Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa said:

Για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης είναι καθαρά δικό σου θέμα όπως θα έκανες γενικά δεν έχει σημασία η δωρεά . Όπως νιώθεις εσύ πιο καλά. 

Όσο για τις ασφάλειες καλέ τι να ρωτήσουν πως σου ήρθε αυτή η απορία? 

Χαχα έλα ντε! ☺️ 

επειδη μάλλον αυτοί ρωτάνε τα πάντα..είπα μήπως! 

48 minutes ago, *Vasoula said:

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μάλλον δεν θα μπω..κ ο γιατρός προς τα εκεί πάει απλά δεν θέλει να πάρει θέση και λογικο..

Εσυ σε τι φάση είσαι; Θα κανεις nipt? 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

668236b8ba3t1467.gif

σας κερνάω κάτι διαιτητικό γιατί το κοριτσάκι μου σήμερα έκλεισε τα 2!!

mia mama....χρονια σας πολλα ...να το χαιρεσαι το ζουζουνακι σας.....

κοριτσακια ...καλημερα ......τι κανετε...;;;;εγω σκ λυσσαξα στο μετσοβιτκο φαγητο......ολατα εφαγα ολα τα δοκιμασα....μη βαρατε....το κιλακι το αποθηκευσα.....απο σημερα ομως στοπ......βαζω αρχη ....για μαι ακαλυτερη διατροφη.....!!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια ,σημερα το πρωι ζυγηστηκα παει και το πεμπτο κιλο!!!!!!:tongue::tongue:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Εισαι παραδειγμα προς μιμηση!!!!

Αντε και στα δικα μας με το καλο!!! ;)

uV4Wp2.png

JmGUp2.png

KyXNp2.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! Εισαι παραδειγμα προς μιμηση!!!!

Αντε και στα δικα μας με το καλο!!! ;)

ευχαριστο κυριακη μου!!!!μετα απο πολυ κοπο και μοχθο η κοποι μου αρχισαν να αποδιδουν καρπους:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη βδομαδα.

Καλε Εφακι, τι τα κανεις τα κιλα??? τα τρως??????? ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Χιλια ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

Ντινα, την μαμησες τη σελιδα με τον ωραιοτατη φωτογραφια. Θελω κι εγω θαλασσα!!!!!

Που ειναι αυτο το μερος???

Γοργονακια μου επειτα απο μια βδομαδα γριπης, ευπειθως αναφερω πως ειμαι καλυτερα, ηρθα στη δουλεια και ειμαι -1 κιλο.

Σας φιλω γλυκα και θα σας δω περισσοτερο αργοτερα. Τωρα δουλιτσα!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα σε όλες!

Χριστίνα να χαίρεσαι τη μικρή σου!

Εφάκη είσαι πρότυπο! Και για να δείξω καλή διαγωγή κι εγώ, σήμερα θα φάω μπριζόλα με σαλατούλα λάχανο μόνο, ούτε πατάτες ούτε τραχανόπιτα της πεθεράς μου. όσο πλησιάζει η άνοιξη, τόσο αγχώνομαι να χάσω! Πάντως με τους κοιλιακούς συνεχίζω ακάθεκτη. Μετά από πόσο καιρό βλέπουμε διαφορά, αν κάνουμε κάθε μέρα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλε Εφακι, τι τα κανεις τα κιλα??? τα τρως??????? ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Χιλια ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

Ντινα, την μαμησες τη σελιδα με τον ωραιοτατη φωτογραφια. Θελω κι εγω θαλασσα!!!!!

Γοργονακια μου επειτα απο μια βδομαδα γριπης, ευπειθως αναφερω πως ειμαι καλυτερα, ηρθα στη δουλεια και ειμαι -1 κιλο.

καλημερα γεωργια μου!!!κανω μια ωρα την μερα δρομο σε πολυ γρηγορο βηματισμο και κανω και την διαιτα μου !!!!τελειωσε και η περιοδος φυσικα!!!και σε εσενα μπραβο αφου καταφερες ενω εισουν αρρωστη να χασει και 1 κιλο!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχαχαχαχα!! καλημερα κορη μου αυτο ειναι στην κεφαλλονια στην Λιμνοσπήλαιο Μελισσάνη ...

Καλημέρα σε όλες!

Χριστίνα να χαίρεσαι τη μικρή σου!

Εφάκη είσαι πρότυπο! Και για να δείξω καλή διαγωγή κι εγώ, σήμερα θα φάω μπριζόλα με σαλατούλα λάχανο μόνο, ούτε πατάτες ούτε τραχανόπιτα της πεθεράς μου. όσο πλησιάζει η άνοιξη, τόσο αγχώνομαι να χάσω! Πάντως με τους κοιλιακούς συνεχίζω ακάθεκτη. Μετά από πόσο καιρό βλέπουμε διαφορά, αν κάνουμε κάθε μέρα;

δεν ξερω να σου πω για του κοιλιακουσ γιατι μονο δρομο κανω και δεν εχω και ιδιαιτερο θεμα στην κοιλια εμενα τα ποδια μου ειναι χοντρα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα γοργονοgirls...

Χθες βραδυ, ημουν μοναχουλα και καθως σερφαρα γενικως καποια στιγμη εντοπισα που αλλου? στο παρεντς αυτη τη σελιδα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49065

Εριξα τοσο γελιο που οταν ηρθε ο καλος μου ειχα κατι ματια κατακοκκινα απο δακρυγελα.

Τρομαξε ο καημενος οτι με ξαναπιασε ασχημα η γριπη και οταν του ειπα οτι ειναι απο γελια..... εμεινε ο ανθρωπος....... 2 η ωρα τα ξημερωματα..... παλαβωσες??? μου λεει!!!!!

γιωργια μου καλημερα...διαβασα μολις την πρωτη σελιδα αλλα ηταν αρκετο να καταλαβω τι ακολουθει και στις επομενες...καποια απο αυτα ειχαν πραγματικα πολυ γελιο...χαχαχαχχαχαχαχ

668236b8ba3t1467.gif

σας κερνάω κάτι διαιτητικό γιατί το κοριτσάκι μου σήμερα έκλεισε τα 2!!

να την χαιρεσαι την κορουλα σου κοριτσακι...να ειναι παντα γερη,δυνατη και ευτυχισμενη στη ζωη της...

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια ,σημερα το πρωι ζυγηστηκα παει και το πεμπτο κιλο!!!!!!:tongue::tongue:

εφακη καλημερα...μπραβοοοοοοοοοοο τα πας πολυυυυυυ καλα...ευχομαι καλη συνεχεια στην απωλεια...

καλημερα γεωργια μου!!!κανω μια ωρα την μερα δρομο σε πολυ γρηγορο βηματισμο και κανω και την διαιτα μου !!!!τελειωσε και η περιοδος φυσικα!!!και σε εσενα μπραβο αφου καταφερες ενω εισουν αρρωστη να χασει και 1 κιλο!!!!!

να το καλο παραδειγμα...και περπατημα καθε μερα και σωστη διατροφη...

θα το δει η αρχηγος τωρα και θα με κολλησει στον τοιχο :rolleyes:...ειδες ελιζα θα μου πει οταν θελει καποιος????

αρχηγε μου, μαρακι μου, ομορφια μου (οχι καλε δεν σε καλοπιανω :tongue:) σ,αγαπαωωωωωωωωωωωωωωωωω

βικουλα συμπεθερουλα...χαιρομαι που περασες ομορφα...καλως το εφαγες το μετσοβιτικο φαγητο δεν εχεις αναγκη εσυ...εισαι μονδελο...

ντινακι καλημερα...ωραια φωτο ...αλλα γραψτε γρηγορα να αλλαξουμε σελιδα γιατι χανομαστε χαχαχχαχαχαχαχχα

στα υπολοιπα γοργονακια ενα γλυκο φιλι και μια ζεστη αγκαλια...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...