Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σπίτι επιτέλους!!!! Για λίγο βέβαια, από βδομάδα πάλι την έχω τη μετακίνηση, αλλά έχω και γιατρούλη, θα δω μπεμπόνι!

Σας φιλώ, να είστε κιουρίες και θα ξαναμπώ να σας διαβάσω! ααααχ, σαν το σπίτι πουθενά!!!! (και το κανονικό και το διαδικτυακό....!!!!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα γοργονοκοριτσα.....

χαθηκα γιατι τρεχω με την δουλεια...αλλα που θα μου παει θα βρω τους ρυθμους μου....

απο το θεμα της διαιτας απο την τριτη που πηγα σε διαιτολογο ξεκινησα διαιτα και ειμαι μια χαρα....δεν μπορω οτι δεν πεινουσα τις πρωτες μερες αλλα το ξεπερασα και τωρα αφου βλεπω και τα αποτελεσματα ειμαι μια χαρα....

σημερα εχει γενεθλια η κουνιαδα μου και θα παμε απο το σπιτι θα εχει πιτσα και τουρτα αλλα δεν θα ενδωσω...το εχω παρει ζεστα το ολο θεμα και θα τα καταφερω....

φιλακια κοριτσακια και καλο σκ...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

ξέφυγα από τα χίλια μύρια κακά της κακής διατροφής σήμερα, κι ενέδωσα βραδυάτικο σε δυο ουισκάκια..........άντε, τι να πω τώρα; θα πω ότι πήρα τα ίσα μου...

βρε κορίτσια, σας συμβαίνει κι εσάς η σωστή διατροφή να σας φέρνει υπερένταση; και είμαι φλεγματικός τύπος ξέρετε....

Διαφημίσεις

ξέφυγα από τα χίλια μύρια κακά της κακής διατροφής σήμερα, κι ενέδωσα βραδυάτικο σε δυο ουισκάκια..........άντε, τι να πω τώρα; θα πω ότι πήρα τα ίσα μου...

βρε κορίτσια, σας συμβαίνει κι εσάς η σωστή διατροφή να σας φέρνει υπερένταση; και είμαι φλεγματικός τύπος ξέρετε....

Εγω εχω υπερενταση οταν ειμαι χαλια ψυχολογικα και τοτε χανω τον ελεγχο της αυτοπειθαρχιας μου.:(:( Σε φασεις υπερεντασης πινω πολυ περισσοτερο νερο!!!!!;)

Νιωθω πολυ καλα σε γενικες γραμμες, εφοσον εχω συνηθισει να τρωω πιο υγιεινα.

Αλλα σημερα γελασα με τη ψυχη μου. Σαββατο σημερα και ανεβαινω στη ζυγαρια οπως παντα. Οκ. βλεπω τα νουμερα και τα γραφω. Ο αντρας μου δεν πιστευε :shock: το νουμερο και ξανανεβαινω αμεσως. Δειχνει αλλα νουμερα. :!::!: Ξανανεβαινω για επαληθευση και δειχνει παλι αλλα νουμερα. :!::!::?:Τελικα τι ισχυει?????:confused: Εγω κατεγραψα τον μεσο ορο και ξεκαρδιστηκα. :D:razz:Τα ΄χει παιξει και η ζυγαρια μαζι μου!!!:rolleyes:

Και ...τι εννοεις φλεγματικος τυπος???? (για να μη ψαχνω λεξικα...... :(:()!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας κοριτσάκια,

Ευτυχώς παρόλα αυτά που έφαγα αυτές τις μέρες 63.600 έδειξε η ζυγαριά το πρωί κοινώς πήρα 1/2 κιλάκι αλλά θα φύγει.Αντε να ξαναπάω 62 και μετά 60.

Καλό σαββατοκύριακο κοριτσάκια

ήσουν πάντα κυρία εσύ γοργονάκι μου!

115.gif

μάκια!

Σπίτι επιτέλους!!!! Για λίγο βέβαια, από βδομάδα πάλι την έχω τη μετακίνηση, αλλά έχω και γιατρούλη, θα δω μπεμπόνι!

Σας φιλώ, να είστε κιουρίες και θα ξαναμπώ να σας διαβάσω! ααααχ, σαν το σπίτι πουθενά!!!! (και το κανονικό και το διαδικτυακό....!!!!!)

με το καλό να μας πεις τα νέα από το μπεμπόνι!

μάκια στην κοιλίτσα!

καλημερα γοργονοκοριτσα.....

απο το θεμα της διαιτας απο την τριτη που πηγα σε διαιτολογο ξεκινησα διαιτα και ειμαι μια χαρα....δεν μπορω οτι δεν πεινουσα τις πρωτες μερες αλλα το ξεπερασα και τωρα αφου βλεπω και τα αποτελεσματα ειμαι μια χαρα....

σημερα εχει γενεθλια η κουνιαδα μου και θα παμε απο το σπιτι θα εχει πιτσα και τουρτα αλλα δεν θα ενδωσω...το εχω παρει ζεστα το ολο θεμα και θα τα καταφερω....

φιλακια κοριτσακια και καλο σκ...

λέτα μου, στις 19 θα μπορέσεις να είσαι κι εσύ; άντε να το οργανώνουμε!

μαεστρία, ανέλαβε ρόλο... τόπο, ώρα συνάντησης σε π.μ.

κι εγώ τα ίδια.

αλλά μια στο τόσο, δεν βλάπτει. αρκεί να προχωρήσεις στο σωστό δρόμο αμέσως.

πώς τα λέω η απρογραμμάτιστη....;)

Εγω εχω υπερενταση οταν ειμαι χαλια ψυχολογικα και τοτε χανω τον ελεγχο της αυτοπειθαρχιας μου.:(:( Σε φασεις υπερεντασης πινω πολυ περισσοτερο νερο!!!!!;)

Νιωθω πολυ καλα σε γενικες γραμμες, εφοσον εχω συνηθισει να τρωω πιο υγιεινα.

Αλλα σημερα γελασα με τη ψυχη μου. Σαββατο σημερα και ανεβαινω στη ζυγαρια οπως παντα. Οκ. βλεπω τα νουμερα και τα γραφω. Ο αντρας μου δεν πιστευε :shock: το νουμερο και ξανανεβαινω αμεσως. Δειχνει αλλα νουμερα. :!::!: Ξανανεβαινω για επαληθευση και δειχνει παλι αλλα νουμερα. :!::!::?:Τελικα τι ισχυει?????:confused: Εγω κατεγραψα τον μεσο ορο και ξεκαρδιστηκα. :D:razz:Τα ΄χει παιξει και η ζυγαρια μαζι μου!!!:rolleyes:

πρώτον το ίδιο κι εγώ. η ψυχολογία μου είναι το Α και το Ω.

τα νεύρα ο εχθρός της σωστής διατροφής.

τελικά πόσα κιλά είσαι; δεν κατάλαβα.:confused:

πάντως σκέφτεσαι πολύ σωστά. δεν ανησυχώ. το 'χεις!:)

1eeyore-week.gif

Αντε λεω κι εγω να ξεκινησω επιτελους απο βδομαδα, μετα απο 2 ολοκληρους μηνες. Επεστρεψε και η μανουλα απο τις χειμερινες διακοπες της, δοξα τω Θεω ειμαστε ολοι καλα, και ελπιζω να παραμεινουμε ετσι!

Παρακαλω να με σκορδισει η σκορδοξεματιαστρα της παρεας γιατι δεν εξηγειται διαφορετικα... Ειμαι με 3 ωρες υπνο απο εντονο πονολαιμο, εχω επισης συναχι και αρχισε να ποναει και παλι η μεση!!!:shock: Να βαλω τις φωνες?:evil:

age.png age.png

1eeyore-week.gif

Παρακαλω να με σκορδισει η σκορδοξεματιαστρα της παρεας γιατι δεν εξηγειται διαφορετικα... Ειμαι με 3 ωρες υπνο απο εντονο πονολαιμο, εχω επισης συναχι και αρχισε να ποναει και παλι η μεση!!!:shock: Να βαλω τις φωνες?:evil:

καλημερα ....και καλη βδομαδα.....ταρονι τι επαθες παλι ..καλε;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

όχι ν αμη βάλεις τις φωνές.

να πεις ένα πάτερ ημών κ να κάτσεις στα αυγά σου ν αχουχουλιάσεις με κουβερτούλα, χαμομηλάκι με μέλι ή χλιαρό γαλατάκι με μέλι..

περαστικούλια σου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

καλη εβδομαδα!!!!

μποντζόρνο!

κοριτσακια ...τσιμπησα 1 κιλακι ....πλεον σταθερη στα 65.......θελω να χασω αυτα τα 5!!!!!.............

εμείς πάμε πακέτο!;)

μαεστρία, θα κανονίσεις κάτι για τη συνάντηση;:)

Καλημέρα, καλή εβδομάδα.

Κορίτσια, το πόσο ανάλαφρη νιώθω, δεν μπορώ να σας περιγράψω... θα το επιβεβαιώσει και η ζυγαριά κάααααποια στιγμή, οπότε θα έχω και στοιχεία να παραθέσω. Πάντως μια φούστα που φόρεσα χθες, ενώ μου πήγαινε τσίτα, τώρα είναι πολύ χαλαρή... Άντε, γιατί βελτιώνεται ο καιρός και θα αρχίσουμε να φοράμε πιο λεπτά ρούχα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τάρα μου περαστικά σου, άντε να περάσει ο χειμώνας, μας ταλαιπώρησε όλους φέτος...

Σέβη, Εφάκι, Βίκυ, καλημέρα σας!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...