Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερααααα γοργονια...

τι κανετε????

εγω πηγα διαιτολογα χτες και απογοητευτηκα παρα πολυ γιατι αν και ημουνα μια πραγματικη κιουρια εχασα μονο 300 γρ... μπουχουχουυυυυυυυυυ...

με βρηκε παρα πολυ πρισμενη για καποιο λογο που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω καθως ακομη δεν περιμενω κοκκινοσκουφιτσα...και αισθανομαι και εγω πολυυυυ πρησμενη οχι μονο στο σωμα αλλα και στο προσωπο...σαν να με εχουν τρομπαρει ενα πραγμα...

συνεχιζω ομως γιατι μ'αυτα και μ'αυτα εχω παει πισω...και δεν προκειτε ποτε να χασω κιλα...και με φοβαμαι παρα πολυ να μην κανω μπαμ και αρχισω και πλακονωμαι παλι, καθως ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν θελω και πολυ να αρχισω να ξεσπαω...

σημερα γοργονακια δεν με αφηνει να μπω στο φεις...οποτε αν με χασετε θα ειμαι εδω χιχιχιχιχι

φιλιααααααααααα

ελιζα μου καλημερα μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο για το ---300 αυτο ειναι το βασικο καλο μου .... το εχουμε πει αργα και σταθερα βασικος κανονας..... σου μιλαει καποια η οποια ξερεις οτι ο ρυθμος μου ηταν ρυθμος χελωνας χιχιχι.... προσεχε 1 κιλο τον μηνα οχι οσο εσυ .... 96 κιλα και εγω για να μην τα ξανα λεω και ειμαι κουραστικη εστι ..... εσυ πας τελεια εγω σε ειδα που ειχα να σε δω εδω και πολυ καιρο ..... και για να πω και κατι ειχες και ενα μικρουλικο θεματακι το οποιο επιρεαζει συμαντικα τα σχεδια σου ..... για εμενα και παλι 10000000000000000000000000000000000000000000 μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ελιζα μουυυυυυυυυυυυ για τα -------------------------------- οσο και να ειναι και αυτο 1 γραμμαριο εισαι τελεια και ασε αυτα που λες οτι θα φας θα γουρουνιασεις .... χαχαχαχχαχαχα σου εκανα ενα τελειο κρας τεστ με σοκολατινα και δεν υπεκηψες .... τι μας λες τωρααααααααααααααα χαχαχαχαχχαχαχαχαχα!! μακια στα τρελααααααααααααααααααααααααααααα σου μαγουλακια!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Παιδιά, να σας πω κάτι; Έκλεισα ραντεβού με διαιτολόγο για Πέμπτη. Δεν πάει άλλο, πρέπει να μπω σε πρόγραμμα...

σωστή γοργόνα! καλή αρχή φιλενάδα!

Mετα απο 3 μηνες χωρις γυμναστικη και με ελευθερη διατροφη πηρα την αποφαση να ζυγιστω και φυσικα εχω τσιμπησει 2,5 κιλα. Πηγα στο γηπεδο λοιπον, περπατησα εντονα για 45 λεπτα και αρχισα διατροφη. Θα αρχισω να φοραω και τη βερμουδα μου απο καουτσουκ για χασιμο ποντων.

Αρχηγε, το ποδηλατο στα υπαιθρια οργανα δεν ειναι για το υψος μου δυστυχως και δεν καταφερα να γυμναστω. Αρχισα λοιπον το περπατημα και τα πρωτα 15 λεπτα πονουσα παρα πολυ στη σπληνα. Δε σταματησα ομως ουτε επιβραδυνα και συνεχισα, και ο πονος περασε. Εκανα 8 γυρους το γηπεδο και αυτο θα συνεχισω να κανω. Μονο που θα ειμαι περισσοτερο οργανωμενη γιατι με εκαψε ο ηλιος!:cool::tongue:

τέλεια! υπόδειγμα!

καλημερααααα γοργονια...

τι κανετε????

εγω πηγα διαιτολογα χτες και απογοητευτηκα παρα πολυ γιατι αν και ημουνα μια πραγματικη κιουρια εχασα μονο 300 γρ... μπουχουχουυυυυυυυυυ...

με βρηκε παρα πολυ πρισμενη για καποιο λογο που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω καθως ακομη δεν περιμενω κοκκινοσκουφιτσα...και αισθανομαι και εγω πολυυυυ πρησμενη οχι μονο στο σωμα αλλα και στο προσωπο...σαν να με εχουν τρομπαρει ενα πραγμα...

συνεχιζω ομως γιατι μ'αυτα και μ'αυτα εχω παει πισω...και δεν προκειτε ποτε να χασω κιλα...και με φοβαμαι παρα πολυ να μην κανω μπαμ και αρχισω και πλακονωμαι παλι, καθως ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν θελω και πολυ να αρχισω να ξεσπαω...

φιλιααααααααααα

μπράβο για τα 300. μην τα περιφρονείς, τόσο κόπο έκανες.

κ δεν θέλω ηττοπάθειες. τα πας περίφημα! την άλλη εβδομάδα θα δεις διαφορά. πίνε νεράκι περισσότερο.

εγώ θα ζυγιστώ το ΣΚ. μέχρι τότε... φιλάκια!:cool:

Καλημέρα σε όλες τις γοργόνες!

Σέβη μου ευχαριστώ! Ανυπομονώ να πάω, τρέμω βέβαια το ζύγισμα, αλλά το παρήγορο είναι ότι τις 2 τελευταίες μέρες φοράω ένα τζήν που νόμιζα ότι δεν θα μου έμπαινε..πάλι καλά.

όσες έχετε πάει σε διαιτολόγο, λαμβάνει υπ'όψιν τις διατροφικές σας συνήθειες σε συνδυασμό με την καθημερινότητά σας; Δηλ. π.χ. εγώ θέλω κάτι γρήγορο και εύκολο για βραδινό ή δεν είμαι φίλη των φρούτων ή δεν μπορώ τα "γιαουρτάκια με φρυγανιά", μ'αρέσει όμως με ρύζι κλπ, όλα αυτά θα τα λάβει υπ'όψιν;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

2877050eu60459yqs.gif

Χθες εκτος απο το πρωινο 45λεπτο περπατημα στο γηπεδο, εκανα και 30λεπτη γρηγορη καροτσαδα το απογευμα και μετα δε μπορουσα να παρω τα ποδια μου!!!:tongue: Σημερα ομως θα παρω και τα παιδια στο γηπεδο, οποτε δε νομιζω να μπορεσω να κανω τους 18 κυκλους μου, μαλλον με βλεπω να παιζω ποδοσφαιρο...:cool:

age.png age.png

Καλημέρα σε όλες τις γοργόνες!

Σέβη μου ευχαριστώ! Ανυπομονώ να πάω, τρέμω βέβαια το ζύγισμα, αλλά το παρήγορο είναι ότι τις 2 τελευταίες μέρες φοράω ένα τζήν που νόμιζα ότι δεν θα μου έμπαινε..πάλι καλά.

όσες έχετε πάει σε διαιτολόγο, λαμβάνει υπ'όψιν τις διατροφικές σας συνήθειες σε συνδυασμό με την καθημερινότητά σας; Δηλ. π.χ. εγώ θέλω κάτι γρήγορο και εύκολο για βραδινό ή δεν είμαι φίλη των φρούτων ή δεν μπορώ τα "γιαουρτάκια με φρυγανιά", μ'αρέσει όμως με ρύζι κλπ, όλα αυτά θα τα λάβει υπ'όψιν;

καλημερα οοοοοοοοταν ειχα παει,μιλαμε για κατι χρονια πριν:shock:,εμενα με ρωτησε τα παντα.κ για συνηθειες,καθημερινοτητα κ φυσικα ποια φαγητα δεν μπορω να φαω.επισης επειδη τοτε ειχα θεμα με...την τουαλετα μου ειχε κανει ενα διαιτολογιο με βαση αυτο το μεγιστο θεμα!!!!καλη επιτυχια!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!

ΤΑΡΑ δώσε λεπτομέρειες για τη βερμούδα. Πριν με κράξετε να πω οτι δεν με ενδιαφέρει για τώρα, αλλά για μέτα και ποτέ δεν τις είχα σε υπόληψη... αλλά αν κάνουν δουλειά να αναθεωρήσω......

Γεωργίτσα μου ελπίζω τουλάχιστον με το πρωινό ωράριο να τα περνάς όμορφα κι ας μη σε βλέπουμε τόσο συχνά εδώ! Σου έστειλα (πολύ καθυστερημένα, με συγχωρείς) το κινητό μου, όποτε ο δρόμος (ή το τραίνο) σε βγάλει θεσσαλονίκη κερνάω καφέ και κουλούρι!

φιλάκια!

Καλημέρα!!!!!!!!!

ΤΑΡΑ δώσε λεπτομέρειες για τη βερμούδα. Πριν με κράξετε να πω οτι δεν με ενδιαφέρει για τώρα, αλλά για μέτα και ποτέ δεν τις είχα σε υπόληψη... αλλά αν κάνουν δουλειά να αναθεωρήσω......

http://www.medicalmarket.gr/index.php?target=products&product_id=29967

age.png age.png

Καλημέρα! Σήμερα το πρωί, προτού έρθω στο γραφείο, πήγα στη διαιτολόγο. Μου είπε ότι θα τα χάσουμε εύκολα, γιατί τα έχω μοιρασμένα ομοιόμορφα τα κιλά, αύριο θα μου δώσει τη δίαιτα, με ρώτησε τα πάντα: για τυχόν προβλήματα υγείας μου, τις συνήθειές μου, τι μ'αρέσει και τι όχι, θα δουλέψουμε τις ποσότητες, ο τρόπος μαγειρέματος θα μείνει ίδιος, πολύ νερό 8-10 ποτήρια την ημέρα... τι άλλο... μετά από 10 μέρες θα κάνουμε και λιπομέτρηση και μου έδωσε μια διαδικασία για να ακολουθήσω την προηγούμενη μέρα. Στόχος μας είναι τα 58 με 1,5 κ την εβδομάδα (4-5 το μήνα) αλλά μου είπε ότι επειδή θα τα χάνω από παντού, θα μπορώ να χωράω και σε ρούχα που φόραγα όταν ήμουν 55. Λέτε;;; Μακάρι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα! Σήμερα το πρωί, προτού έρθω στο γραφείο, πήγα στη διαιτολόγο. Μου είπε ότι θα τα χάσουμε εύκολα, γιατί τα έχω μοιρασμένα ομοιόμορφα τα κιλά, αύριο θα μου δώσει τη δίαιτα, με ρώτησε τα πάντα: για τυχόν προβλήματα υγείας μου, τις συνήθειές μου, τι μ'αρέσει και τι όχι, θα δουλέψουμε τις ποσότητες, ο τρόπος μαγειρέματος θα μείνει ίδιος, πολύ νερό 8-10 ποτήρια την ημέρα... τι άλλο... μετά από 10 μέρες θα κάνουμε και λιπομέτρηση και μου έδωσε μια διαδικασία για να ακολουθήσω την προηγούμενη μέρα. Στόχος μας είναι τα 58 με 1,5 κ την εβδομάδα (4-5 το μήνα) αλλά μου είπε ότι επειδή θα τα χάνω από παντού, θα μπορώ να χωράω και σε ρούχα που φόραγα όταν ήμουν 55. Λέτε;;; Μακάρι...

καλημερα και καλη αρχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη @!!!!!:D:D:D:D

Καλημερα και απο μενα σε ολο το "ησυχο"παρεακι. (πω πω !!! Ανησυχιτικη ησυχια εχει πεσει!!!)

Καλημέρα!!!!!!!!!

Γεωργίτσα μου ελπίζω τουλάχιστον με το πρωινό ωράριο να τα περνάς όμορφα κι ας μη σε βλέπουμε τόσο συχνά εδώ! Σου έστειλα (πολύ καθυστερημένα, με συγχωρείς) το κινητό μου, όποτε ο δρόμος (ή το τραίνο) σε βγάλει θεσσαλονίκη κερνάω καφέ και κουλούρι!φιλάκια!

Καλλιοπακι, αν καταλαβα καλα, το μηνυμα αυτο απευθυνοταν σε μενα. (αν οχι ζητω συγνωμη). Το πρωινο ωραριο ειναι σαφως καλυτερο. Που εστειλες μηνυμα????? δεν πηρα κατι!!! Και ενοειται πως οταν ερθω Θεσ/νικη, θα σας τηλεφωνησω και μακαρι να σας δω ολες!!!! Πως παει το μπεμπε στην κοιλιτσα???

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Γειά σας! μα καλά δεν ξημέρωσε σήμερα; μαυριλα!

εδώ δουλίτσα, δουλίτσα, δουλίτσα :)

πάλι καλά να λεμε!

Αρετή καλή αρχή!!!!! Καλά χασίματα με υγεία και χαμόγελα!

νυστάζω περιμενω να ερθει η ώρα να πάω σπίτι!

σας φιλώ

Καλησπέρα σας γοργονοκόριτσά μου!

Μόλις σήμερα αρχίζουμε να είμαστε καλύτερα από την παλιοίωση με τις μύξες που το γύρισε σε ωτίτιδα στην πριγκιπισσούλα μου. Ελπίζω να γλιτώσουν τα υπόλοιπα. Τα έχω με αποσυμφορητικά μπας και το προλάβουμε...

Αλλά, μέσα σε όλα αυτά εγώ παραμένω κυρία με Κ. Είπα 4 εβδομάδες μας έμειναν μεχρι το Πάσχα κι αυτές μισές.. Θέλω να έχω καταφέρει να χάσω λίγο ακόμα μέχρι τότε.. Να δούμε..

Α... ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να καλωσορίσω τα νέα γοργονάκια.

Επίσης να ρωτήσω πώς θα μπούνε και τα δικά μου στοιχεία στον γοργονοπίνακα; Είδα ότι με έχετε κενή... Να τα γράψω εδώ ή να τα στείλω σε κάποια γοργόνα που έχει χρέη γραμματέα;

Κατά τ' άλλα συνεχίζω το περπατηματάκι μου όσο συχνά μπορώ και όλα καλά..

Σας φιλώ όλες!

Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...