Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

mpap ευχαριστω!!!! αντε στο τελος της εβομαδας θα ζυγιστω και ευελπιστω.....

αααα....και το σημαντικοτερο...ΜΗΝ εχεις στο μυαλο σου τη ζυγαρια!!!

οση διαιτα και να κανεις...αν εχεις αγχος...γραμμαριο δεν θα πεφτει η ρουφιανα...καρατσεκαρισμανο!!!

επισης το σωστο ζυγισμα ειναι το εξης:

πρωι...σηκωνομαστε απο το κρεβατι...παμε πιπι-ρουμ (τουαλετα) κανουμε οτι κανουμε εκει μεσα :tongue: και μετα βγαζουμε τα ρουχαλακια μας...κοινως μενουμε με το βρακακι :tongue:....και ζυγιζομαστε!...πριν ζυγιστεις δεν θα πιεις ουτε νερο...ουτε καφε ...τιποτα!!!!

επισης ζυγιζομαστε μια φορα την εβδομαδα συγκεκριμενη μερα...αλλες που τις αγχωνει 1 φορα στις δυο εβδομαδες....και ζυγιζομαστε παντα στην ιδια ζυγαρια!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα γοργονάκια!!!

Δεν παίζει να διαβάσω όλες τις σελίδες που έχασα, γι' αυτό καλωσορίζω τη Μαρία στην παρέα και γίνομαι εγωκεντρική να πω τα δικά μου!!! :oops:

Από την Κυριακή ήμουνα ένα χάλι μαύρο, πυρετό και βήχα, εχθές το βράδυ έφτασε και στο 39,9 (βασικά αυξανότανε όπως το τραγούδι, 37,8... 38,8... 39,9) και, φυσικά, μόνο στον υπολογιστή δεν μπορούσα να κάτσω!!!

Σήμερα είναι στο 37,5 (επιτυχία!!!)

Ευτυχώς, και τα κιλά είναι στο 74,3... μιας και δεν έτρωγα σχεδόν τίποτα δυο μέρες τώρα... απλά έπινα άφθονα υγρά και έτρωγα λίγο...

Ο αντρούλης μου ούτε να σκεφτεί να κάτσει σπίτι να βοηθήσει :evil: την έρμη άρρωστη μάνα με το μωρό στην αγκαλιά, αλλά, όπως του έχω πει, αυτά είναι δανεικά...

Πιστεύω να συνεχίσει η πτώση και να μην ξανανέβει... και του πυρετού και της ζυγαριάς...

Φιλάκια!!!

καλημερα και περαστικα !!!!

αντες τς τς τς...μη δινεις σημασια παιδι μου :tongue:

θα σε μαλωσω ομως...τι παει να πει αρρωστη και ετρωγες λιγο????

ελαααααααααααα !!!! ειπαμε κανονικα τα 5-6 γευματακια την ημερα για να λειτουργησει ο μεταβολισμος μας!!!!! :D

και εγω παω καλα με το διατροφολογιο προσαρμοστηκα και τελικα εχω και μεγαλη εγκρατια που δεν το περιμενα μπορω να πω!!!!σημερα εχω την γιορτη του γιου μου εκανα τα γλυκα μου αφου θα εχω κοσμο το απογευμα αλλα εγω τιποτα δεν θα φαω :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:εβαλα και στο προγραμμα το δρομο και κανω 30 λεπτα περπατημα καθε μερα!!!!!

καλημερα!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

να τον χαιρεσαι!!!!....ασε μωρε τα γλυκακια...τι ειναι???...κυτταριτιδα στο πισω μερος...αυτο ειναι :tongue:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....προσπαθησε το περπατημα σου να ειναι σε γρηγορο ρυθμο!!!!!....αχ ΠΟΛΥ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!

μιση ωρα γρηγορο περπατημα σημαινει περιπου 270 θερμιδες μειον...και ο μεταβολισμος σε λειτουργεια!!!!:cool:

Ααααα το νιώθω το κάψιμο! Ευχαριστώ! Θα απογοητευόμουν πολύ αν διεπίστωνα ότι τόσες μέρες τους κάνω λάθος...

μπραβο τεκνον μου :tongue:

δοκιμασε και τις αλλες....να κανεις εναλλαξ...μια μερα το ενα ειδος και την αλλη το αλλο για να μη βαριεσαι ;)

[

καλημερα!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

να τον χαιρεσαι!!!!....ασε μωρε τα γλυκακια...τι ειναι???...κυτταριτιδα στο πισω μερος...αυτο ειναι :tongue:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....προσπαθησε το περπατημα σου να ειναι σε γρηγορο ρυθμο!!!!!....αχ ΠΟΛΥ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!

μιση ωρα γρηγορο περπατημα σημαινει περιπου 270 θερμιδες μειον...και ο μεταβολισμος σε λειτουργεια!!!!:cool:

ευχαριστω!!!εγω θα βαλω τσαγακι και οι ξενοι ας φανε τα γλυκα:tongue::tongue::tongue:

γρηγορο ειναι το περπατημα στη ταχυτητα 6,ατε να καθαρισω και απο την περιοδο να πεφτει κι αλλο η ζυγαρια!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ευχαριστω!!!εγω θα βαλω τσαγακι και οι ξενοι ας φανε τα γλυκα:tongue::tongue::tongue:

γρηγορο ειναι το περπατημα στη ταχυτητα 6,ατε να καθαρισω και απο την περιοδο να πεφτει κι αλλο η ζυγαρια!!!!

αχ ΠΟΛΥ χαιρομαι!!!!

κοριτσια αυτο ειναι....ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ!!!...αυτο χρειαζεται ....και μολις μπειτε στο ''τρυπακι'' διαιτα και ασκηση ΔΕΝ θα ξεκολλατε :D:D:D

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Τι κάνετε;

Εγώ σχετικά καλά. Ο μικρός παιδικό, σχετικά καλύτερα, αν κι ακόμα τον ταλαιπωρεί λίγο η μόλυνση στα μάτια.

Με τη διατροφή, γκουχ, γκουχ, ε, δεν ξέρω, δε λέω, δε μπορώ, κλπ, αλλά θα πάω και σήμερα γυμναστήριο.

Πάλι καλά, ε;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Τι κάνετε;

Εγώ σχετικά καλά. Ο μικρός παιδικό, σχετικά καλύτερα, αν κι ακόμα τον ταλαιπωρεί λίγο η μόλυνση στα μάτια.

Με τη διατροφή, γκουχ, γκουχ, ε, δεν ξέρω, δε λέω, δε μπορώ, κλπ, αλλά θα πάω και σήμερα γυμναστήριο.

Πάλι καλά, ε;

καλως την!!!!

περαστικα στο γιαννακο!!!...μα υπεφυκιτιδα τετοια εποχη το παιδι???:shock:

γιατι μαρη ....τι τρως?????

το ευχαριστο με σενα ειναι οντως το γυμναστηριο και αϊ γκόου γιου!!!! :cool::cool::cool:...μπραβο μαρηηηη μαεστροοοοοοο....ΜΗΝ το σταματησεις για κανενα λογο ομως εεεε???!!!! :D

ΜΗΝ το σταματησεις για κανενα λογο ομως εεεε???!!!! :D

Όσο είμαι άνεργη θα πηγαίνω γκουρού μου. Τι άλλο να κάνω όλη μέρα; :tongue:

(σοκολάτες τρώω, σσσσσσ, μην το πεις σε κάνεναν!!! :oops:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όσο είμαι άνεργη θα πηγαίνω γκουρού μου. Τι άλλο να κάνω όλη μέρα; :tongue:

(σοκολάτες τρώω, σσσσσσ, μην το πεις σε κάνεναν!!! :oops:)

αμα ειναι μονο σοκολατες....

να σε πω μαρη...πηγαινε σε ενα μεγαλο ζαχαροπλαστειο και παρε αυτες για τους διαβητικους...το λεω τοσο καιρο!!!...ειναι Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Ε-Σ λεμεεεεε ! :cool:

το βασικο μαεστρο μου ειναι να κανεις τα γευματακια σωστα της ημερας ...να μην περεκλινεις με γουρουνιες τρελες στο φαγητο σου και κυριως στο βραδινο γευμα για να λειτουργησει το συστημα!!!!

και να πηγαινεις τουλαχιστον 3 φορες στο γυμναστηριο :D

Απορία, τι εποχή την παθαίνεις δηλαδή; :confused:

την ανοιξη...τοτε που βγαινουν οι καμπιες...μπλιαξξξξξξ

εγω αυτο ξερω ...γιατι σχεδον καθε ανοιξη το παθαινω....:mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...