Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ωχ! Μη μου λες τέτοια... ο δικός μου κάνει λες και θα τα βγάλει... να επιμείνω παρ'όλα αυτά;

Ναι, να επιμεινεις. Σιγα σιγα, χωρις ζορισμα, ας φαει οτι θελει και οσο θελει. Στην αρχη θα σου φανει λιγο και θα νομιζεις οτι υποσιτιζεται. Θα συνηθισει ομως και θα αρχισει να τρωει ολο και περισσοτερο. Δωστου κινητρο, ενα καροτακι, κορα απο ψωμακι, κουλουρακι, κατι που θα του αρεσει να το κραταει και να το δαγκωνει.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αααα παιδιά άσχετο: Έστειλα τον άντρα μου στο σ/μ Μαρινόπουλος να πάρει μελεκούνι και δεν είχαν ιδέα. Που αλλού να το αναζητήσω;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πες καμιά συμβουλή...

τί συμβουλή μανάρι μου; η Χρύσπα είναι 2 μήνες μεγαλύτερη από τον Μιχάλη σου. κι εμείς αργήσαμε να μπούμε στην κανονική τροφή..

το να τρώει ένα παιδί ή ένας ενήλικας αργά δεν με προβληματίζει. ίσα ίσα που μασάει σωστά την τροφή του κ άρα το στομάχι δεν επιβαρύνεται.

όμως το να κάνεις καραγκιοζιλίλια για να φάει, σε αυτό δεν συμφωνώ. μόνη σου το χαλάς. εσύ του μαθαίνεις τον τρόπο.

Ε δεν μπορώ για, έχω δουλειά στο σπίτι!

σε μια άρνηση βρίσκεσαι βρε Μαρία από χθες!:tongue:

τί δουλειά; για πες στην περίεργη...

Το πρωι πορτοκαλια, το βραδυ σμιρνοφ...!;)

Η Μαριαλενα τρωει κανονικα απο 11 μηνων. Στην αρχη ειναι λιγο δυσκολα, αλλα σιγα σιγα συνηθιζουν. Τα αλεσμενα φαγητα, οταν ξεπερνουν το ευλογο χρονικο διαστημα που χρειαζονται πραγματικα, αποτελουν αιτια ορθοδοντικων προβληματων.

εγώ δεν είμαι της άποψης να μπει με τη μία σε μη αλεσμένα. πρέπει να προηγηθεί στο ενδιάμεσο των γευμάτων ψωμάκι, όχι μόνο κόρα, ρυζογκοφρέτα, μπουρεκάκι, κουλούρι Σαλονικιώτικο... να τρώει μόνο του από αυτό που θα κρατάει στο χέρι του.

τυρόψωμο, ...

να συνηθίσει στην ιδέα του να μασάει για να ικανοποιεί την πείνα του.

μετά περνάς στον τρίφτη για φρούτα, αργότερα στο πηρούνιασμα της πατάτας, φασολιών κλπ, αργότερα στο νιανιά το κρέας.

σιγά σιγά.

ωχ! Μη μου λες τέτοια... ο δικός μου κάνει λες και θα τα βγάλει... να επιμείνω παρ'όλα αυτά;

όχι να μην επιμείνεις. κρίμα το παιδί. σιγά σιγά τα βήματα, ένα ένα. μεγάλο πράγμα η συνήθεια. να του κάνεις ευχάριστη την κάθε συνήθεια που εισάγεις, π.χ φάε κι εσύ μαζί του ή κάνε πως τρως μια ρυζογκοφρέτα κ κάνε ήχους, χειρονομίες ευχαρίστησης. όλα τα πιάνουν!

Ναι, να επιμεινεις. Σιγα σιγα, χωρις ζορισμα, ας φαει οτι θελει και οσο θελει. Στην αρχη θα σου φανει λιγο και θα νομιζεις οτι υποσιτιζεται. Θα συνηθισει ομως και θα αρχισει να τρωει ολο και περισσοτερο. Δωστου κινητρο, ενα καροτακι, κορα απο ψωμακι, κουλουρακι, κατι που θα του αρεσει να το κραταει και να το δαγκωνει.

σταδιακά.

Αααα παιδιά άσχετο: Έστειλα τον άντρα μου στο σ/μ Μαρινόπουλος να πάρει μελεκούνι και δεν είχαν ιδέα. Που αλλού να το αναζητήσω;

εγώ το βρίσκω στον Βασιλόπουλο.

Διαφημίσεις

εγώ δεν είμαι της άποψης να μπει με τη μία σε μη αλεσμένα. πρέπει να προηγηθεί στο ενδιάμεσο των γευμάτων ψωμάκι, όχι μόνο κόρα, ρυζογκοφρέτα, μπουρεκάκι, κουλούρι Σαλονικιώτικο... να τρώει μόνο του από αυτό που θα κρατάει στο χέρι του.

τυρόψωμο, ...

να συνηθίσει στην ιδέα του να μασάει για να ικανοποιεί την πείνα του.

Εννοειται οτι το κανεις σταδιακα! Δεν του δινεις απο τη μια μερα στην αλλη να μασησει μπριζολα! Πλακα πλακα ομως, αν τους δωσουμε κανενα παϊδακι, θα ξερογλυφονται!!!;)

age.png age.png

Εννοειται οτι το κανεις σταδιακα! Δεν του δινεις απο τη μια μερα στην αλλη να μασησει μπριζολα! Πλακα πλακα ομως, αν τους δωσουμε κανενα παϊδακι, θα ξερογλυφονται!!!;)

η δικιά μου σίγουρα θα το εξαφάνιζε το κοψίδι. πήρε από τη μαμά της!;):D

Δε νομίζω ότι βρίσκομαι εγώ σε άρνηση κοπελιά. :mrgreen:

κοπελιά, μας κλάν.. από χθες, προχθές.:rolleyes:

εσύ, εσύ, εσύ!:P

γιου; φάουλ; μπηκόζ;:tongue:

τί δουλειά έχεις κοπελιά κ δεν μας λες;:P

έλα πες!:-P

όσο αρνείσαι, τόσο φουντώνει η περιέργεια! κ είμαι περίεργο γατί, το έχεις ξαναδει!;):rolleyes:

καλημερααααααααα και απο μενα...

νεα δεν εχω οποτε δεν μπενω να σας κουραζω κιολας χαχαχαχα...

βρε μαεστρια και εσυ δεν ειναι καιρος αυτος για δουλεια στο σπιτι...παρε παιδι μου την καλη διαθεση σου και βουρρρρ για καφε και σοπινγκ χαχαχχαχαχαχχα

περαστικα στα αρρωστουλια σας...

εχω και εγω το χειροτερο αρρωστουλη , τον χαζμπαντουλη ουφφφφφφ χειροτερος και απο τα παιδια...θα μου τα κολλησει και αυτα και θα τον μποφλισω...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Γειά σας όμορφες!!!!! καλοπερνάτε; ευχομαι πως ναι!

coffeebreak.jpg

Εγώ χθες εκανα γουρουνιά (1η μέρα περιόδου, μου ειχε γυρίσει το μάτι ανάποδα.....) αλλά σήμερα ρεφάρω το κατά δύναμην :)

πάμε για αλλα! δεν πτοούμαστε, δεν εγκαταλείπουμε! λέω να περπατήσω κιόλας καμια ωρίτσα σήμερα μπας και το σωσω λίγο!

καλημερουδια!!!με την διατροφη ξεφυγα λιγο:(:(

αλλα κανω καθημερινα μια ωρα δρομο!!!!!

την καλύτερη δουλειά κάνεις ασυζητητί!!!!! μπράβο!

Καλημέρα σε όλες (και στις αγουροξυπνημένες) γοργόνες! Εγώ χθες το βράδυ δούλευα, είχα τον μεγάλο μου με 40 πυρετό και από το άγχος, τις δουλειές και την τρεχάλα είχε δεθεί κόμπος το στομάχι και δεν έφαγα τπτ. Ξέρω δεν είναι καλό, αλλά από το να φάω στις 11:30...

περαστικά του!!!! να τρως να μην αρρωστήσεις κι εσύ!

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Χαθηκα λιγο τελευταια, μπαινω καθε μερα σας διαβαζω αλλα εγω τωρα παιρνω αντι να χανω οποτε τι να γραψω. Ειμαι στον 6ο μηνα ολα καλα μεχρι στιγμης κ εχω τσιμπησει 2-3 κιλακια.Τις περισσοτερες μερες ειμαι πολυ ΚΙΟΥΡΙΑ αλλα αυτα τα ΣΚ ολο κ καπου παμε ολο κ καποιος θα ερθει σπιτι κ χαλαει το πραγμα κ μετα αντε ολη την βδομαδα να το συμμαζεψεις. Καλο κουραγιο σε ολες , πεισμα κ θεληση να υπαρχει το καλοκαιρι ερχεται.

γειά σου!!!! πολύ χάρηκα που ειδα τα καλά σου νέα!!!! κιΟυριότατη σε βρίσκω!!!!!!! μπραβο κοπελιά και με το καλό το μωρό!

Το πρωι πορτοκαλια, το βραδυ σμιρνοφ...!;)

αυτά ειναι !!!!!!!! ολε!!!!!! (όχι οτι δεν συνδιάζεται και η σμιρνοφ με το πορτοκάλι αν και προσωπικά το προτιμώ με χοσε κίτρινη! χαχαχα)

σας φιλώ να έχετε μια όμορφη μέρα!

σκέφτηκα ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει:

5 λάθη γονέων στην διατροφική συμπεριφορά των παιδιών

http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=14234&utm_source=www.iatronet.gr&utm_medium=widgets&utm_content=190&utm_campaign=today

μαεστρία, είμαι πειραχτήρι, αλλά δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου.

εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

οπα τι γινεται ρε κοπελιες χιχιχιχιχιχιι!!! μην μου περνεται τον τιτλο ααααα!! πειρακτηρι ειμαι μονο εγω !! χαχαχαχαχα !!!

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο maestria77

Δε νομίζω ότι βρίσκομαι εγώ σε άρνηση κοπελιά.

κοπελιά, μας κλάν.. από χθες, προχθές.

εσύ, εσύ, εσύ!

χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα!! μαρη φασολαδα εφαγες και μας κανεις κατι τετοιο απαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπα !! πουφφφφφφ!!!!

γιου; φάουλ; μπηκόζ;

τί δουλειά έχεις κοπελιά κ δεν μας λες;

έλα πες!

όσο αρνείσαι, τόσο φουντώνει η περιέργεια! κ είμαι περίεργο γατί, το έχεις ξαναδει!

νιαουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!! βρε γατουλα εδω ειναι οι γοργονες χαχαχαχα!!! γατουλογοργονα μου εσυ !!! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...