Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα κούκλες!

Αρχηγέ, Βικάκι και Έλλη σάς ευχαριστώ για τις ευχές, ο μικρός είναι καλύτερα και το ταξίδι δεν ήταν και πολύ πίκρα, αν εξαιρέσεις τα 3.859 "φτάσαμε;" και φυσικά αν αγνοήσεις τη μουσική επένδυση...

Μαεστρία υποκλίνομαι στην αθλητική σου ενημέρωση! Θα τη συνεχίσεις και για το υπόλοιπο μουντιάλ ή τώρα που φάγαμε πόρτα θα σταματήσεις;

Ελιζάκι δεν θα πω πόσο ζηλεύω αν τελικά βρεθείτε για καφεδάκι, όχι, δεν θα το πω, δεν θα το πω, δεν θα το πω... θα το γράψω: ΖΗΛΕΥΩ!!! Άντε ο επόμενος καφές κατά τα μέρη μου και οι καριόκες κερασμένες!

Ζητώ τα φώτα σας περί τεχνολογίας: Όποτε ανοίγω το parentscafe από το σχολείο και έρχομαι στις γοργόνες, με βγάζει σε μια σελίδα με μηνύματα από την 1η Ιουνίου με την επισήμανση "Σήμερα". Όσες φορές κι αν πατήσω last page δεν μου δείχνει τα παρακάτω, ενώ πριν μπω στο τόπικ δείχνει το τελευταίο μήνυμα σωστά, αν και δεν μπορώ τελικά να το δω. Τι λέτε να φταίει; Αν απαντήσει καμία, παρακαλώ με απλά νεοελληνικά, είμαι και αναλφάβητη...

Να είστε όλες καλά

Μαεστρία υποκλίνομαι στην αθλητική σου ενημέρωση! Θα τη συνεχίσεις και για το υπόλοιπο μουντιάλ ή τώρα που φάγαμε πόρτα θα σταματήσεις;

Να είστε όλες καλά

Ξανθιώτισσα φίλη δεν είμαι μόνο οπαδός της εθνικής, είμαι οπαδός του ποδοσφαίρου!

Στις κερκίδες μέχρι τον τελικό λοιπόν!!! :mrgreen:

Κι εσύ να 'σαι καλά κοριτσάκι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Νυχτοπουλι, νυχτεριδα, οπως με λετε στο chat, παντως απο οτι βλεπω .... τελευταια κοιμαμαι σχεδον καθε βραδυ.

Σοφακι, δεν καταλαβα τι ακριβως σου κανει οταν ανοιγεις κλπ. Αν μπορω ομως να σε βοηθησω με το εξης :Στον πινακα ελεγχου εχει επιλογες για ρυθμισεις. Ψαξτο λιγακι απο κει.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα!:D

Έχω ευχάριστα νέα Μπαπ! κατάφερα να ισοροπήσω και πάλι με το λίπος. Έφτασα και κατέβασα λίγο τα προηγούμενα ποσοστά μου. Άντε, κι είχα φάει μεγάλη πίκρα:?. Και με την κυτταρίτιδα τα πάω πιο καλά:). Ουφ! τι ανακούφισηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

Ελίζα, περίμενε λίγο για συμμετοχές. Εχθές το μεσημέρι το ανακοίνωσες. Τα περισσότερα κορίτσια μπαίνουν πρωί....οπότε βλέπουμε και κάνουμε. Ναι;

Εχθές είμαστε σε φιλικό σπίτι, για να δούμε τον αγώνα Μαεστρία, με μπάρμπεκιου και μπύρες......εν τάξει έφαγα διπλή μερίδα σαλάτα, τζατζικάκι και δυο καλαμάκια κοτόπουλο :cool:. Όχι κι άσχημα θεωρώ....:rolleyes:

Αυτά και σας αφήνω. Πάω να ξυπνήσω τα τέκνα μου και πάω για εργασία....Καλημέρααααααααααααα............:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάρες μου!!!!!:D

Κουλλαμ, με το βάρος σου τα πας μια χαρά! και μπράβο σου που είσαι προνοητική! ο γιατρός μου μ΄έτρωγε να πάρω σε όλη την εγκυμοσύνη 9 το πολύ 12 κιλά....εγώ πήρα 17 στη μία, 16 στην άλλη και μ΄έκραζε... Και το μωράκι σου θα μεγαλώσει μια χαρά, με καλή διατροφή, κι εσύ δε θα βάλεις πολλά κιλά και το σπουδαιότερο θα γεννήσεις πολύ καλύτερα! ξαναμπράβο σου!

Μία ενστασούλα έχω και μη με παρεξηγήσεις, σε παρακαλώ: έχεις γράψει ότι κάνεις γρήγορο και έντονο περπάτημα. Σε παρακαλώ πολύ, πρόσεχε και μην υπερβαίνεις τα όριά σου. Σου το λέω πολύ φιλικά, από μία άσχημη εμπειρία που είχα. Ειδικά τις ημέρες με ζέστη πρόσεχε, εγκυούλα είσαι.... και πάλι αν νομίζεις ότι σου μπήκα στο ρουθούνι, με συγχωρείς......:oops:

elli μου σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου και δεν με ενοχλέις καθόλου μα καθόλου ! ;) Φυσικά προσέχω με το περπάτημα απλά εννοούσα ότι δεν έκανα το τελείως χαλαρό σαν να περπατάω στην φύση αλλά το έκανα πιο έντονο όσο αντέχω φυσικά :D Με την διατροφή και τα 20 κιλά που έγραψα ότι δεν θέλω να υπέρβω πολλά είναι αλλά αν συγκρίνεις τα 30 που έβαλα την πρώτη φορά καμία σχεση :rolleyes: Οπόταν πάλυ θα είμαι ευχαριστημένη αν πάω μέχρι τα 20 σε συγκριση με την άλλη φορά φυσικά θα προσπαθήσω να μέινω πιο κάτω αν τα καταφέρω. Ιδανικότερο είναι το 15-16 κιλά. Εσύ μια χαρά κιλά έβαλες και στις 2 σου εγκυμοσύνες σκέψου αν ο γιατρός φώναζε σε εσένα που έβαλες μόνο 17-16 κιλά σε εμένα τι έλεγε χεχεχε

Σήμερα έχω ραντεβού με την διατροφολόγο μου πρέπει να κάνω καμιά προετοιμασία όπως να σημειώσω ας πούμε τι φαγητά μου αρέσουν και θα ήθελα για να μου τα περικλύσει στο διαιτολόγιο μου ??? Τι να την ρωτήσω λέτε ??

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Σας βάζω μια ωραιότατη δροσιστικιά γλυκιά light συνταγή

Παγωτό μπανάνας Light

Υλικά (για 8 μερίδες)

2 κούπες γάλα 1,5%

240 ml παστεριωμένο γάλα ελαφρύ

1 κουταλιά γλυκού βανίλια

2½ αλεσμένες μπανάνες

½ κούπα σταφίδες

Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ αναμείξτε το φρέσκο και το παστεριωμένο γάλα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τις αλεσμένες μπανάνες. Τοποθετείστε το μείγμα σε μικρά μπωλ και τοποθετείστε στην κατάψυξη. Πριν στερεοποιηθεί το μείγμα ρίξτε τις σταφίδες στα μπωλ και επανατοποθετείστε τα στην κατάψυξη.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:

Μερίδα: 1/8 συνταγής

Θερμίδες: 170 kcal

Πρωτεΐνη: 4 γρ.

Υδατάνθρακες: 33 γρ.

Λίπος: 2 γρ.

Φυτικές Ίνες: 1,3 γρ.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

00020403.gif και απο μενα........για τα κιλα μου δε σας μιλαω γιατι τα εχω κανει θκατα.....μου φαινεται οτι πηρα και το κιλο που εχασα...και φυσικα δε ζυγιζομαι....να δω τα χαλια μου!!!

Σας βάζω μια ωραιότατη δροσιστικιά γλυκιά light συνταγή

Παγωτό μπανάνας Light

Υλικά (για 8 μερίδες)

2 κούπες γάλα 1,5%

240 ml παστεριωμένο γάλα ελαφρύ

1 κουταλιά γλυκού βανίλια

2½ αλεσμένες μπανάνες

½ κούπα σταφίδες

Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ αναμείξτε το φρέσκο και το παστεριωμένο γάλα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τις αλεσμένες μπανάνες. Τοποθετείστε το μείγμα σε μικρά μπωλ και τοποθετείστε στην κατάψυξη. Πριν στερεοποιηθεί το μείγμα ρίξτε τις σταφίδες στα μπωλ και επανατοποθετείστε τα στην κατάψυξη.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:

Μερίδα: 1/8 συνταγής

Θερμίδες: 170 kcal

Πρωτεΐνη: 4 γρ.

Υδατάνθρακες: 33 γρ.

Λίπος: 2 γρ.

Φυτικές Ίνες: 1,3 γρ.

καλο!!!!οταν λες ..βανιλια εννοεις τη σκονη ετσι;;

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Κορίτσια, καμια light συνταγή για κολοκυθόπιτα χωρίς φύλο;

Έχω ωραιότατα κολοκύθια από τον κήπο της πεθεράς μου και θέλω να τα εκμεταλλευτώ...!!

Nadine

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο και αλεύρι

τρίψτε 4 μεγάλα κολοκύθια και στίψτε τα πολύ καλά να φύγει όλο το νερό τους.

Σε ένα μπωλ βάλτε τα κολοκύθια δυόσμο ψιλοκκομένο ή αν δεν έχετε φρέσκο αποξηραμένο, 100 γρ έμενταλ και 100 γρ. φέτα και 1 αυγό

Ανακατέψτε καλά.

Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι βάλτε λάδι και λαδώστε καλά.

Ρίξτε το μείγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο μισή ώρα στους 200 βαθμούς.(όχι σε αέρα)

Αφήστε να κρυώσει, κόψτε κομματάκια και απλά απολαύστε το.

Απίστευτο για πρωινό ή δεκατιανό.

Nadine η συνταγή αυτή είναι πολύ φτωχή σε υδατάνθρακες και γενικά λίγες θερμίδες :wink: Είναι πολύ νόστιμη πάντως :D:P

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο (αυτή δεν είναι τόσο Light όσο η πρώτη)

Υλικά για 6 - 8 άτομα

1 κιλό κολοκύθια βρασμένα και λιωμένα με το πηρούνι

4 - 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι τριμμένο

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

4 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο

650 γρ. τυρί φέτα λιωμένη με το πηρούνι

1 - 1½ φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλυτζάνι γάλα

1/2 φλυτζάνι τριμμένη φρυγανιά

3 αυγά

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε τα κολοκύθια πιέζοντάς τα σε ένα σουρωτήρι.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 3 κουταλιές λάδι, το μαϊντανό, το δύόσμο, το κρεμμύδι, λίγο αλάτι και πιπέρι και σχεδόν 1 φλυτζάνι αλεύρι. Προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και τα 2/3 της φέτας. Ανακατεύουμε καλά και αν το μίγμα ειναι πολύ νερουλό, προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί για να γίνει πηχτό σαν το μίγμα του κέικ.

Λαδώνουμε ένα ταψί ή ένα πυρέξ και πασπαλίζουμε με τη μισή φρυγανιά. Αδειάζουμε πάνω το μίγμα, το στρώνουμε καλά και προσθέτουμε την υπόλοιπη φέτα, πιέζοντας ώστε να χωθεί στο μίγμα.

Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά και περιχύνουμε και το υπόλοιπο λάδι.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς και ψήνουμε την πίτα για 20 λεπτά.

Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να πήξει η πίτα.

Κολοκυθόπιτα χωρίς Ζύμη

Υλικά

5 μέτρια κολοκυθάκια

5 αυγά

1,5 φλ. τσαγιού αλεύρι

1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο

150 γρ φέτα

Αλάτι, πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο για το ταψί

Εκτέλεση

Τρίβετε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε τα κολοκυθάκια, αφού πρώτα τα στίψετε καλά με τα χέρια σας. Προσθέτετε τη φέτα, το δυόσμο, το αλατοπίπερο, το αλεύρι, το μπέικιν και ανακατεύετε καλά. Λαδώνετε ένα ταψί, τέτοιου μεγέθους, ώστε όταν απλώσετε μέσα το μίγμα να μην ξεπερνά το 1,5 εκατοστό πάχος. Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο στην κάτω θέση , για 40 περίπου λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει αρκετά και κόβετε σε κομμάτια

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

00020403.gif και απο μενα........για τα κιλα μου δε σας μιλαω γιατι τα εχω κανει θκατα.....μου φαινεται οτι πηρα και το κιλο που εχασα...και φυσικα δε ζυγιζομαι....να δω τα χαλια μου!!!

καλο!!!!οταν λες ..βανιλια εννοεις τη σκονη ετσι;;

Ναι την σκόνη εννοώ

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Nadine

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο και αλεύρι

τρίψτε 4 μεγάλα κολοκύθια και στίψτε τα πολύ καλά να φύγει όλο το νερό τους.

Σε ένα μπωλ βάλτε τα κολοκύθια δυόσμο ψιλοκκομένο ή αν δεν έχετε φρέσκο αποξηραμένο, 100 γρ έμενταλ και 100 γρ. φέτα και 1 αυγό

Ανακατέψτε καλά.

Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι βάλτε λάδι και λαδώστε καλά.

Ρίξτε το μείγμα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο μισή ώρα στους 200 βαθμούς.(όχι σε αέρα)

Αφήστε να κρυώσει, κόψτε κομματάκια και απλά απολαύστε το.

Απίστευτο για πρωινό ή δεκατιανό.

Nadine η συνταγή αυτή είναι πολύ φτωχή σε υδατάνθρακες και γενικά λίγες θερμίδες :wink: Είναι πολύ νόστιμη πάντως :D:P

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο (αυτή δεν είναι τόσο Light όσο η πρώτη)

Υλικά για 6 - 8 άτομα

1 κιλό κολοκύθια βρασμένα και λιωμένα με το πηρούνι

4 - 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι τριμμένο

1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

4 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο

650 γρ. τυρί φέτα λιωμένη με το πηρούνι

1 - 1½ φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 φλυτζάνι γάλα

1/2 φλυτζάνι τριμμένη φρυγανιά

3 αυγά

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Στραγγίζουμε τα κολοκύθια πιέζοντάς τα σε ένα σουρωτήρι.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 3 κουταλιές λάδι, το μαϊντανό, το δύόσμο, το κρεμμύδι, λίγο αλάτι και πιπέρι και σχεδόν 1 φλυτζάνι αλεύρι. Προσθέτουμε το γάλα, τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και τα 2/3 της φέτας. Ανακατεύουμε καλά και αν το μίγμα ειναι πολύ νερουλό, προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειαστεί για να γίνει πηχτό σαν το μίγμα του κέικ.

Λαδώνουμε ένα ταψί ή ένα πυρέξ και πασπαλίζουμε με τη μισή φρυγανιά. Αδειάζουμε πάνω το μίγμα, το στρώνουμε καλά και προσθέτουμε την υπόλοιπη φέτα, πιέζοντας ώστε να χωθεί στο μίγμα.

Πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά και περιχύνουμε και το υπόλοιπο λάδι.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς και ψήνουμε την πίτα για 20 λεπτά.

Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να πήξει η πίτα.

Κολοκυθόπιτα χωρίς Ζύμη

Υλικά

5 μέτρια κολοκυθάκια

5 αυγά

1,5 φλ. τσαγιού αλεύρι

1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ

1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο

150 γρ φέτα

Αλάτι, πιπέρι

Λίγο ελαιόλαδο για το ταψί

Εκτέλεση

Τρίβετε τα κολοκυθάκια στον τρίφτη και τα αφήνετε να στραγγίσουν. Χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε τα κολοκυθάκια, αφού πρώτα τα στίψετε καλά με τα χέρια σας. Προσθέτετε τη φέτα, το δυόσμο, το αλατοπίπερο, το αλεύρι, το μπέικιν και ανακατεύετε καλά. Λαδώνετε ένα ταψί, τέτοιου μεγέθους, ώστε όταν απλώσετε μέσα το μίγμα να μην ξεπερνά το 1,5 εκατοστό πάχος. Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς φούρνο στην κάτω θέση , για 40 περίπου λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει αρκετά και κόβετε σε κομμάτια

Σ' ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκι...!!

Θα τις δοκιμάσω και τις 3 συνταγές μέσα στο καλοκαίρι...!! :cool::cool:

Καλημέρα, όμορφες, ευχαριστώ για τη συμπαράστασή σας...!! :D:D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Γεια σας όμορφες!!

Ζυγίστηκα, και είμαι 56- δηλαδή μείον 1,5 / αλλά δεν έχω πάει διατροφολόγο για μέτρηση λίπους και έχω κάνει βλακείες στη διατροφή, δηλαδή δεν τρώω τα γεύματά μου τακτικά κλπ κλπ...τσπ θα δούμε!!.....

mpap: Αρχηγέ μου Κ-Α-Λ-Α ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ με τα πεθερικά!!!...δεν είναι εύκολες τέτοιες καταστάσεις αλλά θέλει ψυχραιμία!!..Προσπαθήστε, στο μέτρο του δυνατού φυσικά, να μη χαλιέστε...είναι όμορφες στιγμές και είναι κρίμα!!!οι ηλικιωμένοι πολλές φορές είναι λες και έχουν στόκο στο κεφάλι τους!!!!Ρίξτε τους στο φιλότιμο!!!!! 000203FC.gif

Να έχουμε μία ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατί τώρα τελευταία εγώ νιώθω κάπως έτσι:00020457.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Καλημέρα!:D

Έχω ευχάριστα νέα Μπαπ! κατάφερα να ισοροπήσω και πάλι με το λίπος. Έφτασα και κατέβασα λίγο τα προηγούμενα ποσοστά μου. Άντε, κι είχα φάει μεγάλη πίκρα:?. Και με την κυτταρίτιδα τα πάω πιο καλά:). Ουφ! τι ανακούφισηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!

Ελίζα, περίμενε λίγο για συμμετοχές. Εχθές το μεσημέρι το ανακοίνωσες. Τα περισσότερα κορίτσια μπαίνουν πρωί....οπότε βλέπουμε και κάνουμε. Ναι;

Εχθές είμαστε σε φιλικό σπίτι, για να δούμε τον αγώνα Μαεστρία, με μπάρμπεκιου και μπύρες......εν τάξει έφαγα διπλή μερίδα σαλάτα, τζατζικάκι και δυο καλαμάκια κοτόπουλο :cool:. Όχι κι άσχημα θεωρώ....:rolleyes:

Αυτά και σας αφήνω. Πάω να ξυπνήσω τα τέκνα μου και πάω για εργασία....Καλημέρααααααααααααα............:P:p:p:p

καλημεραααααααααααα γοργονες!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ και ξαναμανα ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟ Ελλη μου!!!!!....συνεχισε τη σωστη διατροφουλα και θα δεις θαυματα πάνω σου!!!! ;)

Κοριτσια όσον αφορα τη συναντησουλα....δυσκολο το βλέπω γιατι τρεχω σαν...μπιππππππππππ .....οριστε μερα και τόπο και θα προσπαθησω ΠΟΛΥ να ερθω....θα χαρ'ω πολυ να σας συναντησω απο κοντα !!!

elli μου σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου και δεν με ενοχλέις καθόλου μα καθόλου ! ;) Φυσικά προσέχω με το περπάτημα απλά εννοούσα ότι δεν έκανα το τελείως χαλαρό σαν να περπατάω στην φύση αλλά το έκανα πιο έντονο όσο αντέχω φυσικά :D Με την διατροφή και τα 20 κιλά που έγραψα ότι δεν θέλω να υπέρβω πολλά είναι αλλά αν συγκρίνεις τα 30 που έβαλα την πρώτη φορά καμία σχεση :rolleyes: Οπόταν πάλυ θα είμαι ευχαριστημένη αν πάω μέχρι τα 20 σε συγκριση με την άλλη φορά φυσικά θα προσπαθήσω να μέινω πιο κάτω αν τα καταφέρω. Ιδανικότερο είναι το 15-16 κιλά. Εσύ μια χαρά κιλά έβαλες και στις 2 σου εγκυμοσύνες σκέψου αν ο γιατρός φώναζε σε εσένα που έβαλες μόνο 17-16 κιλά σε εμένα τι έλεγε χεχεχε

Σήμερα έχω ραντεβού με την διατροφολόγο μου πρέπει να κάνω καμιά προετοιμασία όπως να σημειώσω ας πούμε τι φαγητά μου αρέσουν και θα ήθελα για να μου τα περικλύσει στο διαιτολόγιο μου ??? Τι να την ρωτήσω λέτε ??

καλημερα κουλα !!!

το περπατημα κανει πολυ καλο!!!!...συνεχισε αλλα χαλαρα ετσι?!!!

σιγουρα η διαιτολογος θα σε ρωτησει τις προτιμησεις σου....αλλα και παλι αν οχι μπορεις οταν δεις το διαιτολογιο που θα σου δωσει να της πεις αν κατι δεν το τρως ετσι ωστε να το αντικαταστησει !

Καλημερα ομορφες.

καλημερα γλυκεια μου!!!!

Γεια σας όμορφες!!

Ζυγίστηκα, και είμαι 56- δηλαδή μείον 1,5 / αλλά δεν έχω πάει διατροφολόγο για μέτρηση λίπους και έχω κάνει βλακείες στη διατροφή, δηλαδή δεν τρώω τα γεύματά μου τακτικά κλπ κλπ...τσπ θα δούμε!!.....

mpap: Αρχηγέ μου Κ-Α-Λ-Α ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ με τα πεθερικά!!!...δεν είναι εύκολες τέτοιες καταστάσεις αλλά θέλει ψυχραιμία!!..Προσπαθήστε, στο μέτρο του δυνατού φυσικά, να μη χαλιέστε...είναι όμορφες στιγμές και είναι κρίμα!!!οι ηλικιωμένοι πολλές φορές είναι λες και έχουν στόκο στο κεφάλι τους!!!!Ρίξτε τους στο φιλότιμο!!!!! 000203FC.gif

Να έχουμε μία ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατί τώρα τελευταία εγώ νιώθω κάπως έτσι:00020457.gif

sig.asp?img=ad1

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ βρε θηριο!!!...συνεχισε ετσι !!!!

αχ ποσο χαιρομαι βρε γοργονιτσες που εχετε μπει σε προγραμμα....και που χανετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αστα Ζωηιτσα...τι να πεις?...μόνο υπομονη οπως μου συνεστησαν και τα κοριτσια χαχαχα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...