Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Ναι ήταν η πρώτη προσπάθεια ivf. Όλα τα άλλα τα έχουμε ελέγξει

πρίν από 21 λεπτά , rainbow_2024 είπε:

Καλησπέρα! Έκανα κι εγώ υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβιωμα έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες. Έγινε την 20η ημέρα και έδειξε ότι υπάρχει χρόνια ενδομητρίτιδα. Είναι καλό να κάνεις την εξέταση και εάν βρεθεί κάτι να θεραπευτεί πριν να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια. Εύχομαι καλή τύχη και η επόμενη να είναι η τυχερή σου!!

Ευχαριστώ πολύ, παρότι δεν έχουμε ενδείξεις πέρα από την μια αυτή αποτυχία, από το να περάσουν 2 χρόνια με εξωσωματικές πχ και να αποτυγχάνω και να το βρω μετά, ναι προτιμώ να το βρω από τώρα αν υπάρχει κάτι που εμποδίζει την εγκυμοσύνη. Πιστεύω ότι αν πληρούσα τις προϋποθέσεις νομικά και για προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα, θα με έβαζε να το κάνω και αυτό. Η αρχική εκτίμηση ήταν γύρω στο 55 % πιθανότητα να πετύχει η εξωσωματική

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

:) Καλημέρα Κοριτσούδια γλυκά και όμορφα.. :)

Καλή Εβδομάδα...

Ευτυχώς εδώ (Αθήνα) φυσάει σήμερα λίγο και κάπως δροσιζόμαστε..

Αν και από ότι άκουσα είπε πως η θερμοκρασία θα πέσει... Αν άκουσα καλά...

To κακαο εχει λιπαρα. Δεν ενδεικνυται για συχνη χρηση σε διαιτα.

TARA μου αναφερόμουν στο κακάο το βιολογικό, το οποίο στην ουσία είναι

από φασόλια κακαόδεντρου αλεσμένα. Τα λιπαρά του είναι ελαχιστότατα και

ωφελιμότατα..

Ενδεικτικά αναφέρω πως τα 100 γραμμάρια περιέχουν:

Ενέργεια: 350 θερμίδες

Πρωτεΐνη: 23.6 γραμμάρια

Λιπαρά: 22.3 γραμμάρια

Το ένα κουταλάκι του γλυκού είναι περίπου 1 με 2 γραμμάρια.. :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα τσουπριτσες γοργονιτσες χαθηκα το ξερω....ειμαι απαραδεκτη αλλα εχω παρα πολυ δουλεια η μικρη δε καθεται σε ησυχια και επιπλεον κοπανησα το αμαξι με την οπισθεν σε ενα κολωνακι και το εκανα καλοκαιρινο και ειμαι σε μια ψυχολογια φοβερη.......στα κιλα ειμαι στα ιδια....εμ βεβαια αφου πηγα και πηρα τσουρεκι απο τον Κωνσταντινιδη σοκολατα με μερεντα και το εχω τσακισει! Λογικο!

Πρεπει να παρω τα πανω μου το Σαββατο θα παμε για μπανιο πως θα αντικρισω την αμμουδια και ηλιοκαμενα κορμια....!!! θελω να παιξω και ρακετες τρομαρα μου...... πλατς πλουτς θα κανουν ολα! Οχι το κυμα!

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

καλημερα γοργονες μου & καλη εβδομαδα!!!

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα ....πνιγομαι στη δουλεια....!!!

Λοιπον ενα tip ....διαβαζα athens voice και ξετρυπωσα τα Gym park !

ειναι υπαιθρια γυμναστηρια με πολυοργανα για ολες τις μυικες ομαδες !!!

ειναι δωρεαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν υπαρχουν γυμναστες τα κανεις ολα μονος σου αλλα σε καθε οργανο υπαρχουν οδηγιες χρησης και πληροφοριες για το ποια μυικη ομαδα γυμναζει ;)

Τα υπαιθρια γυμναστηρια δεν χρειαζονται συνδρομη αλλα ουτε και ιατρικες εξετασεις καθενας αθλειται με δικη του ευθυνη!

που θα βρειτε gym park :

Αγ.παρασκευη: δημοτικο γηπεδο ποδοσφαιρου Γραβιας και Σπαρτης

Γλυφαδα: επι της οδου Αλσους

Εκαλη: πλατεια Κενεντι

Μελισσιων: Δημοτικο κολυμβητηριο

Πειραιας: πλατεια Αλεξενδρας

Ρεντη: πλατεια Ναξου

Φιλοθεη : παρκο Παυλακη

Χαλκηδονα: παρκο Εθνικης αντιστασεως

Λουτρακι: Λεωφορος Λεκκα εναντι καταρακτων

Χαιδαρι: Ηρωων πολυτεχνειου κ 3ης Σεπτεμβριου

Συντομα στην Παλληνη , στη Νεα Μακρη και επιπλεον 4 στην Αγ.παρασκευη !!!

σε λιγο καιρο θα δημιουργηθει και site το οποιο θα προσφερει ενα προγραμμα στο οποιο ο αθλουμενος θα εισαγει προσωπικα στοιχεια του και βασει αυτων των στοιχειων θα του προτεινεται ενα προγραμμα εκγυμνασης.

Αυτα απο μενααααααααααααααααααααααααααααααααα ....:mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα γοργονουλες μου καλες...

γυρισα απο κρητη στις 7:00 το πρωι οπου και περασα χαλιαααααααααα...

πολλα νευρα , πολυ γκρινια και θκατα... τωρα τους λογους αν ειμασταν κοντα θα σας τους ελεγα αλλα εδω μεσα δεν θελω να πω τα οικογενειακα μου...

απο φαγητο περα απο ενα σουβλακι που εφαγα κανονικοτατο ...δεν ξεφυγα καθολου αν και με τα νευρα που ειχα θα μπορουσα να φαω ολο το νησι...

παρολα αυτα ζυγιστηκα τωρα που ξυπνησα και εχω παρει ενα κιλο...τι να πω !!!!!!!!

αν εχεις θκατα ψυχολογια ολα θκατα πανε...

φιλακια πολλα καλες μου φιλες...ευτυχως που εχω και εσας...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημέρα στην παρέααααααααααααα!!!

ΒΙΚΥ άσε, πήρα και τάπερ με παστίτσιο! Αχ, αν δεν συμμαζευτώ λίγο, δεν ξανανεβαίνω σε ζυγαριά, θα πάθω σοκ!!!

ΤΑΡΑ κι εγώ έτσι αδιάφορα σφυρίζω αυτές τις μέρες ;).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

[quote name=xanp;446028

Βίκυ το διόρθωσα γιατί μάλλον δεν είδες την αλλαγή μου...

οχι ξανθη μου δε την ειδα!!!!.....σορυ 000203F2.gif!!!!!!

καλημερα γοργονουλες μου καλες...

πολλα νευρα ' date=' πολυ γκρινια και θκατα... τωρα τους λογους αν ειμασταν κοντα θα σας τους ελεγα αλλα εδω μεσα δεν θελω να πω τα οικογενειακα μου...

απο φαγητο περα απο ενα σουβλακι που εφαγα κανονικοτατο ...δεν ξεφυγα καθολου αν και με τα νευρα που ειχα θα μπορουσα να φαω ολο το νησι...

παρολα αυτα ζυγιστηκα τωρα που ξυπνησα και εχω παρει ενα κιλο...τι να πω !!!!!!!!

φιλακια πολλα καλες μου φιλες...ευτυχως που εχω και εσας...[/quote']

βρε συμπεθερουλα...ποιος σε στεναχωρησε;; 0002045A.gif !!!

δε πειραζει...η κρητη δεν φευγει απο'κει...... θα ξαναπας και θα περασεις υπεροχα!!!

και μπραβοο που κρατηθηκες!!!...στο φαγητο!!!

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Λοιπον ενα tip ....διαβαζα athens voice και ξετρυπωσα τα Gym park !

ειναι υπαιθρια γυμναστηρια με πολυοργανα για ολες τις μυικες ομαδες !!!

ειναι δωρεαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! δεν υπαρχουν γυμναστες τα κανεις ολα μονος σου αλλα σε καθε οργανο υπαρχουν οδηγιες χρησης και πληροφοριες για το ποια μυικη ομαδα γυμναζει ;)

Τα υπαιθρια γυμναστηρια δεν χρειαζονται συνδρομη αλλα ουτε και ιατρικες εξετασεις καθενας αθλειται με δικη του ευθυνη!

που θα βρειτε gym park :

Αγ.παρασκευη: δημοτικο γηπεδο ποδοσφαιρου Γραβιας και Σπαρτης

Γλυφαδα: επι της οδου Αλσους

Εκαλη: πλατεια Κενεντι

Μελισσιων: Δημοτικο κολυμβητηριο

Πειραιας: πλατεια Αλεξενδρας

Ρεντη: πλατεια Ναξου

Φιλοθεη : παρκο Παυλακη

Χαλκηδονα: παρκο Εθνικης αντιστασεως

Λουτρακι: Λεωφορος Λεκκα εναντι καταρακτων

Χαιδαρι: Ηρωων πολυτεχνειου κ 3ης Σεπτεμβριου

Συντομα στην Παλληνη , στη Νεα Μακρη και επιπλεον 4 στην Αγ.παρασκευη !!!

σε λιγο καιρο θα δημιουργηθει και site το οποιο θα προσφερει ενα προγραμμα στο οποιο ο αθλουμενος θα εισαγει προσωπικα στοιχεια του και βασει αυτων των στοιχειων θα του προτεινεται ενα προγραμμα εκγυμνασης.

Αυτα απο μενααααααααααααααααααααααααααααααααα ....:mrgreen:

Tα εχω δει στην Αγια Παρασκευη.

age.png age.png

ΤΑΡΑ να σε ρωτήσω. Πήρα αράβικη πίτα κι έκανα σαντουιτσάκι με 1-2 λεπτές φέτες γαλοπούλα και ανθότυρο.

Σούπερ ήταν, αλλά λίγο στεγνό.

Μπορούμε να βάλουμε και κάτι σε ντρέσινγκ;;;

Πες καμιά πρόταση.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hello!!!!!!!!!!!!!

Δηλωνω παρουσα, υγιης και αισιοδοξη.

Καλη εβδομαδα σε ολες.

Εχω ενα ψιλοχασιμο της ταξης του -0,5 αλλα μολις το σταθεροποιησω θα το δηλωσω επισημα.

Θα σας διαβασω και θα σας τα ψαλλω αργοτερα που με αφησατε μοναχουλα ολοκληρο Σ/Κ. Γκρρρρρρρρρρρρ!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα γοργόνες!!!!!!!!!!!

ομολογώ ότι δίαιτα δεν κάνω... αλλά προσέχω όσο μπορώ

σε μία εβδομάδα θα κάνω τις εξετάσεις μου και θα πάω στην ενδοκρινολόγο

ελιζάκι τί έπαθες κοριτσάκι;

ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα!!!!!!

σε όλες φιλιά !!!!!

Διαφημίσεις

Eirini[/b]_Dr;446427]Καλημερα τσουπριτσες γοργονιτσες χαθηκα το ξερω....ειμαι απαραδεκτη αλλα εχω παρα πολυ δουλεια η μικρη δε καθεται σε ησυχια και επιπλεον κοπανησα το αμαξι με την οπισθεν σε ενα κολωνακι και το εκανα καλοκαιρινο και ειμαι σε μια ψυχολογια φοβερη.......στα κιλα ειμαι στα ιδια....εμ βεβαια αφου πηγα και πηρα τσουρεκι απο τον Κωνσταντινιδη σοκολατα με μερεντα και το εχω τσακισει! Λογικο!

Πρεπει να παρω τα πανω μου το Σαββατο θα παμε για μπανιο πως θα αντικρισω την αμμουδια και ηλιοκαμενα κορμια....!!! θελω να παιξω και ρακετες τρομαρα μου...... πλατς πλουτς θα κανουν ολα! Οχι το κυμα!

Καλα, οπου να 'ναι βαζουν αυτα τα κολωνακια, βρε παιδι μου! Τι πραμα ειναι αυτο.!!! Χαχαχαχα (Εγω τρακαρα με .... αγριογουρουνο πριν λιγο καιρο και κοντεψα να ....ταξιδεψω σε αλλη γη κι σε αλλα μερη:roll::roll:) Φτανει εσυ να εισαι καλα. Περαστικα στο αυτοκινητο σου και στη τζεπη σου.

Ειδες τι παθαινεις αμα χανεσαι πολυ καιρο απο το γοργονοπαρεακι??? Φυτρωνουν κολωνακια χαχαχαχα

Και ..... τρελαινομαι για ρακετες αλλα ενω εχω μεγαλη αυλη, δεν εχω ζευγαρι για να παιζω. Γιατι να μην τα εχουμε ολα οπως τα θελουμε!!!!!!!!!!!!!

mpap[/b];446462]Λοιπον ενα tip ....διαβαζα athens voice και ξετρυπωσα τα Gym park !

ειναι υπαιθρια γυμναστηρια με πολυοργανα για ολες τις μυικες ομαδες !!! ειναι δωρεαν .............................. κλπ, κλπ, κλπ

Ευχαριστουμε για την ενημερωση.

Πως πανε οι προετοιμασιες του γαμου????

elizaa[/b];446489]καλημερα γοργονουλες μου καλες...

πολλα νευρα , πολυ γκρινια και θκατα... τωρα τους λογους αν ειμασταν κοντα θα σας τους ελεγα αλλα εδω μεσα δεν θελω να πω τα οικογενειακα μου...

φιλακια πολλα καλες μου φιλες...ευτυχως που εχω και εσας...

Βρε Ελιζακι μου, γιατι βρε χρυσο μου σου το θκατωσαν το εκδρομακι??? Θα τους πνιξω στο Αιγαιο. Δεν πειραζει. Παει, περασε. Η εβδομαδα εκεινη τελειωσε και σημερα ειναι Δευτερα. Παμε γι 'αλλα, κουκλα μου και αφησε τους πισω οσους σε στεναχωρουν. Η ζωη.... ειναι μπροστα ακι εμεις εδω για να αλληλοστηριζομαστε.

Και..... δεν εισαι η μονη μου περασες χαλια Σ/Κ.

Εγω ετοιμαζομουν μες τη τρελη χαρα να παω σε εναν γαμο φιλικου ζευγαριου (σημειωτεο το κανονιζαμε 8-9 μηνες) και τελικα λιγο πριν ξεκινησουμε, βουλωσε η αποχετευση της κουζινας και τρεχαμε για αποφραξεις Σαββατιατικα. Φυσικα δεν πηγαμε στο γαμο, ριξαμε και οικογενειακο ματς, και γιναμε οιλοι θκ@τ@.

Καταλαβαινεις τωρα γιατι λεω οτι δεν εισαι η μονη????

Μαλλον η αυρα της βροχης και του χαλαζιου, εφερε και την ενταση των νευρων μας.

Περαστικα σε ολες μας

ΥΓ. Παρα τα νευρα, καταφερες να εισαι κιουρια. ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Για το κακαο: Με μπερδεψατε πολυ πολυ. Αυτο που τρωω εγω ειναι μισο κουταλακι καθε πρωι απο το απλο σε σκονη (δεν λεω μαρκα).

Παιρνω μαγνησιο ή μονο θερμιδες????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

KΑΛΗΣΠΈΕΕΕΕΡΑ...

Δεν τόλμησα να ανεβώ στη ζυγαριά το πρωί γιατί σίγουρα θα μου τράβαγε το αυτί..Δεν έφαγα υπερβολικά το Σβκ , αλλά διαφορετικά από άλλες μέρες.¨(κρύβω το μισό σακουλάκι ζελεδάκια,10 κάσιους,καμιά δεκαρια πατατάκια,6 φυστίκα.:oops:Σάββατο βράδυ με ταινιούλα ήτανε αυτό.)Ασε που ήμουνα και άυπνη , διότι οι καλοί μου γείτονες θεώρησαν σωστό να γυρίσουν στις 3 τα ξημερώματα και να ξεσηκώσουν τον κόσμο...Που να κλείσω μάτι μετά.Σηκώθηκα το πρωί να ετοιμαστώ για δουλειά και ήμουνα για κλάματα..Οπότε πααααααααααααααμε από την αρχή πάλι....Αν το μετάνιωσα??? ΝΑΙ αλλά νόστιμα τα άτιμα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...