Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα.........

ειχα ενα χορευτικο σκ.....μεχρι πρωιας [λογω του γαμου]...μπαπ...ελπιζω να με βοηθησε....αυτο να χασω λιγο απο αυτα που εφαγα.......σημερα ετοιμαζω βαλιτσες για την κατασκηνωση των παιδιων...και δικες μας για μονιμα πλεον στο εξοχικο....γινεται ενας μικρος πανικ...κτραταω και τα κοριτσακια του αδερφου μου για 1 μηνα ......χαμος.....φανταζομαι αν οχι απο σημερα...αυριο ομως θα εχω ιντερνετ και εκει...οποτε θα τα λεμε......

μαρια και νανις περαστικουλια σας....

μαρια φανταζομαι οτι αυτο ειναι μια αδιαθεσια του μικρουλη ετσι;;..ασχετο απο την επεμβασουλα....βρε το παιδακι ...μεσα στο καλοκαιρι....αληθεια ο γιατρος σου ειπε για μπανια ειναι ολα ο.κ;

γεωργια μου με το καλο οι διακοπουλες σου!!!!δεν εχω παει προς τα εκει ...οποτε ....θελουμε εντυπωσεις.....εμεις περα απο την εξοχη δε μας βλεπω να πηγαινουμε καπου αλλου...ισως τον αυγουστο για καμπινγκ προς τα κατω πελλοπονησο...ε!δε πειραζει κατι ειναι και αυτο.....

αυτα κοριτσακια μου καλα....καλα να περνατε....να εχετε μια ομορφη μερα ....φιλια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα στην ομορφη μας καλοκαιρινη παρεα . κοριτσα παρασκευη δεν μπορεσα να σας διαβασω , σκ δεν εχω υπολογιστη ετσι σημερα εκανα το καλο πρωι πρωι να ενημερωθω για την πορια σας .

καλη μου μαεστρια φιλακια στον καλο σου που το μαναρακι μου αρωστησε με ιοσουλα γρηγορη αναρωση και μετα πολλα πολλα μπανια. φιλακια

αρχηγε ευχαρηστω για το μπεμπα νιωθω πολυ ανεβασμενη και πολυ μικρη χιχιχιχιχιιχιχι!!!!!:tongue:

γιωργια μου εσυ παιδι μου τι να πω εμπλεξες με αντρες και την εχεις βαμενη κανε κομμα με κανεναν και βαλε κανενα σχεδειο τακτοποιησεις σε οτι πρεπει να μπει σε σειρα. φιλακια πολλα πολλα ματσ μουτσ .

ελλη δεν σε ξεχνω και παντα διαβαζω τα ποστ σου και εισαι πολυ καλη παντα μετραει και η προσπαθεια μην το ξεναμε ποτε αυτο.φιλακια

την υπολοιπη γοργοναπαρεα βλεπω οτι εχουμε τις μειωσης που θελουμε , βλεπω τα σταθερα αποτελεσματα , βλεπω ομως και τις κουτσουκελες μας δεν πειραζει θα τον βρουμε τον δρομο μας σαν την ταρα(χαιρομαι παρα μα παρα πολυ ΜΠΡΑΒΩ ) και θα πανε ολα καλα.

Α! και ξεχασα το σκ πηγα για μπανιο και σε γενικο συνολο εικονας μπορω να πω οτι εχει αλλαξει πολυ το σωμα μου και φιλοι που με ειδαν μου ειπαν οτι με λιγο γυμναστηριο ακομα θα δουν μια παλια ντινα χαρικκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

:tongue::D:mrgreen:

καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!

KΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!

Ψυχολογια συνεχιζει να ειναι πεσμενη!!! Πηρα αποφαση να την ανεβασω, βεβαια οταν ζυγιστηκα στις 6 το πρωι και αντικρισα το 59.2 δεν ηταν ευκολο, αλλα ΞΕΚΙΝΗΣΑ για ακομη μια φορα και ειναι η τελευταια που το λεω γιατι σας επρηξα ως τωρα!!!

Georgiamami δεν ξερω για τις FB συναντησεις και Πρεβεζα ειναι πολυ ωραια, εκανες καλη επιλογη!!! Οσο για το γυμναστηριο θα σας φανει χαζο, αλλα χρεωθηκα για 3 μηνες (παρολη την κατασταση που ειμαστε) και πηρα ενα πολυοργανο και ενα ποδηλατο, ειχα και στρωμα για κοιλιακους και ειπα να κανω 1/2 ωρα καθε μερα εστω και εαν ειναι αργα το βραδυ, σημερα θα ειναι η πρωτη!!! Οποια γοργονουλα θελησει με χαρα να το επισκεφθει συνδιαζοντας διακοπες και ασκηση!!! Ο μικρουλης μου ειναι καλα, ενα θεμα με το φαγητο εχουμε μονο, εκτος απο ντοματουλα, αγγουρακι δεν τρωμε τιποτα αλλο!! Και γάλα ευτυχως πίνει πρωι και βραδυ, δεν θελει ομως ενδιαμεσα!!!

Θα προσπαθησω να σας διαβασω να δω τι κανατε, αν και δυσκολευομαι στη δουλεια, σπιτι δεν εχω internet, καποια στιγμη λεμε οτι θα βαλουμε, λενε κιολας οτι μεχρι τελος του μηνα θα το κανουν ελευθερο, να δουμε!!!

Γοργονιτσες καλη σας μερα, μια υπεροχη βδομαδα με λιγοτερα κιλα!!!!

Σας φιλω ολες!!

Καλημερα σας και καλη εβδομαδα!!!

Δεν θελω να γραφω για κιλα, ας πουμε για τπτ αλλο:rolleyes::rolleyes:!

Το σκ εκανα ενα σωρο ατασθαλιες, νομιζω οτι ο καιρος που ημουν εγκρατης εχει περασει προ πολλου!!! Τρωω οτι ναναι πια.. Η ψυχολογια μου ειναι πολυ πεσμενη, οποτε εκει το τοποθετω - εχω βρει και την δικαιολογια μου δλδ:P.

Τι συναντησεις ειναι αυτες μεσω fb;;;

Θελω να κανω μπανιο στη θαλασσα, δεν αντεχω αλλο μακρια της!! Υπομονη μεχρι τελος Ιουλιου...

wcBmp3.png

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες τις γοργονες. Χαθηκαμε (μαλλον εγω χαθηκα) βρε κοριτσια αλλα ειχε αρκετη δουλεια και μου ηταν δυσκολο να γραφω και να παρακολουθω τις συζητησεις σας. Αν και εμπαινα μεσα δεν μπορουσα να διαβαζω τα μηνυματα με ευκολια. Τελος παντων μια από τα ιδια είναι και σημερα αλλα ειπα να μπω να στειλω μια καλημερα και να σας ενημερωσω πως ο στοχος επιτεύχθηκε (παρα ένα κιλο). Ειμαι 58 και μια ανεβαινει λιγο στα 58μισο μια πεφτει στα 57μισο. Σταθερη δεν ειμαι. Παντως μπαινουμε σε όλα τα ρουχα. Καποια αναγκαστηκα να τα στενεψω και γενικα κανει καραμπαμ ότι εχασα. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην το παρατηρει.

Θελω να πω ένα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αρχηγο για τις πολυτιμες συμβουλες και την ψυχολογικη υποστηριξη και για ολες τις γοργονες που είναι σε προσπαθεια να μην το βαζετε κατω. Εχασα 10 κιλα 4 μηνες χωρις πεινα, (ε με καποιες λιγουριτσες) αλλα δεν το εβλεπα σαν καταναγκαστικο εργο αλλα σαν μια διατροφη πιο ελαφρια. Σιγα σιγα θα το συνηθισετε και δεν θα μπορειτε να τρωτε πολύ τα βραδια. Παραδειγμα το Σαββατο το βραδυ πηρε κατι μεζεδακια ο αντρας μου. Εφαγα κανα 2 κομματακια πανσετα, κανα 2 κομματακια μπιφτεκι και ετρωγα και από την σαλατα με μαρουλι κρουτον, κοτοπουλο, καλαμποκια κτλ. Ε μετα με επιασε να πονος στο στομαχι λες και ειχα φαει πετρες. Το τι ανθρακουχο νερο ηπια δεν λεγεται. Φταιει ότι εχω συνηθισει στο ελαφρι φαγητο το βραδυ και το στομαχι τα επαιξε. Σορι για το μεγαλο ποστ απλα ηθελα να πω 2 πραγματακια για τις γοργονες που είναι στην προσπαθεια οτι σιγα σιγα θα ερθουν τα πολυποθητα αποτελεσματα χωρις αγχος και υστεριες για γρηγορα αποτελεσματα.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

μαρια φανταζομαι οτι αυτο ειναι μια αδιαθεσια του μικρουλη ετσι;;..ασχετο απο την επεμβασουλα....βρε το παιδακι ...μεσα στο καλοκαιρι....αληθεια ο γιατρος σου ειπε για μπανια ειναι ολα ο.κ;

ΒΙΚΥ θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ίωση. Ο χειρούργος (που πήρα τηλέφωνο) είπε ότι 99% δεν είναι απ' αυτό, γιατί έκανε και καλλιέργειες, κλπ, και δεν υπήρχε μόλυνση! Συμφωνεί και η αδελφή μου (είναι στο ΕΚΑΒ, α' βοήθειες), ότι αφού δεν πονάει η περιοχή - το αντίθετο, τώρα τον πλένουμε και δεν φαίνεται να πονάει - δεν είναι απ' αυτό. Είναι μάλλον ίωση, που φέραμε εμείς ή η νταντά του, καθώς δεν προλάβαμε να τον βγάλουμε απ' το σπίτι.

Έχει κλειστεί μέσα το καημένο και εμείς μαζί του κι έχουμε ΠΗΞΕΙ οικογενειακώς!!! :roll:

Για μπάνια απ' τον Αύγουστο άνετα!!

Αλλά πότε θα 'ρθει επιτέλους αυτή η ώρα;;;

ΕΠΗΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σου καλη γκουρου. Να εισαι παντα καλα και σ' ευχαριστω ιδιαιτερα που μπηκες στη ζωη μου..........

Καλο Σ/Κ.

καλησπερα γοργονες!!!!

αχ καλη μου Γιωργια...παντα με τον καλο το λογο....να σαι καλα κοριτσακι μου.....εγω σας ευχαριστω που μπηκατε στη ζωη μου και που πλεον ολες προσπαθειτε πρωτον για την υγεια σας και δευτερον για την καλη σας ψυχολογια !!!!

Kι εγω 10 μηνες παιδευομουν για 2 κιλα το μηνα, αλλα 2Χ10=20!!!

ετσι ακριβως !!!!! μπραβο βρε Ταρα!!!!!!!!!!!!!.....πες τους τα για να μην πεφτουν !!!!.....ετσι οπως τα λεει ειναι κοριτσια!!!!....σιγα σιγα γινονται τα θαυματα.....αλλωστε τα κιλα ποτε δεν τα παιρνουμε σε μια μερα....σιγα σιγα τα παιρνουμε....πως περιμενουμε να εξαφανιστουν σε μια μερα????? οεο???

Kαλησπέρα παρεάκι! !!!!

Βίκυ 74 μπράβο για το κιλάκι! καλή συνέχεια!!!:D και καλά να περάσεις! αν θυμάμαι καλά εσένα σου αρέσουν γάμοι κ.τ.λ....

Γεωργιά ανανά, ε; καλά που μου τον θύμησες! πόσο καιρό έχω να φάω ανανά; ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ; ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΙΑ! ΤΕΛΕΙΑ!

ΜΠΑΠ κι εσύ με πονοκέφαλο; :| τι έγινε βρε κορίτσια; κολλήσαμε η μία την άλλη; :|

Σουλίτσα μου, γιατί ματάκια παραπονιέσαι; έχασες δυο κιλάκια και κάτι σ΄ένα μήνα; το κατάλαβες; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!:P για σκέψου να μην είχες κάνει τίποτα......ενώ τώραααααα:D:D:D......άντε και καλή μας συνέχεια....καθόλου χάλια δε θα είναι :P!

Όπως πάνσωστα το τοποθέτησε η ΤΑΡΑ 2Χ10=20. Άρα υπομονή κι επιμονή κι ό,τι ποθείς κερδίζεις!

Δεν πειράζει αν πιάσουμε στόχο το άλλο καλοκαίρι! αρκεί να πηγαίνουμε καλύτερα μήνα με το μήνα...δεν το βάζουμε κάτω!

α! κι αν δε σε προλάβουμε ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!

Τώρα να σας πω για εμένα: πρέπει να σοβαρευτώ και πάλι. Έχω κολλήσει εδώ και κάνα μήνα στα 71. Η ζυγαριά φλερτάρει από 70,3 μέχρι 71,1. Το 69 μπροστά δεν το βλέπω με την καμμία.....και πώς να το δω, δηλαδή;

Από τη μέρα που έμπλεξα κανονικά και πάλι με τη δουλειά μου, έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου....οι υποχρεώσεις μου είναι περισσότερες, κι αυτό κοστίζει και σε κούραση και σε χρόνο....πάντως, πρέπει να κάνω κάτι τώρα που είναι καλοκαίρι, διότι αν αρχίσουν πάλι τα σχολεία, κλάφ΄τα Χαράλαμπε......εκεί να δεις καθημερινό τρέξιμο....κι όχι με την καλή έννοια που σε κάνει να χάνεις λίπος και κιλά......

Φιλεναδα μην απογοητευεσαι!!!!!!!!!!!!!!.....καμια φορα κανει και ενα break ο οργανισμος μας.....;)

ξεκινα παλι ενα προγραμματακι διατροφης συμφωνα με το προγραμμα σου (της δουλειας) αν θελεις σε βοηθαω κ εγω να το οργανωσουμε....γραψε μου τι ωρες δουλευεις κτλ....και θα το φτιαξουμε μαζι!!!!!!!!!!!

Υστερογραφο (γιατι ξεχασα το σημαντικοτερο) :

Εκλεισα ξενοδοχειο στην Αμμουδια Πρεβεζας. Και ο Θεος Βοηθος.

Και τωρα ............... περιμενω τον Αυγουστο.

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο !!! αντε καλο καλοκαιρι και καλες βουτιες κυρια μου!!!.....οσονουπω καταφτανει και ο Αυγουστος ;)

Κοριτσαρες σας εχασα!!!! Ψυχολογια μηδεν!!!!! Με βγαλανε σε αναγκαστικη αδεια καθως δεν ειχε δουλεια. Ειπα να παρω το βλασταρακι μου να παμε παραλια αρρωστησε καταληξαμε νοσοκομειο!!! Τωρα καλα, επεστρεψα στη δουλεια. Κιλα πανω που ειχα χασει ενα ολοκληρο κιλο τωρα ειμαι εκει που ημουν και πριν ή μαλλον παραπανω 59 παρακαλω!!!! Νιωθω ενα μαυρο χαλι!!!! Θα σας δω και θα σας διαβασω αυριο το πρωι που ερχομαι 7:00. Α, οργανωσα ενα μινι γυμναστηριο στο υπογειο. Θελω να πιστευω οτι θα το χρησιμοποιησω!!! Κοριτσια χανομαι δεν ξερω που παταω... σπιτι χαμος εαν δεν προλαβουν να στεγνωσουν τα ρουχα σημερα αυριο θα ερθω για δουλεια με τις πυτζαμες!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!!!

.... πρεπει να οργανωθω...!!!!

Α, μην ξεχασω η nanis προσθεσα και το cafe γιατι δεν μπορουσα διαφορετικα να μπω... georgiamami ακουλουθησα τη συμβουλη σου!!

καλως το κοριτσι!!!!

δεν θελω να μου πεφτεις....πες μου που δυσκολευεσαι με τοη διατροφη σου και θα τα λυσουμε ΟΛΑ εδω!!!!!

Ξεκινα εστω και 15 λετεα τη μερα να κανεςι γυμναστικουλα....το εχεις και στο σπιτι σου...αρα δεν δεχομαι καμια διακαιολογια :tongue:

Γεωργία μου είναι ΤΕΛΕΙΟ μέρεος!! Όλη η ακτογραμμή Πρέβεζα μέχρι Ηγουμενίτσα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, έχω πάει 2-3 φορές πια και σίγουρα θα ξαναπάω.

Κοριτσάκια δε σας διάβασα. Περνάω ένα χάλια σαβ/ριακο, κλεισμένη σπίτι (νισάφι πια! :evil:) καθότι ο μικρός 2 μέρες πυρετό και διάρροια.

Το "καλό" είναι ότι δεν οφείλεται σε μόλυνση μετεγχειρητική, αλλά πιθανά ίωση. Αν συνεχίσει κι αύριο θα τον πάω στον παιδίατρο το απόγευμα (για καλό και για κακό).

Έχω ΣΚΑΣΕΙ πια, απ' το Πάσχα και μετά με τη σειρά αρρωσταίνουμε με τον μικρό, μετά η εγχείρηση, τώρα ΠΑΛΙ ίωση!

Τον τσάκισαν αυτόν οι ιώσεις, εμάς μας έχει τσακίσει το ηθικό!

Ουφ!

Καλή εβδομάδα κι άλλο κακό να μη μας (με :tongue:) βρει!!!

Μαεστρια μου περαστικα στο μικρουλη σου!!!!!!!!!!

αντε να ειναι το τελευταιο!!!!!

Μα, εντελώς λαιμαργία!!!

Φάσεις είναι μωρέ! Πέρσι για ένα χρόνο σχεδόν έφαγα ελάχιστα γλυκά. Όταν έπιανα τον "στόχο" των κιλών που ήθελα να χάσω, έπαιρνα γλυκάκι και το φχαριστιόμουν!

Εντάξει, θα επανέλθω. Κι εγώ - κυρίως - για λόγους υγείας, γιατί δεν θέλω να μου μείνουν 100 κιλά σε μεγάλη ηλικία. Βλέπω την πεθερά που είναι 100 κιλά, 63 χρονών και δεν μπορεί να κουνηθεί. Αλλά της έμειναν 30 κιλά από εγκυμοσύνες μόνο!!!

Α, και κάτι άσχετο, ζυγίστηκα χθες (ναι, τόλμησα) και ... δε θα το πιστέψετε, με τις βλακείες που κάνω .. έχασα και 1 κιλό!!!

Πιθανά απ' την ταλαιπωρία, το άγχος και την ένταση του μικρού!

Τέσπα, σιγά - σιγά, θα επανέλθουμε! :mrgreen:

Καλή εβδομάδα σε όλες!

βρε θηριο εχασες 1 κιλο???!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον ξεκινα λιγο διατροφουλα προσεχτικα και χαλαρα.....μακρια απο βλακειουλες τωρα που εχασες ενα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια...ο οργανισμος σου ειναι ετοιμος και για τα υπολοιπα ;)

καλημερα στην ομορφη μας καλοκαιρινη παρεα . κοριτσα παρασκευη δεν μπορεσα να σας διαβασω , σκ δεν εχω υπολογιστη ετσι σημερα εκανα το καλο πρωι πρωι να ενημερωθω για την πορια σας .

καλη μου μαεστρια φιλακια στον καλο σου που το μαναρακι μου αρωστησε με ιοσουλα γρηγορη αναρωση και μετα πολλα πολλα μπανια. φιλακια

αρχηγε ευχαρηστω για το μπεμπα νιωθω πολυ ανεβασμενη και πολυ μικρη χιχιχιχιχιιχιχι!!!!!:tongue:

γιωργια μου εσυ παιδι μου τι να πω εμπλεξες με αντρες και την εχεις βαμενη κανε κομμα με κανεναν και βαλε κανενα σχεδειο τακτοποιησεις σε οτι πρεπει να μπει σε σειρα. φιλακια πολλα πολλα ματσ μουτσ .

ελλη δεν σε ξεχνω και παντα διαβαζω τα ποστ σου και εισαι πολυ καλη παντα μετραει και η προσπαθεια μην το ξεναμε ποτε αυτο.φιλακια

την υπολοιπη γοργοναπαρεα βλεπω οτι εχουμε τις μειωσης που θελουμε , βλεπω τα σταθερα αποτελεσματα , βλεπω ομως και τις κουτσουκελες μας δεν πειραζει θα τον βρουμε τον δρομο μας σαν την ταρα(χαιρομαι παρα μα παρα πολυ ΜΠΡΑΒΩ ) και θα πανε ολα καλα.

Α! και ξεχασα το σκ πηγα για μπανιο και σε γενικο συνολο εικονας μπορω να πω οτι εχει αλλαξει πολυ το σωμα μου και φιλοι που με ειδαν μου ειπαν οτι με λιγο γυμναστηριο ακομα θα δουν μια παλια ντινα χαρικκαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου Ντινα κορμαρα!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

Καλημερα σας και καλη εβδομαδα!!!

Δεν θελω να γραφω για κιλα, ας πουμε για τπτ αλλο:rolleyes::rolleyes:!

Το σκ εκανα ενα σωρο ατασθαλιες, νομιζω οτι ο καιρος που ημουν εγκρατης εχει περασει προ πολλου!!! Τρωω οτι ναναι πια.. Η ψυχολογια μου ειναι πολυ πεσμενη, οποτε εκει το τοποθετω - εχω βρει και την δικαιολογια μου δλδ:P.

Τι συναντησεις ειναι αυτες μεσω fb;;;

Θελω να κανω μπανιο στη θαλασσα, δεν αντεχω αλλο μακρια της!! Υπομονη μεχρι τελος Ιουλιου...

μινουλα μολις νιωσεις καλα ξεκινα τη διατροφουλα....λιγο να προσεξεις....τσουππππ θα χαθουν και τα κιλακια!!!!!....οτι χρειαστεις εδω ειμαστε ;)

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες τις γοργονες. Χαθηκαμε (μαλλον εγω χαθηκα) βρε κοριτσια αλλα ειχε αρκετη δουλεια και μου ηταν δυσκολο να γραφω και να παρακολουθω τις συζητησεις σας. Αν και εμπαινα μεσα δεν μπορουσα να διαβαζω τα μηνυματα με ευκολια. Τελος παντων μια από τα ιδια είναι και σημερα αλλα ειπα να μπω να στειλω μια καλημερα και να σας ενημερωσω πως ο στοχος επιτεύχθηκε (παρα ένα κιλο). Ειμαι 58 και μια ανεβαινει λιγο στα 58μισο μια πεφτει στα 57μισο. Σταθερη δεν ειμαι. Παντως μπαινουμε σε όλα τα ρουχα. Καποια αναγκαστηκα να τα στενεψω και γενικα κανει καραμπαμ ότι εχασα. Δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην το παρατηρει.

Θελω να πω ένα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αρχηγο για τις πολυτιμες συμβουλες και την ψυχολογικη υποστηριξη και για ολες τις γοργονες που είναι σε προσπαθεια να μην το βαζετε κατω. Εχασα 10 κιλα 4 μηνες χωρις πεινα, (ε με καποιες λιγουριτσες) αλλα δεν το εβλεπα σαν καταναγκαστικο εργο αλλα σαν μια διατροφη πιο ελαφρια. Σιγα σιγα θα το συνηθισετε και δεν θα μπορειτε να τρωτε πολύ τα βραδια. Παραδειγμα το Σαββατο το βραδυ πηρε κατι μεζεδακια ο αντρας μου. Εφαγα κανα 2 κομματακια πανσετα, κανα 2 κομματακια μπιφτεκι και ετρωγα και από την σαλατα με μαρουλι κρουτον, κοτοπουλο, καλαμποκια κτλ. Ε μετα με επιασε να πονος στο στομαχι λες και ειχα φαει πετρες. Το τι ανθρακουχο νερο ηπια δεν λεγεται. Φταιει ότι εχω συνηθισει στο ελαφρι φαγητο το βραδυ και το στομαχι τα επαιξε. Σορι για το μεγαλο ποστ απλα ηθελα να πω 2 πραγματακια για τις γοργονες που είναι στην προσπαθεια οτι σιγα σιγα θα ερθουν τα πολυποθητα αποτελεσματα χωρις αγχος και υστεριες για γρηγορα αποτελεσματα.

καλως το κοριτσι μας!!!!!!!!

1000 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Μινα!!!!!!!!

μικρα σκαμπανεβασματα ολοι εχουμε στα κιλα συν ενα ...μειον ενα...μη σε ανησυχει ;)

εγω δεν εκανα τιποτα....μονη σου τα καταφερες !!!!!!!!!!!!!!!!

μη χανεσαι !!!!:mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Γεια σας και πάλι!

Χάθηκα γιατί ντρεπόμουν να σας πώ ότι από τη μέρα που μπήκα στο τόπικ σας αντι να χάσω, βάζω. Αλλά ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Εδώ και 3 μέρς προσέχω και ναι, αν και με περίοδο(μόλις μου ήρθε) είμαι -500γρ...Tι έχετε να πέιτε;;;

Εσείς όλα καλά;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

βρε θηριο εχασες 1 κιλο???!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον ξεκινα λιγο διατροφουλα προσεχτικα και χαλαρα.....μακρια απο βλακειουλες τωρα που εχασες ενα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια...ο οργανισμος σου ειναι ετοιμος και για τα υπολοιπα ;)

Είδες κάτι πράγματα;;; :roll:

Εντάξει, το Σάββατο έκανα βλακείες, αλλά ήμουν όλη μέρα κλεισμένη στο σπίτι μ' ένα άρρωστο μωρό, ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕ, έχω πήξει! :mad:

Χθες όμως ήμανε Κιουρία και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσω έτσι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γεια σας και πάλι!

Χάθηκα γιατί ντρεπόμουν να σας πώ ότι από τη μέρα που μπήκα στο τόπικ σας αντι να χάσω, βάζω. Αλλά ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. Εδώ και 3 μέρς προσέχω και ναι, αν και με περίοδο(μόλις μου ήρθε) είμαι -500γρ...Tι έχετε να πέιτε;;;

Εσείς όλα καλά;;;

ΕΠ! ΕΠ! βρε εδω δεν υπαρχουν ντροπες ολες το εχουμε κανει αυτο μην σε περνει απο κατω . αμα κατσεις μερες και μερες και διαβασεις οσα εχουμε γραψει κατακαιρους τι μακακιες μας θα δεις οτι δεν υπαρχει ουτε μια γοργονα που δεν εκανε κουτσουκελες . ετσι το συμπερσμα δεν υπαρχει ΝΤΡΟΠΗ φιλακια γλυκια μου κατερινουλα και ειναι σουπερ που εχασες 500 γρρρρρρρρρ σε 3 μερες !!!!!!!!

Διαφημίσεις

Είδες κάτι πράγματα;;; :roll:

Εντάξει, το Σάββατο έκανα βλακείες, αλλά ήμουν όλη μέρα κλεισμένη στο σπίτι μ' ένα άρρωστο μωρό, ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕ, έχω πήξει! :mad:

Χθες όμως ήμανε Κιουρία και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσω έτσι.

ηρθε και η κακια να σου βαλω τις φωνες εγω!! εκανες βλακιες απαπαπαπαπα!!

δεν σε λοιπομαστε σε ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ αχ τι τραβαει το μωρακι μας αλλα και η γλυκια η μανουλα . υπομωνη καλη μου και περαστηκα σας. φιλακια

ΕΠ! ΕΠ! βρε εδω δεν υπαρχουν ντροπες ολες το εχουμε κανει αυτο μην σε περνει απο κατω . αμα κατσεις μερες και μερες και διαβασεις οσα εχουμε γραψει κατακαιρους τι μακακιες μας θα δεις οτι δεν υπαρχει ουτε μια γοργονα που δεν εκανε κουτσουκελες . ετσι το συμπερσμα δεν υπαρχει ΝΤΡΟΠΗ φιλακια γλυκια μου κατερινουλα και ειναι σουπερ που εχασες 500 γρρρρρρρρρ σε 3 μερες !!!!!!!!

:tongue::tongue: Ευχαριστώ... Ναι βρε jenia Μου, τι σουβλάκια, τι πίτσες βραδιάτικα (είναι και το μουντιάλ) τι παγωτά. Αλλά όπως είπα τερμα τα ψέματα. θα σας ενημερώνω για την πορεία μου!!! Για την ώρα....έκαψα το φαγητό του μικρού τρομάρα μου...:roll::shock:

cEyXp3.png

q61sp3.png

ηρθε και η κακια να σου βαλω τις φωνες εγω!! εκανες βλακιες απαπαπαπαπα!!

δεν σε λοιπομαστε σε ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ αχ τι τραβαει το μωρακι μας αλλα και η γλυκια η μανουλα . υπομωνη καλη μου και περαστηκα σας. φιλακια

Nαι, τον καημένο! Τον βλέπω και πονάει η ψυχή μου! Έχω - με τις αρρώστιες - κάνα 2μηνο να τον πάω στο πάρκο τον καημένο!!!

Τώρα δεν κάνει κιόλας, για να μην τραυματιστεί το τσουτσουνάκι μας.

Πήρα τηλ στο σπίτι, ευτυχώς κοιμάται και μου είπε η γυναίκα ότι είναι ήρεμος! :-)

Πάω να ζεστάνω κι εγώ τα λίγα μακαρονάκια μου, να φάω, αν και μου 'ναι δεμένο κόμπος το στομάχι σήμερα! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο γιος μου εχει κανει ζημεια στο σπιτι . ανοιξε την βριση της κουζινας και εγινε μια λιμνη. μπενει ο αντρας μου μεσα εξαλος για το τι εκανε ο σπυρος του φωναζει , του λεει οτι δεν θα παει βολτα και τα λοιπα!!!μπαλ!!μ μπλα!!

Ο γιος μου απαντηση στον πατερα του: καλα μπαμπα θα παω στην μαμα να με μαλωσει !!!!!!!!!!

αντιρδαση του κωστα: :confused: :confused: :confused:

ο γιος μου εχει κανει ζημεια στο σπιτι . ανοιξε την βριση της κουζινας και εγινε μια λιμνη. μπενει ο αντρας μου μεσα εξαλος για το τι εκανε ο σπυρος του φωναζει , του λεει οτι δεν θα παει βολτα και τα λοιπα!!!μπαλ!!μ μπλα!!

Ο γιος μου απαντηση στον πατερα του: καλα μπαμπα θα παω στην μαμα να με μαλωσει !!!!!!!!!!

αντιρδαση του κωστα: :confused: :confused: :confused:

1202591pu55lez1va.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...