Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Καλησπέρα!

Σου ζήτησε να κανείς όλες τις εξετάσεις;;

ηταν η πρώτη σου προσπάθεια;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ax!!!!!!! Θα σκασω. Ειπα οτι θελω ξενοδοχειο και οπου ειδα ως τωρα εχουν βγαλει εκτος απο το προγραμμα Κοιν.Τουρ. τις ημερομηνιες γυρω απο τον 15Αυγουστο που εγω εχω αδεια.

Με βλεπω τελικα σε κανενα γιαπι να κοιμαμαι σε ραντζο μετρωντας κουνουπια.

Και ακουσα και το εξης απο το αφεντικο: Να μην κλεισουμε καθολου λογω κρισης.

Εγω θα φυγω ο κοσμος να χαλασει. Αντε πια. Ολοκληρο χρονο χωρις αδεια και να μας τη φανε κι αυτη???

(τα πηρα στο κρανιο και δεν εχω διαθεση να ψαξω glitters)

Ασε το αφεντικό να λέει ό,τι θέλει, εσύ στο τέλος θα εμφανιστείς στη δουλειά κάπως έτσιιι!: 000202BE.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

...εμεις με όσα έχουμε τραβήξει με τη Γερμανία (Μερκελ) είμαστε με τη Σερβία, εεε;;;;;

000203E1.gif .......και εγώ θέλω διακοπές.....

Γκουχ!

Εγώ δεν έχω τραβήξει κάτι απ' τη Μέρκελ (θεωρώ ότι ΑΛΛΟΙ κλέψανε το δημόσιο χρήμα :mrgreen:) και βασικά γεννήθηκα στη Γερμανίαααααααα (μη με σταυρώσετε!!).

Οπότε είμαι με τη Γερμανία. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Γκουχ!

Εγώ δεν έχω τραβήξει κάτι απ' τη Μέρκελ (θεωρώ ότι ΑΛΛΟΙ κλέψανε το δημόσιο χρήμα :mrgreen:) και βασικά γεννήθηκα στη Γερμανίαααααααα (μη με σταυρώσετε!!).

00020146.gif no problem! ας νικήσει η Γερμανία! 000202B3.gif

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Χωρίς άγχος βρε γλυκό μου!

Πάνω απ' όλα ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ! :D

:

ευχαριστώ .... :D:D:D

Kαι για την άμεση και έγκυρη αθλητική σας ενημέρωση ...

Γερμανία - Σερβία 0-1 (ημίχρονο)

2819989rx0paob4hy.gif

ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

Ax!!!!!!! Θα σκασω. Ειπα οτι θελω ξενοδοχειο και οπου ειδα ως τωρα εχουν βγαλει εκτος απο το προγραμμα Κοιν.Τουρ. τις ημερομηνιες γυρω απο τον 15Αυγουστο που εγω εχω αδεια.

Με βλεπω τελικα σε κανενα γιαπι να κοιμαμαι σε ραντζο μετρωντας κουνουπια.

Και ακουσα και το εξης απο το αφεντικο: Να μην κλεισουμε καθολου λογω κρισης.

Εγω θα φυγω ο κοσμος να χαλασει. Αντε πια. Ολοκληρο χρονο χωρις αδεια και να μας τη φανε κι αυτη???

(τα πηρα στο κρανιο και δεν εχω διαθεση να ψαξω glitters)

Σιγά μην δεν φύγεις! Και θα φύγεις και θα βρεις ξενοδοχείο και κορμάρα θα είσαι φέτος!!!!! και Κιουρία πάνω από όλα! σούπερ όλα γλυκεία μου!

Ασε το αφεντικό να λέει ό,τι θέλει, εσύ στο τέλος θα εμφανιστείς στη δουλειά κάπως έτσιιι!: 000202BE.gif

τέλειο!!!!

Γκουχ!

κι εγώ με την Γερμανία είμαι, συμφωνώ μαζί σου ΑΠΟΛΥΤΑ επίσης είμαι κατά ενα πολύ πολύ μικρό ποσοστό γερμανίδα .... να 'χαμε ένα wurstακι τώρα!!!! (λουκάνικο ...)

στην πυρά με βλέπω και για την γερμανία και για τα λουκάνικα... δεν την γλυτώνω σήμερα!

σας χαιρετώ να εχετε μία υπέροχη παρασκευή!

φιλιάααααααα

και όσες φύγουν να περάσουν τέλεια

ελιζάκι θα έχεις φύγει πλέον αλλά οι ευχές μας σε ακολουθούν!

χχχχ

Γεια σας γοργονούλες! εχθές ενώ έγραψα κάτι έγινε και με πέταξε έξω κι εκνευρίστηκα :evil:!

Μαεστρία, είδα το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα εχθές, γιατί χάλασε ο κόσμος από τα μπαμ μπουμ. Οι εκφωνητές μου έσπασαν τα νεύρα:twisted:. Θυμάσαι το Συρίγο στο Ευρωμπάσκετ με την περιβόητη "ώρα Γκάλη;" κάτι τέτοιο μου θύμισαν:mad:. Απαράδεκτοι! ήθελα να δω κάτι να ευχαριστηθώ ή να στενοχωρηθώ και μου το έβγαλαν από τη μύτη....

Ελίζα, μάλλον τώρα θα ταξιδεύεις.....καλά να περάσεις ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!:P ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!:P

Και ναι, βρε κορίτσια, πού είναι το Καλλιοπάκι;;;;;;; Είσαι καλά; Μήπως πήγες διακοπές;

Λευκάδα! είχα γράψει ένα κατεβατό εχθές, αλλά :evil: την ατυχία μου!

Εν τάχει: πριν έντεκα χρόνια περίπου είχαμε μείνει Αγ.Νικήτα. Πέρισυ πήγαμε για κάμπινγκ στο Καστρί!:P:-D:p:-D ΜΙΛΑΜΕ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! Τι φανταστικά βουτίδια ρίξαμε!!!!!!!!!:P:p:p Οι πιο όμορφες οικογενειακές μας διακοπές!:P:p

Φροντίστε να μείνετε προς τα δυτικά του νησιού. Εκεί είναι τα τυρκουάζ νερά. Αγ. Νικήτας, Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Κάθισμα.....μην παραλείψετε να κάνετε και τη μονοήμερη κρουαζιέρα που πάει Μεγανήσι, Μαδουρή, Σκορπιό. Κάτι νερά.... οι τουρίστες δεν άντεχαν στη θέα κι έπεφταν απ΄το καραβάκι πριν σταματήσει!!!!!!!!!.........

κοριτσακια μολις τελειωσα τα του φαγητου ...και το συμμαζεμα του οροφου...τωρα παω για γενικο ξεσκαρταρησμα στο δωματιο του μεγαλου που απο χαρτομανι πηζουμε να μαζεψω και το υπολοιπο σπιτι μηπως και καταφερω να κατσω πριν φυγουμε για εξοχη ...που και εκει ενα ψιλομαζεματακι..θα το θελει!!!αχ!!γιατι με τις δουλειες του σπιτιου δε καιμε θερμιδες;;;;ολες ...σωματαρες θα ημασταν....αμαν!!!....ξεχασα οτι εχω και σιδεροοοοο!!!βοηθεια!!!

Βικάκι, μου πάτησες τον κάλο!!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ, ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΒΑΡΕΘΕΙ:evil:!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ!

Σουλίτσα, μην παραπονιέσαι και προπαντός μην παραιτείσαι κοριτσάκι! το θεωρούσα αυτονόητο ότι όλες θα σου απαντούσαν ότι ναι πριν την περίοδο οπωσδήποτε η ζυγαριά μας δείχνει βαρύτερες. Κι απ΄ότι μαθαίνω και κάτι διάρκεια, οπότε υπομονή να τελειώσεις.....

Μπαπ ευχαριστώ για τις ευχές για τα "ζόρικα" κοριτσάκια μου:-D. Και να φανταστείς ότι ξεκίνησα τη μεγάλη ταε κβον ντο επειδή ήταν υπερβολικά ευαίσθητη και κλαψιάρα, μέχρι σπασίματος νεύρων, δηλαδή....όλη μ΄έλεγαν τρελή που έβαζα το κοριτσάκι μου σε τέτοιο άθλημα... εν τέλει σε καλό της βγήκε:-D. Η μικρή απλώς ακολούθησε.....

Εμείς όλα καλά! πήγαμε εχθές κομμωτήριο και αποκτείσαμε και οι τρεις μας καλοκαιρινό λουκ! τι χαζομαμά που είμαι.....

Λοιπόν, αν δε σταλεί κι αυτή η απάντηση........

Φροντίστε να μείνετε προς τα δυτικά του νησιού. Εκεί είναι τα τυρκουάζ νερά. Αγ. Νικήτας, Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Κάθισμα.....μην παραλείψετε να κάνετε και τη μονοήμερη κρουαζιέρα που πάει Μεγανήσι, Μαδουρή, Σκορπιό. Κάτι νερά.... οι τουρίστες δεν άντεχαν στη θέα κι έπεφταν απ΄το καραβάκι πριν σταματήσει!!!!!!!!!.........

Θα συμφωνησω απολυτα!

Τα cool & slim 0% ειναι και στα ψυγεια ΔΕΛΤΑ και στα ΕΒΓΑ.

age.png age.png

Γεια σας γοργόνες!

Το μεσημέρι μαζί με το κοτοπουλάκι μου έφαγα και μαρουλοσαλάτα, μόνο που την εμπλούτισα λιγάκι...με λίγα κρουτόν, καρύδια και κουκουνάρια. Έβαλα και ένα ντρέσινγκ με λίγο λάδι, μπαλσάμικο και μέλι. :)

Άραγε πειράζει πολύ; Ξέρει καμία;

Βαρέθηκαααααααααα να κάνω δίαιταααααααααα!

(πρώτη φορά το παραδέχομαι!)

Είμαι και αδιάθετη και κολημένη στα ίδια κιλάαααααααα

Έτσι μου έρχεται να ανοιξω το ψυγείο και να φάω ότι υπάρχει!!!

Που δεν υπάρχει τπτ ενδιαφέρον δηλαδή, όλα διαίτης είναι...

Μόνο κάτι μπάρες Nutri Grain σοκολάτα, αυτές λιμπίζομαι, θέλω να τις φάωωωωωωωωωωω όλεεεεεεεςςς

Θα φάω μία κατά τις 6 για απογευματινό...

Πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι :)

Θα συμφωνησω απολυτα!

Τα cool & slim 0% ειναι και στα ψυγεια ΔΕΛΤΑ και στα ΕΒΓΑ.

ΤΕΛΕΙΑ!!! Θα πάρω, γιατί έχω τσακίσει το Fregio (αλυσίδα στη Σαλόνικα) που δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ 0%!

Συμφωνώ κι εγώ για Λευκάδα! Είναι ΘΕΙΚΑ!

Προτείνω και ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ! Δεν έχω δει τόσο όμορφο νησί! Γενικώς λατρεύω τα Επτάνησα. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χαχαχα

οχι μονο θα φυγω διακοπες, αλλα κανονισα και ξεσηκωσα τους συναδελφους να κλεισουμε μετα τον 15αυγουστο, δηλαδη οπως μας βολευει εμας. Αμα του αρεσει (του αφεντικου), αν δεν του αρεσει δεν μας ενδιαφερει καθολου. Εμεις ολο το χρονο του βγαζουμε δουλεια απο 8 το πρωι ως 8-9-10 το βραδυ αναλογα. Προχθες σχολασαμε στις 11:00 λογω αβαριας σε βασικο μηχανημα της δουλειας.

Οποτε ενα θετικο ειναι οτι ξερω ημερομηνιες.

Και για να μην απορειτε, κλεινουμε ολο το εργοταξιο (λουκετο) για μια εβδομαδα ΜΟΝΟ το χρονο και παντα εκεινη του 15Αυγουστου. Αλλα φετος επειδη πεφτει Κυριακη, ειπαμε να το κανουμε οπως μας ταιριαζει σε εμας. Εξουσια στο προσωπικο. Χαχαχαχα icon14.gif

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας γοργόνες!

Το μεσημέρι μαζί με το κοτοπουλάκι μου έφαγα και μαρουλοσαλάτα, μόνο που την εμπλούτισα λιγάκι...με λίγα κρουτόν, καρύδια και κουκουνάρια. Έβαλα και ένα ντρέσινγκ με λίγο λάδι, μπαλσάμικο και μέλι. :)

Άραγε πειράζει πολύ; Ξέρει καμία;

Μαλλον την εμπλουτισες αρκετα θα ελεγα! Απο μονη της ειναι ενα πληρες γευμα!

Βαρέθηκαααααααααα να κάνω δίαιταααααααααα!

(πρώτη φορά το παραδέχομαι!)

Είμαι και αδιάθετη και κολημένη στα ίδια κιλάαααααααα

Έτσι μου έρχεται να ανοιξω το ψυγείο και να φάω ότι υπάρχει!!!

Που δεν υπάρχει τπτ ενδιαφέρον δηλαδή, όλα διαίτης είναι...

Μόνο κάτι μπάρες Nutri Grain σοκολάτα, αυτές λιμπίζομαι, θέλω να τις φάωωωωωωωωωωω όλεεεεεεεςςς

Θα φάω μία κατά τις 6 για απογευματινό...

Πάω να φτιάξω ένα καφεδάκι :)

Ποσο καιρο κανεις διαιτα?

Γενικώς λατρεύω τα Επτάνησα. :D

Κι εγω!:D

age.png age.png

γκρρρρρρρρρ...........την πάτησα.64.5 σήμερα το πρωί..

Χτες το μενού μου ήτανε

μία κουρού , δύο βερίκοκα ,τόνο με ντομάτα, κρεμμύδι(σαλάτούλα),δύο αυγά βραστά , δύο κομματάκια παρμεζάνα,δύο πατάτες φούρνου με δύο μπουκίτσες μπριζόλα(τα άφησε ο μικρός μου στο πιάτο , λυπήθηκα να τα πετάξω...).Τες πα...

Κοριτσάκια να ρωτήσω κατι , συγνώμη κιόλας.Έχω ένα θεματάκι με την τουαλέτα:oops: , και διάβασα για τον λιναρόσπορο ότι βοηθάει.ΠΑΧΑΙΝΕΙ ομως??

ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...