Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Maestria, καλη μου ο γιος σου φροντιζει για τη σιλουετα σου οταν σου λεει " να μην καθεσαι". Μπραβο του!!!! και απο μενα.

Mpap, πολυ καλη ιδεα να προτεινεις γυμναστικουλες για θαλασσα.Εγω συνθηως μεσα στο νερο αιωρουμαι καθετα και στριφογυριζω το κατω μερος του σωματος ενω το πανω μενει σταθερα. Νιωθω μεγαλη ανακουφιση στους ραχιαιους και γενικοτερα στην περιοχη της λεκανης-μεσης. Με το κολυμπι δεν τα παω πολυ καλα λογω αντοχης -τουλαχιστο τα προηγουμενα χρονια λογω καπνισματος. Φετος δεν ξερω.

Αλλα μου αρεσει φοβερα η θαλασσα και βαριεμαι να καθομαι απρακτη. οποτε θα μαθω τις παραλιες σπιθαμη προς σπιθαμη (αν παω).

Απαντηση στην ερωτηση για διαδρομο: Κανω σχεδον καθε μερα, και μερικες φορες πιο συχνα. Τις τρεις φορες / εβδομαδα προσπαθω να κανω πληρες το προγραμμα (διαδρομο-ασκησεις κοιλιακους, βαρη και ελλατηρια, και κλεινω με ποδηλατο.Συνολικα 60-90 λεπτα.)Τις αλλες μερες κανω 15-20 λεπτα διαδρομο ή μονο ποδηλατο οτι και αν προλαβω. Και παντα βραδυ. Μη με μαλωσεις γι'αυτο.Δεν γινεται να βαλω το διαδρομο σε λειτουργια στις 7 το πρωι οταν στο διπλανο δωματιο κοιμουνται τα παιδια και μου λενε πως οταν τρεχω ειναι σαν να γινεται σεισμος. Ενω το βραδυ ειμαι κι εγω ευκαιρη και τα παιδια συνηθως λειπουν εξω. Ευτυχως μενω σε μονοκατοικια και δεν ενοχλω τους πανω-κατω-γυρω. Χιχιχιχι.

Αυτο που εχω να επισημανω ειναι οτι οταν αρχισα γυμναστηριο, ιδρωνα ελαχιστα και μετα παο πολλη ωρα γυμναστικης. Τωρα γινοναι "παπακι" απο το πρωτο πενταλεπτο. Λιωνω, σας λεω, λιωνω και χαιρομαι. Επισης εχουν αυξηθει και οι αντοχες μου. Πριν δεν μπορουσα να τρεξω, με επιαναν κραμπες στα ποδια και κουραζομουν ευκολα. Τωρα τρεχω λιγο και σταδιακα το αυξανω.

Πιστευω πως τον επομενο μηνα θα τα παω πολυ καλυτερα.

Σκεφτομαι να παρω κι ενα σκοινακι να "πηδαω" σαν κοριτσακι. Με φανταζεστε με κοτσιδες να κανω σκοινακι?????? (πολυ γελιο)

Μικρη πηδουσα και το λαστιχο.Οι μεγαλυτερες σιγουρα θα παιξατε με αυτο.

Αυτα σας τα λεω γοργονουλες για να μην απελπιζεστε οταν βλεπετε τη ζυγαρια σταθερη και σας αποδειξω οτι με συστηματικη δουλεια θα φτασουμε στο στοχο μας. Υπομονη και επιμονη.

Καλως το γλυκο κοριτσι μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα γραψω και αλλα tips Γιωργια μου και θα δειτε οτι ειναι πραγματα που ηδη κανετε χρονια τωρα...αλλα ''χαζευοντας'' και οχι με ιδιαιτερη προσοχη....ασκησουλες που μας κρατανε σε φορμα , και κρατανε σε επαγρυπνηση τον μεταβολισμο μας!!!!.....οσες φορες με εχετε ακουσει δεν εχετε χασει τπτ παρα μονο κιλακια (Ευτυχως Παναγια μου!!!! :mrgreen: )....ακουστε με και τωρα ;)

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρε Γιωργια ......1000 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

Συνεχισε ετσι με αυτο το προγραμμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....μπραβο ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.....πολυ χαιρομαι!!!!....και οχι δε σε μαλωνω για τον βραδινο διαδρομο....σε μαλωσα μονο προχθες για το γεματο στομαχι και διαδρομο ;););)

Ενα μικρο τιπ για το διαδρομο και εφοσον εχεις ξεκινησει να εχεις καλη φυσικη κατασταση.....στη μεση του προγραμματος ανεβασε 3 μοναδες την ταχυτητα και τρεχα γρηγορα για 2 λέπτα....μετα χαμηλωσε το παλι .....και απο 5 λεπτα ξανα ανεβασε και τρεχα για 2 λεπτα παλι......καντο αυτο 3 -4 φορες αναμεσα στο προγραμμα του διαδρομου σου......μετα απο 20 μερες θα μου πεις μονη σου γιατι στο ειπα να το κανεις ;)

μωρε καλα θα κανεις....με το σκοινακι ξερεις ΤΙ λιπος θα καψεις????????????.....ξερεις ΤΙ υπεροχα ποδια καλλιγραμμα θα κανεις???? εεεε????....8-)8-):cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλέ ΤΕΛΕΙΑ τα πας! Με τόση γυμναστική; Που το βρίσκεις το κουράγιο. Εγώ πάλι δεν αντέχω να πηγαίνω και γυμναστήριο. Έχω μικρές αντοχές, ανέκαθεν είχα. Αλλά περπατάω πολύ, κάθε μέρα και έχω κόψει πλέον το ασανσέρ. Όσο μπορώ, κάνω και κοιλιακούς.

Αλλά δεν μπορώ να (ξανά)κόψω τα γλυκά. :evil:

Πάλι για τα δικά μου χαίρια λέω! :oops:

Γεωργία, αυτό ήθελα να πω εξαρχής, είσαι ΑΣΤΕΡΙ που γυμνάζεσαι με τόσο ζήλο!!!

Σ'ευχαριστω Μαρακι. Εκτος απο την επωλεια κιλων που ειναι βασικος στοχος, με κραταει σε εγρηγορση το προβλημα υγειας που εχω στα ποδια (φλεβες) και επειδη αγαπαω τη ζωη και θελω να εχω υγεια, το σκεφτομαι ετσι : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ.Αυτη ειναι η αληθεια.

Και οσο για τα γλυκα, σιγουρα μπορεις να τα κοψεις κι εσυ οπως κι εγω, αντικαθιστωντας τα με φρουτακια. Οχι οτι δεν τρωω καθολου αλλα δεν με πιανει εκεινη η στερηση και η εντονη επιθυμια να φαω γλυκο και να το φαω ΟΛΟ. Λαιμαργια θα ελεγα καλυτερα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

γειασας κοριτσιαααααααααα

σας εχω χασει, τις καθημερινες πηζω και τα σκ επισης!ελπιζω να ειστε ολες καλα, απο χασιματα νομιζω τιποτα αυτον τον μηνα δυστυχως ,α λλα δεν με πηγαινε, μου πηγε χαλια ο μηανς για διαφορους λογους, τελος παντων την αλλη εβδομαδα ελπιζω να εχω χασει κατι, θα μπαινω συχνα πυκνα να βλεπω νεα σας!

γεια σου κοριτσι!!! :mrgreen:

μη σε νοιαζει....οταν νιωσεις θα ξεκινησεις παλι το προγραμματακι σου και θα εισαι σουπερ !!!

Καλέ ΤΕΛΕΙΑ τα πας! Με τόση γυμναστική; Που το βρίσκεις το κουράγιο. Εγώ πάλι δεν αντέχω να πηγαίνω και γυμναστήριο. Έχω μικρές αντοχές, ανέκαθεν είχα. Αλλά περπατάω πολύ, κάθε μέρα και έχω κόψει πλέον το ασανσέρ. Όσο μπορώ, κάνω και κοιλιακούς.

Αλλά δεν μπορώ να (ξανά)κόψω τα γλυκά. :evil:

Πάλι για τα δικά μου χαίρια λέω! :oops:

Γεωργία, αυτό ήθελα να πω εξαρχής, είσαι ΑΣΤΕΡΙ που γυμνάζεσαι με τόσο ζήλο!!!

και δεν ειναι μεγαλο κερδος το οτι εχεις κοψει το ασανσερ????....το οτι σου εγινε συνηθεια πλεος το ανεβασμα σκαλας καθημερινα ειναι τεραστιο κερδος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .....για τα γλυκα τι να πω????:tongue:

Γιατί παιδάκι μου;

Μια χαρά λέξη είναι! Σ' όποιον αρέσουμε, εμείς - οι χοντρές - για τους άλλους ΔΕ θα μπορέσουμε!

Το θεμα ειναι να νιωθουμε εμεις καλα.....γιατι και μισο κιλο να ειμασταν αν δεν νιωθαμε καλα...παλι η λεξη ''χοντρη'' θα μας καθοταν καπως......

μι πιανς??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σ'ευχαριστω Μαρακι. Εκτος απο την επωλεια κιλων που ειναι βασικος στοχος, με κραταει σε εγρηγορση το προβλημα υγειας που εχω στα ποδια (φλεβες) και επειδη αγαπαω τη ζωη και θελω να εχω υγεια, το σκεφτομαι ετσι : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ.Αυτη ειναι η αληθεια.

Και οσο για τα γλυκα, σιγουρα μπορεις να τα κοψεις κι εσυ οπως κι εγω, αντικαθιστωντας τα με φρουτακια. Οχι οτι δεν τρωω καθολου αλλα δεν με πιανει εκεινη η στερηση και η εντονη επιθυμια να φαω γλυκο και να το φαω ΟΛΟ. Λαιμαργια θα ελεγα καλυτερα.

Θα το ξαναπωωωωωωωωω ....οταν τρωμε 5-6 γευματα την ημερα μαζι με τα φρουτα κραταμε την ινσουλινη μας σε σταθερα επιπεδα και δεν μας πιανουν λιγουρες τοσο συχνα και οχι τοσο μεγαλες!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ακους Μαεστρια???? :tongue::tongue::tongue:....ακουω να λες χαχαχαχαχα

σε πειραζω ναι???? :-D:grin::-D

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΚ!!!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ

καλο σ/κ μπεμπα μου!!! :mrgreen:

Γιατί παιδάκι μου;

Μια χαρά λέξη είναι! Σ' όποιον αρέσουμε, εμείς - οι χοντρές - για τους άλλους ΔΕ θα μπορέσουμε!

Καλε δεν ειπα οτι δεν μου αρεσουμε εμεις!!!! Η λεξη, μου ακουγεται σκληρη, σαν ξυραφιά στο πετσι. Αχχχχχχχχχχχχχ!! Ανατριχιασα!!!!

Καλως το γλυκο κοριτσι μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα γραψω και αλλα tips Γιωργια μου και θα δειτε οτι ειναι πραγματα που ηδη κανετε χρονια τωρα...αλλα ''χαζευοντας'' και οχι με ιδιαιτερη προσοχη....ασκησουλες που μας κρατανε σε φορμα , και κρατανε σε επαγρυπνηση τον μεταβολισμο μας!!!!.....οσες φορες με εχετε ακουσει δεν εχετε χασει τπτ παρα μονο κιλακια (Ευτυχως Παναγια μου!!!! :mrgreen: )....ακουστε με και τωρα ;)

Μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ρε Γιωργια ......1000 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!

Συνεχισε ετσι με αυτο το προγραμμα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....μπραβο ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1.....πολυ χαιρομαι!!!!....και οχι δε σε μαλωνω για τον βραδινο διαδρομο....σε μαλωσα μονο προχθες για το γεματο στομαχι και διαδρομο ;););)

Ενα μικρο τιπ για το διαδρομο και εφοσον εχεις ξεκινησει να εχεις καλη φυσικη κατασταση.....στη μεση του προγραμματος ανεβασε 3 μοναδες την ταχυτητα και τρεχα γρηγορα για 2 λέπτα....μετα χαμηλωσε το παλι .....και απο 5 λεπτα ξανα ανεβασε και τρεχα για 2 λεπτα παλι......καντο αυτο 3 -4 φορες αναμεσα στο προγραμμα του διαδρομου σου......μετα απο 20 μερες θα μου πεις μονη σου γιατι στο ειπα να το κανεις ;)

μωρε καλα θα κανεις....με το σκοινακι ξερεις ΤΙ λιπος θα καψεις????????????.....ξερεις ΤΙ υπεροχα ποδια καλλιγραμμα θα κανεις???? εεεε????....8-)8-):cool:

Στο διαδρομο αυξομειωνω ενταση - ταχυτητα αναλογα με τις αντοχες μου και τη διαθεση μου. Οταν νιωθω οτι λαχανιαζω πολυ, χαμηλωνω και περπαταω για 1-2 λεπτακια πιο χαλαρα και μολις ανακτησω την αναπνοη, ξαναδινω γκαζια και τρεχω για 2-3 λεπτα (τοσο αντεχω για την ωρα) και εκει ειναι που εκτονωνομαι περισσοτερο.Επισης παντα ξεκινω με αργο και σταματα παλι με αργο περπατημα (στο 4-4,5)

Οταν αγορασα το διαδρομο ειχε στο προσπεκτ και προαγραμματακια για .... ολα τα γουστα. Με βοηθησε πολυ αυτο καθως και η εμπειρια μου απο το γυμναστηριο.

ΥΓ Σημερα πως κι ετσι ειμαστε τοσες εδω και διαθεσιμες????

Και για οσες σχολατε, να εχετε ενα πολυ σουπερ Σ/Κ.

Φιλακια πολλα

Καλε δεν ειπα οτι δεν μου αρεσουμε εμεις!!!! Η λεξη, μου ακουγεται σκληρη, σαν ξυραφιά στο πετσι. Αχχχχχχχχχχχχχ!! Ανατριχιασα!!!!

Στο διαδρομο αυξομειωνω ενταση - ταχυτητα αναλογα με τις αντοχες μου και τη διαθεση μου. Οταν νιωθω οτι λαχανιαζω πολυ, χαμηλωνω και περπαταω για 1-2 λεπτακια πιο χαλαρα και μολις ανακτησω την αναπνοη, ξαναδινω γκαζια και τρεχω για 2-3 λεπτα (τοσο αντεχω για την ωρα) και εκει ειναι που εκτονωνομαι περισσοτερο.Επισης παντα ξεκινω με αργο και σταματα παλι με αργο περπατημα (στο 4-4,5)

Οταν αγορασα το διαδρομο ειχε στο προσπεκτ και προαγραμματακια για .... ολα τα γουστα. Με βοηθησε πολυ αυτο καθως και η εμπειρια μου απο το γυμναστηριο.

ΥΓ Σημερα πως κι ετσι ειμαστε τοσες εδω και διαθεσιμες????

Και για οσες σχολατε, να εχετε ενα πολυ σουπερ Σ/Κ.

Φιλακια πολλα

ναι βρε παιδι μου.....εγω σου λεω κανε 3-4 φορες απο ενα διλεπτο τρεξιμο σε μεγαλη ταχυτητα----> αυτο σημαινει καλυτερη λειτουργια της καρδιας=καλυτερη φυσικη κατασταση= περισσοτερο ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ :cool:

Υ.Γ ...ελα ντε????

κ εγω σας χαιρετω ....καλο σ/κ καλες μου γοργονιτσες!!!!!!!!!

μουτς μουτς

και μη μασατεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

το θεμα ειναι πρωτα να αρεσουμε εμεις σε εμας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γεια σου καλη γκουρου. Να εισαι παντα καλα και σ' ευχαριστω ιδιαιτερα που μπηκες στη ζωη μου..........

Καλο Σ/Κ.

Διαφημίσεις

Kι εγω 10 μηνες παιδευομουν για 2 κιλα το μηνα, αλλα 2Χ10=20!!!;)

Αυτο μου αρεσε παρα πολυ Τara. Εισαι αλλη μια ζωντανη αποδειξη της υπομονης και επιμονης. Μπραβο σου.

Kαλησπέρα παρεάκι! !!!!:D

Βίκυ 74 μπράβο για το κιλάκι! καλή συνέχεια!!!:D και καλά να περάσεις! αν θυμάμαι καλά εσένα σου αρέσουν γάμοι κ.τ.λ....

Γεωργιά ανανά, ε; καλά που μου τον θύμησες! πόσο καιρό έχω να φάω ανανά; ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ; ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΙΑ!:P ΤΕΛΕΙΑ! :P

ΜΠΑΠ κι εσύ με πονοκέφαλο; :| τι έγινε βρε κορίτσια; κολλήσαμε η μία την άλλη; :|

Σουλίτσα μου, γιατί ματάκια παραπονιέσαι; έχασες δυο κιλάκια και κάτι σ΄ένα μήνα; το κατάλαβες; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!:P για σκέψου να μην είχες κάνει τίποτα......ενώ τώραααααα:D:D:D......άντε και καλή μας συνέχεια....καθόλου χάλια δε θα είναι :P!

Όπως πάνσωστα το τοποθέτησε η ΤΑΡΑ 2Χ10=20. Άρα υπομονή κι επιμονή κι ό,τι ποθείς κερδίζεις!

Δεν πειράζει αν πιάσουμε στόχο το άλλο καλοκαίρι! αρκεί να πηγαίνουμε καλύτερα μήνα με το μήνα...δεν το βάζουμε κάτω!

α! κι αν δε σε προλάβουμε ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ!

Τώρα να σας πω για εμένα: πρέπει να σοβαρευτώ και πάλι.:roll: Έχω κολλήσει εδώ και κάνα μήνα στα 71. Η ζυγαριά φλερτάρει από 70,3 μέχρι 71,1. Το 69 μπροστά δεν το βλέπω με την καμμία.....και πώς να το δω, δηλαδή;

Από τη μέρα που έμπλεξα κανονικά και πάλι με τη δουλειά μου, έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου....οι υποχρεώσεις μου είναι περισσότερες, κι αυτό κοστίζει και σε κούραση και σε χρόνο....πάντως, πρέπει να κάνω κάτι τώρα που είναι καλοκαίρι, διότι αν αρχίσουν πάλι τα σχολεία, κλάφ΄τα Χαράλαμπε...:roll:...εκεί να δεις καθημερινό τρέξιμο....κι όχι με την καλή έννοια που σε κάνει να χάνεις λίπος και κιλά......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...