Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μωρα μου ομορφα λατρειες μου τις γλυκες μου καλημερεςς σε ολες σας εχω να πω οτι αν κα ειχα αγορασει καινουρια ρουχα πρεπει να παω για αλλα!! χαχαχαχαχα!! δεν μου καθονται καλα θελουν μάζεμα αλλα για πολυ φοραω ζωνη χωρις αυτη μαλλον θα διχνω το βρακακι μου αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! φοραο παντελονι νουμερο αναλογα την φορμα του ρουχου 29-30 παω για ποιο κατω 28-29 σιγουρααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!

16.JPG

good-morning-52.gif

Πωπωωωω... μπράβο! Κι εγώ γι'αυτή τη στιγμή ζω...που θα κοντεύει να μου πέσει το βρακί εννοώ...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

να σας συστήσω... η Άννα... οι γοργόνες!

η Άννα είναι πολύ καλό παιδί, μπορώ να πω από τα καλύτερα, φιλόζωη, πόντια, Σαλονικιά! κ μαγειρεύει κ πολύ καλά!

καλα τωρα με τσακισες,αχ θα με παρουν τα ζουμια!!!!!σε ευχαριστω για ολα ομορφη μανουλα!!!!!

Κορίτσια, τι κάνετε;;; Τώρα χαλάρωσα λίγο και μπήκα; Τι νέα; Άννα καλωσήρθες στο κλαμπ!

καλως σας βρηκα,ευχομαι να ειστε γουρλιδικες κ να αρχισω να χανω,αν βεβαια καταφερω κ ραψω καπως την στοματαρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue:

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

οι πιο αρμόδιες να σε καθοδηγήσουν είναι η αρχηγός mpap, η τσιπούρα, η Jenia το Ντινάκι μας, η τάρα, η Γεωργία που κρατάει αρχείο από γοργόνες κ συμβουλές, κ όλες οι υπόλοιπες μαζί αποτελούμε τη γοργονοπαρέα.

γουέλκαμ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο εμένα γοργονάκια. Πώς είστε; Εμείς κουραζόμαστε πολύ τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Πρώτα είχαμε γενέθλια, το μωρό μας χρόνισε, μετά είχαμε πάρτυ και μετά ήρθαν τα απαραίτητα παρελκόμενα των πάρτυ= ιώσεις. Και τα τρία μαζί...

Δεν κάνω πιά το περπατηματάκι μου, μα συνεχίζω να βόσκω την πρασινάδα μου. Δεν έχω χάσει πολύ. Ένα κιλάκι, έχω πολύύ δρόμο μπροστά μου, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί θα είναι μακρύς ο δρόμος μου.

Δεν θυμάμαι, κάποια είχε ρωτήσει τις προάλλες για τα διάφορα σκευάσματα αδυνατίσματος. Κι εγώ έχω μπει στον πειρασμό να πάω να ρωτήσω στο φαρμακείο όταν με πιάνουν οι μελαγχολίες μου. Από την άλλη σκέφτομαι ότι θα δώσω έναν χρόνο στον εαυτό μου. Σκέφτομαι ότι ήδη πριν από ένα χρόνο ήμουν τρις-χειρότερη, ελπίζω σε έναν χρόνο να είμαι τρις-πανεμορφότερη. Αλλιώς, αν μέχρι του χρόνου δεν είμαι σουπελ κι εγώ, τότε θα πάω εγώ για το μονόπετρο που λέγατε..

Αυτα για την ώρα. Ευχομαι καλό τριήμερο σε όλες. Εμείς με τόσο βήχα δεν ξέρω τί θα κάνουμε.

Πολλά φιλιά.

καλημερα ομορφες γοργονες ειπα να γραφτω και εγω στην παρεα σας,αν με δεχεστε βεβαιω βεβαιως,μπας κ το δω με αλλο ματι κ αρχιζω να χανω κανενα κιλακι!!!

εδω κ 6μηνες η ζυγαρια μου εχει κολλησει κ δεν λεει με τιποτα να ξεκουνηθει προς τα κατωωωωωωω!!!ειμαι 67κιλακια κ θελω να πιασω τα 60,οχι πειτε μου ζηταω πολλαααααααα!!!!!!πρεπει να χασω μιας κ εχω μπει στην προσπαθεια για μπεμπε οποτε καταλαβαινετε κλαψ κλαψ.........

καλως ορισες στην παρεα μας!!!!

7 κιλακια...ευκολακι :tongue:

γραψε μας λιγο τι εκανες???...ποιο ειναι το προγραμμα διατροφης σου?

απο γυμναστικουλα πως παμε???...κανουμε τιποτα ή εχει στεναξει ο καναπες?:tongue::tongue::tongue:

απο δευτερα που οι περισσοτερες θα ειμαστε εδω...θα τα πουμε!!!

και παλι καλως ορισεςςςςςςςςς :D:D:D

καλο 3ημερο σε ολες τις γοργονες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....

και μακρια απο ψυγεια κ ντουλαπια με ''φτου κακα'' ΟΚ????ερχεται η ανοιξη....ανοιγει ο καιρος....τα στοματα να κλεισουν παρακαλωωωωωωω :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλησπέρα κι απο εμένα γοργονάκια. Πώς είστε; Εμείς κουραζόμαστε πολύ τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Πρώτα είχαμε γενέθλια, το μωρό μας χρόνισε, μετά είχαμε πάρτυ και μετά ήρθαν τα απαραίτητα παρελκόμενα των πάρτυ= ιώσεις. Και τα τρία μαζί...

Δεν κάνω πιά το περπατηματάκι μου, μα συνεχίζω να βόσκω την πρασινάδα μου. Δεν έχω χάσει πολύ. Ένα κιλάκι, έχω πολύύ δρόμο μπροστά μου, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί θα είναι μακρύς ο δρόμος μου.

Δεν θυμάμαι, κάποια είχε ρωτήσει τις προάλλες για τα διάφορα σκευάσματα αδυνατίσματος. Κι εγώ έχω μπει στον πειρασμό να πάω να ρωτήσω στο φαρμακείο όταν με πιάνουν οι μελαγχολίες μου. Από την άλλη σκέφτομαι ότι θα δώσω έναν χρόνο στον εαυτό μου. Σκέφτομαι ότι ήδη πριν από ένα χρόνο ήμουν τρις-χειρότερη, ελπίζω σε έναν χρόνο να είμαι τρις-πανεμορφότερη. Αλλιώς, αν μέχρι του χρόνου δεν είμαι σουπελ κι εγώ, τότε θα πάω εγώ για το μονόπετρο που λέγατε..

Αυτα για την ώρα. Ευχομαι καλό τριήμερο σε όλες. Εμείς με τόσο βήχα δεν ξέρω τί θα κάνουμε.

Πολλά φιλιά.

αχ δεν προλαβαινω να γραψω αναλυτικαααα....

ΜΑΚΡΙΑ απο καθε ειδους σκευασματαααααααααααααααααααααααααα.....κανουν κακο στην υγεια....και ΟΚ θα χασεις 3- 4 κιλα???? για ποσο???...με το που σταματησεις το σκευασμα.....τσουπππππππππ τουλαχιστον 5 κιλα στο π@πουδακι, στα μπουτακια κτλ κτλ..........ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!

ξεκινα παλι το περπατημα σου...βαλτο στο προγραμμα ....εστω και μια φορα την εβδομαδα αν δεν μπορεις 3 φορες.....οτι κανουμε καλο ειναι!!!!:cool:

καλο 3μερο κ περαστικαααα !!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Πολλά φιλιά.

ένα κιλάκι είναι σούπεΛ!

μπράβο σου!

συνέχισε. τα πας περίφημα!περαστικά σας!

καλως σας βρηκα,ευχομαι να ειστε γουρλιδικες κ να αρχισω να χανω,αν βεβαια καταφερω κ ραψω καπως την στοματαρα μου :tongue::tongue::tongue::tongue:

ξέχασα... εδώ αυτοφακελωνόμαστε.

ηλικία, αρχικά κιλά, ύψος, επιθυμητό βάρος, τωρινό βάρος.;)

μαλιστα οποτε ας με ''φακελωσετε'' και εμενα!!!

ειμαι 32(σε ενα μηνα θα γινω 33 αλλα μεχρι τοτε 32παρακαλω!!!)

αρχικα κιλα 70

υψος 1.64

επιθ βαρος 60κιλ(καλα οχι οτι θα με χαλουσαν τα 57,αλλα ειπα να ειμαι ρεαλιστρια)

τωρινο βαρος 67........

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

ξεκινα παλι το περπατημα σου...βαλτο στο προγραμμα ....εστω και μια φορα την εβδομαδα αν δεν μπορεις 3 φορες.....οτι κανουμε καλο ειναι!!!!:cool:

ναι, σε μια φορά έχω περιοριστεί αυτές τις μέρες . ελπίζω να αναρρώσουμε γρήγορα και να φορτσάρω κι εγώ..

και σεβούλα σ' ευχαριστώ πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης..

πολλά φιλιά.

1159826210.jpg

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα μωρα μου να εχετε μια τελεια εβδομαδαααααααααααα αλλαξεεεεεεεεεεεεεε η ωρααααααααααααααααααααααααααααααα καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !! χαχαχαχαχαχα ανοιξη και καλοκαιρι ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!! σωματα εξωωωωωωωω κορμαρες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!1:D:D

1159826210.jpg

καλημεραααααααααααααααααααααααααααα μωρα μου να εχετε μια τελεια εβδομαδαααααααααααα αλλαξεεεεεεεεεεεεεε η ωρααααααααααααααααααααααααααααααα καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !! χαχαχαχαχαχα ανοιξη και καλοκαιρι ερχονταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!! σωματα εξωωωωωωωω κορμαρες μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!1:D:D

καλημερααααααααααααααα

τελεια η φωτογραφιαααααααααααααααα

καλη εβδομαδα και καλη ανοιξη γοργονες μου!!!!!!

μεγαλωσε η μερα θα βρισκετε ωρα για περπατημα!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέραααα! Τι κάνετε; Αχ παιδιά μετά από ΜΗΝΕΣ βγήκα για καφέ το Σάββατο πρωί με τον Βασ και τα καμάρια μου. Πήγαμε και στις κούνιες, γυρίσαμε βιτρίνες, είδαμε και μιλήσαμε με φίλους και γνωστούς, όλοι ξαφνιάστηκαν που με είδαν... δεν τους έχω συνηθίσει σε τέτοια, βλέπετε...:-)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...