Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τι κανετε γοργονίτσες??? Εγω μπορω να πω πως πηγαινω αρκετα καλα αφου ειμαι -2 πλεον, αλλα κανω και εγω τις παρασπονδιες μου δεν ειμαι απολυτα κιουρια...αλλα τι να κανω βλεπω γλυκα και παθαινω κοκομπλοκο!!!!!!!!!!!!!!!!

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

Καλησπέρα γοργονίτσες!

Καλέ πολυλογούδες, πού να προλάβω εγώ η τρίτεκνη να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες; Δεν ξέρω καν πού έχω μείνει..

Καλα, δεν έγινα ακόμα η απόλυτη κιουρία, δεν έπεσα ακόμα κάτω απο 80, οπότε δεν δίνω λεπτομερή αναφορά.

Αρχισα και το χοροπήδημα με το σκοινάκι, προγραμμάτισα και το περπάτημα, προσπαθώ να πείσω και το συζυξ να πάρουμε κανένα όργανο, αλλά ή που δεν με καταλαβαίνει ή που ονειρεύεται κανένα κοντρα μπάσσο.. και βλέπουμε...

Πολλά πολλά φιλάκια.

Αρχισα και το χοροπήδημα με το σκοινάκι, προγραμμάτισα και το περπάτημα, προσπαθώ να πείσω και το συζυξ να πάρουμε κανένα όργανο, αλλά ή που δεν με καταλαβαίνει ή που ονειρεύεται κανένα κοντρα μπάσσο.. και βλέπουμε...

Πολλά πολλά φιλάκια.

Καλημέρα! Εμείς δεν είμαστε της γυμναστικής δυστυχώς, αλλά λέμε τώρα που θα ανοίξει ο καιρός να πηγαίνουμε για περπάτημα σε ένα γήπεδο.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ρε παιδιά, δεν σας έχει πιάσει μια ρομαντική διάθεση, μια ανεμελιά, μια χαλαρότητα.... κατιτίς τέλος πάντων;! Εγώ πάντως πιάνω τελευταία τον εαυτό μου να ονειροπολεί... Λέτε να φταίει η άνοιξη;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

πρώτον η μαεστρία δεν μπορεί να βρεθούμε στη συνάντηση Θεσσαλονίκης 19/3.

εμείς εδώ τα τυριά το λέμε κλάσιμ.:tongue::rolleyes:

δεν είπα την μαέστρω κλανιάρ...:cool:

δεν την εξαιρώ, δήλωσε ότι θα έχει τραπέζωμα όλο το ΣΚ.:cool:

εγώ περίεργη είμαι, αλλά όχι μόνο γατί, γοργονογατί. κ μου αρέσει να τα λέω τσεκουράτα (βλέπε ελλ. ταινία).

;)

γειά σου Μαρία!:)

μπονζουρρρ !!!

τι εννοεις φιλτατη σεβη παραέγινε άη θινγκ! :confused:

εδω χιουμορ κανουμε....που δεν παχαινει κιολας :tongue:

Γειά σας !!!! πεινάωωωωωω και λιγουρεύομαι τα πάντα! κρατιέμαι κρατιέμαι....

σας φιλώ

μπονζουρρρρ.......αι μαρηηηηηη η ιδεα σου ειναι!!!!

παντως αμα λιγουρευεσαι μπροκολα, βραστα κολοκυθια κλτ κλτ σκετιδια....σε αφηνω...εισαι ελευθερη να τα τσακισεις χοχοχοχοοχοχο :tongue:

τι κανετε γοργονίτσες??? Εγω μπορω να πω πως πηγαινω αρκετα καλα αφου ειμαι -2 πλεον, αλλα κανω και εγω τις παρασπονδιες μου δεν ειμαι απολυτα κιουρια...αλλα τι να κανω βλεπω γλυκα και παθαινω κοκομπλοκο!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

συνεχισε ετσι κουκλα μου!!!....ασε τις λιγουρες και τα γλυκα....και οταν θα χασεις και αλλα κιλακια ...και θα σου πεφτουν τα παντελονια...εκει να δεις κοκοκμπλοκο!!!! :tongue::tongue::tongue:...βαστα γεραααα !!!!

Καλησπέρα γοργονίτσες!

Καλέ πολυλογούδες, πού να προλάβω εγώ η τρίτεκνη να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες; Δεν ξέρω καν πού έχω μείνει..

Καλα, δεν έγινα ακόμα η απόλυτη κιουρία, δεν έπεσα ακόμα κάτω απο 80, οπότε δεν δίνω λεπτομερή αναφορά.

Πολλά πολλά φιλάκια.

καλως την 3τεκνη!!!! :D

μπραβοοοοοο ξεκινα ετσι δυναμικα ...και θα δεις....!!! :cool:

καλε αστον να παρει...καλυτερα κιολας....ευκαιρια για να πηγαινεις μονη σου βολτα για περπατημα χωρις να ζαλιζει τα αυτια σου με το οργανο :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα! Εμείς δεν είμαστε της γυμναστικής δυστυχώς, αλλά λέμε τώρα που θα ανοίξει ο καιρός να πηγαίνουμε για περπάτημα σε ένα γήπεδο.

καλημερα αρετη!!!!

ετσι μπραβο κοριτσι μου...η ανοιξη μπηκε...ευκαιρια για αθλητικα ...φορμα και παππουτσια και βουρ στο γηπεδο!!! :D:D:D

αχ τι ωραια!!!...πολυ χαιρομαι που εισΘΕ δυναμικες!!!....ε ρεεεε το καλοκαιρι θα ξεπουληθουν ολα τα βραζιλιανικα μαγιουδακιαααα χο χο χο χο :D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπονζουρρρ !!!

/B]

ΕΛΙΩΣΑ ΤΣΙΦΑΚΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑΚΑΝΕΤΑΙ ΧΟΜΟΡΡΡΡΡΡ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΓΡΑΜΑΡΙΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

!!! Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

μπονζουρρρρ.......αι μαρηηηηηη η ιδεα σου ειναι!!!!

παντως αμα λιγουρευεσαι μπροκολα, βραστα κολοκυθια κλτ κλτ σκετιδια....σε αφηνω...εισαι ελευθερη να τα τσακισεις χοχοχοχοοχοχο :tongue:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

συνεχισε ετσι κουκλα μου!!!....ασε τις λιγουρες και τα γλυκα....και οταν θα χασεις και αλλα κιλακια ...και θα σου πεφτουν τα παντελονια...εκει να δεις κοκοκμπλοκο!!!! :tongue::tongue::tongue:...βαστα γεραααα !!!!

καλως την 3τεκνη!!!! :D

μπραβοοοοοο ξεκινα ετσι δυναμικα ...και θα δεις....!!! :cool:

καλε αστον να παρει...καλυτερα κιολας....ευκαιρια για να πηγαινεις μονη σου βολτα για περπατημα χωρις να ζαλιζει τα αυτια σου με το οργανο :tongue::tongue::tongue:

καλημερα αρετη!!!!

ετσι μπραβο κοριτσι μου...η ανοιξη μπηκε...ευκαιρια για αθλητικα ...φορμα και παππουτσια και βουρ στο γηπεδο!!! :D:D:D

αχ τι ωραια!!!...πολυ χαιρομαι που εισΘΕ δυναμικες!!!....ε ρεεεε το καλοκαιρι θα ξεπουληθουν ολα τα βραζιλιανικα μαγιουδακιαααα χο χο χο χο :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΟΡΓΟΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!! ερχετε το σκ και ειμαι μα πολυ απ !! απ!! :-P:-P:-P:-P

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΟΡΓΟΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!! ερχετε το σκ και ειμαι μα πολυ απ !! απ!! :-P:-P:-P:-P

καλως την !!!!

εσυ αγαπη μου δεν εχεις αναγκη απο χιουμορ...απο μονη σου εισαι ολοκληρη ταινια κωμωδια :tongue::tongue::tongue:....και κορμαρα χαχαχαχχααχχαχαχαχχαχαχαχα

καλως την !!!!

εσυ αγαπη μου δεν εχεις αναγκη απο χιουμορ...απο μονη σου εισαι ολοκληρη ταινια κωμωδια :tongue::tongue::tongue:....και κορμαρα χαχαχαχχααχχαχαχαχχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα!! γουσταροοοοοοο

774.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! πεθανααααααααααααααααααα δεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

Γειά σας !!!! πεινάωωωωωω και λιγουρεύομαι τα πάντα! κρατιέμαι κρατιέμαι....

σας φιλώ

kratisou kratisou...kai tha deis tha perasei...akou kai tis sumvoules ths marias gia ta sketidia xaxaxaxxaxa

mpraboooooooooooooooooooooooo mpoumpou...ante pame gia ta epomena...

καλως την !!!!

kalhmera maraki...h ntina kala to eipes...kwmwdia apo monh ths xaxaxaxxaxaxax me kalh kardia kai gkomenaraaaaaaaaaa...

kalhmera se ola ta gorgonia...kale pws mou aresei pou mazevomaste pali siga siga...

sugnwmh pou den grafw ellinika alla exei faei flasia kai den to gurizei sta ellinika...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα!! γουσταροοοοοοο

774.jpg

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!! πεθανααααααααααααααααααα δεν μπορωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

καλα μαρηηηη μην μας κατουρηθεις κιολας ήδη εχουμε και κατι κλ@νιαρες εδω μεσα :tongue::tongue::tongue:.....

ετσι οπως πας θα βγαλει η Ξενια το παμπερ...και θα το βαλεις εσυ!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλα μαρηηηη μην μας κατουρηθεις κιολας ήδη εχουμε και κατι κλ@νιαρες εδω μεσα :tongue::tongue::tongue:.....

ετσι οπως πας θα βγαλει η Ξενια το παμπερ...και θα το βαλεις εσυ!!!!:tongue::tongue::tongue:

ρε το παιδι μου δεν φορα πανες τις εχει κοψει αδω και καιρο και δεν εχω στο σπιτι καμια !! χαχαχαχαχα!! θα παρω της ανοιψιας μου αλλα εχω θεμα γμτ μου δεν μου κανουν καρδια μου χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!! φοραε το νουμερο 3 για βαρος 5-8 κιλα χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαα!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: λαλαλαλλααλλαλαλαλαλαλα!!!

μπονζουρρρ !!!

Μαρία μου πήγα να το σώσω με το "άη θινγκ" κ τα υποδέλοιπα,

γιατί ενώ εγώ ό,τι έγραψα το έγραψα με χιούμορ, κάποια γοργονάκια θίχτηκαν...

εννοώ ότι η μαεστρία μάλλον παρεξηγήθηκε...

μάλλον κ η Γεωργία....

έστειλα χθες π.μ. στην Γεωργία κ ρωτάω να μάθω το λόγο.

ακόμα περιμένω...

κι εδώ κ στο φεης.

εγώ το πήρα ελαφρώς.

άλλες βαρέως. ιδίως στο φέης που εξαφανίστηκαν.

απαντάμε στα μηνύματα Γεωργία μου.:-(

το χιούμορ δεν παχαίνει...χαλαρώνει όσους είναι ήδη χαλαροί!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...