Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερα. Καλο μηνα.

Ηθικο ακμαιοτατο. Διαθεση ανω του 60%. Πλησιαζει Σ/Κ. Σαββατο εχω καθιερωμενη μετρηση. Περιμενω θαυματα.

Δωματιο ακομα δεν βρηκα. Εχω στειλει καποια mails και περιμενω μεχρι αυριο απαντησεις.

Και μετα ...... πιανω τα τηλεφωνα και κλεινω ο,τι βρω.

Σας φιλω ολες. Να εχετε ενα υπεροχο απογευμα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλό μήνα σε όλες τις γοργόνες με πολλά κιλά μείον!!! :)

Σήμερα κλέινω 2 μήνες διατροφής!!!

Έχω χάσει 6 κιλά και συνεχίζω για άλλα 6. Για να δούμε...

Ηθικό όχι και τόσο ακμαίο, λίγο μπουχτισμένο...:)

Μπράβο viky! Κουράγιο και υπομονή! Θέλει πολύυυυυυυυυ υπομονή!

Πω, πω, δεν περνάει η ώρα στο γραφείο. Θέλω να φύγωωωωωωωωωωωωω!

....maestria και εγώ το ίδιοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!

έχω πήξει λέμεεεεεεεεε

000108C2.jpg

play.gif

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Μπράβο viky! Κουράγιο και υπομονή! Θέλει πολύυυυυυυυυ υπομονή!

maestria σ' ευχαριστώ...πλέον χάνω μισό κιλό την εβδομάδα ή και λιγότερο :( και χωρίς ατασταλίες...

αν και έχω πολύ πείσμα να δω πόσο θα αντέξω :roll:

Εγώ ΕΦΤΑΣΑ ΣΠΙΤΙ! Καλησπέρα!:D Καλό μήνα!:D

Η Ελίζα έφυγεεεεε.......τυχερούλα.............καλές διακοπές! καλά να περνάς!

Και τώρα πώς θα οργανώσουμε συνάντηση χωρίς Ελίζα; μας είχε βάλει σε μια σειρά........υπάρχει αυτή η ιδέα ακόμη ή την ξεχνάμε προς το παρόν;

Μαεστρία μου, επειδή εμείς έχουμε πήξει με winx, barbie, polly pocket κ.τ.λ. όταν η μικρή ζητάει αυτοκινητόδρομο, ή τροχόσπιτο, ή μηχανάκι κάτι αλλάζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Σοφάκι μου, το μάζεμα παιχνιδιών έχει ως εξής:

τους έχω κάνει γνωστό ότι ό,τι δεν μαζεύεται το ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα! κακιά μαμά είμαι....αλλά δε γίνεται να μου σπάνε συνέχεια τα νεύρα!!!!

Τώρα πρέπει να σκεφτώ κάτι για να μαζεύουν τα ρούχα τους, που μου τα παρατάνε ένα βουνό. :roll: Να τους πω ότι θα τα πετάξω στο γκαράζ; καλή ιδέα; ; ;

Ναdine θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!! μόνο ένα κιλάκι σου μένει κι έφτασες στόχο;;;; ΜΠΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒΒΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!

Τσιπουρίτσα, ξουτ ο πονοκέφαλος! είναι από τα χειρότερά μου! περαστικούλια σου!

Γεωργία μου, έχεις καλή διάθεση και μας τη μεταφέρεις! να΄σαι καλά! :P

Βίκυ 75, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!!!! Συνέχισε γερά! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!:D

JENIA καιρό έχουμε να τα πούμε! να΄σαι καλά!:-D

Κορίτσια, το Καλλιοπάκι συνεχίζει να αγνοείται; έχει καμμία νέα της;;;

γεια σας κοριτσια....καλο μηνα και .......με το καλο οι διακοπουλες και οι αδειουλες για οσες δουλευουν......

εχασα αλλο 1 κιλο ....σε τρεις λοιπον περιπου μηνες εχασα 9.800 ....στο λιπος βεβαια εχασα αλλα αυτη τη φορα ημουν στασιμη[με τοσες ατασθαλιες].....

τωρα .....ερωτηση ....στη διαιτιλογο πηγαινω με μια φιλη η οποια πανω κατω θελει να χασει καμια δεκαρια....το ιδιο χρονικο διαστημα με μενα και εχει χασει 3 με 3,5 κιλα.....τη διατροφη την ακολουθει ...και νερο πινει....ειναι δυνατον ο μεταβολισμος της να ειναι τοσο αργος;;;η ηλικια της 37.....

αυτα περι κιλων.....

ελλη....και εγω αγορομανα ...φουλ....μπαρπι και τετοια...μονο οταν κανω δωρα στις ανιψιες μου......

μπραβο ναντιν και σε σενα για τα κιλακια σου!!!!

κοριτσακια αυτο το σαββατο εχω γαμο και σημερα στρωνουν κρεββατι.....παω να ετοιμαστω γιατι πρεπει να παω και για ψωνια......φιλια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μολις περιδρομιασα τον ανανα μου. Και κανω το 2ο διαλειμμα στη δουλεια.

Σημερα ολες σας επιασε κατι να φυγετε απο τη δουλεια. Εμενα δε με σκεφτεστε που η βαρδια μου ξεκιναει στη 1:00 και τελειωνει στις 8-9:00????? Λυπηθειτε με καλε και μη μου λετε τετοια. Πρεπει να αντεξω οταν εσεις ολες εισαστε σπιτακια σας.

maestria σ' ευχαριστώ...πλέον χάνω μισό κιλό την εβδομάδα ή και λιγότερο :( και χωρίς ατασταλίες...

αν και έχω πολύ πείσμα να δω πόσο θα αντέξω :roll:

Κι εγω Βικουλα 75, περιπου χανω 0,5 την εβδομαδα αρα 2 το μηνα. Σταθερα. Και αντεχω εδω και 5 μηνες και θα αντεξω ακομα ως το τελος. Εδω μαζι σας ολη η φαση ειναι παιχνιδακι. Μου εχει γινει πλεον συνηθεια ο τροπος διατροφης και δεν πιεζομαι καθολου. Και το βασικοτερο ειναι οτι δεν πειναω και τρωω απο ολα. Οποτε καλη μου θα αντεξεις κι εσυ και ολες οι κοπελιες- γοργονες γιατι εχουμε στοχο και πεισμα. Μη μασας, μονο να μιλας......

Μαεστρία μου, επειδή εμείς έχουμε πήξει με winx, barbie, polly pocket κ.τ.λ. όταν η μικρή ζητάει αυτοκινητόδρομο, ή τροχόσπιτο, ή μηχανάκι κάτι αλλάζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Σοφάκι μου, το μάζεμα παιχνιδιών έχει ως εξής:

τους έχω κάνει γνωστό ότι ό,τι δεν μαζεύεται το ρουφάει η ηλεκτρική σκούπα! κακιά μαμά είμαι....αλλά δε γίνεται να μου σπάνε συνέχεια τα νεύρα!!!!

Τώρα πρέπει να σκεφτώ κάτι για να μαζεύουν τα ρούχα τους, που μου τα παρατάνε ένα βουνό. :roll: Να τους πω ότι θα τα πετάξω στο γκαράζ; καλή ιδέα; ; ;

Το ειχα εφαρμοσει κι εγω αυτο με την ηλεκτρικη σκουπα. Τουβλακια, αξεσουαρ απο axion man και απο αυτοκινητο-μηχανακια, τα ρουφουσε ο ρουφηχτρας. Μια φορα τους εδωσα τη σακουλα σκουπας με ολο το φτουκακα περιεχομενο για να βρουν ενα παιχνιδακι που το ειχε φαει η σκουπα. Αφου σκονιστηκαν για τα καλα, μολις ακουγαν να βαζω μπρος τη σκουπα φωναζαν: Μαμα, περιμενε να τα μαζεψουμε και ετρεχαν να το κανουν.

Μια αλλη φορα ανοιξα την εξωπορτα (ζω σε μονοκατοικια με αυλη) και πεταξα τα παπουτσια τους εξω γιατι οπως εμπαιναν στο σπιτι, τα βγαζαν στο διαδρομο οπως οπως. Τωρα πλεον εχουν ολοι παπουτσια με Νο 45, οποτε ο διαδρομος δεν υπαρχει (χανεται απο τα πατουμενα τους).

Οπως βλεπεις Ελλη μου, ημουν κι εγω "κακη μαμα".

Απο Καλλιοπη νεο δεν υπαρχει. Της εχω στειλει μηνυμα στο FB αλλα ακομα δεν εχει απαντησει. Λετε να συμβαινει κατι?? Ας ελπισουμε να ειναι καλα η κοπελα.

Nandine, μπραβο κουκλα μου. Βλεπετε πως "ο επιμενων νικα"????

Αυτο στην αρχη της εισοδου μου στο φορουμ το ειχα στην υπογραφη μου. Το πιστευω ακραδαντα.

Βικυ εκ Πατρας, να περασεις τελεια στο γαμο.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Κι εγω Βικουλα 75, περιπου χανω 0,5 την εβδομαδα αρα 2 το μηνα. Σταθερα. Και αντεχω εδω και 5 μηνες και θα αντεξω ακομα ως το τελος. Εδω μαζι σας ολη η φαση ειναι παιχνιδακι. Μου εχει γινει πλεον συνηθεια ο τροπος διατροφης και δεν πιεζομαι καθολου. Και το βασικοτερο ειναι οτι δεν πειναω και τρωω απο ολα. Οποτε καλη μου θα αντεξεις κι εσυ και ολες οι κοπελιες- γοργονες γιατι εχουμε στοχο και πεισμα. Μη μασας, μονο να μιλας......

Γεωργία σε ευχαριστώ πολύ, μου δίνεις πολύ κουράγιο!

5 μήνες, μπράβο σου!

Όταν λες τρως από όλα, τι εννοείς; Μπορείς να μας περιγράψεις λίγο τη διατροφή σού;

Συνεχίστε να γράφετε τι σας έκανε ν' αρχίσετε δίαιτα,

παρακαλώ, μήπως κάτι από όλα κάνει κλικ και στο δικό μου μυαλό ( ...ποιο; ) λέμε τώρα!

Όταν έβγαλα τα καλοκαιρινά μου ρούχα και είδα ότι δεν μπαίνω πουθενάαααααααααα :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...