Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

+:confused: ΠΡΟΤΑΣΗ : :confused:

Γραψτε, οποια θελει φυσικα, τι ηταν αυτο που σας ωθησε στην αποφαση να δρασετε ωστε να φυγουν τα κιλα?

Αντε να ριξουμε λιγο γελιο!!!!!!

:-D

Εγω ειχα πολυ ισχυρο κινητρο, και γι αυτο τα καταφερα μαλλον! Ειχα διαβητη κυησης και ο διαβητολογος μου ειπε πως αν δε χασω παρα πολλα κιλα και δεν προσεχω και δε γυμναζομαι καθημερινα, θα εμφανισω διαβητη τυπου ΙΙ, μονιμα αυτη τη φορα. Τα πρωτα 5 χρονια ειναι και τα πιο επικινδυνα.

Καλημερα σας! Μαεστρια καλη επιτυχια στην επεμβαση και γρηγορη αναρρωση ευχομαι!

Παρακαλω τη γραμματεα της ομαδας να με διαγραψει, διοτι αρχισα τη συντηρηση πλεον! Μη νομιζετε οτι αποχωρω ομως! Εδω γυρω θα΄μαι!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερααααααααααααααααααααααααααα

ΠΡΟΤΑΣΗ :

:confused:

Γραψτε, οποια θελει φυσικα, τι ηταν αυτο που σας ωθησε στην αποφαση να δρασετε ωστε να φυγουν τα κιλα?

εμενα πολυ απλα δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου ο εαυτος μου...δεν ειμαι απο τις κοπελες που συμβιβαζονται με τα κιλα τους και χαιρονται τη ζωη ακομα και με αυτα...εγω δυστηχως δεν χαιρομαι καθολου τη ζωη ...αισθανομαι ασχημα πολυ ασχημα για το σωμα μου...ντρεπομαι που περπαταω εξω, ντρεπομαι να εμφανιστω στην παραλια και για αυτο 5 χρονια τωρα δεν κανω μπανια εκτος αν τυχη σε καμια ερημικη παραλια χωρις κοσμο...ντρεπομαι ακομα και τον αντρα μου πολλες φορες...οσο θυμαμαι τον ευατο μου ειμαι με μια διαιτα στο χερι ασχετα αν δεν ηθελα να χασω τοσα κιλα οσα τωρα...παντα ειχα 4-5 κιλα πανω αλλα δυστηχως δεν εμεινα μονο σε αυτα...

και δυστηχως οοοοολα αυτα λειτουργουν πανω μου αρνητικα γιατι οπως εχω ξαναπει οσο πιο χαλια ειμαι τοοοοοσο πιο πολυ ξεσπαω σε φτου κακα πραγματα ... οπως τωρα πρωι πρωι κλεγοντας ετρωγα προφιτερολ που για κακη μου τυχη βρεθηκε στο σπιτι...οχι δεν πρεπει να φαω να λεω απο τη μια ... να τρωω και να κλαιω απο την αλλη...δυχασμενη προσωπικοτητα...

και δεν ειμαι καθολου εγκρατης οπως θα εχετε καταλαβει αφου παλευω τωρα 3 μηνες ας πουμε πιο συστηματικα και με τις βλακειες που κανω εχω χασει μονο 2 κιλα και ετσι οπως παω θα τα ξαναπαρω αμεσως...

συγνωμη που ξεσπασα πρωι πρωι δεν μου φταιτε και σε τιποτα αλλα δεν ειμαι και στα καλα μου και γραφωντας νιωθω οτι κατι φευγει απο μεσα μου ...δυστηχως ομως οχι για πολυ...θελω να ειμαι μεσα σε ενα δωματιο και να κλαιω και να κοιμαμαι δεν θελω τιποτα αλλο ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

εμενα πολυ απλα δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου ο εαυτος μου...δεν ειμαι απο τις κοπελες που συμβιβαζονται με τα κιλα τους και χαιρονται τη ζωη ακομα και με αυτα...εγω δυστηχως δεν χαιρομαι καθολου τη ζωη ...αισθανομαι ασχημα πολυ ασχημα για το σωμα μου...ντρεπομαι που περπαταω εξω, ντρεπομαι να εμφανιστω στην παραλια και για αυτο 5 χρονια τωρα δεν κανω μπανια εκτος αν τυχη σε καμια ερημικη παραλια χωρις κοσμο...ντρεπομαι ακομα και τον αντρα μου πολλες φορες...οσο θυμαμαι τον ευατο μου ειμαι με μια διαιτα στο χερι ασχετα αν δεν ηθελα να χασω τοσα κιλα οσα τωρα...παντα ειχα 4-5 κιλα πανω αλλα δυστηχως δεν εμεινα μονο σε αυτα...

και δυστηχως οοοοολα αυτα λειτουργουν πανω μου αρνητικα γιατι οπως εχω ξαναπει οσο πιο χαλια ειμαι τοοοοοσο πιο πολυ ξεσπαω σε φτου κακα πραγματα ... οπως τωρα πρωι πρωι κλεγοντας ετρωγα προφιτερολ που για κακη μου τυχη βρεθηκε στο σπιτι...οχι δεν πρεπει να φαω να λεω απο τη μια ... να τρωω και να κλαιω απο την αλλη...δυχασμενη προσωπικοτητα...

και δεν ειμαι καθολου εγκρατης οπως θα εχετε καταλαβει αφου παλευω τωρα 3 μηνες ας πουμε πιο συστηματικα και με τις βλακειες που κανω εχω χασει μονο 2 κιλα και ετσι οπως παω θα τα ξαναπαρω αμεσως...

συγνωμη που ξεσπασα πρωι πρωι δεν μου φταιτε και σε τιποτα αλλα δεν ειμαι και στα καλα μου και γραφωντας νιωθω οτι κατι φευγει απο μεσα μου ...δυστηχως ομως οχι για πολυ...θελω να ειμαι μεσα σε ενα δωματιο και να κλαιω και να κοιμαμαι δεν θελω τιποτα αλλο ...

καλημερα κουκλα μου γιατι ψυχη μου τετοια απεσιοδοξια σε παρακαλω μην το κανεις αυτο στην ελιζα . ακου πρωτα απο ολά θα πρεπει να μαθεις κατι σεβασμος στο ατομο μου ειναι μια πολυ βασικη αρχη αν δεν ξεκινησεις απο εκει δεν μπορεις να προχωρησεις . ολοι τρωμε ντουμπες στην ζωη μας πρεπει ομως να μαθουμε να σεβομαστε το εγω μας και στην πορια τους γυρο μας την οικογενεια τους φιλους μας . θα σικοθουμε 100000000000000 φορες θα ξαναπεσουμε αλλες τοσες αλλα αμα δεν εχουμε δυναμη για το εμας δεν γινεται . γενικα ειμαι τυπος που το παλεβω ολοι πιστευουν οτι καποια πραγματα δεν μπορω να κανω η με κοροιδευουν και οτι δεν το γνωριζω ΟΧΙ δεν ειναι ετσι στην ζωη μου επιτρεπω και γινονται οταν ομως δεν θελω δεν μπορει κανενας μα κανενας να μου τα επιβαλει . παρατηρω τα παντα με χαμογελο ακομα και το ποιο ασχημο στην ζωη και πολυ μπορει να με ειπαν χαζοχαρουμενη ομως δεν ειναι ετσι δυστηχος ο κοσμος γενικα ειναι πολυ βρωμικος και ασχημος σε πολλες καταστασεις αλλα αμα μπεις και εσυ σε αυτο τον κυκλο και με αυτη την ιδιοτροπια θα χαθεις στο χαος . υψωσε το κεφαλι και μην αφινεις ουτε την ελιζα την ιδια να σε βαλει κατω .φιλακια σε αγαπαμε πολυ και θελουμε να εισαι καλα εχει μεγαλη συμασεια θελουμε την ΕΛΙΖΑ ΜΑς.

Καλημέρα Ελίζα :)

Κατ' αρχάς δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι. Ακόμα και η πιο ωραία κοπέλα

έχει κάποιο "θέμα" με τον εαυτό της. Το ότι το εκδηλώνεις κ ξεσπάς με τον τρόπο

σου είναι πολύ θετικό.

Το άλλο καλό είναι ότι το έφαγες πρωί το προφιτερόλ κ όχι βράδυ..

Θα ήθελα κ εγώ πολύ να έχω ένα τώρα.. ;)

Και το πιο βασικό: Όλες μα όλες μα όλες οι κοπέλες είναι όμορφες..

Και πάντα υπάρχει ο τρόπος να βγει αυτό αλλά και να γίνει ;)

καλημερα κουκλα μου γιατι ψυχη μου τετοια απεσιοδοξια σε παρακαλω μην το κανεις αυτο στην ελιζα . ακου πρωτα απο ολά θα πρεπει να μαθεις κατι σεβασμος στο ατομο μου ειναι μια πολυ βασικη αρχη αν δεν ξεκινησεις απο εκει δεν μπορεις να προχωρησεις . ολοι τρωμε ντουμπες στην ζωη μας πρεπει ομως να μαθουμε να σεβομαστε το εγω μας και στην πορια τους γυρο μας την οικογενεια τους φιλους μας . θα σικοθουμε 100000000000000 φορες θα ξαναπεσουμε αλλες τοσες αλλα αμα δεν εχουμε δυναμη για το εμας δεν γινεται . γενικα ειμαι τυπος που το παλεβω ολοι πιστευουν οτι καποια πραγματα δεν μπορω να κανω η με κοροιδευουν και οτι δεν το γνωριζω ΟΧΙ δεν ειναι ετσι στην ζωη μου επιτρεπω και γινονται οταν ομως δεν θελω δεν μπορει κανενας μα κανενας να μου τα επιβαλει . παρατηρω τα παντα με χαμογελο ακομα και το ποιο ασχημο στην ζωη και πολυ μπορει να με ειπαν χαζοχαρουμενη ομως δεν ειναι ετσι δυστηχος ο κοσμος γενικα ειναι πολυ βρωμικος και ασχημος σε πολλες καταστασεις αλλα αμα μπεις και εσυ σε αυτο τον κυκλο και με αυτη την ιδιοτροπια θα χαθεις στο χαος . υψωσε το κεφαλι και μην αφινεις ουτε την ελιζα την ιδια να σε βαλει κατω .φιλακια σε αγαπαμε πολυ και θελουμε να εισαι καλα εχει μεγαλη συμασεια θελουμε την ΕΛΙΖΑ ΜΑς.

Συμφωνώ JENIA. Έτσι είναι.. Όλοι έχουμε φάει τις ντούμπες μας..

Μου αρέσει πολύ η στάση σου..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για τις ευχές. Αν γίνει (γιατί έχω πάρει από φόβο με τόσες αναβολές), θα σας ενημερώσω πάραυτα!

καλο μου κοριτσι υπομωνη δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο αλλα φοβο να μην σε πιανει και το μεταφερεις στο παιδι . ξερω ειναι δυσκολο αλλα κανε την προσπαθεια σου φιλακια καλη συνεχεια και καλη-γρηγορη αναρωση οταν θα γινει η επεμβασουλα .μακια στο νινι μας!!!!!!!!!!!!

κορίτσια καλημέρα!!!!!!

πρώτα να ευχηθώ στην Μαεστρία καλή επιτυχία !!!!!

ελίζα σε καταλαβαίνω απολύτα .... πραγματικά

κι εγώ νοιώθω πολύ συχνά απόγνωση, αυτή την εποχή ειδικά.... που το άγχος μου με το βάρος δεν σχετίζεται με την παραλία αλλά με το αν είναι σωστό να ξεκινήσω προσπάθειες για να κάνω παιδάκι.......

φοβάμαι στα τόσα κιλά..... από την άλλη είμαι 38 χρονών.......

(είχα καταφέρει να χάσω 8 κιλά, έμεινα εγκυος, δυστηχώς παλινδρόμησε, και μέσα σε 3 μήνες τα ξαναπήρα όλα τα κιλά........ )

το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι πρέπει να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, μόνο τότε θα καταφέρουμε να αδυνατίσουμε κιόλας

επίσης να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από τα κιλά μας και να μεταθέτουμε τη ζωή μας .... στο αργότερα ... όταν θα έχω χάσει 5, 10 , 15 , 55!

πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τί εννοώ......

τουλάχιστον για εμένα αυτά ισχύουν, το ότι τα έχω συνειδητοποίησει δεν σημαίνει ότι μπόρεσα να τα ξεπεράσω κιόλας....

το άγχος η απόγνωση και η στεναχώρια με στέλνουν πάλι στο φαγητό .......αλλά το δουλεύω στο μυαλό μου και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη παρόλα τα στραπάτσα που έχω φάει τελευταία.......

φιλί :D

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για τις ευχές. Αν γίνει (γιατί έχω πάρει από φόβο με τόσες αναβολές), θα σας ενημερώσω πάραυτα!

Σου εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά και να ξεμπερδέψεις άμεσα και γρήγορα..

Έχεις όλη μου τη θετική ενέργεια κ τη θετική σκέψη.. :)

για την ωρα ειμαστε εμεις για τη συναντηση...που προτεινετε να βρεθουμε??? σας βολευει τη δευτερα κατα τις 18:00 ???? εγω μπορω και ποιο νωρις ...για ποιο αργα οπως δυσκολο... αρκει να βρουμε το σημειο συναντησης...

ελιζα-ν.σμυρνη

ελλη-ηλιουπολη

ταρα-παιανια (με επιφυλαξη απ οτι καταλαβα)

mpap αν τα καταφερει

Βίκυ από Πεύκη

τσιπουρα απο κεντρο

mpap εσυ σε ποια περιοχη θα βρισκεσαι εκεινη την ωρα μπας και το κανουμε καπου εκει κοντα για να εχουμε την ευκαιρια να γνωρισουμε και την αρχηγο μας...

καλησπερα γοργονες!!!

κανονιστε εσεις μερα και ωρα....και οπου και αν πατε θα προσπαθησω να ερθω !!!

Ελίζα, θυμάμαι ότι η κόρη σου είναι σχετικά μικρή, αν θυμάμαι γύρω στα 4; κάνε της μια συζήτηση ανάλογη με την ηλικία της. Δώσ΄της να καταλάβει ότι ορισμένες κουβεντούλες πληγώνουν και προσβάλουν. Ειδικά ανθρώπους που αγαπάμε δεν θέλουμε να τους πληγώνουμε και να τους στενοχωρούμε.... και ΥΠΟΜΟΝΗ. Για μια ακόμη φορά......

Είδες που παραπονιόσουν; κι άλλες γοργονίτσες στη συνάντηση!!!!!:-D περίμενε λίγο ακόμη και θα δεις τι ωραία που θα οργανωθούμε :-D!!! Θα τα καταφέρουμε! Καλή διάθεση υπάρχει, άρα όλα σούπερρρρρ!!!!!

Τον άλλο μήνα φεύγουμε τριήμερο για Μήλο. Πώς όμως; Εργένικα.........δηλαδή με άλλο ένα ζευγάρι αυτοκόλλητούς μας ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!! Θα τα πάρουν τα πεθερικά μου στο χωριό για μία εβδομάδα.

Αυτό έχουμε να το κάνουμε εδώ και δώδεκα χρόνια........ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΙΑ...:-D:-D:-D....ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙ:-D:-D.......ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ...:-D:-D....τις πεθύμησα αυτού του είδους διακοπές.....

Και τον Αύγουστο 10-15 μέρες λέμε για Θάσο, για κάμπινγκ με τα παιδάκια μας, που το περιμένουν πώς και πώς...:-D:-D:-D.....Βορειοελλαδίτισσες, έχετε πάει Θάσο; καλή επιλογή;

εργενικο τριημερο????? ουαουυυυυυυυυ !!!

παρε ξαπλωστρα...διπλα τα κοκτειλ και να σηκωνεσαι μονο για βουτιες!!!!....σουπερ θα περασετε!!!!!!!!!!!!!

κοριτσακια γεια σας.....αχ!!!θα ηθελα και εγω....να ειναι στη συναντηση....κανονιστε οποια στιγμη ανεβω αθηνα ...να κανουμε παλι συναντηση!!!

ελλη...καπου πηρε το ματι μου κατι για σκηνη......λευκαδα....οτι ξερεις ριχτο!!

γενικα ψαχνω οργανωμενο και φυσικα καθαρο και οικογενειακο!!!

για κιλα...δε μιλαω.....σημερα εχω γιατρο να δω τι γινεται με τη κυστη...αυτα τα παλιοχαπια μου εχουν αλλαξει τα φωτα!!!

λιζακι....η αληθεια ειναι οτι εγω εφαγα το ''χαστουκι''....απο τον αδερφο μου...σε γαμο......πολυ καλα ντυμενη....ομως χαλαει το φερμουαρ απο το μπουστο....και μπροστα σε ολους ο γλυκος μου αδερφος...μου λεει....''χασε και κανα κιλο''...ηθελα ν'ανοιξει ηγη να με καταπιει.......μετα βεβαια του τα εχωσα...αλλα η αληθεια ηταν αυτη....!!!

Βικακι ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!

Οσο για τον αδεφο σου....αποψη μου καλα εκενα αλλα ισως επρεπε να στο πει χωρις να ακουστει στους υπολοιπους!!!!

κ εγω στην αδερφη μου που καποια στιγμη ειχε παρει τρελάααα κιλα...της την ελεγα....αλλιως δεν καταλαβαινε....μου ελεγε να φορεσω τη φουστα σου???....και της ελεγα δεν σου κανει....αδυνατισε , ξεκινα γυμναστικη και μετα παρτην!!!!.....αλλιώς δεν εβαζε μυαλο κοριτσια...πηγαινε στο ψιλικατζιδικο και γεμιζε μια σακουλα σοκοφρετες , παγωτα, πατατακια και τα ετρωγε ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....μεχρι που ''ξυπνησε'' και τωρα ειναι στα ιδια κιλα με μενα....καθε μερα ξυπναει απο τις 5!!! και πηγαινει για τρεξιμο πριν τη δουλεια της....βρεξει χιονισει εκεινη ειναι στο σταδιο και τρεχει!!!!!!!!!!!;)

Τα κορίτσια μου έχουν κολλητάκια τους κάτι αδερφάκια συμμαθητάκια, που είναι και γειτονάκια μας. Τα γειτονάκια, λοιπόν, είχαν τρελλαθεί με το dancing with the stars και το κόλλησαν στις δικές μου. Αποτέλεσμα: έχουν πάρει τη σειρά dvd "dancing" και τώρα είναι στον κήπο και τα τέσσερα και προσπαθούν να μάθουν σάλσα, ροκ εντ ρολ, τανγκο, όλα ανακατεμμένα.......πολύ γέλιο..........πού είσαι Μπαπ, να πέσεις κάτω......

ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεε !!!! αχ τα μαναρια μου!!!!....ετσι απο μικρα και ας μην τα κανουν σωστα.....παιρνουν μια γευση και μετα θα γινουν αστερια!!!!!!!..............αχχχχχχχχχ και να ειχα χρονο να τα κανω μαθητακια μου!!!!!!!!!!!! :mrgreen:....τραβα τα καμια φωτο να τα χαζεψουμε !!!!

Σας εχω νεο (και πολυ γουσταρω): Τα παιδια μου, μου δηλωσαν οτι θα παρουν τα δελτια αλλα θα πανε μονα τους διακοπες οπου και οποτε θελουν. Που σημαινει οτι εγω θα παω μονη με τον αντρα μου....... (Δευτερος μηνας μελιτος κουκλιτσες μου!!!!!!!!)

Σημειωστε οτι 1ο μηνα μελιτος δεν εχουμε παει... ακομα!!!!

Σσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!! Ουτε στο παπα μη το πειτε!!!!!!!!!

Πεταω!!!!!!! Κολυμπαω!!!!!!!!!! Γελαω!!!!!!!!!! Τραγουδαω!!!!!!!!! Χορευω!!!!!!!!! Κι ας μην εχω γινει ακομα η γοργονα των 68 κιλων. (Θα γινω ομως) Για την ωρα θα συμβιβαστω με οσα εχω.

Αχ, να ημουν απο μια μερια...... να τα εβλεπα τα γλυκουλια!!!!

Τετοιες ευκαιριες που χαριζουν γελιο δεν πρεπει να τις χανουμε με τιποτα.

:confused: ΠΡΟΤΑΣΗ : :confused:

ελα σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......να περασουν και α περασετε τελειααααα!!!!

καΙ απο μενα τιποτε δεν θα μαθει ο παππας :tongue::tongue::tongue:

εγω να πω πως πηρα ωθηση για να παρω κιλα απο τον συντροφο μου.....του χρωσταω πολλα....σε εκεινον ωφειλεται η ζωη μου !!!

Βικυ μου, θα προσπαθησω, στο υποσχομαι.......

Πηρες τη λιστα?

Μaestria, ξημερωνει νεα μερα, νεα διαθεση, και οπως ειπαμε "Η Παναγια μαζι σας". Η σκεψη μας θα ειναι κοντα σας. Μολις μπορεσεις ενημερωσε μας.

Μινουλα, κι εγω εχω κανει πολυ "ντόρο" για διακοπες. Και αργουν γμτ......

Ελλη, ευχομαι να περασει γρηγορα ο καιρος και να πατε στη Μηλο, και να περασετε ΥΠΕΡΟΧΑ (χμμμμ, και χωρις παιδια........)

Κι αλλο μηνα μελιτος βλεπω στον οριζοντα.............

Αυριο, παω ταξιδακι. Οποτε καλο παρασκευο/σαββατο/κυριακο τσουπρες.

Η νυχτεριδα Γεωργια λεει καληνυχτα και καλημερα. Φιλακια

Θα μου λειψετε....

καλα να περασεις Γιωργια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα, κορίτσια...!!

Χθες το έριξα έξω, έφερε μουσακά η πεθερά μου και, φυσικά, τον τσάκισα....!!! :cool:

Στο καπάκι παγωτό. :mrgreen:

Χτυπήθηκα, βέβαια, αρκετή ώρα στο γυμναστήριο, αλλά πώς να καούν τόσες θερμίδες....???!!

Σήμερα μέσα πάλι τα κεφάλια...!!

Φιλιά σε ολες.

απαπαπααααααααααααααααααααα.......κακο κοριτσι :tongue:

οσο και να τρεξεις στο γυμναστηριο ΟΛΑ αυτα δεν χανονται :tongue:

μεσα τα κεφαλια και σκεψου οτι εχεις ενα σκοπο....για καλυτερη υγεια αλλά και για την αυτοπεποιθηση σου ;)

Εγω ειχα πολυ ισχυρο κινητρο, και γι αυτο τα καταφερα μαλλον! Ειχα διαβητη κυησης και ο διαβητολογος μου ειπε πως αν δε χασω παρα πολλα κιλα και δεν προσεχω και δε γυμναζομαι καθημερινα, θα εμφανισω διαβητη τυπου ΙΙ, μονιμα αυτη τη φορα. Τα πρωτα 5 χρονια ειναι και τα πιο επικινδυνα.

Καλημερα σας! Μαεστρια καλη επιτυχια στην επεμβαση και γρηγορη αναρρωση ευχομαι!

Παρακαλω τη γραμματεα της ομαδας να με διαγραψει, διοτι αρχισα τη συντηρηση πλεον! Μη νομιζετε οτι αποχωρω ομως! Εδω γυρω θα΄μαι!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Ταραααααα!!!!

πολυ χαιρομαι που εφτασες το στοχο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

εσενα στα εχω πει πολλες φορες.....δεν θελω να επαναλαμβανομαι.....εκτος του οτι θα φας τις ξυλιες σου....οχι για τις παρασπονδιες....αλλα για τον τρόπο που αντιμετωπιζεις τον εαυτο σου....

θα σου πω κατι....ανεφερες οτι η μικρη σου σε αποκαλεσε χοντρη (χωρις να ξερει το καμαρι μου τι ειπε....).....αν δεν πιστεψεις ΕΣΥ πρωτα στον εαυτο σου πως περιμενεις αλλη αντιμετωπιση???? οεο????????

Λοιπον ασε τα χαζα.....μπιξε τα ποδια στη γη.....βαλε σκοπο πρωτα απ ολα να αγαπησεις τον εαυτο σου....η προσωπικοτητα μας δεν οριζεται απο τα κιλα μας....ουτε γινομαστε καλυτεροι ανθρωποι αν ειμαστε αδυνατοι....

Πρεπει να τονωσεις την αυτοπεποιθηση σου και για να το κανεις αυτο παρε ενα μολυβι και ενα χαρτι και γραψε.....τι ειναι η Ελιζα????

*κακος ανθρωπος?----> ΟΧΙ

*κακη μητερα?...---> ΟΧΙ

κτλ κτλ....ψαξε και βρες τα προτερηματα σου...και αγαπησε τον εαυτο σου....μετα να δεις πως η προσπαθεια σου και για απωλεια κιλων θα ειναι παιχνιδακι.

Ολα τα παραπανω στα λεω με αγαπη....και στα λεω γιατι οπως ξερεις εγω ημουν στην αντιπερα οχθη.....αλλα με τα ιδια συναισθηματα απλα λειτουργησε αλλιως αντι να τρωω επελεξα να μην τρωω ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

καλημερα κουκλακι μου!!!!

ΟΛΑ ΣΟΥΠΕΡ θα πανε!!!!:mrgreen::mrgreen:

φιλακια στο μικρο σου και σε σενα.....!!!!!!!!! :mrgreen:

ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! ! !

γειά σου αρχηγέ!!!!!!

(είσαι πολύ καλό παιδί.... πραγματικά)

πως πάνε οι ετοιμασίες του γάμου; ελπίζω να ξεπεράσατε τα "εμπόδια" και να προχωράτε χαμογελαστά και χωρίς άγχος!!!!

πες μας καμιά λεπτομέρεια για την ζαρούχλα!!!!!! έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες?

φιλιά

:confused: ΠΡΟΤΑΣΗ : :confused:

30 παντελονια στην ντουλαπα μου ΝΟΥΜΕΡΟ 29 .ο καθρεφτης της τουαλετας μου δεν με χωραγε ουτε η πορτα (καινουριο σπιτι παλι αλαγες να εκανα).

και το χειροτερο απο ολα η ντιναααααααααααααααααα!

γιωργια σου εστηλα μια φωτ πως ημουν πριν τα παιδια μου ξερεις ποσο θελω να γινω αυτη η ντινα δεν φανταζεσαι μου αρεσα πολυ οπως ημουν .α! και κατι ακομα πως το ξεχασα οταν ο αντρας μου ηταν απο πισω μου δεν φενοτανε και ολοι μου λεγα καλα ο κωστας δεν ηρθε !!!!!!!! :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :tongue:

γειά σου αρχηγέ!!!!!!

(είσαι πολύ καλό παιδί.... πραγματικά)

πως πάνε οι ετοιμασίες του γάμου; ελπίζω να ξεπεράσατε τα "εμπόδια" και να προχωράτε χαμογελαστά και χωρίς άγχος!!!!

πες μας καμιά λεπτομέρεια για την ζαρούχλα!!!!!! έχουν αρχίσει τις ετοιμασίες?

φιλιά

χελλοουυυυυυυυ τσιπουριτσα !!!

δεν ειμαι και τοσο καλο ;):tongue:....μη νομιζεις :tongue:

λοιπον τα νεα του γαμου ειναι τα εξης:

*περιμενουμε το ΟΚ απο τον παπα για να μας παντρεψει.....δεν θελει να γινει το μυστηριο στο εκκλησακι...ολο το χωριο εχει ''ξεσηκωθει'' και χει κινητοποιηθει (πολυ συγκινιτικο αυτο) για να γινει ο γαμος !

*κλεισαμε τραπεζι

*κλεισαμε δωμματια για τους καλεσμενους

*το πεθερικον μεγααααλη στεναχωρια...πολυ τους στεναχωρησαμε τους ανθρωπους...ασε ....:tongue::tongue::tongue:

*επισης το πεθερικον οταν εμαθε οτι θα παμε για βερες προλαβε και μας πηρε τηλ. να μας πει απο που θα παμε να τις παρουμε γιατι πηγαν και διαλεξαν κιολας βερες για μας και εδωσαν και προκαταβλη χαχαχαχχαχαχαχαχα....ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι θα παρουμε απο αλλου οτι μας αρεσει....ετσι για να μην παιρνουν τεποιου ειδους πρωτοβουλιες.....τωρα γελαω αλλα χθες ημουν ετοιμη για τρελο ξεκατινιασμα...το απεφυγα :tongue:

λογικα σημερα θα μαθουμε νεα απο τον παππα και θα ξεκινησουμε ολες τις διαδικασιες

αυταααααααααααααα :mrgreen:

εσυ τι κανεις????????????????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...