Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μολις τωρα εμαθα οτι την πεμπτη που ειναι και η τσικνοπεμπτη θα αναψουν καρβουνα εδω στην δουλεια και θα κανουν λουκανικα,παστουρμα και χαλουμι στα καρβουνα,εγω να μην φαω τιποτα:?:???::?θα με ρωτουν ολοι γιατι δεν τρωω:cry::cry::cry::cry:

χρειάζεστε δικηγόρο;;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερααααα !!!

καλεεεεεεεεεεε και φυσικα θα φας!!!

εαν υπαρχει κανα μοσχαρισιο μπριζολικο να το προτιμησεις ή ψαρονεφρι!!!...ειναι καλυτερα απο χοιρινα-αρνια κτλ...λιγοτερα λιπαρα :cool:

θα φας...αλλα ασε τα χαλουμια....θα φας και λιγο λουκανικακι...αλλα ασε για τους αλλους τις πιτουλες κτλ ;)

αχ καλε μονο λουκανικα παστουρμα και χαλουμι θα κανουν δεν θα εχει κατι αλλο για αυτο και εγω δεν ξερω τι θα φαω:?:???::?:???:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ καλε μονο λουκανικα παστουρμα και χαλουμι θα κανουν δεν θα εχει κατι αλλο για αυτο και εγω δεν ξερω τι θα φαω:?:???::?:???:

ΟΚ...θα φας λιγο λουκανικακι και θα εισαι ΟΚ!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ΟΚ...θα φας λιγο λουκανικακι και θα εισαι ΟΚ!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οκ!!!μετα απο πολλες πιεσεις που δεκτηκα απο την μαμα μου και τον αντρα μου οτι δεν θελουν να χασω αλλα κιλα αποφασησα να τουσ κανω το χατηρι προσ το παρον,καμια συμβουλη για σταθεροποιηση????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μολις τωρα εμαθα οτι την πεμπτη που ειναι και η τσικνοπεμπτη θα αναψουν καρβουνα εδω στην δουλεια και θα κανουν λουκανικα,παστουρμα και χαλουμι στα καρβουνα,εγω να μην φαω τιποτα:?:???::?θα με ρωτουν ολοι γιατι δεν τρωω:cry::cry::cry::cry:

θα τους πεις οτι δεν τρως γιατί προσέχεις την διατροφή σου :)

χρειάζεστε δικηγόρο;;)

χαχαχαααααα χαχαχααααααα θα καταστραφεις αν πας εκει!!!!! μακρυα καλέ!!

μπορείς να φέρεις εσύ κάτι, μπριζολα, κοτοπουλο να τσιμπήσεις και λίγο λουκάνικο και μια χαρα!!!!!!

οκ!!!μετα απο πολλες πιεσεις που δεκτηκα απο την μαμα μου και τον αντρα μου οτι δεν θελουν να χασω αλλα κιλα αποφασησα να τουσ κανω το χατηρι προσ το παρον,καμια συμβουλη για σταθεροποιηση????

χατήρια να μην κάνεις, να κάνεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό για τον δικό σου οργανισμό και σώμα!

Η συντήρηση έχει συνήθως το ίδιο πρόγραμμα με τη διαιτα + 1 ή 2 μέρες με λίγο πιο ελευθερο πρόγραμμα (χωρίς γλυκά και γουρουνιες βεβαια), ώστε σταδιακά να σταθμιστούν πάλι οι νεες τροφές στον οργανισμο.

Λένε ότι όσο καιρό κάνεις διαιτα χρειαζεσαι τον διπλάσιο χρόνο για συντήρηση.

Η αρχηγος τί λεει;

Εφακη θα σου πω να προσέξεις πολύ στην συντήριση γιατί με ευκολία έχασες τα κιλά που ήθελες και ειναι κριμα να τα βάλεις παλι.

Δυστηχώς ειναι πολύ ευκολο να γίνει αυτό, στο λέω εκ πειρας, κατά καιρούς εχω χάσει πολλά κιλά και χωρις συντήριση τα ξαναέβαλα όλα και περισσότερα!

:roll:

καλησπερα κοριτσια...

δεν εμφανιζομαι συχνα γιατι η λεξη "χρονος" δεν υπαρχει πλεον στο λεξιλογιο μου!!!!!! τρεχω και δε φτανω η ερμη!!!!!

αλλα απο την αλλη οποτε σας διαβαζω... κολαζομαι!!!!

τι πιτες, τι μπουγατσες, τι λουκανικα και παστουρμαδες και χαλουμια!!!!!!!!

κακα τα ψεματα!

ξερουμε πολυ καλα τι πρεπει να φαμε και τι οχι, αν πραγματικα θελουμε να κανουμε διαιτα!!!!

δηλαδη θα φταει ο αντρας μου που εφερες προχθες ενα τσηζκεικ ΝΑ (με το συμπαθειο) και κατσω εγω και πλακωθω επειδη εκεινος το εφερε και με εβαλε σε πειρασμο???

ΟΧΙ βεβαια!!! εγω θα φταιω!!!!

θελω να παω σ΄ενα τραπεζι που εκ των προτερων ξερω οτι αυτα που θα σερβιρουν δεν ειπτρεπονται???

1. ή δεν θα παω

2. ή θα παω και θα φαω και θα φταιω μονο εγω

3. ή θα παω απο ευγενεια, εχοντας φαει ηδη απο το σπιτι μου, και θα τσιμπησω κατι που σιγουρα θα υπαρχει σαλατα πχ!

επισης, θελουμε να χασουμε βαρος, πρωτα απ΄ολα για εμας τις ιδιες και οχι για τους υπολοιπους!!!!

πανω απ΄ολα να αισθανομαστε εμεις καλα με το σωμα μας και στη συνεχεια καποιοι αλλοι... ειτε αφορα τον αντρα μας ειτε τη μανα μας κλπ κλπ!!

παω τωρα να φαω τη σαλατα μαρουλι-κοτοπουλο και τα ξαναλεμε! :)

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

καλέ εσύ δεν αποφοίτησες????

Μπήκα να σας διαβάσω λίγο από αύριο ξεκινάει ένας μήνας φουλ ταξιδίων (αααχ, που θα αφήκω το μικράκι μου!!!), αλλά τι να γίνει, το καθήκον με καλεί!! Θα λείπω 2-3 μέρες κάθε εβδομάδα για τις επόμενες 3 ή 4 εβδομάδες, οπότε δεν ξέρω εάν θα σας πολυδιαβάζω.... :( Ϊσως από τα αεροδρόμια... Σας φιλώ!!!!!!! θα μου λείψετε!!!!!!!!!!!!!

ναι ...για τα πρακτικα....:)ειπα ομως να χασω απο 3 εως 5 ακομα για να μπορω να παιζω....;)και μη νομιζεις αυτα ειναι και τα πιο δυσκολα!!!!............καλα ταξιδακια.....και καλες δουλειες.....και να προσεχεις!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...