Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

:tongue::tongue: Ευχαριστώ... Ναι βρε jenia Μου, τι σουβλάκια, τι πίτσες βραδιάτικα (είναι και το μουντιάλ) τι παγωτά. Αλλά όπως είπα τερμα τα ψέματα. θα σας ενημερώνω για την πορεία μου!!! Για την ώρα....έκαψα το φαγητό του μικρού τρομάρα μου...:roll::shock:

βρε δεν ειπαμε στο παιδι να κανεις διαιτα αλλα εμεις!!!!!!!!!!!!

παει το παιδι θα μηνει νιστηκο!!! αχ βρε μανα εισαι εσυ !!!! :rolleyes::mrgreen: :mrgreen: :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

:confused::confused: άστα, νυστικό το βλέπω το καμάρι μου. ΦΤΟΥ ΜΟΥ!!!!!

ελα δεν σε μαλωνω γενικα δεν μπορω να μαλωσω τωρα θα το κανω !! κατι θα βρεθει καμια πατατουλα -αυγουλακι ε!!!! νυστικο δεν θα το αφησεις . α!! μου ηρθε ιδεα φτιαξε για εσενα βραστα κολοκιθακια και πατατες βρασε και το αυγο και θα εχεις και εσυ και το παιδι φαγητο!!! :tongue: :tongue:

koritsoydia γεννησα 21 μαιου και θελω να χασω 8-10 κιλα!!!εχετε καμια ιδεα???σας φιλω ολες

βρε ψυχουλα μου να σου ζησει το μωρακι σου !!! αχ!! τα καλητερα ειναι τωρα αυτη η ωραια μυρωδιτσα που εχουν τα νινακια ειναι τελεια ξερω χαζο μαμα τελειως ειμαι . αλλα παμε στο θεμα που σε απασχολει καλη μου γοργονομαμακουλα σε εσενα τα θεματακια ειναι πολλα .

1ο. ποσα συνολικα κιλα πηρες

2ο. αν θυλαζεις το μωρακι σου

3ο. ποσο το μωρο σου εχει κολικους η οχι συμαντικο γιατι τα πρασινα επιρεαζουν στα πονακια του μωρου.

4ο ειναι πολυ νωρις για να φοβασε οτι θα σου μηνουν τα κιλα γιατι ειμαι συγουρη οτι σε ενα 2 μηνο δεν θα σου εχει μηνει τιποτα αλλα εσυ ξερεις τον εαυτο σου.

φιλακια καλη προσπαθεια !!!!

Διαφημίσεις

koritsoydia γεννησα 21 μαιου και θελω να χασω 8-10 κιλα!!!εχετε καμια ιδεα???σας φιλω ολες

καλως το κοριτσι!!!!

να σου ζησει το μωρακι σου!!!!

Πολλες ιδεες εχουμε.....πές μας ποσα κιλακια θελεις να χασεις?....και δωσε μας και περιλιπτικα το καθημερινο μενου σου ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Hello!!!!!

Εχασα 10 κιλα 4 μηνες χωρις πεινα, (ε με καποιες λιγουριτσες) αλλα δεν το εβλεπα σαν καταναγκαστικο εργο αλλα σαν μια διατροφη πιο ελαφρια.

Σε βλεπω συντομα στη λιστα των επιτιμων αποφοιτων μελων.

Μπραβο κουκλα μου, μπραβο. Και ειναι πολυ σημαντικο αυτο που λες.

Η σωστη διατροφη δεν ειναι καταναγκαστικο εργο.

Γεια σας και πάλι!

Χάθηκα γιατί ντρεπόμουν να σας πώ ότι από τη μέρα που μπήκα στο τόπικ σας αντι να χάσω, βάζω. Αλλά ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Εδώ και 3 μέρς προσέχω και ναι, αν και με περίοδο(μόλις μου ήρθε) είμαι -500γρ...Tι έχετε να πέιτε;;;

Υπομονη και επιμονη. Και οι ατασθαλιες για μας ειναι. Αλλα μετα, τις παραδεχομαστε, τις ομολογουμε και συνεχιζουμε με περισσοτερη εγκρατεια. Ειμαι σιγουρη πως θα ειμαστε το κλαμπ με τις περισσοτερες επιτυχιες στοχου στο φορουμ!!!!!!

ο γιος μου εχει κανει ζημεια στο σπιτι . ανοιξε την βριση της κουζινας και εγινε μια λιμνη. μπενει ο αντρας μου μεσα εξαλος για το τι εκανε ο σπυρος του φωναζει , του λεει οτι δεν θα παει βολτα και τα λοιπα!!!μπαλ!!μ μπλα!!

Ο γιος μου απαντηση στον πατερα του: καλα μπαμπα θα παω στην μαμα να με μαλωσει !!!!!!!!!!

αντιρδαση του κωστα: :confused: :confused: :confused:

Εχει δυο θεματακια στο parents.gr "πεναλντυ μαμαδων" και "πεναλντυ μπαμπαδων". Εχω ριξει πολυ γελιο. Γραψτο κι απο κει αν θελεις.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=65079

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=65076

ΥΓ. Πανεξυπνος ο μικρουλης!!!!!!!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας και πάλι!

Χάθηκα γιατί ντρεπόμουν να σας πώ ότι από τη μέρα που μπήκα στο τόπικ σας αντι να χάσω, βάζω. Αλλά ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Εδώ και 3 μέρς προσέχω και ναι, αν και με περίοδο(μόλις μου ήρθε) είμαι -500γρ...Tι έχετε να πέιτε;;;

Εσείς όλα καλά;;;

καλως το κοριτσι μας!!!

τωρα να στα ψαλλω???...και δεν ξερω και να ψελνω :tongue:

ακους εκει ντρεποσουν?????? απαπαπαπαπαππαπαπα.....εμας????? :roll:

το εχουμε ξαναπει.....εδω ολες βοηθαμε η μια την αλλη.....και στις δυσκολες στιγμες ακομα πιο πολυ.....να μην επαναληφθει αυτο κυρια μου!!!

εδω ειμαστε ΟΛΕΣ για να βοηθησουμε!!!!

το οτι εισαι -500 και με περιοδο μπορει να ειναι και πλασματικο νουμερο.....για πες μας τι ειδους προσπαθεια ξεκινησες να βοηθησουμε κ εμεις!!!! ;)

Hello!!!!!

Σε βλεπω συντομα στη λιστα των επιτιμων αποφοιτων μελων.

Μπραβο κουκλα μου, μπραβο. Και ειναι πολυ σημαντικο αυτο που λες.

Η σωστη διατροφη δεν ειναι καταναγκαστικο εργο.

Αυτο ακριβως γι'αυτο το εγραψα για να παρουν θαρρος τα κοριτσια και να μην αγχωνονται για το τι θα τρωνε και ποσο.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα γοργονες!!!!

καλως το κοριτσι μας!!!!!!!!

1000 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Μινα!!!!!!!!

μικρα σκαμπανεβασματα ολοι εχουμε στα κιλα συν ενα ...μειον ενα...μη σε ανησυχει ;)

εγω δεν εκανα τιποτα....μονη σου τα καταφερες !!!!!!!!!!!!!!!!

μη χανεσαι !!!!:mrgreen:

οχι βρε αρχηγε δεν θα χαθω αλλα ειναι μυστηρια τα πραγματα αυτο τον καιρο και δεν μπορω να σας παρακολουθω ανελληπως. Αφου φαντασω ο,τι είναι να γραψω το γραφω σε word και μετα το κανω copy-paste για να μην με δει κανεις. Αστα. Ελπιζω να ξαναρθουν πιο χαλαρες μερες όπως πριν.

Y9MXp3.png

οχι βρε αρχηγε δεν θα χαθω αλλα ειναι μυστηρια τα πραγματα αυτο τον καιρο και δεν μπορω να σας παρακολουθω ανελληπως. Αφου φαντασω ο,τι είναι να γραψω το γραφω σε word και μετα το κανω copy-paste για να μην με δει κανεις. Αστα. Ελπιζω να ξαναρθουν πιο χαλαρες μερες όπως πριν.

ναι σε καταλαβαινω απολυτα !!!

κ εγω υπαρχουνε μερες που ουτε ενα καλημερα δεν μπορω να πω στα κοριτσια ;)

Καλωστην μωρομανουλα. Να σου ζησει κουκλα μου.

Εδω εχουμε λογιων λογιων κοπελες, αλλα στοχευουμε (οι περισσοτρες) να χασουμε αρκετα κιλακια. Εχουμε πολλες χρησιμες πληροφοριες για σωστη διατροφη και απωλεια χωρις ιδιεταιρο κοποκαθως και πολυ καλη ψυχολογικη υποστηριξη.

Θεωρω οτι θα χασεις πολυ συντομα τα 10 κιλακια σου εφοσον εχεις γεννησει πολυ προσφατα. Προσεχε τη διατροφουλα σου και πολυ περισσοτερο αν θηλαζεις. Με σωστη διατροφη θα τα χασεις χωρις ιδιεταιρο κοπο.

Και μην παραλειπεις λιγη γυμναστικουλα για να σφηξει ξανα το κορμακι σου και να μην κλαις μετα για ραγαδες και κοιλιες που κρεμονται.

Πες μας αν θελεις ποσα κιλα ησουν πριν, ποσα πηρες στην εγκυμοσυνη και ποσα εισαι τωρα.

Εχουμε και μια φορμα για διευκολυνση μελων.

Ονομα:

Ηλικια:

Βαρος αρχικο:

Βαρος τωρινο:

Βαρος επιθυμητο:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

κοριτσια ξεκινησα 68 κιλα,..ειχα παχυνει λιγο πριν την γεννα..εφτασα τα 85! και τωρα ειμαι 73..θελω να φτασω τουλαχιστον στα 65 και βλεπουμε ..ειμαι 27χρ..δεν θηλαζω και υψος εχω 1.65..αυτα!ακουω προτασεις..κατα τα αλλα το μπεμπε με εχει ξετρελανει..α ρε κοριτσια μου εχει μεινει και κοιλιτσα,,αφηστε που εκανα και ραγαδες..η μπεμπαρα με ειχε φουσκωσει πολυ!3600 γεννηθηκε..αλλα χαλαλι της ειναι ενα κουκλακι!ξερετε τιποτα για ραγαδες και κοιλια?πως φευγουν?ΑΝ φευγουν

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...