Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

δε μου λες εσυ????:tongue:....δεν θα παιξεις δηλαδη καθολου με το παιδι στην παραλια????....αποκλειεται!!!!:mrgreen:...θα παιξεις σιγουρα.....οποτε???? γιατι να μην γυμναστεις κιολας....ετσι να μην κολλησει ο μεταβολισμος??? οεο????

Επειδή ΘΑ ΠΑΙΞΩ (αναγκαστικά) με το παιδί στην παραλία, όπως και κάθε μέρα, ΓΙ' ΑΥΤΟ χρειάζομαι ξεκούραση!!! :tongue:

Αχ, αχ, τα πλευράκια μουυυυυυ. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Επειδή ΘΑ ΠΑΙΞΩ (αναγκαστικά) με το παιδί στην παραλία, όπως και κάθε μέρα, ΓΙ' ΑΥΤΟ χρειάζομαι ξεκούραση!!! :tongue:

Αχ, αχ, τα πλευράκια μουυυυυυ. :mrgreen:

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα....εισαι αδιορθωτη!!!! :tongue::tongue::tongue:

παιδι μου δεν ξεκουραζομαστε ποτε !!! το ξερεις αυτο???????....μονο οταν (φτου φτου φτου εξω απο εδω....οταν ερθει η ''ωρα'' μας :tongue::tongue::tongue: )

λοιπον πρεπει να επικοινωνησω με το γιο σου.....χαχαχαχαχαχαχχα....να του πω νεα παιχνιδακια για την παραλια που θα παιξει με τη μαμα φετος :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχα....εισαι αδιορθωτη!!!! :tongue::tongue::tongue:

παιδι μου δεν ξεκουραζομαστε ποτε !!! το ξερεις αυτο???????....μονο οταν (φτου φτου φτου εξω απο εδω....οταν ερθει η ''ωρα'' μας :tongue::tongue::tongue: )

λοιπον πρεπει να επικοινωνησω με το γιο σου.....χαχαχαχαχαχαχχα....να του πω νεα παιχνιδακια για την παραλια που θα παιξει με τη μαμα φετος :tongue::tongue::tongue:

Πιο ταρζάν απ' ότι είναι θα γίνει;

Χθες ήμασταν στο μπαλκόνι. Μικρό έχουμε, μη φανταστείς. Καθόμουν σ' ένα σκαμπό, αυτός τριγύρναγε, μιλούσαμε, κλπ.

Μ' έπιανε απ' το δάχτυλο, ΟΧΙ, δεν θα κάθεσαι, έπρεπε να πηγαίνω ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ στο μια σταλιά μπαλκόνι μαζί του!!!

ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ώρες - ώρες, με πιάνει απ' το δάχτυλο και με τραβολογάει σ' ΟΛΟ το σπίτι, δίχως λόγο και αιτία! Μόνο να είμαι μαζί του και να πηγαίνουμε κάπου!

Τι αδιόρθωτη; Κουρασμένη είμαι :tongue:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πιο ταρζάν απ' ότι είναι θα γίνει;

Χθες ήμασταν στο μπαλκόνι. Μικρό έχουμε, μη φανταστείς. Καθόμουν σ' ένα σκαμπό, αυτός τριγύρναγε, μιλούσαμε, κλπ.

Μ' έπιανε απ' το δάχτυλο, ΟΧΙ, δεν θα κάθεσαι, έπρεπε να πηγαίνω ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ στο μια σταλιά μπαλκόνι μαζί του!!!

ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ώρες - ώρες, με πιάνει απ' το δάχτυλο και με τραβολογάει σ' ΟΛΟ το σπίτι, δίχως λόγο και αιτία! Μόνο να είμαι μαζί του και να πηγαίνουμε κάπου!

Τι αδιόρθωτη; Κουρασμένη είμαι :tongue:!

χαχαχαχαχαχχαχαχα...........ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχχαχ τον λατρεψα ηδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχχαχαχαχαχχα

δε λες παλι καλα που σε σερνει σε ολο το σπιτι περα δωθε???....αχ εισαι τοσο τυχερη και δεν το ξερεις!!!!....ξερεις καλε ποσες θερμιδες καταναλωνεις??? :tongue::tongue::tongue:

περαν της πλακας...οκ καποιες στιγμες που θα παιζετε στην παραλια εφαρμοσε λιγα απο τα tips...και θα με θυμηθεις ;)

Διαφημίσεις

Σας έχασα αυτές τις μέρες αλλα τρέχω στη δουλειά γιατι αρχίζει απο Δευτέρα η αδειά μου.

Λοιπόν τα νέα μου τι να λέμε??

Εχασα κατι γραμαριακια και τώρα είμαι 70,400 .

Παιδευομαι σχεδόν ενα μηνα για 2,100 γρ.

Μπα δεν με θέλει η δίαιτα.

Την Τρίτη φευγουμε και διακοπές οπότε δεν τό βλέπω να κρατήσω διαιτα .

Θα επανέλθω να σας πω τα .. χάλια μου.

Σας φιλώ γλυκα

χαχαχαχαχαχχαχαχα...........ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχχαχ τον λατρεψα ηδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen:

Καλάαααααααααααα, κορόιδευε εσύ!!! :twisted: Θα δεις και τα δικά σου!

περαν της πλακας...οκ καποιες στιγμες που θα παιζετε στην παραλια εφαρμοσε λιγα απο τα tips...και θα με θυμηθεις ;)

Καλά, ΑΝ παίζουμε με την άνεσή μας στην παραλία (και δεν τον κυνηγάω απλώς), θα σε θυμιθώ! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σας έχασα αυτές τις μέρες αλλα τρέχω στη δουλειά γιατι αρχίζει απο Δευτέρα η αδειά μου.

Λοιπόν τα νέα μου τι να λέμε??

Εχασα κατι γραμαριακια και τώρα είμαι 70,400 .

Παιδευομαι σχεδόν ενα μηνα για 2,100 γρ.

Μπα δεν με θέλει η δίαιτα.

Την Τρίτη φευγουμε και διακοπές οπότε δεν τό βλέπω να κρατήσω διαιτα .

Θα επανέλθω να σας πω τα .. χάλια μου.

Σας φιλώ γλυκα

καλως το κοριτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σουλααααααααααααααααα????...πες αλευριιιιιιιιι????....εγω σε γυρευειιιιιιι !!! :tongue::tongue::tongue:

τι απαισιοδοξια ειναι αυτη καλο μου???....το οτι εχασες λίγο ΟΚ δεν ειναι το επιθυμητο....αλλάαααααααααααα ΕΧΑΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Σιγουρα ολοι στις διακοπες κανουμε παρασπονδιες κτλ.....αυτο δεν σημαινει ομως οτι πεφτουμε με τα μουτρα στο φαγητο...που και να το κανουμε δλδ....εχουμε το αβανταζ του χρονου.....και των παιχνιδιων στην παραλια....δουλευει ο μεταβολισμος μας....κινουμαστε συνεχεια...κολυμπαμε....κανουμε βολτες ατελειωτες στα σοκακια στα νησια...κτλ κτλ....αν τα αναλογιστεις ολα αυτα δεν εχεις την οπλυτελεια να τα κανεις πριν τις διακοπες....εκμεταλλευσου την ευκαιρια για περισσοτερη δραση και ασκηση!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....δες το αλλιως :cool:

Maestria, καλη μου ο γιος σου φροντιζει για τη σιλουετα σου οταν σου λεει " να μην καθεσαι". Μπραβο του!!!! και απο μενα.

Mpap, πολυ καλη ιδεα να προτεινεις γυμναστικουλες για θαλασσα.Εγω συνθηως μεσα στο νερο αιωρουμαι καθετα και στριφογυριζω το κατω μερος του σωματος ενω το πανω μενει σταθερα. Νιωθω μεγαλη ανακουφιση στους ραχιαιους και γενικοτερα στην περιοχη της λεκανης-μεσης. Με το κολυμπι δεν τα παω πολυ καλα λογω αντοχης -τουλαχιστο τα προηγουμενα χρονια λογω καπνισματος. Φετος δεν ξερω.

Αλλα μου αρεσει φοβερα η θαλασσα και βαριεμαι να καθομαι απρακτη. οποτε θα μαθω τις παραλιες σπιθαμη προς σπιθαμη (αν παω).

Απαντηση στην ερωτηση για διαδρομο: Κανω σχεδον καθε μερα, και μερικες φορες πιο συχνα. Τις τρεις φορες / εβδομαδα προσπαθω να κανω πληρες το προγραμμα (διαδρομο-ασκησεις κοιλιακους, βαρη και ελλατηρια, και κλεινω με ποδηλατο.Συνολικα 60-90 λεπτα.)Τις αλλες μερες κανω 15-20 λεπτα διαδρομο ή μονο ποδηλατο οτι και αν προλαβω. Και παντα βραδυ. Μη με μαλωσεις γι'αυτο.Δεν γινεται να βαλω το διαδρομο σε λειτουργια στις 7 το πρωι οταν στο διπλανο δωματιο κοιμουνται τα παιδια και μου λενε πως οταν τρεχω ειναι σαν να γινεται σεισμος. Ενω το βραδυ ειμαι κι εγω ευκαιρη και τα παιδια συνηθως λειπουν εξω. Ευτυχως μενω σε μονοκατοικια και δεν ενοχλω τους πανω-κατω-γυρω. Χιχιχιχι.

Αυτο που εχω να επισημανω ειναι οτι οταν αρχισα γυμναστηριο, ιδρωνα ελαχιστα και μετα παο πολλη ωρα γυμναστικης. Τωρα γινοναι "παπακι" απο το πρωτο πενταλεπτο. Λιωνω, σας λεω, λιωνω και χαιρομαι. Επισης εχουν αυξηθει και οι αντοχες μου. Πριν δεν μπορουσα να τρεξω, με επιαναν κραμπες στα ποδια και κουραζομουν ευκολα. Τωρα τρεχω λιγο και σταδιακα το αυξανω.

Πιστευω πως τον επομενο μηνα θα τα παω πολυ καλυτερα.

Σκεφτομαι να παρω κι ενα σκοινακι να "πηδαω" σαν κοριτσακι. Με φανταζεστε με κοτσιδες να κανω σκοινακι?????? (πολυ γελιο)

Μικρη πηδουσα και το λαστιχο.Οι μεγαλυτερες σιγουρα θα παιξατε με αυτο.

Αυτα σας τα λεω γοργονουλες για να μην απελπιζεστε οταν βλεπετε τη ζυγαρια σταθερη και σας αποδειξω οτι με συστηματικη δουλεια θα φτασουμε στο στοχο μας. Υπομονη και επιμονη.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Τζα!!!

Ηρθα κι εγω!!!

Τι κανουν τα κοριτσουδια μου?

Εγω σουπερ!

Ανεβηκα στη ζυγαρια (αυριο ηταν κανονικα) αλλα βιαστηκα.

83,2.

Ειδα εκεινο το τρελο νουμερο μετα τη μακαροναδα και νομιζα οτι θα μου κατσικωθει. Αλλα ευτυχως πηγε ...... στα κομματια.

Στατιστικα αυτο το μηνα τα πηγα πολυ χαλια. Μονο ενα κιλο μειον.

Αλλα, ειπαμε.... βραχος. Τον αλλο μηνα καλυτερα.

Φιλακια

:P:p

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ -1 ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!!!!!!

ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα πας! Αργά και σταθερά!

Είδες; Έμεινα εγώ η πιο χοντρή εδώ μέσα! :mrgreen::mrgreen:

Και - όπως έχω κολλήσει με τα παγωτά - θα μείνω γι' αρκετό καιρό ακόμα. :tongue:

b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifempty.gifg.gife.gifo.gifr.gifg.gifi.gifa.gif

οχι οχι οχι, εγώ είμαι η πιο χοντρή αλλά δεν γκρινιάζω γιατί δεν κάνω κάτι για αυτό ακόμα...... :D

Διαφημίσεις

γειασας κοριτσιαααααααααα

σας εχω χασει, τις καθημερινες πηζω και τα σκ επισης!ελπιζω να ειστε ολες καλα, απο χασιματα νομιζω τιποτα αυτον τον μηνα δυστυχως ,α λλα δεν με πηγαινε, μου πηγε χαλια ο μηανς για διαφορους λογους, τελος παντων την αλλη εβδομαδα ελπιζω να εχω χασει κατι, θα μπαινω συχνα πυκνα να βλεπω νεα σας!

bgx2ye5lc.png

Maestria, καλη μου ο γιος σου φροντιζει για τη σιλουετα σου οταν σου λεει " να μην καθεσαι". Μπραβο του!!!! και απο μενα.

Καλά, δούλευέ με κι εσύ, ξέχασες τα δικά σου!!! :twisted:

Πιστευω πως τον επομενο μηνα θα τα παω πολυ καλυτερα.

Σκεφτομαι να παρω κι ενα σκοινακι να "πηδαω" σαν κοριτσακι. Με φανταζεστε με κοτσιδες να κανω σκοινακι?????? (πολυ γελιο)

Μικρη πηδουσα και το λαστιχο.Οι μεγαλυτερες σιγουρα θα παιξατε με αυτο.

Αυτα σας τα λεω γοργονουλες για να μην απελπιζεστε οταν βλεπετε τη ζυγαρια σταθερη και σας αποδειξω οτι με συστηματικη δουλεια θα φτασουμε στο στοχο μας. Υπομονη και επιμονη.

Καλέ ΤΕΛΕΙΑ τα πας! Με τόση γυμναστική; Που το βρίσκεις το κουράγιο. Εγώ πάλι δεν αντέχω να πηγαίνω και γυμναστήριο. Έχω μικρές αντοχές, ανέκαθεν είχα. Αλλά περπατάω πολύ, κάθε μέρα και έχω κόψει πλέον το ασανσέρ. Όσο μπορώ, κάνω και κοιλιακούς.

Αλλά δεν μπορώ να (ξανά)κόψω τα γλυκά. :evil:

Πάλι για τα δικά μου χαίρια λέω! :oops:

Γεωργία, αυτό ήθελα να πω εξαρχής, είσαι ΑΣΤΕΡΙ που γυμνάζεσαι με τόσο ζήλο!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οχι οχι οχι, εγώ είμαι η πιο χοντρή αλλά δεν γκρινιάζω γιατί δεν κάνω κάτι για αυτό ακόμα...... :D

Γιατι δεν μου αρεσει αυτη η λεξη????

Ευσωμη, γεματουλα, αφρατουλα, πιασιδοκορμαρα, στρουμπουλουλα αλλα οχι χοντρη. Πολυ ξερο μου ακουγεται.

Τσιπουριτσα, εμεις οι ψωμομενες, δεν αντεχουμε τοσο σκληρες λεξεις. Γλυκανε λιγακι και απολαυσε το. Αλλωστε εχουμε ..... αλλα χαρισματα. Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη. Χιχιχιχιχι

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...