Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια, πήγα στο πρώτο ραντεβού μετά την αποτυχημένη προσπάθεια και ο γιατρός πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε υστεροσκοπηση , scratching και μικροβιωμα για να δούμε με την μια το ενδομήτριο. Να αποκλείσουμε ότι κάτι συμβαίνει εκεί και μετά να δούμε τι θα κάνουμε με έμβρυομεταφορά. Έχω 2 ακόμη έμβρυα στην κατάψυξη μέτρια θα έλεγα γιατί τα καλύτερα τα χάσαμε. Θα ήθελα να ρωτήσω για το timing της υστεροσκοπησης γιατί αγχώνομαι λίγο μην δεν είναι αντιπροσωπευτικό το αποτέλεσμα. Οι ημερομηνίες μου είναι λίγο κάπως, είμαι τυπικά  σήμερα στην 16ημερα κύκλου σήμερα , 9 ημέρες μετά το τέλος της περιόδου που μου κράτησε 7 ολόκληρες ημέρες για να καθαρίσω 🥺. Προλαβαίνω να την κάνω την υστεροσκοπηση την ερχόμενη Παρασκευή ή το βλέπετε αργά; Λέει μέχρι την 20η μέρα κύκλου, αλλά δεν θα ήθελα να είναι μέσα της εβδομάδος ιδανικά, ο γιατρός δεν είπε τίποτα σαν να μην υπάρχει πρόβλημα με την Παρασκευή. Επίσης, όλα αυτά πόσο λέτε να πάνε στο περίπου οικονομικά γιατί πάνω στην φούρια μου ξέχασα να ρωτήσω.☺️ ( Υστεροσκοπηση-scratching- μικροβιωμα)

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μαριάννα, πλάκα κάνεις.....??

Προφανώς, είναι για συντήρηση αυτες οι επιλογές, έτσι;

Μόλις τσάκισα 2 αραβικές πίτες με πιπεριά-ντομάτα-τυρί-γαλοπούλα, ΕΚΤΑΚΤΕΣ.....!!!!

Οχι Κωνσταντινα μου, δεν ειναι για συντηρηση! Αυτα ετρωγα και εχανα!

Βρε κορίτσια και μία ερώτηση-απορία, μην την ξεχάσω ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ η αράβικη πίτα;;;

Θα τις βρεις στο σουπερ μαρκετ. Δεν εχουν σχεση ουτε με τις ελληνικες ουτε με τις μεξικανικες. Υπαρχουν σε 3 μεγεθη. Εγω χρησιμοποιω τις μεσαιες, δηλαδη σαν τις ελληνικες που φτιαχνουμε το σουβλακι.

Καλημερα σας!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!! Δεν εχω προλαβει να διαβασω οτι γραψατε γιατι πηζω...

Λοιπον απο κιλα, ειμαι στα ιδια!! Ενταξει δυο μερες τωρα ολο βλακειουλες τρωω! Παλι καλα που δεν πηρα κιολας. Αλλα με τις απεργιες του μετρο μιλαμε κανω μαραθωνιο τρεις μερες τωρα! Και εχει και ζεστη!

Καποια ειπε για Λευκαδα! Θα παω την επομενη βδομαδα ΠΣΚ. Για ξενοδοχεια δεν μπορω να βοηθησω γιατι θα μεινουμε σε εναν φιλο. Αλλα θα κανω λεπτομερη ερευνα για ολα τα υπολοιπα!!!

περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια. Φρικη με τον καυσωνα να εχεις και πυρετο.

το καλαμακι ειναι το σουβλακι.....οπως το λες....απλα την αθηνα..και ας με διορθωσουν οι αθηναιες ...δε λες σουβλακι ...λες καλαμακι με χοιρινο...η'..καλαμακι με κοτοπουλο...κοριτσια ...πειναω!!!!!

πολυ καλα τα λες βικουλα...εμεις εδω οταν θελουμε καλαμακι λεμε καλαμακι χοιρινο ή κοτοπουλο και σουβλακι λεμε αυτο με την πιτα και οτι εχει μεσα...

αντε ενα θα σας πω ... μου ανηξατε την ορεξη και μαζι με κατι τελευταια ψωνια που εκανα τωρα το πρωι πηρα και αραβικες πιτες και τσακιζω μια για πρωινο με τυρι του τοστ και γαλοπουλα και ντοματουλα...

αχ βαχχχχχχχ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

γιατι οταν ερχομαι εγω φευγετε εσεις???????

σνιφ κλαψψψψψψψψ...

δεν με παιζεται εεεεεεεε????? σνιφφ σνιφφφ σνιφφφφ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημέρα και καλή παρασκευή!!!!!!!!!

έφτασα στη δουλειά κουρασμένη μετά από 2 ώρες, 2 λεωφορεία, 1 ταξί , - 5 ευρώ - 1 τεχνητό νύχι........... θκατά

είναι πολύ δύσκολες αυτές οι ημέρες χωρίς μετρό

γενικά τα πάω καλά :) δεν έχω παραπονο, αλλά δεν σκοπεύω να ζυγιστώ....;)

ελπιζω να προλάβω να σας διαβάσω και να επανέλθω με σχόλια :)

φιλιαααα:wink:

Διαφημίσεις

Πολυ ωραιες επισης ειναι οι μικρες αραβικες πιτουλες, με τυρι χαμηλων λιπαρων και παπρικα στο φουρνο!

Χθες πηραμε παγωτα και ο αντρας μου πηρε lollipop κι εγω τα καινουρια τα μικρα cool & slim, τα οποια, οπως και τα 0%, εχουν πολυ περισσοτερες θερμιδες και λιπαρα απο τα lollipop που ειναι γρανιτα. Το φανταζομουν, αλλα οχι για τοσο μεγαλη διαφορα. 91 θερμιδες μονο και 0,1 λιπαρα!!!

age.png age.png

Καλημερα, καλημερα, καλημερα.

Εβαλα το φαγητο στο φουρνο και ενα γρηγορο περασμα απο το cafe.

Z&P&M[/b];441819]@georgiamami: Καλησπέρα για τσέκαρε και αυτό http://www.hotelsofia.gr/el/home.html το έχει μέσα το βιβλίο; Δεν έχω πάει αλλά είναι γνωστού μου!

Ευχαριστω, θα το τσεκαρω αργοτερα. Το βιβλιο ουτε το ανοιξα ......ακομα. Μονο INTERNET μπηκα λιγο.

twinky[/b];441981]Καποια ειπε για Λευκαδα! Θα παω την επομενη βδομαδα ΠΣΚ. Για ξενοδοχεια δεν μπορω να βοηθησω γιατι θα μεινουμε σε εναν φιλο. Αλλα θα κανω λεπτομερη ερευνα για ολα τα υπολοιπα!!!

περαστικα σε ολα τα αρρωστουλια. Φρικη με τον καυσωνα να εχεις και πυρετο.

Εγω ειπα για Λευκαδα και θελω πολυυυυυυυυυυυυυυυ να παω. Καντε βρε κοριτσια κατι να βρω κανενα μερος καλο και οικονομικο. Οσες πηγαινετε παρτε πληροφοριες. Αντε και εγω του χρονου θα κανω διαφημιση δωρεαν χαχαχαχαΟπως εχω πει, προτιμω hotel να αλλα αν αυτο ειναι ασυμφορο και αδυνατο, εεεεεε, θα βολευτω και με σπιτακι. Απλα δεν θελω με ΤΙΠΟΤΑ να μαγειρευω και να καθαριζω σπιτια. Μια εβδομαδουλα θελω να απεχω απο σπιτικιες δουλειες. Νισαφι πια.

Παντως σου ευχομαι να περασεις SUPER.

καλημεραααααααααα γοργονουλες...

λιγες ωρες ακομα εμειναν και ξεκιναει το τριημερακι μου στην κρητη...ετσι για να ζηλεψετε χαχαχαχαχχαχαχαχαχα...

βρε κοριτσια το καλλιοπακι που ειναι???? μιλαει καμια μαζι της??? ειναι καλα ή χαθηκε λογω δουλειας??? να ναι καλα το κοριτσι...

η αραβικη πιτα εγω ξερω οτι ειναι μια πολυ λεπτη πιτα μεγαλητερη απο τη δικη μας ελληνικη πιτα ...την αραβικη τη γεμιζουμε με οτι θελουμε και την κανουμε ρολο και τρωγεται και ωμη και ψητη...μιαμ μιαμ να ειχα τωρα μια...

Καλα να περασετε και να μη σε κουρασουν ιδιεταιρα τα ζουζουνια σου.

γιατι οταν ερχομαι εγω φευγετε εσεις???????

σνιφ κλαψψψψψψψψ...

δεν με παιζεται εεεεεεεε????? σνιφφ σνιφφφ σνιφφφφ...

Κι εσυ γιατι εφυγες οταν εγω ηρθα??? Εεεεεεεεεεεεε? Σνιφ κλαψ που δε με παιζεις. Θα ... το πω..... στη κυρια!!!!!!!!

Φιλακια κουκλες μου. Να εχετε μια ομορφη Παρασκευη και οσες την κοπανησετε να περασετε τελειο ΠΣΚ.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

κοριτσακια μολις τελειωσα τα του φαγητου ...και το συμμαζεμα του οροφου...τωρα παω για γενικο ξεσκαρταρησμα στο δωματιο του μεγαλου που απο χαρτομανι πηζουμε να μαζεψω και το υπολοιπο σπιτι μηπως και καταφερω να κατσω πριν φυγουμε για εξοχη ...που και εκει ενα ψιλομαζεματακι..θα το θελει!!!αχ!!γιατι με τις δουλειες του σπιτιου δε καιμε θερμιδες;;;;ολες ...σωματαρες θα ημασταν....αμαν!!!....ξεχασα οτι εχω και σιδεροοοοο!!!βοηθεια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Θα τις βρεις στο σουπερ μαρκετ. Δεν εχουν σχεση ουτε με τις ελληνικες ουτε με τις μεξικανικες. Υπαρχουν σε 3 μεγεθη. Εγω χρησιμοποιω τις μεσαιες, δηλαδη σαν τις ελληνικες που φτιαχνουμε το σουβλακι.

Καλημερα σας!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσάκια!!!

Την ψιλιάστηκα βρε ΤΑΡΑ μου ότι κάτι άλλο ήταν.

ΟΚ, θα ρωτήσω σε σούπερ μάρκετ. Φαντάζομαι δεν έχει μόνο Αθήνα, θα 'χει κι εδώ.

Και είναι τόσο ελαφριές δηλαδή; Καμία σχέση με θερμίδες του ψωμιού;

Κορίτσια χθες το βράδυ τσάκισα παγωτό πάλι! ΕΛΕΟΣ! Δε συμμαζεύομαι με τπτ! Θα βάλω κιλά και μετά θα κλαίγομαι. :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Χθες πηραμε παγωτα και ο αντρας μου πηρε lollipop κι εγω τα καινουρια τα μικρα cool & slim, τα οποια, οπως και τα 0%, εχουν πολυ περισσοτερες θερμιδες και λιπαρα απο τα lollipop που ειναι γρανιτα. Το φανταζομουν, αλλα οχι για τοσο μεγαλη διαφορα. 91 θερμιδες μονο και 0,1 λιπαρα!!!

Kοριτσάκι τι μάρκα είναι αυτά;;;

Μ' αρέσεις γιατί δίνεις ωραία τιπς :mrgreen:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

! maestria πως την ειδες την ελλαδαρα μας;;; 00020670.gif

sig.asp?img=ad1

ΖΗΛΕΥΩ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΥ74!!!!!!:tongue:

Θα βάλω και εγώ!!!!;)

ΕΛΛΑΔΑΡΑ, όλε!!!ωραίος αγώνας!!!

Σίγουρα;

Και γιατί δεν λένε απλώς πίτα και λένε αράβικη τα κορίτσια εδώ;;;

Μήπως είναι κάτι άλλο;

Άλλο η αραβική άλλο η πίτα από σουβλάκι!!!!καμία σχέση!!!!!η αραβική είναι λεπτή σαν κρέπα!!

Τζα! :) Ναι!!! Δεν θέλω να χάσω...

Αν είναι να χαθούν θα χαθούν... Γυμναστήριο θα ξεκινήσω και αυτό

την ξέρει τη δουλειά του..

Από γυμναστήριο ξέρω πολύ καλά και όποια θέλει εδώ είμαστε. Έχω

πάει σε σχολή για personal and fitness training. :)

Και από διατροφή είμαι σχεδόν στο άριστα (για να μην πω άριστα :tongue: )

Τρέφομαι υπερβολικά σωστά.. Χωρίς να στερούμαι τίποτα και χωρίς να πεινάω..

Εξ απ ανέκαθεν που λέει κ η μαμά μου :tongue:

Είμαι κατά της δίαιτας... Μόνο υπέρ της σωστής διατροφής.. Ξέρετε... ;)

Καλωσήρθες!!!!:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...