Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, ZetaK είπε:

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
      και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

Κοριτσι μου εχεις τις πιθανοτητες με το μερος σου..! Κριμα μονο που χαλασες τοσες καλες, χωρις να εχει διορθωθει το προβλημα σου. Δεν πειραζει ομως. Όποτε ειναι η σωστη στιγμη να γινει, θα γινει. Εχεις παρα πολλες πιθανοτητες. Θεμα χρονου ειναι. Και οι βλαστοκυστες που εβαλες εχουν πιθανοτητες εννοειται..! Ευχομαι να πανε ολα καλα.. πολυ πολυ συντομα!❤

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια.....σας γραφω σφαιρα...γιατι σε λιγο φευγω .....για το τραπεζι του γαμπρου.....χθες κρατηθηκα και δε εφαγα....να δω σημερα πως θα γλυτωσω!!!!!!

το χαμενο μου κιλακι φοβαμαι πως θα ξαναρθει συντομα!!!!

λοιπον αν δε μπορεσω να μπω αυριο το πρωι...σας ευχομαι καλο σαββατοκυριακο...και να περνατε καλα!!!φιλια!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!:D

ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ!:D το βλέπω συναγωνιστικά, όχι ανταγωνιστικά! σωστά;:D

Έλα, βρε Βικάκι! έτσι νομίζεις ότι έρχεται πίσω ένα ολόκληρο κιλό; με λίγη προσοχή και πολύ χορό, μη σου πω ότι θα χάσεις κιόλα!!!!!!!!

Ξεσήκωσέ τους εσύ, πρώτη και καλύτερη! ΤΟ΄ΧΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΙΑ ΜΟΥ!:D

ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ!:D το βλέπω συναγωνιστικά, όχι ανταγωνιστικά! σωστά;:D

Εννοειται συναγωνιστικα βρε Ελλη,δεν εχουμε να μοιρασουμε τιποτα. Μονο να χασουμε και μακαρι να εχουμε κι οι δυο την ιδια ταχυτητα στην απωλεια.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Να μπω ή να μη μπω???

Ιδου η απορια!!!! Και μπηκα, και τι ειδα??? Τιποτα.

Καμια καλημερα, καμια καλησπερα. Μονο εγω κι ο κουκος.

Αχ, που να ξερα σε ποιες παραλιες απλωνετε τις γοργονοκορμαρες σας!!!!

Κι εγω πηζω στη γενικη καθαριοτητα του σπιτιου. Μεχρι πριν λιγο καθαριζα κουφωματα-παντζουρια κλπ. Τωρα διαλειμμα και παω για δευτερο ημιχρονο ομοιες εργασιες στο αλλο σπιτι (εχω 2 τρομαρα μου). Εδω το ενα ζοριζομαι να κουμανταρω, μου εδωσαν και δευτερο. Φιλοξενω και γοργονες αμα λαχει!!!!!!!!

Κουκλαρες μου, οπου κι αν ειστε να περνατε ακομα πιο καλα απο ΥΠΕΡΟΧΑ

:-D:P;)

φιλακια

Υστερογραφο (γιατι ξεχασα το σημαντικοτερο) :

Εκλεισα ξενοδοχειο στην Αμμουδια Πρεβεζας. Και ο Θεος Βοηθος.

Και τωρα ............... περιμενω τον Αυγουστο.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα είμαι και γώ εδώ!Καλό Σαββατοκύριακο...αύριο θα παίξει μπανάκι σίγουρα γιατί σήμερα είχαμε το ποδόσφαιρο!4-0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Γεια σου ομορφοκοπελια. Καποιοι πρεπει να μεινουν και στη πολη να φυλανε τα σκηπτρα!!!!!! Και φανταζομαι οτι οταν η Αθηνα ειναι αδεια θα ειναι παραδεισος.

Γεια σου ομορφοκοπελια. Καποιοι πρεπει να μεινουν και στη πολη να φυλανε τα σκηπτρα!!!!!! Και φανταζομαι οτι οταν η Αθηνα ειναι αδεια θα ειναι παραδεισος.

Όπως τα λες είναι Γεωργία μου...;)

Μια απόλυτη ηρεμία.. Ούτε βαβούρες, ούτε καυσαέριο, ούτε ντιντιά,

πας όπου θες στο σωστό χρόνο.. ένας "παράδεισος" για πόλη ;)

Γιατί ο κατάλληλος παράδεισος για τηνν εποχή είναι λίγο πιο μακρυά...:D

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες σας εχασα!!!! Ψυχολογια μηδεν!!!!! Με βγαλανε σε αναγκαστικη αδεια καθως δεν ειχε δουλεια. Ειπα να παρω το βλασταρακι μου να παμε παραλια αρρωστησε καταληξαμε νοσοκομειο!!! Τωρα καλα, επεστρεψα στη δουλεια. Κιλα πανω που ειχα χασει ενα ολοκληρο κιλο τωρα ειμαι εκει που ημουν και πριν ή μαλλον παραπανω 59 παρακαλω!!!! Νιωθω ενα μαυρο χαλι!!!! Θα σας δω και θα σας διαβασω αυριο το πρωι που ερχομαι 7:00. Α, οργανωσα ενα μινι γυμναστηριο στο υπογειο. Θελω να πιστευω οτι θα το χρησιμοποιησω!!! Κοριτσια χανομαι δεν ξερω που παταω... σπιτι χαμος εαν δεν προλαβουν να στεγνωσουν τα ρουχα σημερα αυριο θα ερθω για δουλεια με τις πυτζαμες!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!!!

.... πρεπει να οργανωθω...!!!!

Α, μην ξεχασω η nanis προσθεσα και το cafe γιατι δεν μπορουσα διαφορετικα να μπω... georgiamami ακουλουθησα τη συμβουλη σου!!

Καλησπέρα όμορφες!:D

Συναγωνίστρια Γιωργία, πάντα έχεις τον τρόπο να πεις τη σωστή κουβέντα και να δώσεις μια ώθηση:D! σ΄ευχαριστώ! μάλλον μ΄έβαλες πάλι στο σωστό τρυπάκι!:D

Όσο για εχθές, δούλευα μέχρι αργά το απόγευμα.... πώς να μπω;;;;

Κι εσύ καθόσουν κι έκανες δουλειές του σπιτιού; θαυμάζω το κουράγιο σου! εμένα είναι το χειρότερό μου:twisted::twisted::twisted::twisted:! τις βαριέμαι όλες!:evil: τις κάνω απλώς επειδή πρέπει...:evil: Για τη φιλοξενία που προτείνεις είσαι πολύ πολύ ευγενική και γλυκιά!!!!!!:P:p:p

Έγραψες ότι έκλεισες, τελικά, Πρέβεζα! ΄Ενα θα σου πω: ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!! έχεις να δεις πάρα πολλές και ωραίες παραλίες....όπως μπορείς και να επισκευθείς και παραμέσα το νομό. Έχει ΠΟΛΥ ΠΡΑΜΑ.....όρεξη να΄χεις να γυρνάς.....με το καλό, λοιπόν, να σου μπει ο Αύγουστος....:P

Νάνις, περαστικούλια στο παιδάκι σου! για το σπίτι άσ΄το, καλέ! τελειώνουν ποτέ οι δουλειές του σπιτιού;;; κάνε τα απαραίτητα, και κοίταξε να συνέλθεις με την ψυχολογία σου......φρόντισε τη Νάνις και όλα θα πάρουν το δρόμο μόνα τους!

Συγχαρητήρια για το γυμναστήριό σου! άντε και καλά ξεφορτώματα κιλών με άριστη φυσική κατάσταση!!!!:D:D:D όλα καλά θα πάνε, κουκλίτσα!!!:D

Υστερογραφο (γιατι ξεχασα το σημαντικοτερο) :

Εκλεισα ξενοδοχειο στην Αμμουδια Πρεβεζας. Και ο Θεος Βοηθος.

Και τωρα ............... περιμενω τον Αυγουστο.

Γεωργία μου είναι ΤΕΛΕΙΟ μέρεος!! Όλη η ακτογραμμή Πρέβεζα μέχρι Ηγουμενίτσα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, έχω πάει 2-3 φορές πια και σίγουρα θα ξαναπάω.

Κοριτσάκια δε σας διάβασα. Περνάω ένα χάλια σαβ/ριακο, κλεισμένη σπίτι (νισάφι πια! :evil:) καθότι ο μικρός 2 μέρες πυρετό και διάρροια.

Το "καλό" είναι ότι δεν οφείλεται σε μόλυνση μετεγχειρητική, αλλά πιθανά ίωση. Αν συνεχίσει κι αύριο θα τον πάω στον παιδίατρο το απόγευμα (για καλό και για κακό).

Έχω ΣΚΑΣΕΙ πια, απ' το Πάσχα και μετά με τη σειρά αρρωσταίνουμε με τον μικρό, μετά η εγχείρηση, τώρα ΠΑΛΙ ίωση!

Τον τσάκισαν αυτόν οι ιώσεις, εμάς μας έχει τσακίσει το ηθικό!

Ουφ!

Καλή εβδομάδα κι άλλο κακό να μη μας (με :tongue:) βρει!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Οχι οτι δεν τρωω καθολου αλλα δεν με πιανει εκεινη η στερηση και η εντονη επιθυμια να φαω γλυκο και να το φαω ΟΛΟ. Λαιμαργια θα ελεγα καλυτερα.

Μα, εντελώς λαιμαργία!!!

Φάσεις είναι μωρέ! Πέρσι για ένα χρόνο σχεδόν έφαγα ελάχιστα γλυκά. Όταν έπιανα τον "στόχο" των κιλών που ήθελα να χάσω, έπαιρνα γλυκάκι και το φχαριστιόμουν!

Εντάξει, θα επανέλθω. Κι εγώ - κυρίως - για λόγους υγείας, γιατί δεν θέλω να μου μείνουν 100 κιλά σε μεγάλη ηλικία. Βλέπω την πεθερά που είναι 100 κιλά, 63 χρονών και δεν μπορεί να κουνηθεί. Αλλά της έμειναν 30 κιλά από εγκυμοσύνες μόνο!!!

Α, και κάτι άσχετο, ζυγίστηκα χθες (ναι, τόλμησα) και ... δε θα το πιστέψετε, με τις βλακείες που κάνω .. έχασα και 1 κιλό!!!

Πιθανά απ' την ταλαιπωρία, το άγχος και την ένταση του μικρού!

Τέσπα, σιγά - σιγά, θα επανέλθουμε! :mrgreen:

Καλή εβδομάδα σε όλες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hello! Εγω γραφω μεταμεσονυκτια κι εσεις θα μπειτε χαραματα. Να τοποθετηθω επι των θεματων και να παω για νανι.

Κοριτσαρες σας εχασα!!!! Ψυχολογια μηδεν!!!!! Με βγαλανε σε αναγκαστικη αδεια καθως δεν ειχε δουλεια. Ειπα να παρω το βλασταρακι μου να παμε παραλια αρρωστησε καταληξαμε νοσοκομειο!!! Τωρα καλα, επεστρεψα στη δουλεια. Κιλα πανω που ειχα χασει ενα ολοκληρο κιλο τωρα ειμαι εκει που ημουν και πριν ή μαλλον παραπανω 59 παρακαλω!!!! Νιωθω ενα μαυρο χαλι!!!! Θα σας δω και θα σας διαβασω αυριο το πρωι που ερχομαι 7:00. Α, οργανωσα ενα μινι γυμναστηριο στο υπογειο. Θελω να πιστευω οτι θα το χρησιμοποιησω!!! Κοριτσια χανομαι δεν ξερω που παταω... σπιτι χαμος εαν δεν προλαβουν να στεγνωσουν τα ρουχα σημερα αυριο θα ερθω για δουλεια με τις πυτζαμες!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ!!!!!

.... πρεπει να οργανωθω...!!!!

Α, μην ξεχασω η nanis προσθεσα και το cafe γιατι δεν μπορουσα διαφορετικα να μπω... georgiamami ακουλουθησα τη συμβουλη σου!!

1) Συντομα με βλεπω κι εμενα μακροχρονειως ανεργη. Η εταιρεια μας βαστιεται με νυχια και δοντια. Δυστυχως!!!!!

2) Θεωρω πολυ καλη ιδεα οποιος εχει χωρο να δημιουργησει ενα ειδος γυμναστηριου. Βοηθαει και σου θυμιζει οτι πρεπει να μη βαριεσαι να γυμναστεις.στεις. Ας ειναι και στο υπογειο. Μονο προσεχε να αεριζεται ο χωρος καλα για την καλη οξυγονωση σου την ωρα που γυμναζεσαι.

3) Εκανες πολυ καλα που ηρθες και μας βρηκες.

4) Με το θεμα συμβουλων εχω Αλτσχαιμερ. Δε θυμαμαι τι σου ειπα αλλα μαλλον καλο θα σου εκανα.

5)Περαστικα και μη αλλα στο παιδακι σου.:D

6)Για τις ηλεκτρονικες συναντησεις μας μεσω FB εισαι ενημερη?

Καλησπέρα όμορφες!:D

1)Συναγωνίστρια Γιωργία, πάντα έχεις τον τρόπο να πεις τη σωστή κουβέντα και να δώσεις μια ώθηση:D! σ΄ευχαριστώ! μάλλον μ΄έβαλες πάλι στο σωστό τρυπάκι!:D

Όσο για εχθές, δούλευα μέχρι αργά το απόγευμα.... πώς να μπω;;;;

2)Κι εσύ καθόσουν κι έκανες δουλειές του σπιτιού; θαυμάζω το κουράγιο σου! εμένα είναι το χειρότερό μου:twisted::twisted::twisted::twisted:! τις βαριέμαι όλες!:evil: τις κάνω απλώς επειδή πρέπει...:evil:

1) Εκανα εγω τετοιο πραμα??? Αντε καλε!!..... καταλαθος εγινε!!!!!! Μπραβο για την επαναφορα!!!!

2)Εχω ενα προγραμμα διαφορετικο απο τα δικα σας για δυο λογους: α)εχω μεγαλα παιδια και β) δουλευω παντα απογευματινη. Οποτε οι χρονοι μου ειναι διαφορετικοι. Κρατω λοιπον το πενθημερο για δουλεια και βασικες εργασιες σπιτιου και εξωτερικων υποχρεωσεων και γυμναστικη και Σ/Κ (επειδη λειπει και ο συζυγος στη δουλεια του ) ξεσηκωνω και κανω δουλειες πιο σχολαστικα για να φερω το σπιτι στα ισα. Και να ηταν μονο αυτο το σπιτι!!!! Εχω και 2ο τρομαρα μου. Εχω και μια τεραστεια αυλη με αποθηκες, γκαραζ, 2 κηπους τι να σας λεω τωρα. Τα ειχα πει την πρωτομαγια. 835 τμ οικοπεδο με ολα τα κομφορ καιι αξεσουαρ.

Αλλα το βραδακι ηπιαμε παρεουλα με τον αντρουλη μου την μπυριτσα μας στην βεραντα. Χλιδη!!!!! :P χεχεχεχεχε (η φτωχεια θελει καλοπεραση)

Γεωργία μου είναι ΤΕΛΕΙΟ μέρεος!! Όλη η ακτογραμμή Πρέβεζα μέχρι Ηγουμενίτσα είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, έχω πάει 2-3 φορές πια και σίγουρα θα ξαναπάω.

Κοριτσάκια δε σας διάβασα. Περνάω ένα χάλια σαβ/ριακο, κλεισμένη σπίτι (νισάφι πια! :evil:) καθότι ο μικρός 2 μέρες πυρετό και διάρροια.

Καλή εβδομάδα κι άλλο κακό να μη μας (με :tongue:) βρει!!!

Βρε maestria μου, παλι ο μικρουλης ταλαιπωρειται? Περαστικουλια και ναι βρε κοριτσι μου <αλλο κακο να μη σας βρει>. Κανεναν δηλαδη.

Γιατι αργει τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο ο Αυγουστος?????? Μαλλον για να μου δωσει χρονο να χασω μερικα κιλα ακομα ωστε να βγαλω στην ομορφη παραλια την γοργονοκορμαρα μου χωρι να σηκωθει τσουναμι στην Ιταλια!!!!!!!!!!

Καλη εβδομαδα σε ολη το γοργονοπαρεα. θα τα πουμε μετα τη 1:00 μμ. Kisses!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...