Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ έχω αυτοάνοσο στο θυρεοειδή, χασιμοτο, αλλά μου είχε πει ο ρευματολόγος ότι δε συνδέεται με τα ΑΝΑ.. συνήθως αυτά συνδέονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, λύκο και τέτοια.. παρόλαυτα όμως κι εγώ τελικά, δεν έχω κάποιο άλλο αυτοάνοσο και λόγω ηλικίας, τα ανακάλυψα στα 42, είναι και μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Πολύ πιθανόν και στην δική σου περίπτωση να μην συνδέονται με κάτι άλλο, ειδικά εφόσον βγήκαν και αρνητικά μετά!

Δυο φορές έχουν βγει θετικά αλλά ο παθολόγος μου έλεγε πως είναι μη αξιολογησιμο. Αν δε κάνω λάθος έλεγε η εξέταση «ασθενώς θετικά», κάτι τέτοιο.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Βρε κοριτσια τωρα που παμε να συνηθισουμε εδώ θα ξαναμετακομισουμε στο Facebook???? Αν πατε προς τα κει μαλλον θα είναι αδυνατον να σας ακολουθησω. Ναι μεν εχω account αλλα δεν ασχολουμαι και δεν το αντεχω.

καλε μην αγχωνεσαι ... ετσι και αλλιως εκει δεν μπορουμε να μιλαμε ολες μαζι οπως εδω...δεν φευγουμε απο εδω εχουμε κανει καταληψη...

απλα ισως στο facebook γνωριζομαστε λιγο καλυτερα η μια με την αλλη...

Μινα εδω γερα με τσαμπουκα :rolleyes:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

θέτω ένα ερώτημα: νερό βρυσάτο ή εμφιαλωμένο???

σύμφωνα με την διαιτολόγο - διατροφολόγο που με παρακολουθούσε (και όντως είχα χάσει αρκετά κιλά αλλά μετά συνέβησαν διάφορα ..... τεσπά....) δεν κάνει μεγάλη διαφορά, αρκεί να πίνουμε τουλάχιστον 2 1/2 λίτρα την ημέρα

φίλες μου λένε ότι το εμφιαλωμένο είναι καλύτερο, ειδικά το Contrex

έχετε άποψη εδω οι Γκουρού της γοργονοδιατροφής;;;;;;;;;;;

για οικολογικούς λόγους προτιμώ το βρυσάτο προς το παρόν..αλλά και για οικονομικούς και χωροθετικούς (κουβάλα νερά, αποθήκευσέ τα κλπ)

περιμένω τα φώτα :idea: σας!

σύμφωνα με την διαιτολόγο - διατροφολόγο που με παρακολουθούσε (και όντως είχα χάσει αρκετά κιλά αλλά μετά συνέβησαν διάφορα ..... τεσπά....) δεν κάνει μεγάλη διαφορά, αρκεί να πίνουμε τουλάχιστον 2 1/2 λίτρα την ημέρα

φίλες μου λένε ότι το εμφιαλωμένο είναι καλύτερο, ειδικά το Comtrex

για οικολογικούς λόγους προτιμώ το βρυσάτο προς το παρόν..αλλά και για οικονομικούς και χωροθετικούς (κουβάλα νερά, αποθήκευσέ τα κλπ)

Eγώ μονίμως βρύσης πίνω ψαράκι! :tongue:

Δεν καταλαβαίνω διαφορά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Eγώ μονίμως βρύσης πίνω ψαράκι! :tongue:

Δεν καταλαβαίνω διαφορά.

και εγω βρυσης πινω συνεχεια ... εκτος οταν παμε στην ανδρο διακοπες που εκει δεν πινετε το νερο ...εκει κουβαλαμε απο πηγη...

μαεστρια που ειναι καλε αυτες οι κουνιστες φατσες που εβαλες πιο πανω???

θελω και εγω :tongue:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

φίλες μου λένε ότι το εμφιαλωμένο είναι καλύτερο, ειδικά το Contrex

νερα τυπου Contrex ειναι καταλληλα για διαιτα γιατι ειναι χαμηλα σε νατριο (εξ ου κ η διαφορετικη γευση τους) ;)....αυτη ειναι η διαφορα με το νερο βρυσης;)

εγω πινω βρυσης

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλησπερα συναγωνιστριες και συναγωνιστες. Περασα για να σας αφιερωσω μια φραση του κομφουκιου που εχω γραψει στην πρωτη σελιδα στο τετραδιο με τη διαιτα και τα ζυγισματα.

Μη φοβασαι αν προχωρας αργα. Να φοβασαι αν μενεις στασιμος.

Καλο κουραγιο και καλη δυναμη,τα αγαθα κοποις κτωνται! Φιλακια...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

καλησπερα συναγωνιστριες και συναγωνιστες. Περασα για να σας αφιερωσω μια φραση του κομφουκιου που εχω γραψει στην πρωτη σελιδα στο τετραδιο με τη διαιτα και τα ζυγισματα.

Τέλεια η φράση κοριτσάκι.

Ευχαριστούμε πολύ :D!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ε τοτε να φοβαμαι γιατι αυτη την εβδομαδα δεν κουνηθηκε η ζυγαρια!!!!!!!

νομιζω οτι στην περιπτωση μας δεν πρεπει να φοβασαι οτε αν μενεις στασιμος ουτε αν προχωρας αργα,(μαλλον ο κομφουκιος δεν ηξερε απο διαιτες!)

bgx2ye5lc.png

Καλησπέρα κι από μένα, ωραίο θεματάκι...!!

Λοιπόν,

Ηλικια :29

Υψος: 1,82

Αρχικο βαρος: 82 (4 μήνες αφού γέννησα)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 71.

Έχω σταματήσει τη δίαιτα εδώ και 2 μήνες (πείστε με να την ξαναρχίσω..!), με ενδιαφέρει περισσότερο να χάσω πόντους, γυμνάζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα επί 1 ώρα, αλλά η κοιλίτσα δε λέει να φύγει.....!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

:shock: Nadine, 1.82 ύψος;;;;;;;;;; :shock::shock::shock::shock:

Μαεστρία, σχετικά με τους γονείς που έγραψες....κι εμένα οι γονείς μου θεωρούσαν ότι όποιος ασχολείται με τον αθλητισμό ήταν ένας αργόσχολος τεμπέλης :?. . .

Μικρή, 9 χρονών περίπου, πήγα για κανα-δυο χρόνια στίβο και με σταμάτησαν. Δε στενοχωρήθηκα γιατί δε μου άρεσε έτσι κι αλλιώς.

Έφηβη ήθελα και μπήκα σε ομάδα μπάσκετ. Σκύλιασε ο πατέρας μου να σταματήσω, γιατί υποτίθεται ότι έβρισκα ευκαιρία για κοπάνα από τη δουλειά.:(

Στα 22μου περίπου αποφάσισα να πάω γυμναστήριο και πήγα ΚΡΥΦΑ, για να μην αρχίσουν πάλι....αλλά μετά από πέντε-έξι μήνες το σταμάτησα κι αυτό γιατί δε μ΄έπαιρνε να τα φέρνω βόλτα με τη δουλειά....

Αγύμναστη μια ζωή........... παλιά μυαλά.........

ε τοτε να φοβαμαι γιατι αυτη την εβδομαδα δεν κουνηθηκε η ζυγαρια!!!!!!!

νομιζω οτι στην περιπτωση μας δεν πρεπει να φοβασαι οτε αν μενεις στασιμος ουτε αν προχωρας αργα,(μαλλον ο κομφουκιος δεν ηξερε απο διαιτες!)

Αν δεν κάνω λάθος πετσί και κόκκαλο δεν ήταν αυτός ο κομφούκιος ? που να ήξερε από δίαιτες ? να μην πούμε για το βούδα , τότε το χάσαμε εντελώς το παιχνίδι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...