Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

361944-77.jpg

καλημερα στα μωρα μου !! ο λαζαρος αναστηθεί ημουν λιγο αρρωστουλα ως πολυ μπορω να πω ...... χιχιχιχι.... και ο απολογισμος ηταν να ειμαι με -2,5 κιλα χιχιχιχιχι μονο νερακι μπορουσα να πιω αν και σημερα εχω λιγο χαλια το στομάχι μου αλλα ειμαι πολυ πολυ καλυτερα !!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα και απο μενα....και εγω τα παω καλα ..σε γενικες γραμμες.....το πρωινο ζυγι μ'εδειξε κατω των 65 αλλα ειμαι προσγειωμενη και απλα ....παω σιγα σιγα.....5 κιλακια ειναι που θα πανε θα φυγουν.....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα!!! Τι κάνετε; Σήμερα έχει γενέθλια ο Χρήστος μου (γίνεται 3 το μαναράκι μου!), αλλά δεν πρόκειται να αγγίξω πιτάκια και σκατάκια, μόνο λίγη τούρτα για το καλό...Διαφωνείτε;:mad:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Εγω τα ιδια εδω σπιτι , ξεκουραση και εχω αρχισει και φουσκωνω σιγα σιγα. Μπηκε η ανοιξη καινουριοι στοχοι διαβαζω. Σιγα σιγα κ ολα θ αγινουν. Φιλια πολλα κοριτσακια κ να προσεχετε τον εαυτο σας.

Καλημέρα!!! Τι κάνετε; Σήμερα έχει γενέθλια ο Χρήστος μου (γίνεται 3 το μαναράκι μου!), αλλά δεν πρόκειται να αγγίξω πιτάκια και σκατάκια, μόνο λίγη τούρτα για το καλό...Διαφωνείτε;:mad:

καλημερα!!!να σου ζησει το παιδακι σου!!!!!φυσικα και θα φας λιγη τουρτα:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcRIliv3FqngZff8_4v0InUFwfwgXsYFZonqiGgQMSSRc6jExAd6zw&t=1

να τον χαιρεσαι καλη μου !! και καλα θα κανεις να φας ενα μικρο κομματάκι για το μωρο σου !!! :tongue::tongue:

καλημέρα σε όλες τις γοργόνες!

Αρετή να χαίρεστε με τον Βασίλη τον Χρηστάκο. να είναι γερός κ κάθε ευτυχία στη ζωή του.

μπράβο Ντίνα! σκίζεις.

Βίκυ, μια χαρά το πας. άντε να δω εγώ πότε θα στρώσω, που χθες μου έφερε η μαμά μου γαλατόπιτα κ δεν αντιστάθηκα. μέχρι κ στην Χρύσπα έδωσα.

αχ, βαχ!

Ευχαριστώ Σέβη μου! Να σαι καλά, να χαίρεσαι κι εσύ τη Χρύσπα. Γιατί να μην της δώσεις, καλέ, γαλατόπιτα; Θρεπτικότατη είναι! Με φύλλο την έφτιαξε η μαμά σου;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εννοείται με δικό της φύλλο. κάνει την πιο θεϊκή γαλατόπιτα που έχω φάει.

τέλεια. αλλά δεν σταματάς σε μικρό κομμάτι, όπως καταλαβαίνεις...

σήμερα λέω να ξεδώσω στις φράουλες.

για την 25η Μαρτίου τί προτείνει η αρχηγός ως προς τα θαλασσινά, ψάρια;

Διαφημίσεις

εννοείται με δικό της φύλλο. κάνει την πιο θεϊκή γαλατόπιτα που έχω φάει.

τέλεια. αλλά δεν σταματάς σε μικρό κομμάτι, όπως καταλαβαίνεις...

σήμερα λέω να ξεδώσω στις φράουλες.

για την 25η Μαρτίου τί προτείνει η αρχηγός ως προς τα θαλασσινά, ψάρια;

Καταλαβαίνω... όχι, ξέρεις γιατί ρωτάω; Και η πεθερά μου έτσι τη φτιάχνει, αλλά η μαμά μου την έκανε χωρίς φύλλο (δεν είναι και ιδιαίτερα επιδέξια) και έτσι την ήξερα, "ξυπόλητη" που λένε. Ωραία και πάλι!

Εγώ πάντως το Σάββατο έφτιαξα γαριδούλες με κοφτό μακαρονάκι στο φούρνο και έγιναν μούρλια...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αρετη να τον χαιρεσαι το ν μπομπιρα σου ...γερος και ευτυχισμενος ...να ειναι....ε!!και λιγη τουρτα για το παιδι δε κανει κακο.....

Καλημερα κοριτσια τι κανετε? Εγω τα ιδια εδω σπιτι , ξεκουραση και εχω αρχισει και φουσκωνω σιγα σιγα. Μπηκε η ανοιξη καινουριοι στοχοι διαβαζω. Σιγα σιγα κ ολα θ αγινουν. Φιλια πολλα κοριτσακια κ να προσεχετε τον εαυτο σας.

τι κανεις κοριτσακι;;;εφτασες 23 εβομαδων ...μπραβο...περναει ο καιρος!!!τι παιδακι εχεις μαθαμε;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα γοργονες!!!

Αρετη να χαιρεσαι τον μικρο σου!!!

παντα γερος κ ευτυχισμενος!!!!

τι κανετε οι υπολοιπες????

τζενη!!!! περασε ο καιρος!!!....φουσκωνει η κοιλιτσα??? :D:D:D

καλλιοπακι????? ολα καλα???...κλωτσαει το μπεμπε??? :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Γεια σας κοπελούδες,

Καλλιοπάκι εσύ κοίτα το νινάκι σου και μην αγχώνεσαι για τα κιλάκια σου.Καλό είναι βέβαια να προσέξεις για να μην φορτωθείς με περιττά κιλά.Εγώ αφού την πάτησα στην πρώτη στη δέυτερη πήρα 12 κιλά.Οταν μπήκα στον 9ο είχα πάρει 9 κιλά.Τα έχασα πολύ πιο εύκολα από όταν είχα πάρει στη κόρη μου 20.

Τα πιο πάνω αρνούμαι να μπώ στη διαδικασία να ασχοληθώ.

Και για να μπούμε στο κλίμα η ζυγαριά έδειξε 62,500!!!Αντε λίγο ακόμα για τα 60!!!

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια

souper!!! συγχαρητήρια!!!

μωρέ αγχώνομαι γιατί τα παίρνω πιο γρήγορα τώρα και ξεκίνησα "βαριά" Δεν πειράζει, καλά να είμαστε. Την πρώτη φορά ήμουνα πιο προσεκτική και νιώθω τύψεις.....

Το άλλο το ρωτάω γιατί δεν ξέρω κατά πόσο είναι πράγματι υγιεινά τα δημητριακά αυτά του εμποριου και δίνω και στο μικράκι μου...

Kαλημέρα! καλή εβδομάδα!:P

Λοιπόν, έφυγε το πρώτο κιλάκι απ΄τα χαζο+++++ που είχα πάρει...

άντε καλή μας συνέχεια!!!

μπράβο!!!

μπράβο έλλη.

βίκυ, πάμε μαζί!

σήμερα δεν έμπαινα σε καινούργιο παντελόνι. δηλαδή, έμπαινα, αλλά μετά δεν θα έβγαινα........

χα χαα! καλό!

361944-77.jpg

καλημερα στα μωρα μου !! ο λαζαρος αναστηθεί ημουν λιγο αρρωστουλα ως πολυ μπορω να πω ...... χιχιχιχι.... και ο απολογισμος ηταν να ειμαι με -2,5 κιλα χιχιχιχιχι μονο νερακι μπορουσα να πιω αν και σημερα εχω λιγο χαλια το στομάχι μου αλλα ειμαι πολυ πολυ καλυτερα !!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

περαστικούλια, το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!!!!

καλημερα γοργονες!!!

καλλιοπακι????? ολα καλα???...κλωτσαει το μπεμπε??? :D

όλα καλά όλα ανθηρά!!! ανυπομονώ κι εγώ να νιώσω το μπεμπόνι, αλλά εχουμε ακόμα.. προς πάσχα το βλέπω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...