Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αχ !! ρε μανα που με εκανες γυναικα !!! μερικοι ανθρωποι ειναι πολυ καλοι βρε κοριτσα πω ! πω !! δεν το αντεχω αυτο με τιποτα ........ εχουν χασει καθε επαφη με το θεμα ευγενια ..... ακουστε και πειτε μου ..... οπως ξερετε ολες εδω μεσα πριν κανα 1,5 χρονο ειχα τα κιλακια μου ως γνωστο και με εσωσε το κλαμπ εδω και οι γοργονες και πανω απο ολα η γουργου μας .... αφου με βλεπουν πως εχω χασει βαρος υπερ ακρετο αλλα οχι βεβαια σε γρηγοργους ρυθμους αλλα με αργο σταθερο και αποτελεσματικο τροπο ..... μεσα απο εδω με συμβουλες και κουβεντες που εχουμε κανει εδω μεσα .... τι μου ειπαν μια σπαστικια βρε κοριτσα οτι εχω βαλει δαχτυλίδι στο στομαχι μου για να μη τρωωωωωω φρικαραααααααααααααααααα τι να πω ???? καλα δεν υπαρχει ποια κανενας πως να το πω σεβασμος , αξιοπρεπεια και λενε οτι τους κατεβει απο το κεφάλι ο καθενας ...... χαχαχαχα σκεψου να εχανα μεσα σε ενα 3 μηνο 24 κιλα τι θα ελεγαν ενω εγω εκανα σχεδον 2 χρονια ..... :shock::rolleyes::tongue:

βρε μαεστρω τι εκανες στη συναδελφισσα μου????

την βρωμησε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!! χαχαχαχαχα!! κρατησου λιγο βρε μαεστρω αμαν !! τι επαθες καλε !! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!:tongue:

Διαφημίσεις

σκέφτηκα ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει:

5 λάθη γονέων στην διατροφική συμπεριφορά των παιδιών

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=14234&utm_source=www.iatronet.gr&utm_medium=widgets&utm_content=190&utm_campaign=today

Το μονο που κανω ειναι το νο 2 και δε γινεται να το σταματησω, γιατι δεν υπαρχει αλλος τροπος να φαει ο Αντωνης...!!!

age.png age.png

αχ !! ρε μανα που με εκανες γυναικα !!! μερικοι ανθρωποι ειναι πολυ καλοι βρε κοριτσα πω ! πω !! δεν το αντεχω αυτο με τιποτα ........ εχουν χασει καθε επαφη με το θεμα ευγενια ..... ακουστε και πειτε μου ..... οπως ξερετε ολες εδω μεσα πριν κανα 1,5 χρονο ειχα τα κιλακια μου ως γνωστο και με εσωσε το κλαμπ εδω και οι γοργονες και πανω απο ολα η γουργου μας .... αφου με βλεπουν πως εχω χασει βαρος υπερ ακρετο αλλα οχι βεβαια σε γρηγοργους ρυθμους αλλα με αργο σταθερο και αποτελεσματικο τροπο ..... μεσα απο εδω με συμβουλες και κουβεντες που εχουμε κανει εδω μεσα .... τι μου ειπαν μια σπαστικια βρε κοριτσα οτι εχω βαλει δαχτυλίδι στο στομαχι μου για να μη τρωωωωωω φρικαραααααααααααααααααα τι να πω ???? καλα δεν υπαρχει ποια κανενας πως να το πω σεβασμος , αξιοπρεπεια και λενε οτι τους κατεβει απο το κεφάλι ο καθενας ...... χαχαχαχα σκεψου να εχανα μεσα σε ενα 3 μηνο 24 κιλα τι θα ελεγαν ενω εγω εκανα σχεδον 2 χρονια ..... :shock::rolleyes::tongue:

ασε ρε ντινακι...μη δινεις σημασια...ο καθενας λεει οτι θελει...αν καθομασταν να ακουμε τις μακακιες του καθενα...παει θα την ειχαμε σβουριξει...

την βρωμησε μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!! χαχαχαχαχα!! κρατησου λιγο βρε μαεστρω αμαν !! τι επαθες καλε !! χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!:tongue:

απαππαπαπαπα τι εχουμε εδω...χαχαχχαχαχα

λες εεεε!! καμια αλλη γνωμη μπορω να ακουσω παρακαλω !!! χιχιχιιιχιχιχι!!

πες της οτι εκανες κλονωποιηση την ντινα πριν παρει κιλα και στελνεις τον κλωνο σου σε κοινωνικες και επαγγελματικες υποχρεωσεις ... εεεε μα τι μακακια να πω και εγω...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ασε ρε ντινακι...μη δινεις σημασια...ο καθενας λεει οτι θελει...αν καθομασταν να ακουμε τις μακακιες του καθενα...παει θα την ειχαμε σβουριξει...

απαππαπαπαπα τι εχουμε εδω...χαχαχχαχαχα

πες της οτι εκανες κλονωποιηση την ντινα πριν παρει κιλα και στελνεις τον κλωνο σου σε κοινωνικες και επαγγελματικες υποχρεωσεις ... εεεε μα τι μακακια να πω και εγω...

αυτο λεω και εγω βρε ελιζακι αλλα ας ηρεμήσουν και λιγο !! μ πωπωπωπω!! εμεινα με ανοιχτο το στωμα χαχαχαχαχχαχα! και ευτυχώς εχω φτιαξει και τα δοντια μου δεν εχω κανενα χαλασμένο :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το μονο που κανω ειναι το νο 2 και δε γινεται να το σταματησω, γιατι δεν υπαρχει αλλος τροπος να φαει ο Αντωνης...!!!

εγω κανω το 1 καμια φορα οταν την βλεπω και δεν ειναι διαθεσιμη να φαει γιατι δεν της αρεσει και πολυ το φαγητο...της λεω δεν θα σηκωθεις απο κει αν δεν το φας ολο...

αλλα αυτο γινετε οταν κανει τη δυσκολη...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

εγω κανω το 1 καμια φορα οταν την βλεπω και δεν ειναι διαθεσιμη να φαει γιατι δεν της αρεσει και πολυ το φαγητο...της λεω δεν θα σηκωθεις απο κει αν δεν το φας ολο...

αλλα αυτο γινετε οταν κανει τη δυσκολη...

Δε θέλει πίεση! Δεν θα πάθουν τπτ αν δε φάνε μια φορά. Αν πεινάσει, θα φάει ότι κι αν της δώσεις.

Εγώ δεν τον πιέζω. Καμιά φορά όμως τον δωροδοκώ, ειδικά για το αυγό, που τελευταία δεν του αρέσει. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

σκέφτηκα ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει:

5 λάθη γονέων στην διατροφική συμπεριφορά των παιδιών

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=14234&utm_source=www.iatronet.gr&utm_medium=widgets&utm_content=190&utm_campaign=today

εγώ το 5ο κάνω λάθος, μπορεί κ όχι.

δηλαδή μετά το απογευματινό της, τρώμε εμείς, ζηλεύει κ της δίνω ψωμάκι ή ρυζογκοφρέτα ή ....

δεν ξέρω αν είναι λάθος.

πριν το απογευματινό, αν δείχνει ότι ζηλεύει φρούτο από εμένα, της δίνω κομματάκι. δεν το βρίσκω κ πολύ λάθος, αλλά ούτε κ πολύ σωστό.

οπα τι γινεται ρε κοπελιες χιχιχιχιχιχιι!!! μην μου περνεται τον τιτλο ααααα!! πειρακτηρι ειμαι μονο εγω !! χαχαχαχαχα !!!

νια νια νια νια νια!:tongue:

νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!! βρε γατουλα εδω ειναι οι γοργονες χαχαχαχα!!! γατουλογοργονα μου εσυ !!! :tongue:

κάντε χώρο κ για μια γατούλα, ενίοτε κουτάβι, ενίοτε λυκόσκυλο (στη δουλειά), ενίοτε ποντίκι (τρώω τυριά), ενίοτε γοργόνα, όταν το ράβω φερμουάρ για διατροφή....

είμαι τρανσφόρμερ!

γεια σας!τι κανετε?ηρθα κιεγω....

χαλόου!

πες τους ότι όντως έβαλες δαχτυλίδι, αλλά μονόπετρο. επιπλέον έβαλες κ βραχιόλι... στο μπούτι, έκανες μπότοξ στο μέτωπο, προσθετική στήθους, χειλιών, βλεφαροπλαστική....

ένα ερείπιο πες ήμουν, αλλά τώρα στάνιαρες! κ γέλα στα μούτρα τους! θα τους χαπακώσεις μαρή!:tongue::tongue::tongue:

όσο για την μαεστρούλα... μη μου την πειράζετε. μια μακακία έγραψα... κι αμέσως το κάνατε σήριαλ.

μαεστρία είσαι εδώ;:confused:;)

εγώ το 5ο κάνω λάθος, μπορεί κ όχι.

δηλαδή μετά το απογευματινό της, τρώμε εμείς, ζηλεύει κ της δίνω ψωμάκι ή ρυζογκοφρέτα ή ....

δεν ξέρω αν είναι λάθος.

πριν το απογευματινό, αν δείχνει ότι ζηλεύει φρούτο από εμένα, της δίνω κομματάκι. δεν το βρίσκω κ πολύ λάθος, αλλά ούτε κ πολύ σωστό.

κάντε χώρο κ για μια γατούλα, ενίοτε κουτάβι, ενίοτε λυκόσκυλο (στη δουλειά), ενίοτε ποντίκι (τρώω τυριά), ενίοτε γοργόνα, όταν το ράβω φερμουάρ για διατροφή....

είμαι τρανσφόρμερ!

χαλόου!

πες τους ότι όντως έβαλες δαχτυλίδι, αλλά μονόπετρο. επιπλέον έβαλες κ βραχιόλι... στο μπούτι, έκανες μπότοξ στο μέτωπο, προσθετική στήθους, χειλιών, βλεφαροπλαστική....

ένα ερείπιο πες ήμουν, αλλά τώρα στάνιαρες! κ γέλα στα μούτρα τους! θα τους χαπακώσεις μαρή!:tongue::tongue::tongue:

όσο για την μαεστρούλα... μη μου την πειράζετε. μια μακακία έγραψα... κι αμέσως το κάνατε σήριαλ.

μαεστρία είσαι εδώ;:confused:;)

λες σεβη να πω οτι φοραω 24 καρατιων εεεε !! καλα κατι θα κανω δεν λεωωωω !!! θα πω στον ντινακο να μου παρει χαχαχαχαχαχα!! αλλα εχουμε κριση γμτ μου τι θα κανω χαχαχαχαχαχαχα!! ααααααα!! ξεχασα λεφτα υπαρχουν γιωργοςςςςςς !!!!!:shock::tongue::tongue::tongue:

αααα !! σεβη εγω δεν μπορω αμα δεν πειραξω την μαεστρο θα σκασω βεβαια εχω κανει συμφωνητικο μαζι της εχω δικαιωματα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

I LOVE maestria77

λες σεβη να πω οτι φοραω 24 καρατιων εεεε !! καλα κατι θα κανω δεν λεωωωω !!! θα πω στον ντινακο να μου παρει χαχαχαχαχαχα!! αλλα εχουμε κριση γμτ μου τι θα κανω χαχαχαχαχαχαχα!! ααααααα!! ξεχασα λεφτα υπαρχουν γιωργοςςςςςς !!!!!:shock::tongue::tongue::tongue:

αααα !! σεβη εγω δεν μπορω αμα δεν πειραξω την μαεστρο θα σκασω βεβαια εχω κανει συμφωνητικο μαζι της εχω δικαιωματα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

I LOVE maestria77

δεν παιζεσαι κοπελιααααα...και εγω φαν της μαεστριας...

βρε πως γεμιζουν οι σελιδες...ξαφνικα μου θυμισε το κλαμπακι μας...τις παλιες καλες μερες...

καλε που εισασταν τοσο καιρο και χαθηκαμε οεο????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...