Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Νο ...... (56 νομιζω)

Ονομα:Zwza 26

Ηλικια: 27

Υψος: 1,65

Βαρος αρχικο: 68

Βαρος μετα εγκυμοσυνη: 85

Βαρος τωρινο: 73

Βαρος επιθυμητο:65

ΒΙΚΥ, σου ετοιμασα τα στοιχεια. Εσυ ξερεις τη συνεχεια.....

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσια ξεκινησα 68 κιλα,..ειχα παχυνει λιγο πριν την γεννα..εφτασα τα 85! και τωρα ειμαι 73..θελω να φτασω τουλαχιστον στα 65 και βλεπουμε ..ειμαι 27χρ..δεν θηλαζω και υψος εχω 1.65..αυτα!ακουω προτασεις..κατα τα αλλα το μπεμπε με εχει ξετρελανει..α ρε κοριτσια μου εχει μεινει και κοιλιτσα,,αφηστε που εκανα και ραγαδες..η μπεμπαρα με ειχε φουσκωσει πολυ!3600 γεννηθηκε..αλλα χαλαλι της ειναι ενα κουκλακι!ξερετε τιποτα για ραγαδες και κοιλια?πως φευγουν?ΑΝ φευγουν

Καλως ορισες και να σου ζησει το μωρακι σου. Η κοιλια αν δεν κανεις γυμναστικη δεν πεφτει. Εγω ακομα την εχω γιατι πολύ απλα δεν εχω χρονο για γυμναστικη. Αλλα ετσι πεφτει. Καποιες κοπελες λενε πως και με καποιο κορσε εχεις αποτελεσματα. Δεν μπορω να πω γιατι δεν τον φορεσα οσο επρεπε. Μια γνωστη μου μου ειχε πει να τον φοραω συνεχεια ακομα και στον υπνο. Αυτή λεει ετσι εκανε και οντως μετα από 2 γεννες είναι πλακα η κοιλια της. Τι να πω? Και κρεμα εβαζα αλλα ουτε ετσι ειδα θαυματα.

Y9MXp3.png

βρηκα ενα παλιοτερο ποστ μου....θα βρω και αλλα.....καινουργιες γοργονες????? ου ου ου ....εχετε διαβασμα!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μικρες αλλα ΑΠΟτελεσματικες συμβουλες

Μην τρελενεστε με τα κιλα.....σιγααααααααααα..ειναι θεμα σωστης διατροφης και μόνο....εεε...και λιγο περπατημα (2-3 φορες την εβδομαδα- 30λεπτα)....icon_mrgreen.gif

• Κοψτε το αλατι ή παρτε αυτο στην πρασινη συσκευασια -51% νατριο
  • Πινετε τουλαχιστον 2 λιτα νερο την ημερα
  • Κοψτε τυρια-αλλαντικα-αναψυκτικα-αλκοολ
  • Καντε 6 γευματα την ημερα (πρωινο-10ατιανο-12κατιανο-μεσημεριανο-απογευματινο-βραδινο
  • Μην αφηνετε τον εαυτο σας να πεινασει....οταν νιωθετε λιγουρες καντε ενα τσικκκκ και πιαστε ενα φρουτακι....αυτη την εποχη υπαρχουν τα καλυτερα φρουτα!!!
  • Θελετε γλυκο???....οκ φτιαξτε ζελε ή δοκιμαστε τα κελλογκς μπαρ ή σε μεγαλα ζαχαροπλαστεια ζητηστε γλυκα για διαβητικους!!!
  • Προσθεστε στη διατροφη σας φυτικες ινες (δημητριακα-ψωμι ολικης κτλ)
  • Βραδινο προτειμηστε ή ενα μπωλ δημητριακων με γαλα ή μια πρασινη σαλατα ή ωραιοτατα βλητα εποχης!!!
  • Βγαινετε εξω για φαγητο και νομιζετε οτι θα στερειθητε???....ΟΧΙ !!!...διαλεξτε ενα φιλετακι ψητο (κοτοπουλο-μοσχαρι κτλ ή ψαρι)....και συνοδευστε το με μια πρασινη σαλατα
  • Παραγγελνει ο αντρας σας σουβλακια????....εσεις παραγγειλτα 2-3 καλαμακια κοτοπουλο και μια σαλατουλα icon_mrgreen.gif
  • Θελει ο αντρας σας πιτσα???...ας φαει ...παραγγειλτε μια ωραιοτατη σαλατουλα του καισαρα εσεις!!!
  • Καντε με περισσοτερη ενταση τις δουλειες του σπιτιου....π.χ τζαμια δεν καθαριζουμε δεξια-αριστερα...πανω κατω με βαθια καθισματα icon_wink.gif...θελετε να πιασετε απο το ντουλαπι τη χλωρινη???...μην τουρλωνετε πωπο....καντε βαθυ καθισμα και πιαστε την !!!
  • Ασανσερ ΤΕΛΟΣ !!!....σκαλιτσες
  • Παρκαρετε παντα πιο μακρια απο τον προορισμο σας....το περπατημα θα σας ωφελησει....περπατατε ΓΡΗΗΗΗΓΟΡΑ...το ιδιο και με το λεωφορειο κατεβειτε μια σταση νωριτερα
  • Καντε σωστους συνδιασμους τροφων...μην τρωτε πρωτεινη (κρεας) με αμυλο (πατατες-μακαρονια) ουτε με υδατανθρακες (γιγαντες ας πουμε)
  • Πατε με τα παιδια σας στην παιδικη χαρα και θελουν να κανουν τραμπαλα??? αφηστε το παγκακι που αραζετε....απο την αλλη πλευρα της τραμπαλας καθιστε εσεις!!!!....η καλυτερη ασκηση για γλουτους!!!!!
  • Δεν εχετε χρονο για γυμναστηριο αλλα ο πωπος ειναι λιγο στα down του???...παρτε μια σταθερη καρεκλα και καντε στεπ!!!....καντε 15 κοιλιακους τουλαχιστον τη μερα(για αρχη...μη μου πιαστειτε κιολας....τελος καντε λιγες διατατικες...να τεντωσουν και να τονωθουν οι μυες σας

Καλη αρχη....μη μασατε....ολα στο μυαλο μας ειναι....θα τα χασετε!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

γοργονες σας χαιρετω για σημερα...πολυ στο σοροΛοπ το εριξα και μαζευτηκε η δουλεια !!!

φιλια σε ολες!!!!!

και το νου σας !!!!.....οτι ειναι φτου κακα....το φτυνουμε εεεε???!!! :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια που έχασαν...:lol:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη mpap και στη georgiamami για την ψυχολογική υποστήριξη...:lol:

Αν και κολλημένη για δεύτερη εβδομάδα στα ίδια κιλά, συνεχίζω...για να δούμε...:rolleyes:

Παιδευομαι σχεδόν ενα μηνα για 2,100 γρ.

Σούλα κι εγώ χάνω περίπου 2-2,5 κιλά το μήνα. Υπομονή!!! Πάντως οι κόποι τελικά ανταμείβονται...:-)

Kι εγω 10 μηνες παιδευομουν για 2 κιλα το μηνα, αλλα 2Χ10=20!!!;)

Νομίζω είναι από τις καλύτερες ατάκες της ομάδας!:D

Α, και κάτι άσχετο, ζυγίστηκα χθες (ναι, τόλμησα) και ... δε θα το πιστέψετε, με τις βλακείες που κάνω .. έχασα και 1 κιλό!!!

Πιθανά απ' την ταλαιπωρία, το άγχος και την ένταση του μικρού!

Μπράβο maestria!!! Και περαστικά τον μικρό...;)

Α! και ξεχασα το σκ πηγα για μπανιο και σε γενικο συνολο εικονας μπορω να πω οτι εχει αλλαξει πολυ το σωμα μου και φιλοι που με ειδαν μου ειπαν οτι με λιγο γυμναστηριο ακομα θα δουν μια παλια ντινα χαρικκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

:tongue::D:mrgreen:

Μπράβο Jenia!!! Βουρ στο γυμναστήριο λοιπόν!!!;)

Καλημερα σας και καλη εβδομαδα!!!

Δεν θελω να γραφω για κιλα, ας πουμε για τπτ αλλο:rolleyes::rolleyes:!

Το σκ εκανα ενα σωρο ατασθαλιες, νομιζω οτι ο καιρος που ημουν εγκρατης εχει περασει προ πολλου!!! Τρωω οτι ναναι πια.. Η ψυχολογια μου ειναι πολυ πεσμενη, οποτε εκει το τοποθετω - εχω βρει και την δικαιολογια μου δλδ:P.

Μινούλα μείνε συντονισμένη στις γοργόνες!!! Εγώ έτσι κάνω όταν η ψυχολογία πέφτει και έχω βοηθηθεί πολύ!!! ;)

Nα σας ενημερωσω πως ο στοχος επιτεύχθηκε (παρα ένα κιλο).

Εχασα 10 κιλα 4 μηνες χωρις πεινα, (ε με καποιες λιγουριτσες) αλλα δεν το εβλεπα σαν καταναγκαστικο εργο αλλα σαν μια διατροφη πιο ελαφρια.

Μπράβο Mina!!! Ευχαριστούμε για την ενθάρρυνση!:D

Χάθηκα γιατί ντρεπόμουν να σας πώ ότι από τη μέρα που μπήκα στο τόπικ σας αντι να χάσω, βάζω. Αλλά ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Εδώ και 3 μέρς προσέχω και ναι, αν και με περίοδο(μόλις μου ήρθε) είμαι -500γρ...Tι έχετε να πέιτε;;;

Μπράβο katerina_s!!! Και οι ατασταλίες μέσα στο πρόγραμμα είναι για όλες μας...Καλή συνέχεια...;)

koritsoydia γεννησα 21 μαιου και θελω να χασω 8-10 κιλα!!!εχετε καμια ιδεα???σας φιλω ολες

Να σου ζήσει το μωράκι σου! Καλή αρχή στην προσπάθεια!!! :D

καλως το κοριτσι μας!!!

τωρα να στα ψαλλω???...και δεν ξερω και να ψελνω :tongue:

ακους εκει ντρεποσουν?????? απαπαπαπαπαππαπαπα.....εμας????? :roll:

το εχουμε ξαναπει.....εδω ολες βοηθαμε η μια την αλλη.....και στις δυσκολες στιγμες ακομα πιο πολυ.....να μην επαναληφθει αυτο κυρια μου!!!

εδω ειμαστε ΟΛΕΣ για να βοηθησουμε!!!!

το οτι εισαι -500 και με περιοδο μπορει να ειναι και πλασματικο νουμερο.....για πες μας τι ειδους προσπαθεια ξεκινησες να βοηθησουμε κ εμεις!!!! ;)

Λοιπόν, ξεκίνησα μια διατροφή με πολλές σαλάτες και ψητά(μπιφτέκια, κοτόπουλο, ψάρι0, έκοψα(?) τα παγωτά κτλ.Κοινώς:

πρώί τρώω μια μπανάνα, ένα μπαρ, γιαούρτι και τοστ(όλα αυτά στη δουλειά-ξυπνάω από τις 5)

Απογευμα γύρω στις 4:30 τρλωω είτε κοτόπουλο είτε λαδερο φαγητό είτε ψάρι με σαλάτα και λίγο ψωμί και το βράδυ είτε σαλάτα είτε γιαούτρι.

Πως σας φαίνεται;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διατροφή

Πρωινό

2 φρυγανιές με μέλι

2 φρυγανιές με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ

2 φρυγανιές και ένα αυγό βραστό

κορν φλέικς με γάλα

κουλούρι Θεσσαλονίκης

Σνακς (2 την ημέρα, δεκατιανό και απογευματινό)

φρούτα

10 αμύγδαλα ωμά + 2 δαμάσκηνα ξερά

3 ροδέλες ανανά + 3 καρύδια

κορν φλέικς με γάλα

τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ

γιαούρτι με μέλι

1 μπάρα Nutri Grain (σοκολάτα ή φράουλα)

Μεσημεριανό

κοτόπουλο ψητό + σαλάτα μαρούλι

2 μπιφτέκια ψητά + σαλάτα μαρούλι

ψάρι ψητό + σαλάτα μαρούλι

μπριζόλα ψητή + σαλάτα μαρούλι

φακές ή φασολάκια ή αρακάς ή σπανακόρυζο + 100γρ τυρί κότατζ + 1 φέτα ψωμί

μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα + λίγο τυρί τριμμένο + σαλάτα μαρούλι

ομελέτα με 2 αυγά, 1 φ. γαλοπούλα, 1 φ. τυρί μίλνερ, μανιτάρια, πιπεριά + 1 φ. ψωμί

Βραδινό

σαλάτα μαρούλι με σολωμό

τονοσαλάτα

τοστ με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ

αραβική πίτα με 1 φέτα γαλοπούλα βραστή και 1 φέτα μίλνερ

ντάκος με τριμμένη ντομάτα + μισό κεσέ κότατζ + λίγο λάδι

κορν φλέικς με γάλα

γιαούρτι με μέλι

2 καλαμάκια κοτόπουλο + μία πίτα αλάδωτη (αυτό 1 φορά την εβδομάδα)

Λοιπόν, ξεκίνησα μια διατροφή με πολλές σαλάτες και ψητά(μπιφτέκια, κοτόπουλο, ψάρι0, έκοψα(?) τα παγωτά κτλ.Κοινώς:

πρώί τρώω μια μπανάνα, ένα μπαρ, γιαούρτι και τοστ(όλα αυτά στη δουλειά-ξυπνάω από τις 5)

Απογευμα γύρω στις 4:30 τρλωω είτε κοτόπουλο είτε λαδερο φαγητό είτε ψάρι με σαλάτα και λίγο ψωμί και το βράδυ είτε σαλάτα είτε γιαούτρι.

Πως σας φαίνεται;;;;

Μια χαρά είναι, ίσως να προσθέσεις και κανένα φρουτάκι!

Έβαλα και τη δικιά μου αν θες να πάρεις καμιά ιδέα...:D

Viky ωραία αυτή η διατροφή!

Λέω να κάνω μια αλλαγή και ίσως τη δοκιμάσω. Θύμησέ μου λίγο, πόσα κιλά είσαι και τι ποσοστό λίπους; Για να δω αν "ταιριάζουμε" καθόλου σαν προφίλ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Viky ωραία αυτή η διατροφή!

Λέω να κάνω μια αλλαγή και ίσως τη δοκιμάσω. Θύμησέ μου λίγο, πόσα κιλά είσαι και τι ποσοστό λίπους; Για να δω αν "ταιριάζουμε" καθόλου σαν προφίλ.

Είμαι 66,5 κιλά με ύψος 1,66

Ποσοστό λίπους δεν έχω ιδέα!

Δεν πάω σε διαιτολόγο, μόνη μου αυτοσχεδιάζω με βάση όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα!!! :D

Πάντως χάνω 2-2,5 κιλά το μήνα... Αργά και σταθερά...

georgiamami τι ειπες για facebook?den katalaba!

Μερικες εχουμε ανταλλαξει ηλεκτρονικες διευθυνσεις και τα λεμε και μεσω Facebook. Αν εχεις FB και επιθυμεις περισσοτερο μπλα μπλα, στειλε ΠΜ σε οποιες σε ενδιαφερουν.

Πως σας φαίνεται;;;;

Σε γενικες γραμμες τα ψητα με τις σαλατες τα βρισκω πολυ σουπερ. Αλλα, προσεξε, δεν θα τρως συνεχως τα ιδια και τα ιδια γιατι θα κολλησει ο μεταβολισμος σου. Αντικαθιστας τα λευκα - κιτρινα ψωμια με μαυρα, τρως οποσδηποτε 5 γευματα την ημερα.Προσθετεις φρουτα, δε θα τρως μετα τις 8 το βραδυ και θα πινεις πολυ νερο. Συν τις οδηγιες τις Mpap, και ολα τα υπολοιπα απο εμας θα εχεις συντομα θετικα αποτελεσματα. Μαθε ποια τροφιμα ειναι φτου κακα και .... φτυστα. Μαθε τους κακους συνδυασμους τροφων και μην τα βαζεις ζευγαρακι στο στομα.

Και..... εχεις εγερτηριο απο τις 5:00 ????????????????

Τρομαξα καλε!!!!! Τι αγρια ωρα ειναι αυτη?????

(εγω κοιμαμαι στη 1:30 με 2:00 αλλα δουλευω παντα απογευματινη.

Είμαι 66,5 κιλά με ύψος 1,66

Ποσοστό λίπους δεν έχω ιδέα!

Δεν πάω σε διαιτολόγο, μόνη μου αυτοσχεδιάζω με βάση όσα έχουν γραφτεί εδώ μέσα!!! :D

Πάντως χάνω 2-2,5 κιλά το μήνα... Αργά και σταθερά...

Μπες σε καποιο γυμναστηριο που εμπιστευεσαι και ζητα να κανεις μια λιπομετρηση (δεν κοστιζει ακριβα). Θα ειναι καλο για σενα να ξερεις ποσο λιπος εχεις. (Ενδεικτικα σου αναφερω οτι εγω οταν ξεκινησα διαιτα ειχα ποσοστο λιπους 48% . Καταλαβαινεις....... Και το φυσιολογικο για την ηλικια μου ειναι 24 ως 35 περιπου αν θυμαμαι καλα)

Καλος ο αυτοσχεδιασμος αν κρινω απο τα αποτελεσματα αλλα να προσεχεις να μη στερεις απο τον οργανισμο σου βασικες ουσιες γιατι ετσι δεν θα χασεις μονο κιλα αλλα θα αποκτησεις και κουσουρια ισως ανεπανορθωτα. Γυμναστικουλα κανεις?

(Γκουρου, κανω κι εγω τωρα τις δικες σου ερωτησεις. Χαχαχαχα

Αν λεω κατι λαθος, διορθωστε με)

Ειμαι για σκοτωμα. Δεν αναφερθηκα.

Ζυγισμα Σαββατου : 82,9 (Θυμιζω στις παλιες και γνωστοποιω τις νεες γοργονες οτι ημουν στα 92,5 οταν ξεκινησα μεσα Ιανουαριου - το glitterακι λεει 93 γιατι δεν υπηρχε το μισο χαχαχαχαχαχαχα)

Κοντευω την απωλεια στο ωραιοτατο στρογγυλο νουμερο των 10 κιλων.

(Ελα ...............να πεφτουν τα μπραβο βροχη. )

Και τελικα η μακαροναδα των 11:00 μμ δεν με εβλαψε τοσο πολυ. Αντιθετως μου εβαλε ΜΥΑΛΟ!!!!

Mariaeva, (και ποιες αλλες ηταν???) σας ερχομαι. Κατα τον αλλο Γεναρη θα με γραψετε κι εμενα στις αποφοιτες αλλα εγω θα ειμαι ΠΑΝΤΑ εδω.

georgiamami καταρχην ΜΠΡΑΒΟ για την τέλεια απώλεια! άντε και στα δικά μας!

Κορίτσι μου ξυπνάω στις 5 για να φύγω στις 5:30 γιατί πιάνω δουλειά στις 7 και έχω ταξίδι 1.3 ώρα. ΧΑΛΙΑ...

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...