Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ρε το παιδι μου δεν φορα πανες τις εχει κοψει αδω και καιρο και δεν εχω στο σπιτι καμια !! χαχαχαχαχα!! θα παρω της ανοιψιας μου αλλα εχω θεμα γμτ μου δεν μου κανουν καρδια μου χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!! φοραε το νουμερο 3 για βαρος 5-8 κιλα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: λαλαλαλλααλλαλαλαλαλαλα!!!

Α ΝΑΙ ΡΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ξεχασει!!! χαχαχαχχα

καλα μην χασεις παιδι μου και τοσα κιλα μονο και μονο για να σου μπαινει το παμπερ της ανηψιας ....θα σου παρουμε αλλο...για μεγαλυτερα ''μωρα''' χοχοοχοχοχο :tongue:

Μαρία μου πήγα να το σώσω με το "άη θινγκ" κ τα υποδέλοιπα,

γιατί ενώ εγώ ό,τι έγραψα το έγραψα με χιούμορ, κάποια γοργονάκια θίχτηκαν...

εννοώ ότι η μαεστρία μάλλον παρεξηγήθηκε...

μάλλον κ η Γεωργία....

έστειλα χθες π.μ. στην Γεωργία κ ρωτάω να μάθω το λόγο.

ακόμα περιμένω...

κι εδώ κ στο φεης.

εγώ το πήρα ελαφρώς.

άλλες βαρέως. ιδίως στο φέης που εξαφανίστηκαν.

απαντάμε στα μηνύματα Γεωργία μου.:-(

το χιούμορ δεν παχαίνει...χαλαρώνει όσους είναι ήδη χαλαροί!:cool:

αααααα.....σεβη δεν ξερω το τι κανετε με τα μηνυματα....αυτο δεν ειναι δικη μου δουλεια και δεν με απασχολει κιολας να σου πω την αληθεια....ποσα μηνυματα στελνετε μεταξυ σας....τι ωρα και ποσες απαντησεις παιρνετε!.....απλα ο καθενας απανταει οταν μπορει...οταν εχει διαθεση κτλ.....αυτο ξερω εγω

ουτε με απασχολει αν θιχτηκε καποιος ...αλλο αν μπλεκομαι κ εγω στην οποια ιστορια...τοτε φυσικα και με απασχολει....

αλλα το αν θιχτηκαν καποιες και το συζητητας ετσι δημοσιως...σορρυ αλλα γιου φαουλ.....αν εχετε προβλημα μεταξυ σας να το λυσετε....αν υπαρχει προβλημα και αν υπαρχει διαθεση να λυθει.....ειλικρινα δεν με αφορα ;)

Γειά σου Μαράκι! Ναι σου λέω, έχω πάρει τα πάνω μου!

ετσι μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!

πολυ με αρεσεις βρε αρετη!!!.....ετσι ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

γρι δεν έπιασα βρε Μαρία από όσα μου έγραψες!!!!!!!!!!!!!!

το θέμα είναι ότι δεν ήθελα να θίξω σε καμία περίπτωση καμία γοργόνα. όμως φαίνεται ότι θίχτηκε-αν.

όλα τα άλλα παπάγιες!

φιλούρες!!!!!!!

κι όποιος πει άσχημη κουβέντα για μας να του βγει το μάτι σαν λουκουμάς...

κάπως έτσι το έλεγε ο Ρίζος!

το θέμα είναι ότι δεν ήθελα να θίξω σε καμία περίπτωση καμία γοργόνα. όμως φαίνεται ότι θίχτηκε-αν.

όλα τα άλλα παπάγιες!

φιλούρες!!!!!!!

Τι δεν καταλαβες βρε σεβη???

μου ειπες οτι καποιες θιχτηκαν...οτι δεν σου απαντανε στα μηνυματα και εδω και στο φβ....και απλα σου απαντησα οτι δεν με αφορα...ουτε αν στελνετε μηνυματα...ουτε γιατι θιχτηκατε μεταξυ σας...δεν με αφορα....αυτο σου απαντησα.....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

όλα τα άλλα παπάγιες!

φιλούρες!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=kuENGlGYjm0

χαχαχαχαχαχαχαχχαχα!! για το ματι καλε !!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παίδες λυπάμαι πολύ που παρεξηγήθηκα, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι είχα υπογράψει συμβόλαιο να είμαι διαθέσιμη αυτό το σαβ/ριακο.

ΛΥΠΑΜΑΙ, δεν είμαι. Και παρακαλώ να μην το πάρει κανείς προσωπικά. Ευχαριστώ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ανακοίνωση, ανακοίνωση. φου φου. 1, 2, 1, 2.

καλά να περάσεις. μη λυπάσαι, κοπελιά.

δεν τελείωσαν τα ΣΚ. σωστά το είχες γράψει τότε.

μετά απόγινε.

όποτε κανονίσετε, θα ήθελα να τα πούμε από κοντά, να γνωριστούμε. σοβαρά κ χωρίς συμβολαιογραφική πράξη.

τι γινετε ωρε???

αααα!!!!!! τωρα καταλαβα τι παιχνιδι παιζετε!!!!!!

1 παρεξηγηση - 50 θερμιδες / λεπτο

2 αντιπαραθεση - 100 θερμιδες / λεπτο

3 τσακωμος - 300 θερμιδες / λεπτο

4 χοντρος τσακωμος - 400 θερμιδες / λεπτο

5 μαλλιοτραβηγμα - 500 θερμιδες / λεπτο

ε? σωστα δε μαντεψα???? αν και ξανθια ειμαι πολυυυ εξυπνη φτου μου φτου μου!!! :tongue:

και τωρα χωρις πλακα...

κοριτσια ειναι πολυ δυσκολο να ειναι οι συναντησεις απ΄ολα τα μελη και παντα εφικτες, ποσο μαλλον οταν υπαρχουν και μικρα παιδια, περα των αλλων υποχρεωσεων που δεν εχουν σταματημο!

καποιες μπορει να εχουν την τυχη να εχουν βοηθεια να ειναι πιο ανεξαρτητες και να καταφερνουν να εχουν και τη βολτα τους οποτε θελουν..

εγω στο αλλο γκρουπ που συμμετεχω και το οποιο μεχρι τωρα εχει κανει πανω απο 15 συναντησεις, καταφερα να παω μονο σε μια!

αυτο δεν αποτελει λογο για παρεξηγησεις....

αντε ... γιατι ειμαι ετοιμη αυτη τη στιγμη να τσακισω τα λαζανια με 4τυρια που εφτιαξα για τα παιδια...

τι να σου κανει το δικο μου το αυγουλακι με τη σαλατα ??? :(

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερεεεες!!!

Τι μου κάνετε????? Εγώ προσπαθώ να κρατηθώ, δεν τα πολυκαταφέρνω, σνιφφ.

Βλέπω δεν θα κάνουμε συναντησούλα τελικά? Κρίμα και επίτηδες δεν έβαλα ταξίδι σήμερα ούτε τη Δευτέρα, για να έιμαι άνετη! Δεν πειράζει, με τόσα δρομολόγια τελευταία μου χρειάζεται λίγη ξεκούραση! Όταν το καταφέρουμε θα είμαι τόσο φουσκωμένη που όλες θα φαίνεστε αδύνατες!!!!! (στην πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον ασυναίσθητα έβλεπα όλες τις φίλες μου λεπτές, ενώ εγώ φούσκωνα και πρηζόμουνα σαν μπαλόνι και ρωτούσα "μήπως αδυνάτισες? έχασες σίγουρα!" μέχρι που μου λέει μια φίλη "όχι παιδί μου, κανένας δεν αδυνάτησε, μάλλον εσύ τους βλέπεις όλους λεπτούς γιατί φοράνε κανονικά ρούχα!").

Το λοιπόν, το μπεμπόνι καλά, μετά το Πάσχα αμνιοπαρακέντηση. Στόχος είναι μέχρι το Πάσχα να βάλω μόνο 800 γραμμάρια, γιατί εάν δω νωρίτερα το 7αρι μπροστά.... θα πηδηχτώ από το παράθυρο! (για άλλου είδους πηδήματα δεν είμαστε, να τα αποτελέσματα :wink:).

φιλάκια μικρά μου γοργονάκια! (η φίλη σας η φάλαινα)

τι γινετε ωρε???

αααα!!!!!! τωρα καταλαβα τι παιχνιδι παιζετε!!!!!!

1 παρεξηγηση - 50 θερμιδες / λεπτο

2 αντιπαραθεση - 100 θερμιδες / λεπτο

3 τσακωμος - 300 θερμιδες / λεπτο

4 χοντρος τσακωμος - 400 θερμιδες / λεπτο

5 μαλλιοτραβηγμα - 500 θερμιδες / λεπτο

ε? σωστα δε μαντεψα???? αν και ξανθια ειμαι πολυυυ εξυπνη φτου μου φτου μου!!! :tongue:

xaxaxaxaxxaxaxa lizaki EGRAPSES xaxaxaxxaxaxaxa kaloooooooooooooooooooooooo...

και τωρα χωρις πλακα...

κοριτσια ειναι πολυ δυσκολο να ειναι οι συναντησεις απ΄ολα τα μελη και παντα εφικτες, ποσο μαλλον οταν υπαρχουν και μικρα παιδια, περα των αλλων υποχρεωσεων που δεν εχουν σταματημο!

καποιες μπορει να εχουν την τυχη να εχουν βοηθεια να ειναι πιο ανεξαρτητες και να καταφερνουν να εχουν και τη βολτα τους οποτε θελουν..

εγω στο αλλο γκρουπ που συμμετεχω και το οποιο μεχρι τωρα εχει κανει πανω απο 15 συναντησεις, καταφερα να παω μονο σε μια!

αυτο δεν αποτελει λογο για παρεξηγησεις....

αντε ... γιατι ειμαι ετοιμη αυτη τη στιγμη να τσακισω τα λαζανια με 4τυρια που εφτιαξα για τα παιδια...

τι να σου κανει το δικο μου το αυγουλακι με τη σαλατα ??? :(

exeis apoluto dikaio...den ginete kathe fora na mporoun oles oi kopeles...makari na ginotane alla den ginete tetoios apisteutos suxronismos...

oso gia tous tsakwmous theorw oti den exoun thesh sto klampaki pou me tosh agaph xtisame...

oti diafores uparxoun kalutera na min emfanizonte edw giati den aforoun oles mas opws polu swsta eipe kai h arxhgos mas...

filiaaaaaaaaa sthn endoxh parea twn gorgonwn...

eeeeee re glentiaaaaaaaaaaaa...xaxaxxaxaxaxa

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Και ας θέσω και ένα θέμα υγιεινής διατροφής, για να επανέλθουμε στο φόκους μας.

Και ερωτώ: όλα αυτά τα δημητριακά , οι μπάρες, τα μούσλια, κτλ δεν είναι μεταλλαγμένα? (καλά θα μου πεις το κοτόπουλο και η ντομάτα που τρως τι είναι, του χωριού? οχι, νταξ). Απλά έχω αρχίσει να δίνω και στη μικρή, που τα τρώει σαν πατατάκια όταν με βλέπει να τα τρώω εγώ με γάλα και αναρωτιέμαι... φοριούνται πολύ στις δίαιτες, αλλά είναι πράγματι τόσο καλά?

Καλησπερεεεες!!!

Τι μου κάνετε????? Εγώ προσπαθώ να κρατηθώ, δεν τα πολυκαταφέρνω, σνιφφ.

Βλέπω δεν θα κάνουμε συναντησούλα τελικά? Κρίμα και επίτηδες δεν έβαλα ταξίδι σήμερα ούτε τη Δευτέρα, για να έιμαι άνετη! Δεν πειράζει, με τόσα δρομολόγια τελευταία μου χρειάζεται λίγη ξεκούραση! Όταν το καταφέρουμε θα είμαι τόσο φουσκωμένη που όλες θα φαίνεστε αδύνατες!!!!! (στην πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον ασυναίσθητα έβλεπα όλες τις φίλες μου λεπτές, ενώ εγώ φούσκωνα και πρηζόμουνα σαν μπαλόνι και ρωτούσα "μήπως αδυνάτισες? έχασες σίγουρα!" μέχρι που μου λέει μια φίλη "όχι παιδί μου, κανένας δεν αδυνάτησε, μάλλον εσύ τους βλέπεις όλους λεπτούς γιατί φοράνε κανονικά ρούχα!").

Το λοιπόν, το μπεμπόνι καλά, μετά το Πάσχα αμνιοπαρακέντηση. Στόχος είναι μέχρι το Πάσχα να βάλω μόνο 800 γραμμάρια, γιατί εάν δω νωρίτερα το 7αρι μπροστά.... θα πηδηχτώ από το παράθυρο! (για άλλου είδους πηδήματα δεν είμαστε, να τα αποτελέσματα :wink:).

φιλάκια μικρά μου γοργονάκια! (η φίλη σας η φάλαινα)

kalliopaki mou glyko pou eisai esu??? se xasame... koita na prosexeis to mwraki sou kai min trelenese me ta kila...vevaia na prosexeis giati meta mpastakononte gia ta kala...koita kai emena to voidi...

filaki sthn kilitsa...

vreee ola tou eidous ta phdhmata einai kala...kai poso mallon auta pou sou dinoun zwh kai sou gemizoun thn psuxh...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Μαρία μου πήγα να το σώσω με το "άη θινγκ" κ τα υποδέλοιπα,

γιατί ενώ εγώ ό,τι έγραψα το έγραψα με χιούμορ, κάποια γοργονάκια θίχτηκαν...

εννοώ ότι η μαεστρία μάλλον παρεξηγήθηκε...

μάλλον κ η Γεωργία....

έστειλα χθες π.μ. στην Γεωργία κ ρωτάω να μάθω το λόγο.

ακόμα περιμένω...

κι εδώ κ στο φεης.

εγώ το πήρα ελαφρώς.

άλλες βαρέως. ιδίως στο φέης που εξαφανίστηκαν.

απαντάμε στα μηνύματα Γεωργία μου.:-(

το χιούμορ δεν παχαίνει...χαλαρώνει όσους είναι ήδη χαλαροί!:cool:

Αν δεν μου ελεγαν τα κοριτσια οτι κατι τρεχει εδω, ουτε θα το εβλεπα. Να ξεκαθαρισω τη θεση μου (αν και δεν ειμαι υποχρεωμενη να το κανω δημοσια) αλλα ετσι με προκαλεσες Σεβη, ετσι θα σου απαντησω.

Οταν ηρθαμε στο καφε του φορουμ , το καναμε επειδη θελαμε να λεμε κατι περισσοτερο στο θεμα της διαιτας και στο απλο παρεντς δεν επιτρεποταν. Ηρθαμε λοιπον εδω, μια ωραια παρεα που τοτε ειχαμε καποιο χρονο και τον αφιερωναμε στο φορουμ. Καποιες εφυγαν, καποιες αλλες εμεινα ακομη.

Οσων αφορα εμενα, εχω κανει καποιες αλλαγες στην καθημερινοτητα μου και ο χρονος μου ειναι πολυ πιεσμενος. Αν μπαινω ή οχι στο παρεντς ή στο ΦΒ ή αν διαβαζω μηνυματα δε εισαι σε θεση να το ξερεις και φυσικα δεν εχεις το δικαιωμα να με κατηγορεις ΔΗΜΟΣΙΑ που δεν απαντησα. :!::!::!:

Και στην τελικη δεν ειμαι υποχρεωμενη να απαντησω αν θελω ή δε θελω κατι. Θα σε παρακαλεσω να μην συνεχισεις αυτο το θεμα στο χωρο του cafe (ειναι of topic). :(

Οσων αφορα στην συναντηση του Σαββατου που δε θα πραγματοποιηθει επειδη εγω ή καποιο αλλο μελος δεν μπορει να παρεβρεθει λυπαμαι πολυ. Τα παραπονα στα τρενα που δεν ερχονται.

(Εγω κοριτσι μου μεχρι Αθηνα κατεβηκα για χαρη των γοργονων!!!!

και θα πηγαινα ευχαριστως οπου μου ελεγαν ...αν μπορουσα!!!!)

Ζητω συγνωμη απο τους επισκεπτες και τα μελη της σελιδας καθως και απο τους συντονιστες, για την καταχρηση που εκανα για να απαντησω στο μηνυμα του μελους Sevoula :-P:-P

Να ειστε ολες καλα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...