Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα...

Κορίτσια ζαλίζομαι.....από την πείνα!!!!

ΒΡΕ κουκλι οχι ετσι να ζαλιζεσαι απο την πεινα εφαγες τα 5 γευματα και τωρα εισαι ετσι . βρε κατερινουλα μηπως κατι δεν εκανες σωστα τι εφαγες για πρωινο . γαλα εβαλες μεσα η γιαουρτακι να σε κρατξησουν λιγο!!:roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημεραααααααααααααα!

Γεωργια μπραβο για τα 10 κιλα μειον!!!! Μακαρι να σου μοιασω και γρηγορα!!!!!

(σημερα ειμαι καλυτερα).

Θαθελα να μου πειτε εσεις που ειστε πιο εμπειρες, αν μπορω να τρωω μακαρονια, μαζι με 2 κουταλιες τυρι ή δυο κουταλιες σαλτσα. Δεν αντεχω αλλο τα κρεατα-λαχανικα, εχω πεθυμησει μακαρονακι που εχω να φαω 3 μηνες!!!!

Επισης, σαλατες τρωω μια μεγαααααλη κουπα, (ισως ναναι και 2 μεριδες) αλλα μαρεσει γιατι νοιωθω οτι δεν τρωω πολυ φαγητο μετα. Πειραζει;;

Θα θυμηθω και τπτ αλλο να σας πω που κανω, να μου πειτε αν κανω καλα ή αν πρεπει να το κοψω.

Η τσιπουρα που εχει χαθει; νομιζω οτι εχω μερες να τη διαβασω.

Μπραβο Μινα-συνονοματη, εφτασες στον στοχο σου.

Εγω γιατι εχω κολλησει εδω και 3 βδομαδες;;; :twisted::twisted::twisted:

καλημερα γοργονες!!!!

μινουλα μου....εάν εχεις πηξει στο κρεατικο μπορεις να φτιαξεις και οσπρια όπως φακες!!!!....ωραιοτατες εστω και αν δεν τις ζεστανεις !!!

μπορεις να φτιάχνεις επίσης φασολακια, αρακα κτλ...μονο που το λαδακι θα το προσθετεις στο τελος του μαγειρεματος....καμια διαφορα δεν εχει....η μονη διαφορα ειναι οι λιγοτερες θερμιδες.....προσεξε ομως στην ποσοτητα του λαδιου....μετρημενη !!!!

Οσο για τα μακαρονια εαν σου εχουν λειψει μπορεις να τα προσθεσεις 1 στις 15 και μονο για μεσημεριανο!!!!....φαε μια μικρη μεριδα και συνδιασε τα με μπολικη σαλατα!!!

Οσο για την ποσοτητα της σαλατας μπορεις να τρως παραπανω....προσοχη και παλι στο λαδι ομως ναι??? :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημέρα...

καλημερα !!!

κατι μου λεει οτι πεινας γιατι δεν κανεις 5-6 γευματα ημερησιως....και οταν λεμε 5 γευματα δεν εννοουμε να κατσεις στο τραπεζι 5 φορες!!!

μετα το πρωινο κατα τις 10 φαε ενα γιαουρτακι ή ενα φρουτακι ή ενα κρακερ

ή μια μπαρα δημητριακων ή ενα κουλουρακι θεσσ/νικης ή 2 φρυγανιες κτλ κτλ.....το ιδιο ακριβως θα κανεις και στις 12 το μεσημερι....μετα φαε το μεσημεριανο σου , το απογευμα επισης να φας κατι απο τα παραπανω....και μετα το ελαφρυ βραδινο σου.

ΜΗΝ αφηνεις αδειο το στομαχι σου ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι για σκοτωμα. Δεν αναφερθηκα.

Ζυγισμα Σαββατου : 82,9 (Θυμιζω στις παλιες και γνωστοποιω τις νεες γοργονες οτι ημουν στα 92,5 οταν ξεκινησα μεσα Ιανουαριου - το glitterακι λεει 93 γιατι δεν υπηρχε το μισο χαχαχαχαχαχαχα)

Κοντευω την απωλεια στο ωραιοτατο στρογγυλο νουμερο των 10 κιλων.

(Ελα ...............να πεφτουν τα μπραβο βροχη. )

Και τελικα η μακαροναδα των 11:00 μμ δεν με εβλαψε τοσο πολυ. Αντιθετως μου εβαλε ΜΥΑΛΟ!!!!

Mariaeva, (και ποιες αλλες ηταν???) σας ερχομαι. Κατα τον αλλο Γεναρη θα με γραψετε κι εμενα στις αποφοιτες αλλα εγω θα ειμαι ΠΑΝΤΑ εδω.

καλημερα καλη μου Γιωργια!!!:mrgreen:

τι να πω τωρα????...όσα ΜΠΡΑΒΟ και να πω θα ειναι λιγα....!!!!!!!!!!!!:wink:

10000000000000000000000 ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γοργονες παραδειγματιστειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!....η Γιωργια μας ειναι το καλυτερο παραδειγμα ΥΠΟΜΟΝΗΣ και ΕΠΙΜΟΝΗΣ !!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ΒΡΕ κουκλι οχι ετσι να ζαλιζεσαι απο την πεινα εφαγες τα 5 γευματα και τωρα εισαι ετσι . βρε κατερινουλα μηπως κατι δεν εκανες σωστα τι εφαγες για πρωινο . γαλα εβαλες μεσα η γιαουρτακι να σε κρατξησουν λιγο!!:roll:
καλημερα !!!

κατι μου λεει οτι πεινας γιατι δεν κανεις 5-6 γευματα ημερησιως....και οταν λεμε 5 γευματα δεν εννοουμε να κατσεις στο τραπεζι 5 φορες!!!

μετα το πρωινο κατα τις 10 φαε ενα γιαουρτακι ή ενα φρουτακι ή ενα κρακερ

ή μια μπαρα δημητριακων ή ενα κουλουρακι θεσσ/νικης ή 2 φρυγανιες κτλ κτλ.....το ιδιο ακριβως θα κανεις και στις 12 το μεσημερι....μετα φαε το μεσημεριανο σου , το απογευμα επισης να φας κατι απο τα παραπανω....και μετα το ελαφρυ βραδινο σου.

ΜΗΝ αφηνεις αδειο το στομαχι σου ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν χθές:

Πρωί καφέ, ένα μπαρ ένα τοστ και μια μπανάνα. Μεσημέρι μπιφτέκια με σαλάτα. Βράδυ σαλάτα.

Σημείωση έχω περίοδο....

Σήμερα: Τοστ, μπανάνα, μπαρ μέχρι στιγμής....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημερα Κοριτσια ?

Με μεγαλη μου χαρα να σας πω οτι εχουμε τεσσερα καινουρια δοντακια στην οικογενεια!!!! Και επισης οτι ξεκινησαμε και για δευτερο μωρακι!!! Εχθες ημουν μια κιουρια στη διατροφη και η ψυχολογια με ολα αυτα ανεβαινει!!!!!!!!! Α, εκανα και γυμναστικη!!!!

Τσακωθηκα και με το αφεντικο εχθες και ολα καλά! Εσεις, τι κάνετε?

Χαιρεται!!!!!

Nanis υπεροχα νεα. Καλες μασες με τα νεα δοντακια και να τα φροντιζετε για να τα εχετε παντα γερα (αν και αν καταλαβα καλα ειναι τα μπεμπε δοντακια τα οποια θα τα αλλαξετε)!!!

Καλη επιτυχια στο νεο μπεμπε!!! Φροντισε τον οργανισμο σου σωστα ωστε με το καλο να υποδεχτει τη νεα ζωουλα.

Και να θυμασαι οτι η γυμναστικη δεν απαγορευεται στην εγκυμοσυνη. Χαλαρα ομως.

Για το αφεντικο.......... μην πτοεισαι. Χθες μαλλον ηταν η μερα που τα αφεντικα στεναχωρουσαν τους υπαλληλους τους. Σημερα ειναι .... αλλη μερα!!!!

καλημέρα...

Για τσεκαρε λιγο τις θερμιδες που παιρνεις και προσεχε τι τρως!!!!!!

Μην μας παθεις κατι και εχουμε και τυψεις!!!!!

Kαλημέρα!:D:D:D......

ένσταση τώρα: έγραψες ότι πεινάς. Από προσωπική μου πείρα θα σου πω ότι είναι λάθος να πεινάς. Εκεί είναι που θα χάσεις τη μπάλα. Αν πεινάς ΦΑΕ. Μόνο πρόσεχε ΤΙ θα φας. Αυτό είναι το κόλπο....

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ, θα΄πρεπε να βρω e-motion που να βρέχει ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ, ΜΠΡΑΒΟ ...........ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ.......:P:p:p:p

Thanks!!!!!!!

καλημερα καλη μου Γιωργια!!!:mrgreen:

τι να πω τωρα????...όσα ΜΠΡΑΒΟ και να πω θα ειναι λιγα....!!!!!!!!!!!!:wink:

10000000000000000000000 ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γοργονες παραδειγματιστειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!....η Γιωργια μας ειναι το καλυτερο παραδειγμα ΥΠΟΜΟΝΗΣ και ΕΠΙΜΟΝΗΣ !!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παλι Thanks.

Ας οψονται τα ποδαρακια μου με την ανεπαρκεια που επαθαν και τις χαζοθρομβωσεις που κινδυνευει η καρδουλα μου. Αλλιως δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχαινα κατι..... (Για να λεμε και την αληθεια)

Εσεις ομως, θα συνεχισετε την προσπαθεια για να προλαβετε τα κακα που επονται απο τα πολλα κιλα.

Η προληψη ειναι η καλυτερη θεραπεια.

Σας φιλω!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

γεια σαςςςςςςςςς!

μεχρι τωρα δεν επαιρνα καθολου αυτες τις μπαρες που λετε και επειδη θα παω σουπερ λεω να παρω να μου βρισκονται. ποιες επιτρεπεται να παιρνουμε? μονο τις σκετες φανταζομια ε?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

γεια σαςςςςςςςςς!

μεχρι τωρα δεν επαιρνα καθολου αυτες τις μπαρες που λετε και επειδη θα παω σουπερ λεω να παρω να μου βρισκονται. ποιες επιτρεπεται να παιρνουμε? μονο τις σκετες φανταζομια ε?

Κοίτα κι αυτές με τη λίγη σοκολάτα ελαφριές είναι, 90 θερμίδες. Δεν είναι κακό να γλυκαίνεσαι και λίγο, ξεγελιέσαι! :mrgreen:

Ο μικρός έκανε επιτυχώς την εγχείρηση πριν 10 μέρες και πάνω που συνερχόμασταν κόλλησε ίωση (ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΗΚΕ;; :roll:) και είχε πυρετό όλο το Σαβ/ριακο και λίγο χθες. Χθες τον πήγα στον παιδίατρο, μας καθησύχασε, αλλά μας είπε να προσέχουμε ιδιαίτερα, καθότι είναι ακόμα αδύναμος απ' την εγχείρηση.

Χθες δεν έκανε πυρετό, οπότε πάμε καλά! :D

Περαστικά στο δικό σου!!!

Τι κάνεις εσύ; ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;;; Πως τα πας με δίαιτα;;;

Εγώ, αν και ΔΕΝ πρόσεχα καθόλου, έχασα 1 κιλό!!! Το πιστεύεις; Απ' την ταλαιπωρία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τα διαβασα ολα αυτα που λες, τα ξερω.απο το νοσοκομειο την κολλησε μαλλον την ιωση! σιγα το πρωτοτυπο!εχω να ζυγιστω σχεδον ενα μηνα, στο μεταξυ περιμενω περιοδο, ελπιζω την κυριακη-δευτερα που θα εχω ξεμπερδεψει να μην π[αθω εγκεφαλικο στη ζυγαρια! ενιγουει, δεν ημουν στα χαι μου, για διαφορους λογους, ενταξει παμε γερα τωρα, ειναι και θεμα υγειας, ασε που αν δυσκολευομα\ι τωρα στα 35 να χασω, στα 40 τι θα κανω? δεν θα τα χασω ποτε!

bgx2ye5lc.png

αυτο με την ταλαιπωρια που λες, ισχυει, οταν περασαμε μια εβδομαδα στο παιδων (δεν ειχα σαραντισει ακομα) ημουν πιο αδυνατη ΑΠΟ ΠΟΤΕ !ερχοντουσαν οι φιλοι μου και τρομαζαν πως ειχα αδυνατισει τοσο γρηγορα! ειναι και η ατιμη η στενοχωρια που σε τρωει... αντε περαστικα να ειναι για ολα τα παιδακια!

bgx2ye5lc.png

τα διαβασα ολα αυτα που λες, τα ξερω.απο το νοσοκομειο την κολλησε μαλλον την ιωση! σιγα το πρωτοτυπο!εχω να ζυγιστω σχεδον ενα μηνα, στο μεταξυ περιμενω περιοδο, ελπιζω την κυριακη-δευτερα που θα εχω ξεμπερδεψει να μην π[αθω εγκεφαλικο στη ζυγαρια! ενιγουει, δεν ημουν στα χαι μου, για διαφορους λογους, ενταξει παμε γερα τωρα, ειναι και θεμα υγειας, ασε που αν δυσκολευομα\ι τωρα στα 35 να χασω, στα 40 τι θα κανω? δεν θα τα χασω ποτε!

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι κορίτσι, γι' αυτό λέω σιγά - σιγά (ακομα κι αν κάνω κι άλλο μωρό) να χάσω καμιά 10ριά ακόμα, μη μου μείνουν τόσα πολλά κιλά!

Εύχομαι τώρα να είσαι καλύτερα! Περνάμε όλοι μαυρίλες, στραβά, κλπ. Αλλά γυρνάει ο τροχός, ΠΑΝΤΑ! Μην το ξεχνάς αυτό, ναι; :D

αντε περαστικα να ειναι για ολα τα παιδακια!

Ευχαριστώ! ΑΜΗΝ!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι κορίτσι, γι' αυτό λέω σιγά - σιγά (ακομα κι αν κάνω κι άλλο μωρό) να χάσω καμιά 10ριά ακόμα, μη μου μείνουν τόσα πολλά κιλά!

α ναι αυτο με το δευτερο μπεμπε ειναι ενα θεμα! κιεγω το σκεφτομαι......

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...