Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Θα συμφωνήσω πολύ με την @rainbow_2024 γιατί έζησα το ίδιο...ήμουν σε ένα γιατρό που δεν ηταν πολυ θετικός με την υστεροσκοπηση...κάναμε 5 εμβρυομεταφορες όλες αρνητικές...άλλαξα γιατρο και με έβαλε αμέσως για υστεροσκοπηση και μικροβιωμα...βρήκαμε χρόνια ενδομητριτιδα  χωρίς να έχω καμία απολύτως άλλη ένδειξη...στην επόμενη μεταφορά έμεινα εγκυος...

Τσ λεφτά είναι όντως πολλά...δε σου λέω εγώ τιμή γιατί εδώ κρητη από ότι βλέπω είναι πολύ οιο ακριβά.. καλύτερα να σου πουν τα κορίτσια που είναι Αθήνα....αλλά τα εμβρυακια σου είναι πολύτιμα!!καλύτερα να τα τσεκάρετε όλα πρώτα και προχωράτε μετά!🥰

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα!:D

Έχω ευχάριστα νέα Μπαπ! κατάφερα να ισοροπήσω και πάλι με το λίπος. Έφτασα και κατέβασα λίγο τα προηγούμενα ποσοστά μου. Άντε, κι είχα φάει μεγάλη πίκρα:?. Και με την κυτταρίτιδα τα πάω πιο καλά:). Ουφ! τι ανακούφισηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifo.gifo.gif

Γεια σας όμορφες!!

Ζυγίστηκα, και είμαι 56- δηλαδή μείον 1,5 / αλλά δεν έχω πάει διατροφολόγο για μέτρηση λίπους και έχω κάνει βλακείες στη διατροφή, δηλαδή δεν τρώω τα γεύματά μου τακτικά κλπ κλπ...τσπ θα δούμε!!.....

b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifo.gifo.gif και σ' εσένα!!!

Κοριτσάκια καλημέρα κι από εμένα!

Χθες έφαγα πιτσάκι με αράβικη πίτα και τυρί χαμηλών λιπαρών. Σούπερ ήταν.

Ε, μετά έφαγα κι ένα παγωτάκι 0%. Αυτό ήταν λίγο παραπανίσιο.

Θεωρώ όμως ότι συμμαζεύομαι σιγά σιγά. Θα 'θελα μέχρι τέλος του καλοκαιριού να χάσω - επιτέλους - κανένα κιλό!!!

Και ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ η αθλητική σας ενημέρωση θα συνεχιστεί ακάθεκτη μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου!

1206790b9knvirqd7.gif

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια:

Γαλλία - Ν. Αφρική 1-2 (οι γάλλοι ξεφτιληστήκανε ΕΝΤΕΛΩΣ)

Μεξικό - Ουρουγουάη 0-1

Προκρίνονται Ουρουγουάη & Μεξικό στους 16.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κοριτσάκια καλημέρα κι από εμένα!

Χθες έφαγα πιτσάκι με αράβικη πίτα και τυρί χαμηλών λιπαρών. Σούπερ ήταν.

Ε, μετά έφαγα κι ένα παγωτάκι 0%. Αυτό ήταν λίγο παραπανίσιο.

Θεωρώ όμως ότι συμμαζεύομαι σιγά σιγά. Θα 'θελα μέχρι τέλος του καλοκαιριού να χάσω - επιτέλους - κανένα κιλό!!!

Και ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ η αθλητική σας ενημέρωση θα συνεχιστεί ακάθεκτη μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου!

1206790b9knvirqd7.gif

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια:

Γαλλία - Ν. Αφρική 1-2 (οι γάλλοι ξεφτιληστήκανε ΕΝΤΕΛΩΣ)

Μεξικό - Ουρουγουάη 0-1

Προκρίνονται Ουρουγουάη & Μεξικό στους 16.

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!...και μη σε νοιαζει για το παγωτακι ..ηταν 0% !!!;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααα !!!

μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!...και μη σε νοιαζει για το παγωτακι ..ηταν 0% !!!;)

Μηδέν, ξεμηδέν, παραπανίσιο ήταν!

Έφαγα και το μεσημεριανό μου μόλις, αλλά ΔΕΝ σας λέω τι!!! :oops:

Εντάξει είπαμε, συμμαζεύομαι σιγά - σιγά :tongue:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γιατι βρε κουκλι δεν μας λες θα ζηλεψουμε πες μας σε παρακαλω και εχω ακομα μια ωρα για να παω σπιτι να φαω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

μιαμιαμιαμια !!!!!!!!! θελω να φαωωωωωωωω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

maestriaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????.....τι θα φας????? :tongue::tongue::tongue:

γιατι βρε κουκλι δεν μας λες θα ζηλεψουμε πες μας σε παρακαλω και εχω ακομα μια ωρα για να παω σπιτι να φαω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!

μιαμιαμιαμια !!!!!!!!! θελω να φαωωωωωωωω!!!!!!!!!

καλως το κοριτσι!!!

εσυ τι θα φας τσουπρα μ??? :tongue:

maestriaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????.....τι θα φας????? :tongue::tongue::tongue:

καλως το κοριτσι!!!

εσυ τι θα φας τσουπρα μ??? :tongue:

θα παω στο καλο μου το σπιτακι και θα φτιαξω εχω βαλει στο προγραμα λαχανικα στον ατμο τα τσακιζουν τα μικρα και ριζι στραγκιστο . οσο για το φαγητο στην δουλεια δεν το κανω γιατι το σπιτι απο την δουλεια ειναι ενα 10 λεπτο και σχολαω 3,30 και το απογευματινο το εχω κανει μεσιμερινο στη δουλεια και το μεσιμεριανο απογευματινο για να τρωει ολοι η οικογενεια μαζι τι να κανω τα μωρα μου 3(ξενια-σπυρος-κωστας(συζηγος) με θελουν να τρωω μαζι εχω και τις αδυναμιες βρε κοριτσια μην με μαλωνεται !!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κορτσούδια!!! Το ξανάπα... αλλά δεν σας προλαβαίνω... Πολύ άκτιβ είστε...

καλημερα και απο εμενα γοργονουλες γλυκες...

εχω ενα ερωτημα να θεσω σημερα...

ποια ειναι η γνωμη σας για τη σογια σε φαση διαιτας??? ειναι κατι που βοηθαει???

θα ηθελα τη γνωμη σας μπας και αρχισω να τα βαζω στη διατροφη μου αν ειναι να με βοηθησουνε με την απωλεια των κιλων...

ευχαριστω

Σόγια... Το μόνο που ξέρω είναι ότι περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη. Την χρησιμοποιούν

κυρίως οι χορτοφάγοι.. Είναι ένα καλό υποκατάστατο του κρέατος..

Την έχω φτιάξει σε μακαρόνια με κιμά και δεν πήρε κανείς χαμπάρι ότι ήταν

κιμάς σόγιας... :D χιχι

Επίσης πίνω που και που ρόφημα σόγιας με ασβέστιο.. Έχει λίγο ιδιαίτερη γεύση

αλλά είναι θρεπτικό.. Προτιμώ όμως το αμυγδαλόγαλα.. Απλά είναι πολύ ακριβό το άτιμο...

Τώρα σε φάση δίαιτας δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα..

Επίσης περιέχει και λεκιθίνη, η οποία βοηθά στην απώλεια κιλών.. Πόση ποσότητα

περιέχεται όμως σε μία μερίδα δεν ξέρω, ούτε αν είναι ικανοποιητική στο να χάσεις κιλά..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑ γοργονες!!!

αυτο το κακαο εχει πολλα λιπαρα ...πολλους υδατανθρακες !!!!

Δηλαδή αυτά τα λιπαρά είναι πολλά; :confused::confused::confused: Κρίμα..

Πάντως είναι νόστιμο... :tongue: yam yam

Έψαξα κ τα συστατικά του αναλυτικά... για να μου πεις καλύτερα...

NUTRITION INFORMATION

Typical Values

per 3.5g serving (a teaspoon)

Energy kJ 51

kcal 12

Protein (g) 0.8

Carbohydrate (g) 0.5

– of which are sugars (g) 0.0

Fat (g) 0.8

– of which saturates (g) 0.5

– of which monounsaturates (g) 0.3

– of which polyunsaturates (g) 0.0

– of which trans (g) 0.0

Fibre (g) 1.0

Sodium* (mg) 0.46

* equivalent as salt (g) 0.00

Καλησπερα, κορτσουδια, τσουπρες, κορασιδες, κοπέλια, νιες, και οτι αλλο ειστε.

Χαχαχα

Ολη η Ελλαδα με το "λεξιλογιο" της στο φορουμ μας.

Πως ειστε σημερα? Βλεπω πολλη ησυχια. Αμα ξεκαθαρισετε το θεμα κακαουπειτε κι εμενα που βαζω επι χρονια (οσα ειμαι σχεδον) στο γαλα μου. Ε, ειπαμε σωστη διατροφη αλλα αν κοψω το κακαο θα κοψω και το γαλα γιατι ασπρουλιαρικο... δεν μπορω με τιποτα να το πιω. Βρειτε εναν καλο λογο να μου το δικαιολογησετε το καημενο μου.

Σογιες και μογιες, δεν γνωριζω. Αρα δεν γραφω σχετικα.

Εγγυουλα Koullam, εσυ οχι διαιτα. Απλα να προσεχεις για να μην παρεις περισσοτερα απο οσα σου χρειαζονται.

Βικυ, σου εχω ετοιμη τη λιστα. Οποτε θελεις ενημερωσε με για να την στειλω.

Ελιζα, κανονισε τη συναντηση συντομα. Θελω φωτογραφιες.

Σοφια, πατριδα, γελαω καθε φορα που αναφερομαι σε σενα, γιατι ειμαστε ......πολυ πατριδα ρε παιδακι μου. Γειτονακια. Χαχαχαχα

Και, ελεος. :( Δεν βρισκω διαθεσιμα δωματια για Λευκαδα. Μηπως να αγορασω κανενα τροχοσπιτο καλυτερα????????????:confused:

Ψαχνω και για Πρεβεζα. Και παμε ημερησια με το αυτοκινητο σε Λευκαδα κλπ.:cool:

Γιατι να μην εχουμε καμια γοργονα απο κει να με ............................. βοηθησει?????????????????

Εκεινα τα ωραια γραμματα που χορευουν, για πειτε και σε μενα πως τα βαζουμε γιατι .... ειμαι κι εγω ζηλιαρα:wink::wink:

Σας φιλω ολες στα μαγουλακια σας και ενα φιλακι στο

κεφαλο-μετωπο οπως εκαναν οι γιαγιαδες τα παλια χρονια.

Χιχιχιχιχι:tongue::tongue:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Πήγα στην διατροφολογο χθες. Λοιπον μου ειπε ότι πρέπει να βάλω μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μου ακόμα 5 κιλά μόνο. Δηλαδή σε 4 μήνες να βάλω μόνο 5 κιλά. :rolleyes: Ελπίζω να τα καταφέρω. Δηλαδή να φτάσω τα 71.

Η διατροφή που μου έβαλε δεν είναι άσχημη μόνο το βράδυ δεν μου πολυάρεσε και της το πα δεν εχει πολλές επιλογές.

Εχει 1. σουβλάκια με μισή πίτα γιαούρτι και σαλάτα

2. 1,5 φλυτζάνι γάλα με 1,5 φλυτζάνι δημητριακά

3. 2 σλάις με 2 αυγά βραστά ντομάτα αγγούρι και 1 ποτήρι γάλα

4. 2 σλάις καπίρες με 2 φ τυρί σαλάτα και 1 ποτήρι γάλα

δεν είναι πολύ λίγες οι επιλογές ??? Ούτε 1 για καθε μέρα της βδομάδας δεν έχει :rolleyes::mad: Μου είπε να το δω και αν θέλω κάτι να της τηλεφωνίσω

Για μεσημέρι μου έβαλε αρκετές επιλογές και είναι οκ και για το πρωί για να καταλάβετε μου έβαλε άλλες 4 επιλογές που είναι καλές για πρωινό μόνο το βράδυ δεν μου πολυάρεσε. Μπορούσε να μου βάλει και λίγο ψαράκι με σαλάτα ή λίγο στήθος κοτόπουλο με σαλάτα και τέτοια. Ψάρι όμως δεν μου έβαλε ούτε για μεσημεριανό γιατι άραγε???

Το επόμενο ραντεβού που μου έβαλε είναι στις 14/7 σε 3 βδομάδες δηλαδή

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερα μωρελια μουυυυ (μυτιληνιο αυτο:P )

Τσιπουριτσα μια χαρα οι φακες για χτες, και γω πεθυμησα λιγο οσπριο. Εντωμεταξυ, οοοοληηη τη βροχη χτες την εφαγα εγω, με το που βγηκα απο το λεωφορειο μεχρι να μπω στο σπιτι, εβρεχε πολυ, μετα απλα ψιχαλιζε :twisted:.

Σημερα θα φαω μεσημεριανο τυπου ντακο, δικης μου εμπνευσεως, αλλα αντι για φετα λεω να βαλω το κοτατζ καλο ειναι ή δεν πηγαινει;;

Κατι για συνατηση πηρε το ματι μου, τι κανονιζετε κοπελες;;;

Γεωργια αποτι βλεπω εισαι η τελευταια που κλεινεις το θεματακι και η πρωτη που το ανοιγεις... Κλειδοκρατορας!!!! Καλη σου μερα κοπελιαααα!!!

wcBmp3.png

Καλημέρα κορίτσια

Πήγα στην διατροφολογο χθες. Λοιπον μου ειπε ότι πρέπει να βάλω μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μου ακόμα 5 κιλά μόνο. Δηλαδή σε 4 μήνες να βάλω μόνο 5 κιλά. :rolleyes: Ελπίζω να τα καταφέρω. Δηλαδή να φτάσω τα 71.

Η διατροφή που μου έβαλε δεν είναι άσχημη μόνο το βράδυ δεν μου πολυάρεσε και της το πα δεν εχει πολλές επιλογές.

Εχει 1. σουβλάκια με μισή πίτα γιαούρτι και σαλάτα

2. 1,5 φλυτζάνι γάλα με 1,5 φλυτζάνι δημητριακά

3. 2 σλάις με 2 αυγά βραστά ντομάτα αγγούρι και 1 ποτήρι γάλα

4. 2 σλάις καπίρες με 2 φ τυρί σαλάτα και 1 ποτήρι γάλα

δεν είναι πολύ λίγες οι επιλογές ??? Ούτε 1 για καθε μέρα της βδομάδας δεν έχει :rolleyes::mad: Μου είπε να το δω και αν θέλω κάτι να της τηλεφωνίσω

Για μεσημέρι μου έβαλε αρκετές επιλογές και είναι οκ και για το πρωί για να καταλάβετε μου έβαλε άλλες 4 επιλογές που είναι καλές για πρωινό μόνο το βράδυ δεν μου πολυάρεσε. Μπορούσε να μου βάλει και λίγο ψαράκι με σαλάτα ή λίγο στήθος κοτόπουλο με σαλάτα και τέτοια. Ψάρι όμως δεν μου έβαλε ούτε για μεσημεριανό γιατι άραγε???

Το επόμενο ραντεβού που μου έβαλε είναι στις 14/7 σε 3 βδομάδες δηλαδή

καλημεραααα γοργονες!!!!

Κουλίτσα γνωμη μου κακως δε εχεις ψαρι στη διατροφη σου...εισαι και εγκυουλα!!!!....πως το δικαιολογησε οτι δεν εχει βαλει ψαρι?....και απο την αλλη ειναι δυνατον εγκυος γυναικα να εχεις τοσες λιγες επιλογες εστω και στο βραδινο?....χωρις να θελω να προσβαλω τη διαιτολογο σου και φυσικα χωρις να ειμαι διαιτολογος....αλλα ειμαι πολυ ψαγμενη στο θεμα διατροφη....καποιο λαθος κανει!!!

Πες μου σε παρακαλώ....ποσα φρουτα την ημερα εχει στο προγραμμα?....αν καταλαβα καλα δεν σου εχει βαλει ενικα σαλατες ή μονο στο βραδινο δεν τις εχει????

Και να σου πω και το αλλο???...μπορεις και μονη σου...ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να τρως και τι οχι....προσαρμοσε το προγραμμα της και με τροφες που ειναι απαραιτητες να λαμβανεις εαν δεν σου κανει τις απαραιτητες αλλαγες !!!!

Με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου!!!!:mrgreen:

καλημερα μωρελια μουυυυ (μυτιληνιο αυτο:P )

Τσιπουριτσα μια χαρα οι φακες για χτες, και γω πεθυμησα λιγο οσπριο. Εντωμεταξυ, οοοοληηη τη βροχη χτες την εφαγα εγω, με το που βγηκα απο το λεωφορειο μεχρι να μπω στο σπιτι, εβρεχε πολυ, μετα απλα ψιχαλιζε :twisted:.

Σημερα θα φαω μεσημεριανο τυπου ντακο, δικης μου εμπνευσεως, αλλα αντι για φετα λεω να βαλω το κοτατζ καλο ειναι ή δεν πηγαινει;;

Κατι για συνατηση πηρε το ματι μου, τι κανονιζετε κοπελες;;;

Γεωργια αποτι βλεπω εισαι η τελευταια που κλεινεις το θεματακι και η πρωτη που το ανοιγεις... Κλειδοκρατορας!!!! Καλη σου μερα κοπελιαααα!!!

καλημερα κοριτσακι μας!!!

μουσκιδι εεε????....τουλαχιστον πηγαινες σπιτι σου και οχι στη δουλεια ;):-D

μια χαρα βρισκω το ντακο με κοτατζζζζ :cool:....προσοχη στο ελαιολαδο ....αν ειναι μικρα τα παξιμαδια βαλε ενα κουταλακι του γλυκου !

καλημερα κοριτσακι μας!!!

μουσκιδι εεε????....τουλαχιστον πηγαινες σπιτι σου και οχι στη δουλεια ;):-D

μια χαρα βρισκω το ντακο με κοτατζζζζ :cool:....προσοχη στο ελαιολαδο ....αν ειναι μικρα τα παξιμαδια βαλε ενα κουταλακι του γλυκου !

Αστα να πανε, σε 2 λεπτα εσταζα!!!

Ενα μεγαλο χοντρο παξιμαδι θα βαλω, με μια κουταλια σουπας λαδι. Συνηθως το μουσκευω στο νερο για ναναι λιγο μαλακο, ειναι και τα ζουμια απο τη ντοματα.. μια χαρα!

Πως πανε οι ετοιμασιες, το πεθερικον σου κανει ακομη τη ζωη δυσκολη;;;;

Αχ εγω δεν τα μπορω καθολου αυτα, γιαυτο θα κανω πολιτικο γαμο - μονο. Ελπιζω να μην εχουμε λιποθυμιες στην ανακοινωση του χχαχαχα:rolleyes::rolleyes:

wcBmp3.png

Αστα να πανε, σε 2 λεπτα εσταζα!!!

Ενα μεγαλο χοντρο παξιμαδι θα βαλω, με μια κουταλια σουπας λαδι. Συνηθως το μουσκευω στο νερο για ναναι λιγο μαλακο, ειναι και τα ζουμια απο τη ντοματα.. μια χαρα!

Πως πανε οι ετοιμασιες, το πεθερικον σου κανει ακομη τη ζωη δυσκολη;;;;

Αχ εγω δεν τα μπορω καθολου αυτα, γιαυτο θα κανω πολιτικο γαμο - μονο. Ελπιζω να μην εχουμε λιποθυμιες στην ανακοινωση του χχαχαχα:rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω ποσο μεγαλο ειναι το παξιμαδι...δοκιμασε να βαλεις ενα κουταλακι του γλυκου λαδι...και αν δεις οτι χρειαζεται παραπανω συμπληρωνεις :mrgreen:

αχ ασε μινουλα μου.....αποφευγω να μιλησω μαζι τους γιατι αν και ειμαι ηρεμος ανθρωπος...θα με βγαλουν εξω απο τα ρουχα μου και δεν το θελω....αφηνω στο συντροφο μου ολο το χειρισμο...αλλωστε γονεις το ειναι και καλυτερα να το χειριστει εκεινος !

αααα.....ωραια....πρωτον η ωρα η καλη κοριτσακι μου και δευτερον....ανακοινωσε το τηλεφωνικα χαχαχαχαχαχχααχχαχα:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...