Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κάθε γιατρός διαφέρει από τον άλλον !

ειναι πολύ ευχάριστο που θέλει να σου κάνει όλες τις εξετάσεις μαζί για να αποφύγει οποιαδήποτε άλλη αποτυχία ! Μπορεί και το οικονομικό να το προσαρμόσει βέβαια περνώντας τα όλα σε μια εξέταση!

Εγώ έχω κάνει αυτή την στιγμή την 4η έμβρυο μεταφορά μου έπειτα και από αγωγή για το μικροβιωμα! 
      Υστεοσκοπηση δεν έχω κάνει ήταν προς το παρών αρνητικός! Διότι πέρα από τις αποτυχίες δεν έχω αλλά συμπτώματα!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ευχαριστουμε για την ενημερωση.

Πως πανε οι προετοιμασιες του γαμου????

καλησπερααααααααααα...επειδη πηζω....επιγραμματικα...

πηγα ζαρουχλα χθες !!!

τα δικα μου νεα ....χαλια.....ανακοινωσαμε οτι ο γαμος θα γινει στη Ζαρουχλα.....και εγινε ο 3ος παγκοσμιος με το πεθερικον ( ο πεθερος ειπε οτι δεν θα ερθει :roll::roll::roll: ειναι μακρια κτλ κτλ....ασχετο αν εγω και ο καλος μου ειπαμε οτι για ολο τους το σοι θα πληρωσουμε 2 μερες δωμματια !!!!!!)....εγω δεν ημουν μπροστα....αλλα τον εκαναν χαλια τον καλο μου.....αφηστε με....αντι να ειμαι χαρουμενη αυτες τις στιγμες....μου μαυριζουν την ψυχη....τεσπα....θα το αντιμετωπισω ...ελπιζω δηλαδη....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τι λες βρε αρχηγέ???!!!!!!

τέτοιος χαμός !!!!!

αχ αχ αχ

δεν τα αντέχω αυτά, ποιος τα αντέχει θα μου πεις τώρα;;;;;;;;;

ΕΛΕΟΣ, αντί να είναι χαρούμενοι με την χαρά σας..... άντε .......

φιλια και κουράγιο!

τι λες βρε αρχηγέ???!!!!!!

τέτοιος χαμός !!!!!

αχ αχ αχ

δεν τα αντέχω αυτά, ποιος τα αντέχει θα μου πεις τώρα;;;;;;;;;

ΕΛΕΟΣ, αντί να είναι χαρούμενοι με την χαρά σας..... άντε .......

φιλια και κουράγιο!

καλως την !!!

ασε....οι δικοι μου χαρηκαν τοσο ΠΟΛΥ!!!!....οι αλλοι ειναι τροπος ζωης τους να δημιουργουν προβληματα......εκει που μας πρηξανε να παντρευτουμε...και ειπαμε αντε να το κανουμε να ησυχασουμε....τωρα θελουν να γινει οπως το θελουν εκεινοι.....και προσεξτε.....ολα τα εξοδα ειναι δικα μας.....δεν ζητησαμε τιποτα πρωτον γιατι μπορουμε μονοι μας και δευτερον γιατι δεν θελουμε !!!!....

Διαφημίσεις

Μια χαρά κορίτσια!

Την κάνω για το σπίτι, μην ξαναπιάσει μπόρα! Τα λέμε το βράδυ.

γεια σου κοριτσακι και αντιο :mrgreen:

γμτ δεν σας προλαβαινω αυτες τις μερες....

φιλακια

Για το κακαο: Με μπερδεψατε πολυ πολυ. Αυτο που τρωω εγω ειναι μισο κουταλακι καθε πρωι απο το απλο σε σκονη (δεν λεω μαρκα).

Παιρνω μαγνησιο ή μονο θερμιδες????

Αυτό το κακάο εννοώ ;)

cocoa_green_and_blacks_organic_01.jpg

cocoa_green_and_blacks_organic_04.jpg

cocoa_green_and_blacks_organic_03.jpg

καλως την !!!

ασε....οι δικοι μου χαρηκαν τοσο ΠΟΛΥ!!!!....οι αλλοι ειναι τροπος ζωης τους να δημιουργουν προβληματα......εκει που μας πρηξανε να παντρευτουμε...και ειπαμε αντε να το κανουμε να ησυχασουμε....τωρα θελουν να γινει οπως το θελουν εκεινοι.....και προσεξτε.....ολα τα εξοδα ειναι δικα μας.....δεν ζητησαμε τιποτα πρωτον γιατι μπορουμε μονοι μας και δευτερον γιατι δεν θελουμε !!!!....

οποτε mpapακι ...καντε αυτο που θελετε...αν αγαπανε το παιδι τους και θελουν ...να ειναι ευτυχισμενο....θα ερθουν....και τελος παντων πολεμηστε γι'αυτο που θελετε...μη πατε αμαχητοι.....!!!

και καλα αυτοι που θελουν;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλησπέραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Εχθές πήγαμε νεροτσουλήθρες με τις μικρές και τα περάσαμε τέλεια!:D

Πώς γίνεται, βρε παιδί μου, κι όταν περνάμε καλά ούτε το πόσες φορές θα ανέβουμε άπειρες σκάλες μας πειράζει, ούτε να φάμε μας ενδιαφέρει; να΄ταν έτσι κάθε μέρα!........

Γλυκιά μου Μπαπ......υπομονή! ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ! έχεις ν΄ακούσεις πολλά ακόμη....και για τα διεκπεραιωτικά του γάμου και μετά.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι, όπως έγραψες δεν έχετε κανέναν ανάγκη. Και θα ήταν πολύ ανακουφιστικό να τους πετάγατε ένα " σ΄όποιον αρέσει! ". Αλλά, ξέρω, απ΄την άλλη είναι γονείς του, στενοχωριέται, εσύ στενοχωριέσαι για εκείνον......συμπέρασμα; ΥΠΟΜΟΝΗ. Αφού το πήρες απόφαση, προσπαθείστε να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται κι όσο μπορείτε ΒΟΥΛΩΣ΄ΤΕ Τ΄ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.

Κρατείστε, επίσης, τα όριά σας διότι όσο παίρνει τους γονείς (βάζω και τους δικούς μου μέσα κι όχι μόνο πεθερικά) κι όσο αέρα τους δίνεις τόσο πιο πολύ χώνονται. Κι ας λένε ότι "εγώ δεν κάνω τέτοια".......

Μετά έπονται: το όνομα του παιδιού, αν θα φασκιώσεις το παιδί, τι γάλα θα του δώσεις, η βάφτιση με ακριβώς τα ίδια προβλήματα με το γάμο, αν θα βγεις και για πόσο, σε ποια γιαγιά θα το αφήσεις...........

Μωρέ, μετά τόσα χρόνια τους έχω μάθειιιιιιιιιιιιι...........

Αυτό το κακάο εννοώ ;)

cocoa_green_and_blacks_organic_01.jpg

cocoa_green_and_blacks_organic_04.jpg

cocoa_green_and_blacks_organic_03.jpg

Ολοζώντανη ενημέρωση!!!!!!!!! Μπράβο σου!!!!!!!!!!!!!!:-D

ΤΑΡΑ να σε ρωτήσω. Πήρα αράβικη πίτα κι έκανα σαντουιτσάκι με 1-2 λεπτές φέτες γαλοπούλα και ανθότυρο.

Σούπερ ήταν, αλλά λίγο στεγνό.

Μπορούμε να βάλουμε και κάτι σε ντρέσινγκ;;;

Πες καμιά πρόταση.

Eγω βαζω σε μια μεσαια αραβικη πιτα 2 φετες τυρι χαμηλων λιπαρων (50 γρ περιπου), παιρνω τρικαλινο light 10% λιπαρα, 2 φετες γαλοπουλα, ντοματα σε φετες και πιπερια. Για να μην αναβω φουρνο μονο γι αυτο, το τυλιγα και το ζεσταινα στην τοστιερα μεχρι να λιωσει το τυρι! Δε χρειαζεσαι dressing!

καλως την !!!

Ειναι ο δικος σας γαμος και καντε οτι εσεις θελετε. Μην το συζητατε καν μαζι τους. Πειτε τους οτι θα ειναι εκπληξη για ολους!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλη μου Mpap, η δικη μου εμπειρια λεει: Εφοσον δεν τους χρειαζομαι και καλυπτω εγω οοοοοοοοοολα τα εξοδα, αρα αποφασιζω, ανακοινωνω και πραττω. Σ'οποιον αρεσω, για τους αλλους δε θα μπορεσω.

Στην αρχη δυσκολευτηκα πολυ μεχρι να το αποφασισω, ενιωθα τυψεις, αλλα στη συνεχεια οπου, μα οπου το εφαρμοσα, ημουν η καλυτερη νυφη και κορη και ειχα το κεφαλι μου ησυχο.

Δεν αφηνω πλεον κανεναν να καθοριζει τις κινησεις μου και ειμαι υπευθυνη για τις επιλογες μου και παντα αναλμβανω τις συνεπειες των πραξεων μου.

Προσπαθησα να τα πω εν συντομεια. Ελιπζω να σου εδωσα ενα καλο μαθημα, αρχηγεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!

Ο γαμος ειναι δικος σας. Ζηστε τον οπως εσεις θελετε. Οι υπολοιποι θα ειναι οι καλεσμενοι σε αυτο που εσεις αποφασισατε να κανετε.

Αυτα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Κι εγώ πιστεύω γκουρού ότι αφού εσείς πληρώνετε, δεν τους πέφτει λόγος.

Τη γνώμη μου λέω φυσικά, δική σας είναι η απόφαση.

Εγώ όταν έκανα θρησκευτικό ήμουν ήδη 2 χρόνια παντρεμένη και με παιδί. Τον έκανα για τους γονείς κι αφού αυτοί πληρώσανε το γλέντι ειδικά (γιατί στα άλλα διάλεξα εγώ), τους άφησα να κάνουν ότι θέλουν.

Μόνο τούρτα δεν έκοψα και σαμπάνια δεν ήπια, γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΧΑ!!!

Και για την αθλητική σας ενημέρωση: Χιλή - Ελβετία 1-0!

Χαμός σ' αυτό τον όμιλο κυρίες μου! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσακια...αυριο δε θα εχω ρευμα το πρωι....αν ξυπνησω πιο νωρις ..θα μπω...!!!

κλαψ!!!παλι δε θα σας προλαβαινω!!! 000202D3.gif

λοιπον ..να πω αυτα που εχω να πω...σε ολες

000203EB.gif ..χορο ...μηπως και χασεις κανα γραμμαριο......

000202DC.gif γυμναστικη αν δε σ'αρεσει ο χορος....

000204AE.gifθετικη σκεψη....

0002019D.gif να πινεις...ΟΧΙ αλκοολ αλλα πολυ νερο....

00020534.gif να μη κανεις ...πολλες παρασπονδιες στα φαγητα

000201D6.gif χρονο για ενημερωση στο ...θεμα μας

0002035E.gif να μην αναβαλεις αλλο τη διαιτα γιατι δε θελεις να δεις το μουτρακι σου ετσι......

00020468.gif να γελας πολυ!!!!

00020309.gifοταν εισαι ετσι...εδω ειμαστε εμεις

00020425.gif βαλε .....φερμουαρ στα γλυκα...και ..στο αλατι

0002020C.gif μην απογοητευεσαι αν η ζυγαρια..σου κανει καψονακι

000202B0.gif κρατα την πιστη σου στις δυσκολες ...στιγμες

000202CD.gifκαι τελος θα εισαι......Ν Ι Κ Η Τ Ρ Ι Α!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!

και μπαπ...μη μασας...καντε αυτο που θα ευχαριστησει εσας 0002020C.gif

η μερα σας ανηκει!!!

ελιζα.... 0002020B.gifγια σενα!!

koullam ..αν θες μου δινεις στοιχεια ...για να σε φακελωσω..χαχα!!!μας μπερδεψες που μπηκες εγκυουλα και σ'αφησαμε απ'εξω!!!

αυτα..... 000200D7.gif και ονειρα γλυκααααα....zzzzzzzzzzz!!!!

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...