Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Δε νομιζω να παρακαλας να εισαι στη θεση μου οταν χανω 2 κιλα το μηνα! Δεν ειχα ποτε καλο μεταβολισμο, και με σκληρη δουλεια εχασα ολα αυτα τα κιλα! Σου ριχνω βεβαια και 10 χρονακια, οποτε μαλλον δικαιολογειται. Εσυ που εισαι πιπινακι, θα χανεις πολυ πιο γρηγορα!!!;):mrgreen:

Κι όμως, χάνω πολύ αργά, ευτυχώς παίρνω και δύσκολα..! :D

Φταίει που δεν το ράβω, δε μπορώ τη στέρηση. Τώρα τα πάω καλά γιατί με τη ζέστη δεν τρώω και πολύ..! Μπράβο, πάντως, Μαριαννάκι, είσαι το πρότυπό μου, σου το έχω ξαναπεί..!! ;)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σας γοργόνες!

Το μεσημέρι μαζί με το κοτοπουλάκι μου έφαγα και μαρουλοσαλάτα, μόνο που την εμπλούτισα λιγάκι...με λίγα κρουτόν, καρύδια και κουκουνάρια. Έβαλα και ένα ντρέσινγκ με λίγο λάδι, μπαλσάμικο και μέλι. :)

Άραγε πειράζει πολύ; Ξέρει καμία;

Βαρέθηκαααααααααα να κάνω δίαιταααααααααα!

(πρώτη φορά το παραδέχομαι!)

Είμαι και αδιάθετη και κολημένη στα ίδια κιλάαααααααα

Έτσι μου έρχεται να ανοιξω το ψυγείο και να φάω ότι υπάρχει!!!

Που δεν υπάρχει τπτ ενδιαφέρον δηλαδή, όλα διαίτης είναι...

Μόνο κάτι μπάρες Nutri Grain σοκολάτα, αυτές λιμπίζομαι, θέλω να τις φάωωωωωωωωωωω όλεεεεεεεςςς

Θα φάω μία κατά τις 6 για απογευματινό...

Πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι :)

Καλημέρα όμορφεςςςςςςςςςςςς!!!!!

ζέστηηηηηηηη.......

λοιπόν διάβασα για τα κουκουνάρια και θυμήθηκα τις αδυναμίες μου!!!!!:mrgreen:

Έβαζα και εγώ -προ διαιτολόγου στη σαλάτα μου- και έλεγα : έλα μωρέ...τί θερμίδες θα έχουν τα κουκουνάρια:roll:;;

Ωσπου ρώτησα τη διαιτολόγο και μου είπε το εξής φοβερό!1 σακουλάκι κουκουνάρια (το μικρό) έχει περίπου 600!!!!!θερμίδεςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

Δεν το πίστευα!!!διαβάζετε πάντα στις συσκευασίες (θερμίδες, κλπ)-κάτι που δεν σου γεμίζει το μάτι μπορεί να έχει πολλές :rolleyes:

επίσης κάτι άλλο / παίρνω τον τελευταίο καιρό σίδηρο, αλλά επειδή κάθε φορά ο σίδηρος μου δημιουργούσε πρόβλημα στην τουαλέτα - το είπα στη διαιτολόγο και μου βρήκε ένα ειδικό σίδηρο που έχει και μαγνήσιο μέσα.

Τον δοκίμασα και σας τον προτείνω:

gentle iron -20 mg / solgar.:D /

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

αααααα......ξέχασα να αναφέρω τις χθεσινές ατασθαλείες μου, τυχαίο;

λοιπόν..........2 gordon space+ λίιιιιιιιιγα "πατατάκια"

αμαρτία εξομολογημένη, ουκ .............χαχαχαχαχαχα

Καλό Σ+Κ γοργόνεεεεεεεεεεεεεεεες!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

g.gifo.gifempty.gifempty.gift.gifa.gifr.gifa.gif

Eίσαι θεά! Και μπράβο και στα υπόλοιπα κορίτσια που χάσανε.

Εγώ πάλι έχω χάσει τη μπάλα, δε συμμαζεύομαι με τίποτα! Θα ξανακάνω μια προσπάθεια από Δευτέρα αλλά τα 'χω φορτώσει τελείως στον κόκκορα πια. :roll:

Φιλάκια σε όλες και καλό σαββατόβραδο, επιστρέφω στο ποδόσφαιρο!

Για την αθλητική σας ενημέρωση: Καμερούν - Δανία 1-1 (ημίχρονο)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κορίτσια καλησπέρα. Και εγώ έχασα 1 κιλό και μάλλον το αποδίδω στη ζέστη. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξαναβάζω τα στοιχεία μου εδώ

Ιωάννα

ύψος 1,72

αρχικό βάρος 95

τωρινό βάρος 93

επιθυμητό βάρος 85

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Και εγώ έχασα 1 κιλό και μάλλον το αποδίδω στη ζέστη. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ξαναβάζω τα στοιχεία μου εδώ

Ιωάννα

ύψος 1,72

αρχικό βάρος 95

τωρινό βάρος 93

επιθυμητό βάρος 85

b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifempty.gifempty.gifg.gifi.gifo.gifv.gifa.gifn.gifn.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα!!

Από τη μέρα που μπήκα στο topic αντί να σταματήσω να τρώω το αύξησα. Τι πίτσες, τι παγώτα, τι καναπεδάκια(πήγα σε παρτυ)...χάλια!!!:roll::roll::roll:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΡΩΩΩΩΩΩ!!! ΟΥΦ:rolleyes:

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλησπέρα!!

Από τη μέρα που μπήκα στο topic αντί να σταματήσω να τρώω το αύξησα. Τι πίτσες, τι παγώτα, τι καναπεδάκια(πήγα σε παρτυ)...χάλια!!!:roll::roll::roll:

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΡΩΩΩΩΩΩ!!! ΟΥΦ:rolleyes:

Κι εγώ, αλλά πως;;;

Λες να σταματήσουμε να μπαίνουμε;; :tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μπα, τι βλεπω, εχουμε νυχτερινη κινησουλα?

Για να διαβασω τι εχετε πει και μετα θα τοποθετηθω, αν χρειαστει.

Διαφορετικα, σας καληνυχτω.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Που θα παει? Θα τελειωσει και η Κυριακη.

Φυγατε και ριξατε μαυρη πετρα πισω σας.

Με αφησατε μοναχουλα. Σνιφ κλαψ.:roll:icon8.gif

Ελιζα, ειδες καμια γοργονα στο Κρητικο πελαγος?

Να υποθεσω πως λογω Σ/Κ εξορμησατε στις παραλιες?

Αντε καλε, δεν πειραζει που με αφησατε μονη.

Καλοκαιρι ειναι, τα σχολεια εκλεισαν, κοιταξτε να ξεκουραστειτε, να διασκεδασετε, να περασετε οσο πιο ομορφα γινεται με τα αγαπημενα σας προσωπα.

Και ......... παλι με χρονους με καιρους , παλι εδω μεσα θα τα λεμε.

Φιλαρες σε οσες μπειτε.....

Ειχαμε καποια βαφτιση γοργονοτεκνου ή κακως ενθυμουμαι?

Αν ναι, θελουμε νεα για τον /την νεοφοτιστο/η.

Καθως και για την γοργονομαμα που ηταν αγχωμενη με τα ..... κιλακια της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...