Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Jenia, τωρα ειδα το μηνυμα σου και λογικα εχεις φυγει.

Δεν καταλαβα τι ακριβως με ρωτησες για τις "διαδικασιες". Αν θελεις στειλε ΠΜ.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλή εβδομάδα κουκλίτσες μου

σας διάβασα αλλά δεν τα θυμάμαι καλά.... νομίζω

να πω συγχαρητήρια στα κοριτσάκια που έχασαν!!!

να πω καλώς ήρθατε στις νέες και ωραίες γοργόνες!!!

να πω Χρόνια Πολλά στον Βικούλα μας για τον άντρα της!!!

να πω στην Γεωργία μας ότι ελπίζω να φόρτισε μπαταριες στην εκδομή της

να πω στην Βασιλική ότι θα φτιάξω την σαλατούλα γιατί απλά την είχα ξεχάσει τόσο καιρό... μιαμ

να πω στην Μαεστρία ότι περιμένουμε νέα της......

να πω στην Αρχηγό μας να μην μασάει με το πεθερικόν.....!

να πω στην Ζωή έτσι να μας πορώνει!!!!!

να πω στην Ελίζα : που είσαι κοριτσάκι;;;; γιατί δεν μας μιλάς;;;;;;;

να πω στην Τάρα: Ε Υ Γ Ε

να πω σε όλες μας και στα δικά μας!!!!!! (σαν της Τάρας δηλαδή!)

να πω σε όποια ξέχασα ότι την κερνάω νοητικό παγωτό που δεν παχαίνει!

χιχιχιχιι

να σας πω ότι δίαιτα δεν έκανα αυτές τις ημέρες όπως ξέρετε αλλά θα επανέλθω σύντομα στο ίσιο δρόμο!

φιλιά σας :)

καλως την τσιπουριτσα μας!!!!

μ αρεσει που εχεις κεφια!!!!!.....ψψψψιιιιιιιττττττττττ κυρία μου αλλο διαιτα και αλλο εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου .....διευκρινησε το παρακαλώ για να τιμωρηθεις αναλόγως :tongue::tongue::tongue:

Τσιπουριτσα, διακρινω κεφακια και ....... χαιρομαι.

Και απαντω οτι : Ναι φορτισα μπαταριες την Παρασκευη αλλα δεν μου αρκει. Ειμαι τοσο κουρασμενη το τελευταιο διαστημα που αναρωτιεμαι αν ειχα μια βδομαδα στη διαθεση μου, αν θα αρκουσε......

Θελω κι αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Και σημερα, κουτουλαω απο νυστα. Δεν ξενυχτησα, απλα νυσταζω φοβερα.

Γιωργία μου προσεξε τη διατροφη σου....γενικα οι διαιτες επιτείνουν το στρες και συμβάλλουν τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική εξάντληση. .. μερικά μικρά διατροφικά μυστικά με τροφές που μειωνουν το αισθημα της κουρασης!!!!

Ξηροί καρποί

Είναι πολύ καλές πηγές μαγνησίου...(οταν μας λειπει μαγνησιο νιωθουμε κουραση)

Μέλι

Μας δίνει άμεσα ενέργεια και διάφορα αντιοξειδωτικά συστατικά, που αποτελούν το 'άμεσο φάρμακο' για την κόπωση.....Πρόσθεσε το στο πρωινο σου !!!

Φρουτα και λαχανικα....καθώς και 2 με 3 φορες την εβδομαδα ψαρια!!!

και φυσικα προσπαθησε να κοιμασαι λιγο παραπάνω ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

να πω στην Ελίζα : που είσαι κοριτσάκι;;;; γιατί δεν μας μιλάς;;;;;;;

να πω σε όποια ξέχασα ότι την κερνάω νοητικό παγωτό που δεν παχαίνει!

χιχιχιχιι

φιλιά σας :)

καλησπερα τσιπουριτσα...καλησπερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια!!!!!!

εδω ειμαι και εγω απλα ετρεχα και τρεχω γιατι ετοιμαζομαστε σιγα σιγα για τις διακοπουλες μας και καταλαβαινετε πως ειμαι σε φαση να μετακομιζω ενα ολοκληρο σπιτι σε ενα μονο δωματιακι και αντε να δω πως θα χωρεσουμε και αντε να δω το αυτοκινητο πως θα ειναι χιχιχιχι...

καναμε σημερα το πρωι και ενα εμβολιο (ο μικρος ο νικολας) και ειμαστε μεσα στην γκρινια και στη μουρμουρα...

οσο για διαιτα ...εεεεεε εδω δεν τα παω καλα...απο τοτε που γυρισα απο την κρητη κατι χαλασε ...κυριως στην ψυχολογια μου , καποια απο τα κοριτσια ξερουν ...εχουμε μιλησει ...ψιλοσκοτωθηκα με τον αντρα μου ... και δεν ειμαι και στα καλυτερα μου...καλα ειμαστε τωρα μεχρι την επομενη καταιγιδα βεβαια...

στεναχωρηθηκα και με τον μικρουλη μου γιατι μας ειπε ο γιατρος οτι δεν το κοβει να σκαει μυτη το κεφαλακι (το κατω κεφαλακι χιχιχι)...οι μανουλες με αγορακια καταλαβαινουν...και μαλλον θα χρειαστει να κανουμε την επεμβασουλα ...αλλα μολις γυρισουμε θα παρω και αλλη γνωμη, μηπως επειδη ειναι μικρος ακομα (20 μηνων) μπορουμε να το παλεψουμε λιγο ακομα...

αυτααααααααα απο μενα...

βικουλα μου γλυκια να χαιρεσαι τον αντρουλη σου για αυριο...

ευχαριστω ολα τα κοριτσια που καταλαβαν την απουσια μου και ενδιαφερθηκαν για μενα...

να σται ολες καλα!!!!!!!!!!!!!!

σας φιλω γλυκα... 000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

στεναχωρηθηκα και με τον μικρουλη μου γιατι μας ειπε ο γιατρος οτι δεν το κοβει να σκαει μυτη το κεφαλακι (το κατω κεφαλακι χιχιχι)...οι μανουλες με αγορακια καταλαβαινουν...και μαλλον θα χρειαστει να κανουμε την επεμβασουλα ...αλλα μολις γυρισουμε θα παρω και αλλη γνωμη, μηπως επειδη ειναι μικρος ακομα (20 μηνων) μπορουμε να το παλεψουμε λιγο ακομα...

sig.asp?img=ad1

Ελιζα, διαβασε εδω. Ειναι συνεργατης και στο parents. Πώς βγαζει ο γιατρος σου αυτο το συμπερασμα σε τοσο μικρο παιδακι?

http://healthsites.in.gr/imarinopulos/page_GREEK_2.htm

age.png age.png

καλως την τσιπουριτσα μας!!!!

μ αρεσει που εχεις κεφια!!!!!.....ψψψψιιιιιιιττττττττττ κυρία μου αλλο διαιτα και αλλο εφαγα οτι βρηκα μπροστα μου .....διευκρινησε το παρακαλώ για να τιμωρηθεις αναλόγως :tongue::tongue::tongue:

Γιωργία μου προσεξε τη διατροφη σου....γενικα οι διαιτες επιτείνουν το στρες και συμβάλλουν τόσο στην ψυχική όσο και στη σωματική εξάντληση. .. μερικά μικρά διατροφικά μυστικά με τροφές που μειωνουν το αισθημα της κουρασης!!!!

Ξηροί καρποί

Είναι πολύ καλές πηγές μαγνησίου...(οταν μας λειπει μαγνησιο νιωθουμε κουραση)

Μέλι

Μας δίνει άμεσα ενέργεια και διάφορα αντιοξειδωτικά συστατικά, που αποτελούν το 'άμεσο φάρμακο' για την κόπωση.....Πρόσθεσε το στο πρωινο σου !!!

Φρουτα και λαχανικα....καθώς και 2 με 3 φορες την εβδομαδα ψαρια!!!

και φυσικα προσπαθησε να κοιμασαι λιγο παραπάνω ;)

Κατι ξερω εγω που ειμαι εδω μαζι σας. Μια νυστα ανεφερα και μου ειπατε τι μπορει να φταιει. Καλη μου γκουρου, για να μαθαινουν και οι νεοτερες γοργονιτσες, εχω δηλωσει φαν της σωστης διατροφης και αντι-φαν της διαιτας. Τρωω πολλα φρουτα και σαλατες (ειμαι λαιμαργη με δαυτα), τρωω μελακι καθε πρωι γιατι το λατρευω, αλλα με τους ξηρους καρπους δεν τα παω καλα. Μου θυμιζουν την περιοδο που καπνιζα και τους ετρωγα ως συνοδευτικο με κανενα ποτακι. Τωρα οθυτε πινω ουτε καπνιζω. Πιστευω πως η νυστα μου (σαν υπνωτισμενη νιωθω) οφειλεται στην Σ/Κ τικη κουραση γιατι ξεπατωθηκα να συγυρισω μια αποθηκη 60 τμ απο την οποια μονο εγω ελειπα. Αποτελεσμα, εφαγα τοση σκονη και πολλη ορθοστασια, πραγμα που δεν αντεχεται, και τωρα ο οργανισμος μου ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ. Θα μου περασει. Don't worry!!! Ξερετε τι βραχος ειμαι!!!!!!

Εχω εμπειρια. Σε ηλικια 20 μηνων εκανε ο μικρος μου την διανειξη της βαλανου.Ολα ΟΚ πολυ συντομα.

Για θεματα που περνουν να μην ανησυχεις. Να κρατας τη ψυχραιμια σου και να δειχνεις αποφασισμενη και δυνατη για να δινεις κουραγιο στον πασχοντα.

Καποια στιγμη θα σας πω για ενα ατυχημα που ειχε ο ζωηροποντικομικρουλης μου - απο τα πολλα- και θα εκπλαγειτε απο την ψυχραιμια που του μετεδωσα και πηγε ΜΟΝΟΣ του στο χειρουργειο (ειχε μαθει τη διαδικασια τοσες φορες που εχουμε παει) και ηταν μονο 5 χρονων.

Καλο απογευμα ......

Διαφημίσεις

Ελιζα, διαβασε εδω. Ειναι συνεργατης και στο parents. Πώς βγαζει ο γιατρος σου αυτο το συμπερασμα σε τοσο μικρο παιδακι?

http://healthsites.in.gr/imarinopulos/page_GREEK_2.htm

σε ευχαριστω πολυ ταρα μου...η αληθεια ειναι οτι σε αυτον τον παιδιατρο εχω παει μονο 2-3 φορες γιατι ειναι συμβεβλιμενος με την ιδ.ασφαλεια που εχουν κανει στον αντρα μου στη δουλεια του και δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη για αυτο ειπα οτι θα το κοιταξω και θα παρα και αλλη γνωμη πριν κανω οτιδηποτε...και σιγουρα θα συμβουλευτω και την παιδιατρο που ειχα και για λογους οικονομικους δεν εχω παει τις τελευταιες φορες...αλλα ειναι φοβερη και σε ολα σωστη...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

γεια σας κοριτσια!λοιπον, εγω δεν εχασα τιποτα αυτη την εβδομαδα, η γυμναστικη -διαδρομος δεν μας βγηκε στο προγραμμα για διαφορους λογους, ήμουν και ψιλοσκασμενη για διαφορα και ετρωγα ασχετα πραγματα, αλλα νοου προμπλεμ, συνεχιζουμε ακαθεκτοι, οσο σφιγγουν οι ζεστες και βγαινουν εξω τα κορμια τοσο πιο πολυ πεισμα πρεπει να μας πιανει, σε λιγο καιρο θα βγουν στην παραλια οι κορμαρες!

προς mpap μπες στο in.gr εχει ειδηση για μια σπειρα που επιασαν που εκλεβε διαφορα μεσα απο αυτοκινητα-μηπως ειναι η περιπτωση σου....

Μην στεναχωριεσε!http://www.healthierworld.gr/portal/cc7146d26842552e/31ab328e47c4ea3f/e4d78a6b4d93e1d7/971436431aef6875/ecd07f4483c92ba3.html

Κοριτσάκια όντως είμαστε πολυλογούδες εδώ μέσα. Δεν πρόλαβα να διαβάσω τπτ!!!

Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τις ευχές! :D

Κάναμε εγχείρηση το Σάββατο, πήγε ΠΟΛΥ καλά!!! Βγήκαμε την Κυριακή, αφού βγάλαμε τον καθετήρα. Ο μικρός σήμερα ήταν πολύ καλύτερα, πονούσε λιγότερο όταν έκανε τσίσα (χθες πονούσε πολύ και ξύπνησε αρκετές φορές τη νύχτα) και ήταν γενικότερα ευδιάθετος.

Για την αθλητική σας ενημέρωση:

Ολλανδία - Σλοβακία 2-1 (προκρίνεται η Ολλανδία) και

Βραζιλία - Χιλή 3-0 (προς το παρόν)

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι τρώω ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ αυτές τις μέρες! Αλλά σήμερα το συμμάζεψα λίγο!

Φιλιά σε όλες και καλή εβδομάδα.

Θέλω να πιστεύω ότι ΟΛΑ θα πάνε καλά. Και χαλάλι η κούραση!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μας ειπε ο γιατρος οτι δεν το κοβει να σκαει μυτη το κεφαλακι (το κατω κεφαλακι χιχιχι)...οι μανουλες με αγορακια καταλαβαινουν...και μαλλον θα χρειαστει να κανουμε την επεμβασουλα ...αλλα μολις γυρισουμε θα παρω και αλλη γνωμη, μηπως επειδη ειναι μικρος ακομα (20 μηνων) μπορουμε να το παλεψουμε λιγο ακομα...

sig.asp?img=ad1

Ελίζα μου τώρα διάβασα όλα τα ποστ. Όπως καταλαβαίνεις, λόγω μικρού, έχω γίνει ειδική στα τσουτσούνια!!

Για να "βγει" το κεφάλι συνήθως οι γιατροί (παιδοχειρούργος μας το είπε αυτό) περιμένουν μέχρι το παιδί να φτάσει 3 χρονών, γιατί μέχρι τότε το μωρό ανοίγει με τα χέρια το πετσάκι του.

Εάν δεν ανοίξει μέχρι τότε, συνήθως ανοίγουνε τη φίμωση με μια μικρή επέμβαση που είναι πολύ γρήγορη και με γρήγορη επίσης ανάρρωση.

Εμείς την κάναμε (πολύ νωρίς βέβαια), γιατί ήθελε ο χειρούργος να δει καλά το "κεφάλι", καθώς εκεί εγχείρησε.

Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να κάνετε επέμβαση τόσο νωρίς!!!

Φυσικά και θα πάρεις κι άλλη γνώμη! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα βρε γοργονες που πηγαται ολες διακοπες σε καμια παραλιαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

σωματα βλεπω και ξαπλωστρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις που δουλεβουμε τι θα κανουμε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!:tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα βρε γοργονες που πηγαται ολες διακοπες σε καμια παραλιαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

σωματα βλεπω και ξαπλωστρες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις που δουλεβουμε τι θα κανουμε καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!:tongue: :tongue:

χαχαχαχχαχα....ναι εγω εχω ξαπλωσει στο ''βολικο'' πληκτρολογιο...αλλα κανει σημαδια στο προσωπο γμτ μου :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

Γιωργία μου το ξέρω οτι δεν κανεις διαιτα , ξερω οτι τρως τα φρουτάκια σου....ξερω οτι εισαι το καλυτερο παιδι στη διατροφή σου....αυτο όμως δεν αποκλειει ενα μικρο πατατρακ το οργανισμου ;)....anyway αν δεις οτι νιωθεις κουρασμενη και κουτουλας για μερες....κανε μια αιματος να δεις το μαγνησιο σου ;)

Ελιζακι μου....δεν εχω ιδεα απο αυτο το θεμα....ευχομαι μονο να πανε ΟΛΑ καλα για τον μικρουλη σου...οι υπολοιπες μανουλες ηδη σου απαντησαν !!!

Για τη διατροφη σου τωρα.....δεν πειραζει αν σταματησες αυτες τις μερες....ξεκινα απο την αρχη ;)....και οντως μας ελλειψες

Μαεστρια μου μπραβοοοοοοοοοοο σιδερενιος ο μικρος!!!!!!!

Αχιλλεας ευχαριστω πολυ...θα το κοιταξω...βεβαια απο την ασφαλεια μου εχουν πει οτι θα με ειδοποιησουν αν βρεθει κατι σε κλοπιμαια που να ταιριαζει με αυτα που εχω δηλώσει....ευχαριστω και παλι

οσο για τη γυμναστικη-διατροφη...δεν πειραζει δεν μας βγαινει παντα το προγραμμα....ξεκινα οποτε νιωσεις οτι μπορεις ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

το νεο τατου που θα κικλοφωρησει φετος που θα ειναι και πολυ στην μοδα θα ειναι πληκτορολογιο mpap . xxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxxaxaxax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε αρχηγε γιατι σημερα το κοριτσια απουσιαζουν ολα τι εγινε !!!!!

ελιζακι ο μπεμπης δεν εχει τιποτα μην φοβασε ειναι κατι πολυ απλο και αμα γινει τελικα η επεμβασουλα πολυ λεπτη και γρηγορη δεν ειναι κατι δυσκολο αλλα νομιζω οτι υπαρχει περιθωριο ακομα φιλακια!!!!!!!!!!!!!

γιωργια που πηγες !!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κορτσουδια μου. Λοιπον, να απολογηθω κι εγω μια φορα. Χθες εκανα την χειροτερη βλακεια της ζωης μου σε θεμα διατροφης. Ηταν που με παινεψες Mpap και τρα θκατωσα. Οχι βεβαια οτι φταιτε εσεις αλλα εε, να μην κανω κι εγω την κουτσουκελα??? Μονο τις δικες σας θα διαβαζω????

Γνωριζετε οτι εχθες ημουν χαλια και συνηλθα γυρω στις 5-6 το απογευμα. Παω λοιπον σπιτι και προκειμενου να μου κανει ο συζυγος μια χαρη, αποδεχτηκα να του κανω κι εγω χαρη να παμε για μακαροναδα. Τελειωσαμε τη δουλιτσα μας στις 11 και πηγαμε στρη πιτσαρια. Εκει ημουν ασυγχωρητη γιατι ενω αρχικα παρηγγειλα σαλατα και νερο, ζηλεψα την πιατελα του συζυγου και παρηγγειλα κι εγω μια μακαροναδα. Και το χειροτερο ειναι οτι την εφαγα (οχι ολη αλλα αρκετη). Πω, πω το λεω και χοντραινω. Στη 1:00 που επιστρεψαμε ανεβηκα κι εκανα 20΄διαδρομο (χαλαρο για να μην επιβαρυνω την καρδια) για να τα διωξω απο πανω μου και το πρωι ανεβηκα στη ζυγαρια και εδειχνε ++++++++ 1 κιλο απο το Σαββατο. Ντροπη μου. Επι μια βδομαδα πρεπει να λιωσω σολες για να το αποβαλλω. Τωρα σας καταλαβαινω απολυτα οταν λετε για ατασθαλιες.

Ουφ!!!! τα ειπα αλλα ..... δεν ξελαφρωσα.

Ας αλλαξω θεμα μηπως και πετυχω κατι.

Maestria μου ταχεια αναρωση στο παλικαρι σου και ποτε μα ποτε να μην χρειαστει να ξαναμπει σε τετοιες πορτες.

Mpap, σ'ευχαριστω για τις συμβουλες. Η αληθεια ειναι οτι γενικα εχω δυναμεις αν και ειμαι πολλες ωρες συνεχομενες στο ποδι. Οπως ειπα χθες, η αδυναμια μου (εκδικηση του οργανισμου) οφειλοταν σε υπερβολικη κουραση του Σ/Κ. Αλλα καλα κανεις και αναφερεις για μαγνησιο για να μαθουν κι αλλες κοπελες τι πρεπει να τσεκαρουμε οταν κανουμε εξετασεις γιατι οι γιατροι δεν τις προτεινουν αν δεν συντρεχει σοβαρος λογος.

Υ.Γ. Περιμενω τους καταπελτες σας..............

Γειά σας όμορφες!!!!!!

Με 'φαγε η εργασία σήμερα και χθες!!!!και δεν προλαβα να σας "δω" 0002041D.gif

Πήρα μία απόφαση αυτό το Σ+Κ σχετικά με τη ζυγαριά, λοιπόν καλές μου γοργόνες αποφάσισα να μη ζυγίζομαι (γιατί με αγχώνει αρκετά είναι η αλήθεια) και στη θέση του ζυγίσματος έχω ένα παντελονάκι (αγαπημένο παλιό- όχι ελαστικό) που με στενεύει (αρκετα) τί με στενεύει ;;τσίτα είναι!!! 00020461.gif

σε δύο εβδομάδες από τώρα....θα το ξαναδοκιμάσω / αφού φυσικά έχω κάνει σωστά τη διατροφούλα!!!και μετά (αφού "μπω" επιτυχώς.....θα ζυγιστώ!! 000203FC.gif

για να δούμε!!!!!!!!!!!!!

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...