Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

τα πεθερικά σου είναι εντελώς jazz!!!!!!

ρίξτο στην τρελή γιατί δεν σε βλέπω καλά!!!!!!

μέχρι στιγμής μια χαρά τα έχεις καταφέρει, τους γειώνεις και προχωράς σαν καλό παιδί ....... :tongue:

όσο για εμένα, δεν μπορώ να πω ότι είμαι στα καλύτερα μου.....

αυριο το πρωί θα πάω να κάνω τις εξετάσεις μου κι ενα άγχος το έχω ειδικά για τις ορμονικές που δεν έχω ξανακάνει...... λογικά μέσα στην εβδομάδα θα πάω στην ενδοκρινολόγο....

ελπίζω όλα να πάνε καλά.... γιατί το νευρικό μου σύστημα δεν είναι πολύ ανθεκτικό εσχάτως.....

φιλί

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

λοιπον τα νεα του γαμου ειναι τα εξης:

*περιμενουμε το ΟΚ απο τον παπα για να μας παντρεψει.....δεν θελει να γινει το μυστηριο στο εκκλησακι...ολο το χωριο εχει ''ξεσηκωθει'' και χει κινητοποιηθει (πολυ συγκινιτικο αυτο) για να γινει ο γαμος !

Δοκιμάστε αν θέλετε να πάτε κ στον Μητροπολίτη...

Είχαμε κ εμείς το ίδιο πρόβλημα ... Μερικοί παππάδες είναι περίεργοι.. :mad::mad:

Είχα κατααγχωθεί πραγματικά. Τρέμουλο με έπιανε όταν τον έβλεπα ... :mad:

Τελικά πήγαμε στο Μητροπολίτη, ο οποίος μας έδωσε την ευχή του κ την άδειά του,

αλλά ο παππάς εκείιιιιι τα δικά του. Τελικά τον πήρε ο βοηθός του Μητροπολίτη

για να του πει να μας αφήσει να κάνουμε το γάμο εκεί που θέλουμε..

Αλλά και πάλιιιι , άλλο πρόβλημα... Δεν θα έχετε 3 κουμπάρους μας είπε, ένας θα είναι ο κουμπάρος... Κ όλα αυτά μια μέρα πριν το γάμο...

Άλλο σοκ.. Κ είχαν έρθει οι κουμπάροι από την άλλη άκρη της Ελλάδας..

Τελικά τον έπιασε ένα φίλος μας, τον στρίμωξε κ έγινε το μυστήριο όπως θέλαμε...

Μια φορά ρε παιδί μου παντρεύεσαι... γιατί να μην είναι όλα όπως αγαπάς;;;

Ασε, το καλύτερο θα ήταν ν' αποφεύγαμε τον θρησκευτικό εντελώς! Αλλά τι να κάνεις; Γονείς.

Αυτό για τα κιλά που τώρα το πρόσεξα.

Εγώ, μετά τη γέννα, και με κιλά που είχα βάλει πριν την εγκυμοσύνη, είχα γίνει σαν ΝΤΟΥΛΑΠΑ και δεν είχα τι να βάλω!

Ε, γι' αυτό πήγα σε διατροφολόγο και έχασα 14 κιλά.

Μετά - επειδή άρχισαν να μου ξανακάνουν τα ρούχα μου :mrgreen: - κόλλησαααααααααααααα. :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πω!πω! Βρε κορίτσαι δεν σας προλαβαίνω..Εγώ έχω μέρες να μπω γιατί...ντρέπομαι!!!! Αντί να χάσω..πήρα και σχεδόν ένα κιλό..ομολογώ πως δεν έκανα καμία ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά δεν έκανα και καμιά παρασπονδία τρελή..Αφήστε ..να σκασω είμαι!!!

e687acc528.png

85dbc736f6.png

τα πεθερικά σου είναι εντελώς jazz!!!!!!

ρίξτο στην τρελή γιατί δεν σε βλέπω καλά!!!!!!

μέχρι στιγμής μια χαρά τα έχεις καταφέρει, τους γειώνεις και προχωράς σαν καλό παιδί ....... :tongue:

όσο για εμένα, δεν μπορώ να πω ότι είμαι στα καλύτερα μου.....

αυριο το πρωί θα πάω να κάνω τις εξετάσεις μου κι ενα άγχος το έχω ειδικά για τις ορμονικές που δεν έχω ξανακάνει...... λογικά μέσα στην εβδομάδα θα πάω στην ενδοκρινολόγο....

ελπίζω όλα να πάνε καλά.... γιατί το νευρικό μου σύστημα δεν είναι πολύ ανθεκτικό εσχάτως.....

φιλί

πολυ jazz ομως!!!!!!!! :roll:

καλα αποτελέσματα τσιπουρακι μου ...ολα καλα θα πάνε και μην αγχωνεσαι!!!!

Δοκιμάστε αν θέλετε να πάτε κ στον Μητροπολίτη...

Είχαμε κ εμείς το ίδιο πρόβλημα ... Μερικοί παππάδες είναι περίεργοι.. :mad::mad:

Είχα κατααγχωθεί πραγματικά. Τρέμουλο με έπιανε όταν τον έβλεπα ... :mad:

Τελικά πήγαμε στο Μητροπολίτη, ο οποίος μας έδωσε την ευχή του κ την άδειά του,

αλλά ο παππάς εκείιιιιι τα δικά του. Τελικά τον πήρε ο βοηθός του Μητροπολίτη

για να του πει να μας αφήσει να κάνουμε το γάμο εκεί που θέλουμε..

Αλλά και πάλιιιι , άλλο πρόβλημα... Δεν θα έχετε 3 κουμπάρους μας είπε, ένας θα είναι ο κουμπάρος... Κ όλα αυτά μια μέρα πριν το γάμο...

Άλλο σοκ.. Κ είχαν έρθει οι κουμπάροι από την άλλη άκρη της Ελλάδας..

Τελικά τον έπιασε ένα φίλος μας, τον στρίμωξε κ έγινε το μυστήριο όπως θέλαμε...

Μια φορά ρε παιδί μου παντρεύεσαι... γιατί να μην είναι όλα όπως αγαπάς;;;

αστα Ιφιγενεια μου...

Πωωωωωωωωωωωωω ....τι περασες κ εσυ βρε παιδι???!!!:roll:

τέλος πάντων με την ολη υπόθεση πλεον γελάω...υπαρχουν πιο σημαντικα προβληματα στον κοσμο απο το πεθερικον και ολη την ιστορια;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ου μπλεξεις με πεθερικον μου καλη μου mpap ειναι απελπισια η κατασταση αλλα δυστηχος οταν παντρευεσαι τον αντρα σου αυτους τους εχεις για σουβενιρ. σου μιλαει μια παλια σχετικα με πεθερικον βεβαια 4 χρονια μαστηγομα της εχω κανει και τωρα εχει στρωσει χιχιχιχιχιχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

Πω!πω! Βρε κορίτσαι δεν σας προλαβαίνω..Εγώ έχω μέρες να μπω γιατί...ντρέπομαι!!!! Αντί να χάσω..πήρα και σχεδόν ένα κιλό..ομολογώ πως δεν έκανα καμία ιδιαίτερη προσπάθεια αλλά δεν έκανα και καμιά παρασπονδία τρελή..Αφήστε ..να σκασω είμαι!!!

καλώς το κοριτσι μας!!!

Πρωτον μη σκάς !!!

Δευτερον για να παρεις δεν ειναι απαραιτητο να οφειλεται σε παρασπονδια. Μπορει να ειναι λόγω περιοδου , μπορει να ετρωγες αστατες ωρες και να μην τηρουσες τα 5 γευματα την ημερα ,μπορει για καποιο λογο να εχει ''κολλησει'' ο μεταβολισμος σου....πολλα μπορει.....

Ξεκινα ενα ειδος ασκησης ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!...καθιερωσε το περπατημα 3 φορες την εβδομαδα μιση ωριτσα , κόψε λίγο το αλατακι , τα ανψυκτικα-γλυκα κτλ....αντικατεστησε το βραδινο σου με δημητριακα ολικης και να δεις οτι θα εχεις αποτελεσμα !!!!

και ΠΙΝΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!....μην το ξεχνας!!! :mrgreen:

ου μπλεξεις με πεθερικον μου καλη μου mpap ειναι απελπισια η κατασταση αλλα δυστηχος οταν παντρευεσαι τον αντρα σου αυτους τους εχεις για σουβενιρ. σου μιλαει μια παλια σχετικα με πεθερικον βεβαια 4 χρονια μαστηγομα της εχω κανει και τωρα εχει στρωσει χιχιχιχιχιχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

χαχαχαχαχαχχα......α ρε Jenia!!! :tongue:

ουτε να τη μαστιγωσω θελω ...ουτε τιποτα.....να μη μου μιλανε θελω....μπορουν??????????!!!!! χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχχα......α ρε Jenia!!! :tongue:

ουτε να τη μαστιγωσω θελω ...ουτε τιποτα.....να μη μου μιλανε θελω....μπορουν??????????!!!!! χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue:

και εγω αυτο ηθελα αλλα δεν το εκανα ετσι τι αλλο να εκανα το εριξα και εγω στα βιτσια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

και εγω αυτο ηθελα αλλα δεν το εκανα ετσι τι αλλο να εκανα το εριξα και εγω στα βιτσια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

xaxaxaxaxaxxaaxxaxaxaxα......μωρέ λες?????....για να το σκεφτω καλυτερα :tongue::tongue::tongue:

καλο σ/κ γοργονες!!!

και το νού σας!!!!...μακρια απο φτου κακα.....εχουμε ενα σκοπο και θα φτασουμε ως το τελος ...ναι????!!!!!

μουτς μουτς

Διαφημίσεις

κι από εμένα καλό σκ σε όλες τις γοργονάρες!!!!!!!!!!!!!

φιλιά σας και να περνάτε καλά!

Μαεστρία όλες μου οι ευχές κοντά σας !!!!!!!!

:D:D:D

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

Τα λέμε από βδομάδα! ΣΜΟΥΤΣ :cool:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μια βιαστική καλησπέρα κι από εμένα, κορίτσια!

Μαεστρία, εύχομαι τα καλύτερα για το παλικάρι σου, περιμένουμε νέα!

Συνεχίστε να γράφετε τι σας έκανε ν' αρχίσετε δίαιτα,

παρακαλώ, μήπως κάτι από όλα κάνει κλικ και στο δικό μου μυαλό ( ...ποιο; ) λέμε τώρα!

Άσχετο:

Λαρισαίος πελάτης συνεργείου αυτοκινήτων:

- Κάπ'-κάπ' κάτ'-κάτ' κάτ' κάν' γκαπ-γκαπ!

Σας αφήνω, φιλούμπες!

Μια βιαστική καλησπέρα κι από εμένα, κορίτσια!

Μαεστρία, εύχομαι τα καλύτερα για το παλικάρι σου, περιμένουμε νέα!

Συνεχίστε να γράφετε τι σας έκανε ν' αρχίσετε δίαιτα,

παρακαλώ, μήπως κάτι από όλα κάνει κλικ και στο δικό μου μυαλό ( ...ποιο; ) λέμε τώρα!

Άσχετο:

Λαρισαίος πελάτης συνεργείου αυτοκινήτων:

- Κάπ'-κάπ' κάτ'-κάτ' κάτ' κάν' γκαπ-γκαπ!

Σας αφήνω, φιλούμπες!

Καλημέρα γοργόνες!!!!!

maestria τις καλύτερες ευχές μου !!να πάνε όλα καλά!!

θα απαντήσω και στο ερώτημα της sofia07:

Σωστή διατροφή+άσκηση= ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ!!!

...και επειδή μεγαλώνουμε και ο οργανισμός έχει ανάγκη από περισσότερη αντοχή, η σωστή διατροφή- η διατήρηση ισορροπημένου σωματικου βάρους+και η άσκηση μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση πολλών ασθενειών!

Καλημέραααααααααα καλό Σ+Κ:-D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Την καλημέρα μου στα κορίτσια του group όμως έπεσε πολύ δουλειά και δεν προλαβαίνω ούτε να σας διαβάσω. Θα σας χαρώ από εβδομάδα πιο αναλυτικά.

Καλή συνέχεια στις δίαιτες, και πολλά νερά να φύγει η κυτταρίτιδα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...