-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Έχεις επωμιστεί το βάρος από μόνη σου. Αν το επικοινωνήσεις με τον σύζυγο σου θα δεις πως δεν είναι μόνο δικό σου για να το κρατάς. Τα ίδια βιώνουν με εμάς. Αν ήταν μόνο ο ένας το "πρόβλημα" τότε θα είχαμε σταματήσει να αναπαραγόμαστε σαν ανθρώπινο είδος εδώ και χρόνια. Έχω στην οικογένεια μου άπειρα παραδείγματα με γυναίκες άνω των 40 να έχουν κάνει παιδιά φυσιολογικότατα όπως επίσης και γυναίκες που έχουν χαμηλή ΑΜΗ και έμειναν έγκυες έτσι για πλάκα. Η ουσία είναι μία και πρέπει να το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες. Στην υπογονιμότητα είναι δύο οι παράγοντες και λέγονται άντρας και γυναίκα. Ο ένας συμπληρώνει και διορθώνει τον άλλο.
Οι άντρες μέσα τους έχουν μάθει να κρύβουν όλα τους τα συναισθήματα αλλά η αλήθεια είναι πως όσα βιώνουμε και σκεφτόμαστε τα βιώνουν και αυτοί. Αντιδρούν πολλές φορές εντελώς παιδιάστικα (για μπουνιές) αλλά δεν σημαίνει δεν ενδιαφέρονται ή δεν αισθάνονται!
Έδωσες 5 ωάρια από 3 διεγέρσεις, μήπως εννοείς 5 βλαστοκύστες; Έγραψες έκανες 3 προσπάθειες, τι εννοείς; Έκανες 3 ωοληψίες ή έκανες και εμβρυομεταφορά; Πάντως αν μιλάμε για 5 βλαστοκύστες οκ μπορεί απλά να μην έχετε βρει ακόμα την μία που να είναι υγιής. Μην σε απογοητεύει αυτό. Η ποιότητα των εμβρύων μειώνεται με τα χρόνια των γονέων και γι αυτό από μία ηλικία και μετά δεν κάνουν πλέον προεμφυτευτικό, δεν έχει νόημα. Άλλωστε κάποιες μεταλλάξεις (όχι όλες και κυρίως όχι αυτές που κληρονομούνται) διορθώνονται και σε επόμενα στάδια ανάπτυξης.
Αχ μπερδεύω και τα ονόματα
15 ωάρια έχω δώσει συνολικά… 5 βλαστοκύστες πήγαν για προεμφυτευτικό κ μας είπαν ότι οι ανωμαλίες είναι τέτοιες που θα είχαμε σίγουρα αποβολή
εμβρυομεταφορά δεν έχω κάνει γιατι δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε από τον προεμφυτευτικό
-
Γοργόνες σε δίαιτα!
-
Θέματα
-
- 10.268 απαντήσεις
- 1.084.809 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.198.767 εμφανίσεις
-
- 977 απαντήσεις
- 492.020 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 139.422 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 39.777 εμφανίσεις
-
-
-
- 10.268 απαντήσεις
- 1.084.809 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 70
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.043 απαντήσεις
- 69.017 εμφανίσεις
-
- 41 απαντήσεις
- 8.522 εμφανίσεις
-
- 2.018 απαντήσεις
- 93.488 εμφανίσεις
-
- 1.106 απαντήσεις
- 119.746 εμφανίσεις
-
- 43 απαντήσεις
- 6.738 εμφανίσεις
-
- 31 απαντήσεις
- 585 εμφανίσεις
-
- 57 απαντήσεις
- 12.679 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 46.503 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.198.767 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα