και ενα . οντως τα κοριτσακια ειναι μια διαφορα μεσα στο σπιτι και ο γιος ειναι αλλο θεμα . εγω παντως θα σου πω οτι η πικοιλια ειναι ωραιο πραγμα . κανε οτι θελησει ο θεουλης αλλα αμα ειναι ενα κοριτσακι αφου εχεις κουκλο θα δεις τι τσαουσες και τσακπινες κλπ ειναι αστα βραστα!!!!!!

Ναι κι εγώ θα 'θελα να τα ζήσω και τα δύο και γιο και κόρη, αλλά - ειδικά μετά απ' αυτά που περνάω αυτό το διάστημα - ΓΕΡΟ ΝΑ'ΝΑΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μπραβο Jenia.Ετσι κουκλα μου. Η ζωη εχει κακες και καλες στιγμες. Γι' αυτες τις καλες στιγμες που δυστυχως ειναι λιγοτερες, αξιζει να ζουμε. Και το σημαντικοτερο, στο χερι μας ειναι να βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο.

Γιαγια, παππους, το γενος?????? Ξεχασες να μας τα πεις.Χαχαχαχαχα

Εσύ νωρίς νωρίς την έκανες!

Εγώ στα 32 έκανα τον μικρό και τώρα λέω σιγά-σιγά να κάνω ένα ακόμα, να 'χει παρέα το αγόρι μου!

Αν δεν ήταν γι' αυτό (για να 'χει αδελφάκι) δεν θα 'κανα άλλο.

Άλλη φάση η κόρη; Θέλω και μια κόρη μωρέεεεεεεε! Αν δεν κάνω τώρα και ξανακάνω αγόρι, θα μείνω με τα τθουτθούνια! :roll:

Να σας ζησουν οσα εχετε και να αποκτησετε οσα και οτι θελετε μα πανω απο ολα να ειναι υγιη.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας γοργόνες!!!

Γυμναστικουλα κανεις?

(Γκουρου, κανω κι εγω τωρα τις δικες σου ερωτησεις. Χαχαχαχα

Αν λεω κατι λαθος, διορθωστε με)

Κάνω στο σπίτι στέπερ, κοιλιακούς, ραχιαίους, ασκήσεις για όλο το σώμα.

Από Σεπτέμβρη σκέφτομαι να ξεκινήσω αερόμπικ σε γυμναστήριο...:D

Πήγαινα παλιότερα φανατικά, 4-5 φορές την εβδομάδα!

Ζυγισμα Σαββατου : 82,9 (Θυμιζω στις παλιες και γνωστοποιω τις νεες γοργονες οτι ημουν στα 92,5 οταν ξεκινησα μεσα Ιανουαριου - το glitterακι λεει 93 γιατι δεν υπηρχε το μισο χαχαχαχαχαχαχα)

Κοντευω την απωλεια στο ωραιοτατο στρογγυλο νουμερο των 10 κιλων.

(Ελα ...............να πεφτουν τα μπραβο βροχη. )

Μπράβοοοοοοοοοοοοο!

Viky τα εναλλάσεις κάθε μέρα, έτσι; Όποιο σε βολέψει ή σου έρθει όρεξη, απ' όλα;

Ακριβώς!!! Προσέχω μόνο μακαρόνια και ομελέτα να είναι το πολύ 1 φορά την εβδομάδα και ψάρι αν γίνεται 2 φορές...;)

Λοιπόν χθές:

Πρωί καφέ, ένα μπαρ ένα τοστ και μια μπανάνα. Μεσημέρι μπιφτέκια με σαλάτα. Βράδυ σαλάτα.

Σημείωση έχω περίοδο....

Σήμερα: Τοστ, μπανάνα, μπαρ μέχρι στιγμής....

Κατερίνα δεν γίνεται με τίποτα να παίρνεις ταπεράκι με φαγητό στη δουλειά; Αν όχι μήπως να έτρωγες κάτι πιο χορταστικό το μεσημέρι, καμιά μπαγκέτα με γαλοπούλα, τυρί, μαρούλι... ;)

γεια σαςςςςςςςςς!

μεχρι τωρα δεν επαιρνα καθολου αυτες τις μπαρες που λετε και επειδη θα παω σουπερ λεω να παρω να μου βρισκονται. ποιες επιτρεπεται να παιρνουμε? μονο τις σκετες φανταζομια ε?

Εμένα μου αρέσουν πολύ οι Nutri Grain της Kelloggs, με σοκολάτα και φράουλα! Έχουν μόνο 130 θερμίδες! :D

Εμένα μου αρέσουν πολύ οι Nutri Grain της Kelloggs, με σοκολάτα και φράουλα! Έχουν μόνο 130 θερμίδες! :D

Μόόόόόόόνννννννννννοοοοοοοοοοοοο?????????????

Και λιγες ειναι 130 θερμιδες? 20 λεπτα ποδηλατο ή 1,5 ωρα σιδερωματος.

Κατι με 50 θερμιδες δεν υπαρχει σε μπαρα????

Προτιμω φρουτο (που βοηθαει και το εντερο και με γλυκαινει)

Αποψη μου φυσικα!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Congratulations.jpg

Γεωργία μου 100000000 μπράβο σου κούκλα μου!!!!!

Η υπομονή σου και η επιμονή σου είναι πραγματικά πρότυπο για όλες μας!

Η δύναμη σου μου δίνει κουράγιο!

να είσαι καλά και εις λιγότερα με υγεία!!!!!!!!!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...