Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα.....μια ομορφη μερα σας ευχομαι.....παω να μαγειρεψω σπανακορυζο.....εχω και τα 3 καμαρια μου ...εδω...το ενα λογω γριππης και τ'αλλα λογω απεργιας ......ενας μικρος πανικ.......και εχει μια τελεια μερα εξω......

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

οκ!!!μετα απο πολλες πιεσεις που δεκτηκα απο την μαμα μου και τον αντρα μου οτι δεν θελουν να χασω αλλα κιλα αποφασησα να τουσ κανω το χατηρι προσ το παρον,καμια συμβουλη για σταθεροποιηση????

καλημερα γοργονες!!!!

εφακη μου...εαν εσυ νιωθεις καλα στα κιλα σου σταματας....εαν νιωθεις οτι χρειαζεσαι κ αλλο εσυ το αποφασιζεις....αλλωστε εσυ θα φορας το τζιν σου οχι η μαμα σου :tongue::tongue::tongue:...χιουμορακι :tongue:

κοιταξε οι διαιτολογοι δεν ξερω τι λενε...καποια φαση συντηρησης μπορει να σου πει η Ταρα και η Μαριετα μας...εγω απλα να σου πω να ακολουθεις μια ισορροπημενη υγιηνη δοατροφη...που σημαινει:

• Πινουμε πολυ νερο
  • Ασκουμαστε
  • προσεχουμε τους συνδιασμους τροφων
  • διατηρουμε μικρες τις ποσοτητες του αλατιου στα φαγητα μας
  • δεν πινουμε αναψυκτικα
  • δεν τρωμε πολλα τηγανητα και σαλτσες
  • δεν πεφτουμε με τα μουτρα στα γλυκα και λιπαρα

στην αρχη θελει ιδιαιτερη προσοχη....απλα μετα θα πρεπει να σου γινει τροπος ζωης η υγιηνη διατροφη...οχι μονο για τα κιλα αλλα για την υγεια σου!!!

καλησπερα κοριτσια...

δεν εμφανιζομαι συχνα γιατι η λεξη "χρονος" δεν υπαρχει πλεον στο λεξιλογιο μου!!!!!! τρεχω και δε φτανω η ερμη!!!!!

αλλα απο την αλλη οποτε σας διαβαζω... κολαζομαι!!!!

τι πιτες, τι μπουγατσες, τι λουκανικα και παστουρμαδες και χαλουμια!!!!!!!!

κακα τα ψεματα!

ξερουμε πολυ καλα τι πρεπει να φαμε και τι οχι, αν πραγματικα θελουμε να κανουμε διαιτα!!!!

δηλαδη θα φταει ο αντρας μου που εφερες προχθες ενα τσηζκεικ ΝΑ (με το συμπαθειο) και κατσω εγω και πλακωθω επειδη εκεινος το εφερε και με εβαλε σε πειρασμο???

ΟΧΙ βεβαια!!! εγω θα φταιω!!!!

θελω να παω σ΄ενα τραπεζι που εκ των προτερων ξερω οτι αυτα που θα σερβιρουν δεν ειπτρεπονται???

1. ή δεν θα παω

2. ή θα παω και θα φαω και θα φταιω μονο εγω

3. ή θα παω απο ευγενεια, εχοντας φαει ηδη απο το σπιτι μου, και θα τσιμπησω κατι που σιγουρα θα υπαρχει σαλατα πχ!

επισης, θελουμε να χασουμε βαρος, πρωτα απ΄ολα για εμας τις ιδιες και οχι για τους υπολοιπους!!!!

πανω απ΄ολα να αισθανομαστε εμεις καλα με το σωμα μας και στη συνεχεια καποιοι αλλοι... ειτε αφορα τον αντρα μας ειτε τη μανα μας κλπ κλπ!!

παω τωρα να φαω τη σαλατα μαρουλι-κοτοπουλο και τα ξαναλεμε! :)

ναι ...για τα πρακτικα....:)ειπα ομως να χασω απο 3 εως 5 ακομα για να μπορω να παιζω....;)και μη νομιζεις αυτα ειναι και τα πιο δυσκολα!!!!............καλα ταξιδακια.....και καλες δουλειες.....και να προσεχεις!!!

που σαι????....α ρε Λιζα..οντως εδω γινεται ΤΗΣ ταβερνας χαχαχαχαχαχαχχαχα :tongue:

εσυ πως πας???...ξερω αρχισες δυναμικα.....ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!! :mrgreen:

μποντζόρνο α τουτι!

λίζα, καλά τα λες!

Ντίνα, τί έχεις αγάπη μου;

καλημερα!

ΣΕΒΗ ΜΟΥ !! Η ΞΕΝΙΑ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΠΑΡΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

ατσα?????????....τσαρκες χωρις τη θεια μπαπ???? :tongue::tongue::tongue:

καλημερα Ταραχηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

καλημερα και απο μενα.....μια ομορφη μερα σας ευχομαι.....παω να μαγειρεψω σπανακορυζο.....εχω και τα 3 καμαρια μου ...εδω...το ενα λογω γριππης και τ'αλλα λογω απεργιας ......ενας μικρος πανικ.......και εχει μια τελεια μερα εξω......

καλημερα Βικυ!!!!

να χα τη χαρη σου....με τοσους αντρες !!! :mrgreen:

ο μικρος πως ειναι?...επεσε ο πυρετος???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα γοργονες!!!!

εφακη μου...εαν εσυ νιωθεις καλα στα κιλα σου σταματας....εαν νιωθεις οτι χρειαζεσαι κ αλλο εσυ το αποφασιζεις....αλλωστε εσυ θα φορας το τζιν σου οχι η μαμα σου :tongue::tongue::tongue:...χιουμορακι :tongue:

κοιταξε οι διαιτολογοι δεν ξερω τι λενε...καποια φαση συντηρησης μπορει να σου πει η Ταρα και η Μαριετα μας...εγω απλα να σου πω να ακολουθεις μια ισορροπημενη υγιηνη δοατροφη...που σημαινει:

• Πινουμε πολυ νερο
  • Ασκουμαστε
  • προσεχουμε τους συνδιασμους τροφων
  • διατηρουμε μικρες τις ποσοτητες του αλατιου στα φαγητα μας
  • δεν πινουμε αναψυκτικα
  • δεν τρωμε πολλα τηγανητα και σαλτσες
  • δεν πεφτουμε με τα μουτρα στα γλυκα και λιπαρα

στην αρχη θελει ιδιαιτερη προσοχη....απλα μετα θα πρεπει να σου γινει τροπος ζωης η υγιηνη διατροφη...οχι μονο για τα κιλα αλλα για την υγεια σου!!!

μπαινω σε ολα μου τα ρουχα και ορεσμενα ειναι και πολυ ανετα μαλιστα!!!σε ευχαριστω για τεσ συμβουλες σου και οποια εχει να προτινη κανενα διατροφολογιο για συντηριση ειναι ευπροσδεκτο!!!ειπα οτι θα σταματησω αλλα ακομα δεν το εχω κανει φοβαμαι να φαω κατι παραπανω:?:-?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

μπαινω σε ολα μου τα ρουχα και ορεσμενα ειναι και πολυ ανετα μαλιστα!!!σε ευχαριστω για τεσ συμβουλες σου και οποια εχει να προτινη κανενα διατροφολογιο για συντηριση ειναι ευπροσδεκτο!!!ειπα οτι θα σταματησω αλλα ακομα δεν το εχω κανει φοβαμαι να φαω κατι παραπανω:?:-?

αποφοιτησες λοιπον!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι φοβασαι καλε???

λοιοπν θα τρως μετρημενα...οτι φτιαχνεις για την οικογενεια...απλα μετρημενα....αν φτιαχξεις για παραδειγμα....χοιρινο στο φουρνο με πατατες

εσυ θα φας χοιρινο ....μπολικη σαλατα ....2-3 πατατουλες...καθολου ψωμι ;)....απλα ειναι τα πραγματα ΜΗ φοβου!!! :tongue:

αποφοιτησες λοιπον!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τι φοβασαι καλε???

λοιοπν θα τρως μετρημενα...οτι φτιαχνεις για την οικογενεια...απλα μετρημενα....αν φτιαχξεις για παραδειγμα....χοιρινο στο φουρνο με πατατες

εσυ θα φας χοιρινο ....μπολικη σαλατα ....2-3 πατατουλες...καθολου ψωμι ;)....απλα ειναι τα πραγματα ΜΗ φοβου!!! :tongue:

σημερα θα φαω το κρεασ με τα μανιταρακια που εκανε η μαμα μου με σαλατα!!!για το βαρδυ κανενα τοστ με τσαι!!!!καλο???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

σημερα θα φαω το κρεασ με τα μανιταρακια που εκανε η μαμα μου με σαλατα!!!για το βαρδυ κανενα τοστ με τσαι!!!!καλο???

τρικαλοοοοοοοοοοοο !!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αεροβια ασκηση...καψιμο λιπους !...ας πουμε λιγα πραγματα για οσες ξεκινησαν δυναμικα το γυμναστηριο !...Υπάρχουν μόνο δύο περιπτώσεις που η αερόβια άσκηση είναι τόσο αποτελεσματική στο κάψιμο του λίπους:

1. Η πρώτη περίπτωση είναι μόλις σηκωθείτε το πρωί με άδειο στομάχι (αλλά αφού έχετε πιεί 2 ποτήρια νερό για αποφυγη αφυδάτωσης). Αυτή τη χρονική στιγμή καίτε 300% περισσότερο σωματικό λίπος από ότι σε οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας, επειδή το σώμα σας δεν έχει καθόλου γλυκογόνα (αποθηκευμένο υδατάνθρακα-ζάχαρη) στο σύστημα του για να κάψει. Επομένως, πρέπει να πάει άμεσα στις λιπαποθήκες σας προκειμένου να βρεί την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στη δραστηριότητα.

2. Η άλλη στιγμή που η αερόβια άσκηση είναι αποτελεσματική είναι αμέσως μετά από την προπόνηση με βάρη/όργανα. Ο λόγος για αυτό είναι ότι όταν η άσκηση δεν είναι η πρώτη δραστηριότητα το πρωί, χρειάζεται 20-30 λεπτά άσκησης μέχρι το σώμα σας να ξεκινήσει να καίει λίπος. (Τόση ώρα χρειάζεται περίπου ο οργανισμός σας μέχρι να εξαντλήσει τις αποθήκες γλυκογόνου και να αναγκαστεί –λόγω έλλειψης καυσίμου- να αρχίσει να καίει και το αποθηκευμένο σωματικό λίπος).

Επομένως, δεν θα ήταν τόσο αποδοτικό να εκτελεσθεί η αερόβια άσκηση οποιαδήποτε άλλη ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας επειδή θα πρέπει να κουραστείτε επί 20-30 λεπτά απλά για να φτάσετε στο σημείο να σας επιτραπεί να κάψετε λίπος, συν άλλα 20 επιπλέον λεπτά – για να κάνουν την ουσιαστική δουλειά – δηλαδή διπλός κόπος.

Καλές μορφές αεροβικής άσκησης είναι: στάσιμο ποδήλατο, jogging διάδρομο , γρήγορο περπάτημα , stairstepper (μηχάνημα ανάβασης σκάλας), sets σύντομου sprint, έντονη αεροβική αίθουσας, ή οποιαδήποτε άλλη μορφής καρδιαγγειακής δραστηριότητας που θα αυξήσει τους χτύπους της καρδιάς σας στη ʽζώνη καύσης λίπουςʼ.

Για τις γυναικες λόγω της υψηλότερης συγκέντρωσης οιστρογόνων στο αίμα και λόγω της λιγότερης μυικής μάζας από τους άντρες, η συχνότερη αεροβική δραστηριότητα είναι πιο ευεργετική!

Επομένως για τις γυναίκες, συνιστάται 3-4 φορες των 20-40 λεπτών.

λοιπον???....βουρρρρρρρρρ στο γυμναστηριο γοργονες!!!! :mrgreen:

Γειά σας! τί εγινε σήμερα καλέ; εξαφανιζολ;;;;

πάλι καλά που εχουμε και την mpap μας να μας εμψυχώνει!!!!!!

χθες το μενου είχε κοτοσουπα με λαχανικα και σήμερα το ομοιον... :)

λιζακι έτσι σε θέλω και μην χάνεσαι!!!!!!!!

φιλιά σας!

Διαφημίσεις

καλημερα ...και χρονια πολλα.....τσικνοπεμπτη σημερα οποτε επιβαλλεται να θυμουθουμε τις καλες εκεινες εποχες που τιμουσαμε ιδιαιτερα...τις ξεχωριστες μερες.......αντε ν'ανεβαινουμε λιγοοοοο

Ψητά κρέατα

%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD_343099.jpg

καλη τσικνοπεμπτηηηηηηηηη!!!!!!:D:D:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

day-1-131.gif

Κιτρινη καρτα στη Βικη αρχηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!:tongue:

καλε.....σημερα ειναι η μερα......του τσικνισματος.....δεν δεχομαι τις καρτες......χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!:tongue::tongue:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...