Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

mpapaki....καλα εκανες ......πως παει η μελλουσα νυφουλα μας;;;;

αστα Βικυ μου...με τοση γκρινια που εχει πεσει απο το πεθερικον...ολα στραβα μας πανε....ο πατερ δεν θελει να γινει το μυστηριο στην εκκλησια και τωρα ψαχνουμε για αλλο παππα....εαν δεν βρουμε....τα παραταω ολα και του χρονου ισως.....

Σοβαρά;;;;;;τόσο παχυντικός είναι;;;;;;;

Και εγώ τον είχα για αθώο!!!!!!!!!!!! 0002041D.gif

sig.asp?img=ad1

ο τραχανας ειναι παχυντικος αναλογα με τον τροπο που τον μαγειρευεις!!!....μια μεριδα (ενα πιατο) εχει 237 θερμιδες!!!!

Καλημέρα , καλημέρα!!!

Άντε και φτου φτου , αρχίζει και ξεκολλάει η ζυγαριά.Ζυγίστηκα το πρωί και έκλπηξη , έκπληξη.

Το σημερινό βάρος μου είναι 63.4.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ...και συνεχίζω

Οι μόνες μου τύψεις είναι ότι έχω να γυμναστώ στο ελλειπτικό χμμμμμμμμ...μιάμιση εβδομάδα....όχι όχι δεν ήτανε τεμπελιά , απλά έλλειψη ΧΡΟΝΟΥ.Αχ αυτός ο χρόνος....

καλημεραααααααααααααα !!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοριτσακιιιιιιιιιιιι !!!

οταν βρεις χρόνο ξεκινα παλι τη γυμναστικη για καλυτερα αποτελεσματα!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομαδα.

Δεν εχω γράψει εδω και λίγες μέρες αλλα και τι να πω??

Τα αποτελέσματα απογοητευτικά.

Την Παρασκευή που πηγα για ζύγισμα ημουν μισό κιλό πιο κατω.

Ετσι που παω ουτε μεχρι τα Χριστούγεννα δεν θα τα χασω.

Είχα και τα γενέθλια της κόρης μου και "το ριξα λίγο εξω" οπότε χαλια.

Τώρα ο λόγος που ξεκίνησα τη διαιτα.

Με εξαίρεση ενα μεγάλο διαστημα που ημουν πολύ κατω απο 60 κιλά (και μου αρεσα πολύ ) μετα ημουν σταθερα 62-63 κιλά.

Καποια στιγμή αρχισα να ανεβαινω και εφτασα να μεινω εγκυος 70,5 οσο ειμαι και τωρα δλδ περίπου.Στην εγκυμοσύνη εβαλα μονο 5,5 κιλά αλλα το σώμα μου αλλαξε πολύ και εχω μια τεραστια κοιλιά.

Ενω δλδ στα κιλα ειμαι περίπου οπως πριν φαινομαι χαλια.

΄πότε ειπα να προσπαθησω .Αλλα δεν το βλεπω!!!!!!!!!

καλημερα....εεππππππππ δεν θελω απογιητευσεις!!!!

πρωτον ασε πισω τα παλια....δευτερον ξεκινα με απλα πραγματακια και θα δεις τη διαφορα !!!!

εχουμε πει :

*πινουμε πολυ νερο

*κοβουμε πολλα αλατια ,αναψυκτικα, τζανκ φουντ , ποτα , γλυκα , παγωτα

*τρωμε 5 γευματα ημερησιως

*το βραδινο μας ειναι ελαφρυ (μια πρασινη σαλατα ή γιαουρτι ή δημητριακα με γαλα )

*δεν ξεχναμε τα φρουτα!!!

*τρωμε 2 φετες ψωμι ημερισιως ολικης αλεσεως

*εντασουμε στο προγραμμα μας ενα ειδος ασκησης....εαν δεν μπορειτε γυμναστηριο , 2-3 φορες την εβδομαδα περπατημα γρηγορο για μιση ωρα , δεν παιρνουμε ποτε ασανσερ , παιρνουμε μια σταθερη καρεκλα απο το σπιτι μας και κανουμε στεπ , αφιερωνουμε καθε μερα 15-20 λεπτα για κοικιακους και αλλες ασκησεις !!!

τροπο θελει....υπομονη και ΕΠΙΜΟΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Σάββατο είχαμε το καθιερωμένο πλέον ζύγισμα...Καλά αποτελέσματα και στις υπόλοιπες...

40)xanp

ΥΨΟΣ 1,70

ΗΛΙΚΙΑ 29

ΑΡΧΙΚΟ 95.4(όχι από την εγκυμοσύνη μετά τα πήρα)

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 75.8

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 70 (για αρχή και όσο πλησιάζω θα το κατεβάζω )

Ξανθουλααααααααααααααααααααααααααα μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!

συνεχιζεις ε???....μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσακια μου γλυκα...σημερα φευγω για εξοχη....αυριο γιορταζει ο αντρουλης μου και ειπαμε να το γιορτασουμε εκει...οσες εχετε παυλους [εγωωωωω]και πετρους χρονια τους πολλα...θα τα πουμε παλι απο τεταρτη....φιλακια...να περνατε καλα ....και να χανετε κιλα!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Συνεχίζω Μαρία και όσο βλέπω την ζυγαριά να κατεβαίνει τόσο πιο πολλά θέλω να χάσω....Ε εντάξει ο στόχος εξαρχής ήταν τα 65 οπότε πλέον τα φλερτάρω με πολλές πιθανότητες αλλά το βασικό είναι ότι πήρε μπρος η μηχανή....Θα καταφέρω να φορέσω τα παλιά μου ρούχα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσακια μου γλυκα...σημερα φευγω για εξοχη....αυριο γιορταζει ο αντρουλης μου και ειπαμε να το γιορτασουμε εκει...οσες εχετε παυλους [εγωωωωω]και πετρους χρονια τους πολλα...θα τα πουμε παλι απο τεταρτη....φιλακια...να περνατε καλα ....και να χανετε κιλα!!!!

Βικακιιιιιιιιιιιιιιι καλα να περασετε!!!!!...καλη ξεκουραση και χρονια ΠΟλλααααααααααα να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνεχίζω Μαρία και όσο βλέπω την ζυγαριά να κατεβαίνει τόσο πιο πολλά θέλω να χάσω....Ε εντάξει ο στόχος εξαρχής ήταν τα 65 οπότε πλέον τα φλερτάρω με πολλές πιθανότητες αλλά το βασικό είναι ότι πήρε μπρος η μηχανή....Θα καταφέρω να φορέσω τα παλιά μου ρούχα....

μπραβοοοοοοοοοοοοο κουκλακι μου!!!!!!!!!!!!!....ετσι μπραβο ....οσο χανουμε τοσο πιο καλα νιωθουμε και παιρνουμε δυναμη να συνεχισουμε !!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αστα Βικυ μου...με τοση γκρινια που εχει πεσει απο το πεθερικον...ολα στραβα μας πανε....ο πατερ δεν θελει να γινει το μυστηριο στην εκκλησια και τωρα ψαχνουμε για αλλο παππα....εαν δεν βρουμε....τα παραταω ολα και του χρονου ισως.....

κατσε βρε μαρακι ,,,γιατι δε καταλαβαινω ...το πεθερικον ..ουτε που το υπολογιζω...αν εσυ και ο καλος σου τα βρισκετε μια χαρα και δεν επηρεαζεστε ..τοτε ολα μια χαρα..αλλα ο παππας τι ρολο βαραει;;παντα για ζαρουχλα μιλαμε ετσι;;βρε μην απογοητευεσαι τωρα...αντε παντρεψου τον καλο σου και γραφτους ολους!!!!εσεις να εισαστε καλα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

κατσε βρε μαρακι ,,,γιατι δε καταλαβαινω ...το πεθερικον ..ουτε που το υπολογιζω...αν εσυ και ο καλος σου τα βρισκετε μια χαρα και δεν επηρεαζεστε ..τοτε ολα μια χαρα..αλλα ο παππας τι ρολο βαραει;;παντα για ζαρουχλα μιλαμε ετσι;;βρε μην απογοητευεσαι τωρα...αντε παντρεψου τον καλο σου και γραφτους ολους!!!!εσεις να εισαστε καλα!!!

το θεμα εχει ως εξης.....απο την αρχαιολογικη υπηρεσια απαγορευεται να γινει μυστηριο γιατι η εκκλησια μετα το σεισμο δεν ειναι σταθερη και ασφαλης....ΟΚΚΚΚΚΚΚ αυτο το δεχομαι....ομως για τους ντοπιους κανουν και γαμους και βαφτησια εξω....ειπαμε κ εμεις εξω θελουμε....δεν θελουμε να διακινδυνεψουμε τη σωματικη ακαιρεοτητα κανενος!!!!.....ο πατερ αρνειται να το κανει και εξω απο την εκκλησια....σε αλλους ομως τα κανει τα μυστηρια.....εχει εξαγριωθει το μισο χωριο και μας λενε δεν θα του περασει του παππα.....ο γαμος θα γινει.....τωρα τι να σου πω??? ....περιμενουμε να μας απαντησον οριστικα εαν μπορει να γινει ο γαμος...εστω και με αλλο παππα....απελπισια με εχει πιασει και απογοητευση....!!!

Καλά να περάσετε και να τον χαίρεσαιιιιιιιι!!!!!:D

Ψυχραιμίααααααα!!!!όλα καλά θα πάνε!!!

Πάντως βρε παιδιά αυτό το διάστημα όλα πάνε στραβά σε όλους όσους ξέρω και φυσικά σε μένα, μήπως έχουμε καμία έκλειψη-κανένα ανάδρομο πλανήτη;;;;αν και δεν τα πιστεύω και πολύ, αλλά έλεος πιαααα

ο τραχανας ειναι παχυντικος αναλογα με τον τροπο που τον μαγειρευεις!!!....μια μεριδα (ενα πιατο) εχει 237 θερμιδες!!!!

βάζω λίγο γάλα και νεράκι-και λίγο αλατάκι:roll:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Kορίτσια , για βραδυνό μπορείτε να φτιάχνεται και τονοσαλάτα , αν σας αρέσει βέβαια ο τόνος.Συγκεκριμένα βάζω

Μία κονσέρβα φιλέτο τόνου σε νερό , ντομάτα ,αγγούρι,αγγούρι , μαρούλι μπόλικο για να φουσκώσουμε καλά , κρεμμύδι , λίγο ελαιόλαδο,ξύδι (ακόμα και το μπαλσάμικο του πάει πολύ), λίγο αλάτι.

Η συγκεκριμένη είναι από δίαιτα και είναι πολύ καλή , κυρίως ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ.

Επίσης όταν ξέρω ότι για την οικογένιά μου έχω πχ.μακαρόνια με κιμά και δεν θέλω να φάω, μόλις γυρίσω από τη δουλειά , έχω τον ατμομάγειρα σε ετοιμότητα και στην κατάψυξη φιλέτα βακαλόου ή γλώσσα και έτοιμα κατεψηγμένα λαχανικά.Τα πετάω στον ατμομάγειρα τον βάζω στα 40 λεπτά.Και μέχρι να ξεντυθώ , να ξεβαφτώ, να μαζέψω δυό πράγματα,είναι έτοιμο το φαγητό μου.Πολύ λεμόνι ,λίγο αλάτι και νιάμ με λίγες θερμίδες.

Στον βακαλάο βάζω επάνω μαιντανό , του δίνει πολύ ωραία γεύση στη γλώσσα βάζω μόνο λίγο ζωμό λαχανικών της κνορ και γίνεται μούρλια.Για τα γούστα μου βέβαια γιατί ο άντρας μου φρικάρει όταν το βλέπει , του θυμίζει λέει νοσοκομείο.Εμένα μου θυμίζει πως χάνω κιλά.

Από τα λαχανικά βάζω πάντα παραπάνω και έχω και για την επόμενη αλλά και μεθεπόμενη μέρα.

γειά σας κ απο εμένα κορίτσια

καλώς σας βρήκα.

εγώ ξεκίνησα γιατί δεν μου έμπαιναν τα ρουχαλάκια μου κ έπρεπε λοιπόν να κάνω την αρχή.

εδώ κ 3 εβδομάδες έχω κολλήσει αλλά δεν την ακολουθώ πιστά...δηλ έχω φάει 2-3 τυροπιτάκια κ 2-3 γλυκάκια παραπάνω.

αυτο που με προβληματίζει είναι πως κ πρίν το έκανα αλλά έχανα....τώρα γιατί ρε γμτ?

βέβαια δεν το λέω στην δαιτολόγο γιατί θα με βρίσει και υποστηρίζει πως κόλλησα γιατί ήμουν περιπου στα ιδια πριν μεινω εγκυος.....

μου αρεσει που βρίσκεστε κ τα λετε.

στην επομενη συναντηση αν ειναι σε κανενα παιδοτοπο θα μπορεσουμε να ερθουμε κ εμεις με την μπεμπα

καλη δυναμηηηηηηηηηηηη

Hello!!!

Εχω να διαβασω 3 σελιδες των 40 ποστ. Οοοοοοοταν τα καταφερω θα σας πω και τα δικα μου νεα.

Σε γενικες γραμμες ειμαι καλα και το αυτο επιθυμω και δια εσας.

Να ειστε ολες καλα.

Ελιζα, κατι πηρε το ματι μου, και δε θελω να σκεφτεσαι ετσι.

Αν δε σεβαστεις εσυ τον εαυτο σου, δεν θα σε σεβαστει κανεις.

Ολοι εχουμε περασει "καπως" σε καποιες φασεις της ζωης μας.

Σου θυμιζω το τραγουδακι που ποσταραμε πιο πανω

"Δες τη φωτεινη πλευρα της ζωης, λαλα λαλα λαλα λα λα λα .........................."

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Hello!!!

Εχω να διαβασω 3 σελιδες των 40 ποστ. Οοοοοοοταν τα καταφερω θα σας πω και τα δικα μου νεα.

Σε γενικες γραμμες ειμαι καλα και το αυτο επιθυμω και δια εσας.

Να ειστε ολες καλα.

Ελιζα, κατι πηρε το ματι μου, και δε θελω να σκεφτεσαι ετσι.

Αν δε σεβαστεις εσυ τον εαυτο σου, δεν θα σε σεβαστει κανεις.

Ολοι εχουμε περασει "καπως" σε καποιες φασεις της ζωης μας.

Σου θυμιζω το τραγουδακι που ποσταραμε πιο πανω

"Δες τη φωτεινη πλευρα της ζωης, λαλα λαλα λαλα λα λα λα .........................."

βρεε βρεεεεε καλως τη Γιωργια μας!!!

Πως περασες κοριτσακι????

καλώς σας βρήκα.

εγώ ξεκίνησα γιατί δεν μου έμπαιναν τα ρουχαλάκια μου κ έπρεπε λοιπόν να κάνω την αρχή.

εδώ κ 3 εβδομάδες έχω κολλήσει αλλά δεν την ακολουθώ πιστά...δηλ έχω φάει 2-3 τυροπιτάκια κ 2-3 γλυκάκια παραπάνω.

αυτο που με προβληματίζει είναι πως κ πρίν το έκανα αλλά έχανα....τώρα γιατί ρε γμτ?

βέβαια δεν το λέω στην δαιτολόγο γιατί θα με βρίσει και υποστηρίζει πως κόλλησα γιατί ήμουν περιπου στα ιδια πριν μεινω εγκυος.....

στην επομενη συναντηση αν ειναι σε κανενα παιδοτοπο θα μπορεσουμε να ερθουμε κ εμεις με την μπεμπα

καλη δυναμηηηηηηηηηηηη

καλως ορισες κοριτσι !

οκ 2 τυροπιτακια και 2 γλυκακια δεν κανουν τη διαφορα...κατι αλλο εχεις αλλαξει!

απο ασκηση κανεις τιποτα?....αν οχι ΞΕΚΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εστω και περπατημα....να ξεκολλησει ο μεταβολισμος και να κανεις σωστες καυσεις!!!

αν κανεις σωστα το προγραμα της διαιτολογου σου με 5 γευματα ημερησιως , πολυ νερο και ασκησ θα δεις διαφορα!!!

Kορίτσια , για βραδυνό μπορείτε να φτιάχνεται και τονοσαλάτα , αν σας αρέσει βέβαια ο τόνος.Συγκεκριμένα βάζω

Μία κονσέρβα φιλέτο τόνου σε νερό , ντομάτα ,αγγούρι,αγγούρι , μαρούλι μπόλικο για να φουσκώσουμε καλά , κρεμμύδι , λίγο ελαιόλαδο,ξύδι (ακόμα και το μπαλσάμικο του πάει πολύ), λίγο αλάτι.

Η συγκεκριμένη είναι από δίαιτα και είναι πολύ καλή , κυρίως ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ.

Επίσης όταν ξέρω ότι για την οικογένιά μου έχω πχ.μακαρόνια με κιμά και δεν θέλω να φάω, μόλις γυρίσω από τη δουλειά , έχω τον ατμομάγειρα σε ετοιμότητα και στην κατάψυξη φιλέτα βακαλόου ή γλώσσα και έτοιμα κατεψηγμένα λαχανικά.Τα πετάω στον ατμομάγειρα τον βάζω στα 40 λεπτά.Και μέχρι να ξεντυθώ , να ξεβαφτώ, να μαζέψω δυό πράγματα,είναι έτοιμο το φαγητό μου.Πολύ λεμόνι ,λίγο αλάτι και νιάμ με λίγες θερμίδες.

Στον βακαλάο βάζω επάνω μαιντανό , του δίνει πολύ ωραία γεύση στη γλώσσα βάζω μόνο λίγο ζωμό λαχανικών της κνορ και γίνεται μούρλια.Για τα γούστα μου βέβαια γιατί ο άντρας μου φρικάρει όταν το βλέπει , του θυμίζει λέει νοσοκομείο.Εμένα μου θυμίζει πως χάνω κιλά.

Από τα λαχανικά βάζω πάντα παραπάνω και έχω και για την επόμενη αλλά και μεθεπόμενη μέρα.

ετσι μπραβο Βασιλικη μου!!!

Βεβαια οι περισσοτερες εδω εχουν ''μυηθει'' στις τοννοσαλατες ;):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

και το μαγειρεμα σου στον ατμομαγειρα ειναι οτι καλυτερο!!!!....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Επεστρεψα στην εργασια μου, εκανα μια συντομη αναγνωσητων ποστ σας, θα σχολιασω μερικα και σας αναφερω τα νεα μου.

Στην μονοημερη εκδρομουλα, περασα τελεια. Ειχα πολυ καιρο να ξεφυγω ετσι και το απολαυσα. Το Σ/Κ ξεκ@λ@θηκα στις δουλειες, πτωμα στη κουραση, και γυμναστικη γιοκ. Η ζυγαρια λιπομετρησης καθε Σαββατ με υποδεχεται ολο ελπιδα αλλα το μονο που μου δινει δυναμη ειναι το -0,5 που κατεβαινει (τωρινο 83,3). Ευτυχως παει αργα αλλα σταθερα προς τα κατω εστω και με το μειον μισο. Οποτε κανω υπομονη και συνεχιζω. (δε τρελαινομαι και στη πεινα, το ομολογω. Αντι για 2-3 βερυκοκα τρω 5-6 κ.ο.κ.) Αλλα δεν τρωω και δεν πινω βλακειουλες. Για το λιπος δε λεω τιποτα γιατι αυτη η ζυγαρια που εχω στο σπιτι δειχνει σταθερα μονο σε μενα το χαζο νουμερο των 48,2, ενω σε ολους τους αντρες μου δειχνει τελεια νουμερα. Την αγνοω συστηματικα. Να σας θυμισω οτι το αρχικο ποσοστο ηταν 48,5 % και μετα 2 μηνες γυμναστηριο ηταν 40%. Τωρα πως γινεται να δειχνει η δικη μου παλι 48 και..... ενας Θεος ξερει.

όσο για εμένα, δεν μπορώ να πω ότι είμαι στα καλύτερα μου.....

αυριο το πρωί θα πάω να κάνω τις εξετάσεις μου κι ενα άγχος το έχω ειδικά για τις ορμονικές που δεν έχω ξανακάνει...... λογικά μέσα στην εβδομάδα θα πάω στην ενδοκρινολόγο....

Περιμενουμε αποτελεσματα.......... εννοειται ευχομαστε να ειναι τα καλυτερα.

καλημεερααααααααα γοργονες!!!

Βικακι συμπληρωσα και τη Mariaeva Μας απο το προηγουμενο φορουμ ;)

Με προλαβες Μαρακι για την Mariaeva.

Βικουλα να τον χαιρεσαι και να ειστε παντα αγαπημενοι.

καλώς σας βρήκα.

καλη δυναμηηηηηηηηηηηη

Εισαι η 3η Βικουλα της παρεας. Καλωσορισες. Για την διατροφολογο θα σε συμβουλεψω να μην κρυβεις τιποτα ακομα κι αν σε κατσαδιαζει. Την πληρωνεις για να σε καθοδηγει και να σε βοηθησει με τον σωστο τροπο. Τωρα αν εσυ ακολουθεις κατα γραμμα ή οχι τις οδηγιες της, ειναι δικαιωμα και επιλογη σου. Ρωτα κι εμας οτι θελεις. Ολο και καποια θα ξερει κατι παραπανω για να σε βοηθησει.

Ντινα (Jenia) γιατι δεν μπαινεις στο chat? για το θεμα συνομιλιας εννοω. Κανε μια εισοδο και τα λεμε απο κει.

Μpap, μη πτοεισαι. Εκπλησσομαι απο τα εμποδια που συναντατε και ειμαι αισιοδοξη πως θα γινει ο γαμος της χρονιας και θα συζητιεται για πολυ καιρο για την επιτυχια του και την ομορφια του.

Maestria, κανατε την εγχειρηση? Πως ειστε???

Λιζακι, πως εισαι σημερα?

Σορι αν μου διεφυγε κατι. Σας φιλω ολες και να εχετε μια ομορφη εβδομαδα με πολλες χαρουμενες στιγμες.

Υ.Γ. Θελω να ξαναπαω εκδρομουλα.............. ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

καλή εβδομάδα κουκλίτσες μου

σας διάβασα αλλά δεν τα θυμάμαι καλά.... νομίζω

να πω συγχαρητήρια στα κοριτσάκια που έχασαν!!!

να πω καλώς ήρθατε στις νέες και ωραίες γοργόνες!!!

να πω Χρόνια Πολλά στον Βικούλα μας για τον άντρα της!!!

να πω στην Γεωργία μας ότι ελπίζω να φόρτισε μπαταριες στην εκδομή της

να πω στην Βασιλική ότι θα φτιάξω την σαλατούλα γιατί απλά την είχα ξεχάσει τόσο καιρό... μιαμ

να πω στην Μαεστρία ότι περιμένουμε νέα της......

να πω στην Αρχηγό μας να μην μασάει με το πεθερικόν.....!

να πω στην Ζωή έτσι να μας πορώνει!!!!!

να πω στην Ελίζα : που είσαι κοριτσάκι;;;; γιατί δεν μας μιλάς;;;;;;;

να πω στην Τάρα: Ε Υ Γ Ε

να πω σε όλες μας και στα δικά μας!!!!!! (σαν της Τάρας δηλαδή!)

να πω σε όποια ξέχασα ότι την κερνάω νοητικό παγωτό που δεν παχαίνει!

χιχιχιχιι

να σας πω ότι δίαιτα δεν έκανα αυτές τις ημέρες όπως ξέρετε αλλά θα επανέλθω σύντομα στο ίσιο δρόμο!

φιλιά σας :)

Τσιπουριτσα, διακρινω κεφακια και ....... χαιρομαι.

Και απαντω οτι : Ναι φορτισα μπαταριες την Παρασκευη αλλα δεν μου αρκει. Ειμαι τοσο κουρασμενη το τελευταιο διαστημα που αναρωτιεμαι αν ειχα μια βδομαδα στη διαθεση μου, αν θα αρκουσε......

Θελω κι αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Και σημερα, κουτουλαω απο νυστα. Δεν ξενυχτησα, απλα νυσταζω φοβερα.

Τσιπουριτσα, διακρινω κεφακια και ....... χαιρομαι.

Και απαντω οτι : Ναι φορτισα μπαταριες την Παρασκευη αλλα δεν μου αρκει. Ειμαι τοσο κουρασμενη το τελευταιο διαστημα που αναρωτιεμαι αν ειχα μια βδομαδα στη διαθεση μου, αν θα αρκουσε......

Θελω κι αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Και σημερα, κουτουλαω απο νυστα. Δεν ξενυχτησα, απλα νυσταζω φοβερα.

μπράβο για την παρασκευή κοπέλα μου!!!

όσο για εμένα ναι κάτι σαν κέφι πάει να φανει... χιχιχιχιχιι

σε φιλώ καλό απόγευμα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...