Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα κούκλες!

Γεωργία μην περιμένεις να σε μαλώσω...

Μαεστρία σιδερένιος ο μικρός!

Ελιζάκι πάρε και δεύτερη και τρίτη γνώμη, μη σου πω και τέταρτη!

Τσιπουρίτσα... σου πάει το κέφι!!!

Mpap κουράγιο, όλα του γάμου δύσκολα λέει η παροιμία (εύχομαι να βγει και το δεύτερο μισό της εξίσου αληθινό)

Η Έλλη πού χάθηκε καλέ;

Σε όλες τις υπόλοιπες... ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

(Ανθρωπάκια στο επόμενο μήνυμα)

γεια σας κοριτσια εγω σημερα ειμαι 67 με πολυ κοπο δεν κατεβαινω ευκολα παρασκευη εχω ραντευβου με τον διατροφολογο και με ειχε βαλει στοχο 65 αντε να δω πως θα κατεβω σε μια βδομεα 2κιλα αρχισα να πεφτω ψυχολογικα ολοι τρων καλοκαιριατικα καιν εγω βλεπω εκανα και ατασταλια σαβατοκυριακο εφαγα πιτουλε ς στην μαμα μου οποτε καταλαβαινετε δεν το κοβω να κατεβαινωωωω....

qXcJp2.png

A7LOp2.png

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τις ευχές και πάλι!

Στο τσατ το ρίξατε σήμερα; Από αύριο κι εγώ, που θα 'μαι στο γραφείο!

Ελίζα, όπως σου έγραψα και χθες, ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ αυτό το θέμα, πίστεψέ με.

Εδώ του δικού μου του το πετσόκοψαν και του το κάνανε καινούριο και το περάσαμε (περνάμε) και τα καταφέρνουμε (θέλω να πιστεύω).

Το ν' ανοίξουνε τη φίμωση είναι πολύ απλό, γρήγορο και με γρήγορη ανάρρωση, οπότε ΜΗ ΜΑΣΑΣ!

Καλέ, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, ΓΙΑΤΙ όλοι μου φέρνουνε παγωτό, όταν είμαι ΤΟΣΟ επιρεπής στα παγωτά;;;

(ναι, ΠΑΛΙ έφαγα παγωτό και μπόλικο)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

κοριτσακια καλημερα!!!!!

σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες:D:D:D!!!!!

για διατροφη δε θα μιλησω γιατι τα εκανα μανταρα και το βραδυ εχω διαιτολογο.......ΜΑΝΤΑΡΑ .......σας λεω!!!!

στεναχωρηθηκα και με τον μικρουλη μου γιατι μας ειπε ο γιατρος οτι δεν το κοβει να σκαει μυτη το κεφαλακι (το κατω κεφαλακι χιχιχι)...οι μανουλες με αγορακια καταλαβαινουν...και μαλλον θα χρειαστει να κανουμε την επεμβασουλα ...αλλα μολις γυρισουμε θα παρω και αλλη γνωμη, μηπως επειδη ειναι μικρος ακομα (20 μηνων) μπορουμε να το παλεψουμε λιγο ακομα...

λιζακι....εμενα ο παιδιατρος και το εχω πει απειρες φορες....μου ειπε να μη το αγγιζω μεχρι τα 3 με 4 χρονια...για να μη σε ζαλιζω ...μπορεις να διαβασεις εδω......

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1615442#post1615442

και να σου πω οτι αυτο ισχυει και για τα τρια παιδια μου......

και μεχρι τωρα πηγαν ολα καλα....αλλα...αν τελικα φτασει σε μια ηλικια και χρειαστει αυτη την επεμβασουλα.....μην ανησυχεις ...δεν ειναι τπτ....απλα ψυχραιμια και οχι πανικο!!!!

φιλια ....!!!!:D

Κοριτσάκια όντως είμαστε πολυλογούδες εδώ μέσα. Δεν πρόλαβα να διαβάσω τπτ!!!

Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις ευχές! :D

Κάναμε εγχείρηση το Σάββατο, πήγε ΠΟΛΥ καλά!!! Βγήκαμε την Κυριακή, αφού βγάλαμε τον καθετήρα. Ο μικρός σήμερα ήταν πολύ καλύτερα, πονούσε λιγότερο όταν έκανε τσίσα (χθες πονούσε πολύ και ξύπνησε αρκετές φορές τη νύχτα) και ήταν γενικότερα ευδιάθετος.

!!!

μαρια μου μπραβο ....σιδερενιο το αντρακι μας...τωρα το εχετε πισω σας !!

ελπιζω σημερα να ειναι καλυτερα το παιδακι στο θεμα της τουαλετας...καθε μερα και καλυτερα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σας κορτσουδια μου. Λοιπον, να απολογηθω κι εγω μια φορα. Χθες εκανα την χειροτερη βλακεια της ζωης μου σε θεμα διατροφης. Ηταν που με παινεψες Mpap και τρα θκατωσα. Οχι βεβαια οτι φταιτε εσεις αλλα εε, να μην κανω κι εγω την κουτσουκελα??? Μονο τις δικες σας θα διαβαζω????

Γνωριζετε οτι εχθες ημουν χαλια και συνηλθα γυρω στις 5-6 το απογευμα. Παω λοιπον σπιτι και προκειμενου να μου κανει ο συζυγος μια χαρη, αποδεχτηκα να του κανω κι εγω χαρη να παμε για μακαροναδα. Τελειωσαμε τη δουλιτσα μας στις 11 και πηγαμε στρη πιτσαρια. Εκει ημουν ασυγχωρητη γιατι ενω αρχικα παρηγγειλα σαλατα και νερο, ζηλεψα την πιατελα του συζυγου και παρηγγειλα κι εγω μια μακαροναδα. Και το χειροτερο ειναι οτι την εφαγα (οχι ολη αλλα αρκετη). Πω, πω το λεω και χοντραινω. Στη 1:00 που επιστρεψαμε ανεβηκα κι εκανα 20΄διαδρομο (χαλαρο για να μην επιβαρυνω την καρδια) για να τα διωξω απο πανω μου και το πρωι ανεβηκα στη ζυγαρια και εδειχνε ++++++++ 1 κιλο απο το Σαββατο. Ντροπη μου. Επι μια βδομαδα πρεπει να λιωσω σολες για να το αποβαλλω. Τωρα σας καταλαβαινω απολυτα οταν λετε για ατασθαλιες.

Ουφ!!!! τα ειπα αλλα ..... δεν ξελαφρωσα.

Ας αλλαξω θεμα μηπως και πετυχω κατι.

Maestria μου ταχεια αναρωση στο παλικαρι σου και ποτε μα ποτε να μην χρειαστει να ξαναμπει σε τετοιες πορτες.

Mpap, σ'ευχαριστω για τις συμβουλες. Η αληθεια ειναι οτι γενικα εχω δυναμεις αν και ειμαι πολλες ωρες συνεχομενες στο ποδι. Οπως ειπα χθες, η αδυναμια μου (εκδικηση του οργανισμου) οφειλοταν σε υπερβολικη κουραση του Σ/Κ. Αλλα καλα κανεις και αναφερεις για μαγνησιο για να μαθουν κι αλλες κοπελες τι πρεπει να τσεκαρουμε οταν κανουμε εξετασεις γιατι οι γιατροι δεν τις προτεινουν αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος.

Υ.Γ. Περιμενω τους καταπελτες σας..............

Καλησπερα γοργονες!!!!!!!!!

σιγα μη σε βγαλουμε και στην πλατεια για λιθοβολισμο :tongue::tongue::tongue:

αντε καλεεεεεεεεεεεεεεεεε καθεσαι και σκας!!!!!....σιγα!

θα σε μαλωσω ομως για τον διαδρομο που εκανες βραδιατικα και με γεματο στομαχι !!!!!!!!....γι αυτο ναι σε βγαζω στην πλατεια!!!!....ΜΗΝ το ξανακανεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....ο οργανισμος μας απο τις 18,00 το απογευμα και μετα κανει ελαχιστες καυσεις....ποσο μαλλον στις 01,00 που κοιμαται !!!!.....αν θελεις να εξιλεωθεις ξυπνα μια μερα στις 06,00 το πρωι που ο οργανισμος δουλευει υπερωρια (κανει τρελες καυσεις μεχρι τις 08,00 το πρωι)...και δωστου να καταλαβει!

λοιπον μη σκας για μια μακαροναδα εστω και στις 23,00.....ο οργανισμος μας θελει και τα σόκ του σε φαση διατροφης....το ενα κιλο συν που εδειξε η ζυγαρια σου ειναι εντελως πλασματικο και αυτο δεν οφειλεται στη μακαροναδα.....;)

Μπουμπουλιθρα καλως ορισες!!!

και οι ατασθαλιες μεσα στο προγραμμα ειναι....μ,ην πεφτεις...πεισμωσε λιγακι παραπανω και απο εδω και στο εξης ακολουθησε κατα γραμμα το προγραμμα σου !!!...δεν χαλασε κ ο κοσμος ;)

sofia07 που χαθηκες βρε παιδι???....για πες τα νεα σου...ολα ΟΚ???

ΖΩΗ76 κανε αυτο που σε κανει να νιωθεις πιο καλα !!!...αν δεν θελεις να ζυγιστεις μην το κανεις.....μην επαναπαυεσαι ομως στη μετρηση με το παντελονακι.....μετα απο 2 εβδομαδες ανεβα στη ζυγαρια σου....ετσι να παρακολουθεισαι ;)

Ελληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη που εισαι οεο???

φιλια σε ολες!!!!

δυστηχως πηζω στη δουλεια κ δεν μπαινω συχνα

Κρατατε γερααααααααααααααααααααα.....μη μασατε !!! Εσεις ελεγχετε τον εαυτο σας....στο χερι σας ειναι :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλησπερα ομορφες.

Ειμαι και στο chat για οποια ενδιαφερεται αλλα χρονος δεν υπαρχει αρκετος γιατι .... δουλευω.

Mpap, δεν ξερω πως λειτουργουν τα βιολογικα ρολογια μας, αλλα ξερω οτι μου ειναι αδυνατο να σηκωθω στις 6:00 και να γυμναστω.

Ανεκαθεν λειτουργω καλυτερα τις απογευματινες ωρες. Κοιμαται παιδι μου ο εγκεφαλος, τι να τον κανω!!! Και, μη μαλωνεις για το μεταμεσονυκτιο διαδρομο, εκανα αργο περπατημα οσο για να μην καθησω στον καναπε ή ξαπλωσω απευθειας στο κρεβατι. Παντως εχθες το απογευμα εκανα το πληρες προγραμμα γυμναστικης μου με διαδρομο, ασκησεις, ποδηλατο και ανεβηκε το ηθικο.

Το μαθημα το πηρα.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΩ ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

NEVER.

Να σας πω και μια ομορφη κουβεντα που μου ειπαν : Γεωργια, μαζεψες!!!! (οχι στο πλυσιμο) αλλα φαινεται η διαφορα και γιουπι!!! συνεχιζω ακαθεκτη!!!

Μπουρμπουλιθρα καλωσορισες στην παρεα μας.

Βρε κοριτσια, η Ελλη ελεγε κατι για μια εκδρομουλα (Μηλο αν θυμαμαι καλα και μετα Θασο). Ας ειναι καλα η κοπελα.

Βικυ, δικαιολογημενη λογω συζυγου.

Mpap, καλο κουραγιο. Πολλη δουλεια σου επεσε τωρα που θα επρεπε να εισαι πιο χαλαρη με τις ετοιμασιες και τις χαρες!!!! Ατυχια.

Για τις αγοραμαμαδες που εχουν τσουτσουνοαποριες, εμενα μου ειχε πει ακριβως αυτο που προαναφερατε, οτι δηλαδη το αγορακι μονο του κανει την κινηση και θα το ανοιξει αλλα επεμβηκαμε γιατι συσωρρευοταν ακαθαρσια και υπηρχε κινδυνος μολυνσης.

Αυτα για την ιατρικη ενημερωση.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Eναλλακτικά, ας έχουμε υπόψη μας κι αυτή τη γοργόνα για το κλαμπ!!!

134329qekhlfacx8.gif

Ολη σκερτσο και τσαχπινια!!! Και κουνημα..........!!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Να΄μαι καλέ!:D

Χάλια είμαι κορίτσια από την Κυριακή έχω τρομερή ημικρανία.....:(....δεν είμαι αδιάθετη....σήμερα καλύτερα, αλλά μια θολούρααααα....νομίζω πως το μυαλό μου δε λειτουργεί κανονικά! και σαν να μην έφτανε αυτό μου΄κανε και η μικρή από εχθές δέκατα, και δεν αισθάνεται ούτε αυτό καλά..:(....Αλλά, βρε κορίτσια, ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ αυτές τις μέρες παραπονιέται με το κεφάλι του. Ο καιρός :confused: η ατμόσφαιρα είναι πολύ ηλεκτρισμένη :confused: μας ψεκάζουν :confused::tongue:.....τέλον πάντων......

Τώρα θα γράψω ένα τεράστιο ποστ και θα με βαρυγκομάτε....

Την περασμένη εβδομάδα πήγα με τη μεγάλη μου σε μια έκθεση βιβλίου. Αγόρασε ένα βιβλίο από την αγαπημένη της συγγραφέα Jackline Wilson και λέγεται " Κορίτσια στην πρίζα". Με τι έχει να κάνει, λέτε; Παχυσαρκία, βουλιμία, νευρική ανορεξία...:shock:....πραγματική έκπληξη....αλλά πολύ καλά τοποθετημένο για την ηλικία της....

Μαεστρία, σιδερένιο το μικρό! :P δώσ΄του ένα φιλάκι εκ μέρους μου! :P

Βρε Ελιζάκι, πάνω που είπαμε να βρεθούμε ετοιμάζεσαι να την κοπανήσεις; 30 του μηνός σήμερα, ξεμπερδεύει και η Μινούλα με τις υποχρεώσεις της. Γράψε πότε φεύγεις για να σε προλάβουμε!

Μινούλα, εννοείται ότι θέλουμε Μπουμπού! :D Οι μικρές μου λατρεύουν τα ζωάκια, ειδικά τα σκυλάκια, αλλά η στρίγγλα μαμά τους δεν τους παίρνει:tongue:, γιατί αυτή θα έχει μετά όλη την ευθύνη και να μου λείπει....

Βίκυ μου ρώτησες για κάμπινγκ. Επειδή μας αρέσει να βλέπουμε διάφορα μέρη, ό,τι και να κάνουμε στις διακοπές αποφεύγουμε να πηγαίνουμε στα ίδια μέρη. Γενικά πάντως πριν ξεκινήσουμε, μπαίνουμε στο e-camping και διαβάζουμε κριτικές. Έχουμε περάσει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στις Ροβιές Β. Εύβοια, Λεωνίδιο, Λευκάδα, Σύβοτα....έχεις πολλές επιλογές....βρες πρώτα το μέρος και μετά ψάξε το κατάλληλο κάμπινγκ;).....τρελλαινόμαστε γι΄αυτό το σπορ οικογενειακώς.....:-D....να΄μαστε, λέει, τώρα.....:-D

Ιφιγένεια ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ! Μπράβο σας! καλή συνέχεια! δεν ξέρω γιατί χρησιμοποίησες θήλαστρο, έχε υπ΄όψη σου όσο το χρησιμοποιείς τόσο αποδιοργανώνεις τον οργανισμό σου. Άσε το μωρό σου να θηλάσει όσο θέλει, η παρεγκεφαλίδα θα πάρει εντολή και στο επόμενο γεύμα θα έχει κατεβάσει λιγότερο ή περισσότερο γάλα! Όλα σούπερ θα πάνε! :-D

(Παρένθεση: μόλις ανέβηκε η μικρή και κρατάει το κεφαλάκι της....:( πονάει ......:(....μισώ τους πονοκεφάλους και τις ημικρανίες, έχω υποφέρει πολύ από αυτά. Μακάρι να μην υπήρχαν....)

Μαεστρία, καλά που έχουμε κι εσένα γιατί από αθλητική ενημέρωση μαύρα μεσάνυχτα...............

Την ιδιαίτερη καλησπέρα μου στη Μπαπ! Γειαααααααα σου φιλεναδίτσα!!!!!!:-D:D:D:D

Γεωργία μου, το άλλο σκδ πάμε Μήλο! και Θάσο Αύγουστο! οπότε έχουμε πολύ ακόμη να τα λέμε! :Dόρεξη να έχεις!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...