Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

για την ωρα ειμαστε εμεις για τη συναντηση...που προτεινετε να βρεθουμε??? σας βολευει τη δευτερα κατα τις 18:00 ???? εγω μπορω και ποιο νωρις ...για ποιο αργα οπως δυσκολο... αρκει να βρουμε το σημειο συναντησης...

ελιζα-ν.σμυρνη

ελλη-ηλιουπολη

ταρα-παιανια (με επιφυλαξη απ οτι καταλαβα)

mpap αν τα καταφερει

Βίκυ από Πεύκη

τσιπουρα απο κεντρο

mpap εσυ σε ποια περιοχη θα βρισκεσαι εκεινη την ωρα μπας και το κανουμε καπου εκει κοντα για να εχουμε την ευκαιρια να γνωρισουμε και την αρχηγο μας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μάλλον πρέπει να την κουβεντιάσεις λίγο..... καλά λεει η βικούλα

αλλά να μην στεναχωριέσαι σε παρακαλώ!

θα κάνουμε την προσπάθεια μας αλλά ισχύει πάντα το :

J1Yc6wc_5uw&feature=related

δυνατά!!!!! πολύ δυνατά!!!!!!! :)

αχ τσιπουριτσα μου και εγω αυτο λεω απο τη μια...σε οποιον αρεσουμε αλλα απο την αλλη με παιρνει απο κατω...

θα την εχω μαζι μου τη Μαρια στη συνατηση να δειτε για τι παιδι προκειτε ... βοηθεια σας χαχαχχαχααχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Γεωργια αποτι βλεπω εισαι η τελευταια που κλεινεις το θεματακι και η πρωτη που το ανοιγεις... Κλειδοκρατορας!!!! Καλη σου μερα κοπελιαααα!!!

Ναι, ναι, κατι σαν την Πουλια και τον Αυγερινο. Που οπως ξερετε ειναι το ιδο αστερι.

@georgiamami: Και, ελεος. :(Δεν βρισκω διαθεσιμα δωματια για Λευκαδα. Μηπως να αγορασω κανενα τροχοσπιτο καλυτερα????????????[/color]:confused:

Ψαχνω και για Πρεβεζα. Και παμε ημερησια με το αυτοκινητο σε Λευκαδα κλπ.:cool:

Γιατι να μην εχουμε καμια γοργονα απο κει να με ............................. βοηθησει?????????????????

Καλημέρα για μπές σε αυτό το ξενοδοχείο είναι γνωστού μου στη Λευκάδα μήπως σας βολεύει: www.hotelsofia.gr

http://www.booking.com/hotel/gr/sofia-nikiana-lefkada.html?sid=f7f0d56f2c9aa8ca916ecc42acff3820

Μπές και κεί να δείς...Ρώτησα και το γνωστό μου μέσω facebook και έχουν ακόμα διαθέσιμα δωμάτια!

Καλη μου Z&P&M, ρωτησα και δεν θελεις να ακουσεις την απαντηση. Δεν θελω να σχολιασω τιποτα εδω. Σε ευχαριστω.

το αλλο το καλο σας το ειπα???? τα νευρα μου δηλαδη...

προφανως η κορη μου κατι ακουσε απο καπου...και οταν νευριαζει μαζι μου που δεν της κανω το χατιρι με αποκαλει χοντρηηηηηη...δεν το ειχε πει ποτε...δεν εχουμε κανει ποτε συζητησεις για να διαχωρισουμε τον αδυνατο απο τον χοντρο...

καποιος με θαβει...και αισθανθηκα τοοοοοσο ασχημα οταν το πρωτοακουσα και καθε φορα που το ακουω το ιδιο ασχημα αισθανομαι...

μου το χει πεταξει 3-4 φορες σε δυο εβδομαδες μεσα και η τελευταια φορα ηταν στην κρητη μπροστα σε ανθρωπους που εβλεπα για πρωτη φορα...

χαλιααααααααααααα σας λεω...

00020461.gif 00020309.gif

sig.asp?img=ad1

Γλυκια μου Ελιζα, καπως ετσι ξεκινησα κι εγω την προσπαθεια να τα χασω τα ρημαδια.

Το εχω ξαναπει αλλα θα το ξαναγραψω για οσες χρειαζονται ενα παρομοιο "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" για να ξεκινησουν. Και νομιζω πως η κορη σου σου εδωσε αυτο που χρειαζοσουν για να ξεκινησεις εντατικα γιατι πολυ χαλαρη σε εβλεπα γενικοτερα.

Διαλογος μεταξυ εμου και μικρου γιου:

Εγω: Γιε μου, ξερεις ποσα κιλα εγινα?

Γιος: Ποσα, μανα?

Εγω: 92,5 γιε μου.

Γιος: Να τα εκατοστησεις μανα.

Αυτο ηταν το δικο μου χαστουκι, κοριτσαρες μου.

Ελιζα, εκμεταλλευσου το "χαστουκι" της κορουλας σου για να νιωθει εκεινη καλα κι εσυ πολυ καλυτερα.

Εγγυουλα, συμφωνω με τα κοριτσια που σου ειπαν οτι λειπουν βασικες τρφες απο τη διατροφη σου. Ξανακοιταξε την με την διατροφολογο σου.

Σας φιλω ολες και να εχετε ενα σουπερ απογευμα

Επισης σας ευχαριστω που μου προτεινετε μερη για διακοπες. Ελπιζω τελικα να παμε εκει που θελουμε. Θα σας πω νεοτερα....

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Ελίζα, θυμάμαι ότι η κόρη σου είναι σχετικά μικρή, αν θυμάμαι γύρω στα 4; κάνε της μια συζήτηση ανάλογη με την ηλικία της. Δώσ΄της να καταλάβει ότι ορισμένες κουβεντούλες πληγώνουν και προσβάλουν. Ειδικά ανθρώπους που αγαπάμε δεν θέλουμε να τους πληγώνουμε και να τους στενοχωρούμε.... και ΥΠΟΜΟΝΗ. Για μια ακόμη φορά......

Είδες που παραπονιόσουν; κι άλλες γοργονίτσες στη συνάντηση!!!!!:-D περίμενε λίγο ακόμη και θα δεις τι ωραία που θα οργανωθούμε :-D!!! Θα τα καταφέρουμε! Καλή διάθεση υπάρχει, άρα όλα σούπερρρρρ!!!!!

Τον άλλο μήνα φεύγουμε τριήμερο για Μήλο. Πώς όμως; Εργένικα.........δηλαδή με άλλο ένα ζευγάρι αυτοκόλλητούς μας ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!! Θα τα πάρουν τα πεθερικά μου στο χωριό για μία εβδομάδα.

Αυτό έχουμε να το κάνουμε εδώ και δώδεκα χρόνια........ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΕΙΑ...:-D:-D:-D....ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙ:-D:-D.......ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΙ...:-D:-D....τις πεθύμησα αυτού του είδους διακοπές.....

Και τον Αύγουστο 10-15 μέρες λέμε για Θάσο, για κάμπινγκ με τα παιδάκια μας, που το περιμένουν πώς και πώς...:-D:-D:-D.....Βορειοελλαδίτισσες, έχετε πάει Θάσο; καλή επιλογή;

για την ωρα ειμαστε εμεις για τη συναντηση...που προτεινετε να βρεθουμε??? σας βολευει τη δευτερα κατα τις 18:00 ???? εγω μπορω και ποιο νωρις ...για ποιο αργα οπως δυσκολο... αρκει να βρουμε το σημειο συναντησης...

ελιζα-ν.σμυρνη

ελλη-ηλιουπολη

ταρα-παιανια (με επιφυλαξη απ οτι καταλαβα)

mpap αν τα καταφερει

Βίκυ από Πεύκη

τσιπουρα απο κεντρο

mpap εσυ σε ποια περιοχη θα βρισκεσαι εκεινη την ωρα μπας και το κανουμε καπου εκει κοντα για να εχουμε την ευκαιρια να γνωρισουμε και την αρχηγο μας...

Κι εγώ μέσα αν βολέψει το μέρος κ η ώρα, γιατί έχω μπέμπη κ έχω κ θήλαστρο,

οπότε δεν μπορώ να πάω πολύ μακρυά.. Να σας δούμε κ εμείς ;)

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια σας.....αχ!!!θα ηθελα και εγω....να ειναι στη συναντηση....κανονιστε οποια στιγμη ανεβω αθηνα ...να κανουμε παλι συναντηση!!!

ελλη...καπου πηρε το ματι μου κατι για σκηνη......λευκαδα....οτι ξερεις ριχτο!!

γενικα ψαχνω οργανωμενο και φυσικα καθαρο και οικογενειακο!!!

για κιλα...δε μιλαω.....σημερα εχω γιατρο να δω τι γινεται με τη κυστη...αυτα τα παλιοχαπια μου εχουν αλλαξει τα φωτα!!!

λιζακι....η αληθεια ειναι οτι εγω εφαγα το ''χαστουκι''....απο τον αδερφο μου...σε γαμο......πολυ καλα ντυμενη....ομως χαλαει το φερμουαρ απο το μπουστο....και μπροστα σε ολους ο γλυκος μου αδερφος...μου λεει....''χασε και κανα κιλο''...ηθελα ν'ανοιξει ηγη να με καταπιει.......μετα βεβαια του τα εχωσα...αλλα η αληθεια ηταν αυτη....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Βίκυ μου, οργανωμένο και Λευκάδα; κατάλαβα καλά; εμείς πήγαμε πέρισυ εδώ:

http://www.camping-kastri.gr/index-gr.htm

εάν κατάλαβα καλά τι ζητάς, σου δίνω και όσες άλλες πληροφορίες θέλεις.....

Τα κορίτσια μου έχουν κολλητάκια τους κάτι αδερφάκια συμμαθητάκια, που είναι και γειτονάκια μας. Τα γειτονάκια, λοιπόν, είχαν τρελλαθεί με το dancing with the stars και το κόλλησαν στις δικές μου. Αποτέλεσμα: έχουν πάρει τη σειρά dvd "dancing" και τώρα είναι στον κήπο και τα τέσσερα και προσπαθούν να μάθουν σάλσα, ροκ εντ ρολ, τανγκο, όλα ανακατεμμένα.......πολύ γέλιο..........πού είσαι Μπαπ, να πέσεις κάτω......

Γεια σας κοπελες!

Ελιζα, συμφωνω με τις κοπελες θα πρεπει να εξηγησεις στην μικρη σου οτι μερικα λογακια πληγωνουν και δεν ειναι ωραιο να τα λενε ουτε τα παιδακια ουτε οι μεγαλοι...Και γω δεν θα ηξερα πως να αντιδρασω μπροστα στον κοσμο!

Τσιπουριτσα τι κανεις;;; Δεν μπαινω συχνα, βλεπω στα κλεφτα τα μηνυματα σας.

Για τη συναντηση θελω και γω, αλλα μεχρι 30/6 εχω ενα μικρο κωλυμματακι, και δεν θα μπορεσω νωριτερα. Για ποτε λετε;; Βεβαια θα ερθω σολο-παιδι δεν εχω:mrgreen:, εκτος και αν θελετε να φερω την μπουμπου μου (σκυλιτσα!)

Εχω κολλησει στα κιλα μου και καπου εχω νευριασει, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τηρω οτι πρεπει για να χασω...Εχω κουραστει ψυχολογικα πολυ και ξεσπαω σε λιχουδιες.. ΘΕΛΩ ΔΙΑΚΟΠΕΕΕΕΣΣΣΣΣ!!!!:twisted::twisted:

wcBmp3.png

Σας εχω νεο (και πολυ γουσταρω): Τα παιδια μου, μου δηλωσαν οτι θα παρουν τα δελτια αλλα θα πανε μονα τους διακοπες οπου και οποτε θελουν. Που σημαινει οτι εγω θα παω μονη με τον αντρα μου....... (Δευτερος μηνας μελιτος κουκλιτσες μου!!!!!!!!)

Σημειωστε οτι 1ο μηνα μελιτος δεν εχουμε παει... ακομα!!!!

Σσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!!!!!! Ουτε στο παπα μη το πειτε!!!!!!!!!

Πεταω!!!!!!! Κολυμπαω!!!!!!!!!! Γελαω!!!!!!!!!! Τραγουδαω!!!!!!!!! Χορευω!!!!!!!!! Κι ας μην εχω γινει ακομα η γοργονα των 68 κιλων. (Θα γινω ομως) Για την ωρα θα συμβιβαστω με οσα εχω.

Τα κορίτσια μου έχουν κολλητάκια τους κάτι αδερφάκια συμμαθητάκια, που είναι και γειτονάκια μας. Τα γειτονάκια, λοιπόν, είχαν τρελλαθεί με το dancing with the stars και το κόλλησαν στις δικές μου. Αποτέλεσμα: έχουν πάρει τη σειρά dvd "dancing" και τώρα είναι στον κήπο και τα τέσσερα και προσπαθούν να μάθουν σάλσα, ροκ εντ ρολ, τανγκο, όλα ανακατεμμένα.......πολύ γέλιο..........πού είσαι Μπαπ, να πέσεις κάτω......

Αχ, να ημουν απο μια μερια...... να τα εβλεπα τα γλυκουλια!!!!

Τετοιες ευκαιριες που χαριζουν γελιο δεν πρεπει να τις χανουμε με τιποτα.

:confused: ΠΡΟΤΑΣΗ : :confused:

Γραψτε, οποια θελει φυσικα, τι ηταν αυτο που σας ωθησε στην αποφαση να δρασετε ωστε να φυγουν τα κιλα?

Αντε να ριξουμε λιγο γελιο!!!!!!

:-D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κούκλες!

Δεν έχω πολλά κέφια αυτές τις μέρες, αλλά δεν ήθελα να σας αφήσω στα σκοτάδια, ανενημέρωτες.

Οπότε, για την αθλητική σας ενημέρωση:

Σλοβακία - Ιταλία 3-2

Παραγουάη - Ν. Ζηλανδία 0-0

Προκρίνονται Σλοβακία & Παραγουάη! (κοινώς, οι Ιταλοί τον μπούλο και είναι και οι νυν πρωταθλητές κόσμου!)

Καλά να περνάτε. Φιλάκια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσακια ...πηγα...εφαγα τη κρυαδα μου ...κανενα αποτελεσμα...ουτε μικρυνε ουτε μεγαλωσε....θα παιρνω τα χαπια και αυτο το μηνα ...και ισως και τον αλλον ...και αν δε γινει τπτ ...τοτε με βλεπω για λαπαρασκοπηση.....αυτα τα νεα....!!!

μαεστρια μου αυτο το σκ μπαινουμε για χειρουργειο;;μην αγχωνεσαι κουκλα μου ...ολα καλα θα πανε!!!

ελλη ....οτι ξερεις για καμπινγκ ....πες....εμεις γενικα ειμαστε φανατικοι....συνηθως πηγαινουμε κυλληνη σ'ενα συγκεκριμενο...αλλα φετος θα πανε κατασκηνωση προς τα εκει ...και για διακοπες λεμε να παμε και καπου αλλου!!!!

το dvd..ειναι αυτο της κυριακης;;μου το ζηταγε ο γιος μου και το ξεχασα...θα παω να δω μηπως και το βρω.....

γεωργια μου ...μπραβοοο!!!οι καλυτερες διακοπες ...με τον αντρουλη σου ...αχ!!!!ωραια που θα περασετε......κοιταχτε να το ευχαριστηθειτε!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Βικυ μου, θα προσπαθησω, στο υποσχομαι.......

Πηρες τη λιστα?

Μaestria, ξημερωνει νεα μερα, νεα διαθεση, και οπως ειπαμε "Η Παναγια μαζι σας". Η σκεψη μας θα ειναι κοντα σας. Μολις μπορεσεις ενημερωσε μας.

Μινουλα, κι εγω εχω κανει πολυ "ντόρο" για διακοπες. Και αργουν γμτ......

Ελλη, ευχομαι να περασει γρηγορα ο καιρος και να πατε στη Μηλο, και να περασετε ΥΠΕΡΟΧΑ (χμμμμ, και χωρις παιδια........)

Κι αλλο μηνα μελιτος βλεπω στον οριζοντα.............

Αυριο, παω ταξιδακι. Οποτε καλο παρασκευο/σαββατο/κυριακο τσουπρες.

Η νυχτεριδα Γεωργια λεει καληνυχτα και καλημερα. Φιλακια

Θα μου λειψετε....

Καλημέρα, κορίτσια...!!

Χθες το έριξα έξω, έφερε μουσακά η πεθερά μου και, φυσικά, τον τσάκισα....!!! :cool:

Στο καπάκι παγωτό. :mrgreen:

Χτυπήθηκα, βέβαια, αρκετή ώρα στο γυμναστήριο, αλλά πώς να καούν τόσες θερμίδες....???!!

Σήμερα μέσα πάλι τα κεφάλια...!!

Φιλιά σε ολες.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Καλημερούδια!!!!!! :):):):):)

Σήμερα πετάω.... :-D:-D:-D:-D

Πετάω από τη χαρά μου!! :-D:-D:-D

Ναι! Θα το πω! :-D:grin::-D

Προσπαθώ εδώ και πόσο καιρό να θηλάσω αποκλειστικά το μωράκι μου και τελικά

το έχω σχεδόν καταφέρει.. Σε λίγες μέρες θα ξεφορτωθούμε και το θήλαστρο και θα

είμαστε σούπερ!!!

Σας στέλνω όλες ένα τζιζ θετικής ενέργειας!! Έτσι για να ξυπνήσετε όμορφα...

Αλλά μάλλον θα έχετε ξυπνήσει ήδη... :rolleyes:

Άντε να ξεκινήσω και γυμναστήριο, γιατί όλο έλεγα θα πάω θα πάω, αλλά από

την αϋπνία δεν είχα κουράγιο..

ΑΑΑΑΜΜΜΜΗΗΗΗΝΝΝΝ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...