Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

:-) να 'μαι κι εγώ!!!!! :-)

φρέσ μέρμέιντ μπλάντ!!

καλως την......ειδες...που σου ελεγα οτι ειμαστε καλο παρεακι;;μπαινεις μια φορα και μετα θελεις και αλλο....σαν τα πατατακια....!!!:-D:-D

αστα χαλια και ξερω πολυ κοσμο που ειναι στα ιδια χαλια, ελπιζω να μην εχω κολλησει τον μικρο μονο

αχιλεας ...περαστικα σου!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

λοιπόν μη με μαλώσετε.... Έφαγα πίτσα σήμερα. είναι και το μουντιάλ στη μέση...:roll::roll::rolleyes:

Αν είναι για το μουντιάλ, εγώ προσωπικά σε συγχωρώ!!! :mrgreen::mrgreen:

Τζα! :) Ναι!!! Δεν θέλω να χάσω...

Αν είναι να χαθούν θα χαθούν... Γυμναστήριο θα ξεκινήσω και αυτό

την ξέρει τη δουλειά του..

Είπα κι εγώ!

Γιατί αν χάσεις κι άλλα, θα γίνεις πετσί και κόκκαλο παιδάκι μου!

Κάτσε εδώ να μας δίνεις συμβουλές εμάς τις χοντρές, όπως η γκουρού! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria πως την ειδες την ελλαδαρα μας;;; 00020670.gif

sig.asp?img=ad1

Ε, σήμερα δεν σερνόντουσαν όπως τις προάλλες. (οέεεεεεεεεεεοεεεεεεεε)

Είμαι ικανοποιημένη, γιατί μια νίκη (και μια αξιοπρεπή εμφάνιση) ήταν το ελάχιστο που θα ήθελα! :D

Δυστυχώς για πρόκριση είναι δύσκολα τα πράγματα.

Αυτό που μου ΤΗ ΣΠΑΕΙ απίστευτα είναι οι έλληνες δημοσιογράφοι και η ΑΘΛΙΑ περιγραφή του αγώνα!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! :roll:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια και μία ερώτηση-απορία, μην την ξεχάσω ...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ η αράβικη πίτα;;;

η πιτα που τρωμε και λεμε ....πιτα με γυρο;;;η'..................πιτα με σουβλακι;;;;σα να πεινασα μου φαινεται!! 00020534.gif

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

η πιτα που τρωμε και λεμε ....πιτα με γυρο;;;η'..................πιτα με σουβλακι;;;;σα να πεινασα μου φαινεται!! 00020534.gif

sig.asp?img=ad1

Σίγουρα;

Και γιατί δεν λένε απλώς πίτα και λένε αράβικη τα κορίτσια εδώ;;;

Μήπως είναι κάτι άλλο;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σίγουρα;

Και γιατί δεν λένε απλώς πίτα και λένε αράβικη τα κορίτσια εδώ;;;

Μήπως είναι κάτι άλλο;

απ'οτι ξερω...αυτη ειναι......!!!!ας το επιβεβαιωσουν οι γοργονες αυριο!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Εγω ξερω την αραβικη πιτα που ψηνεται μεσα σε γαστρα τοποθετημενη στην αμμο της ερημου και ειναι λεπτη και μεγαλουστικη. Τωρα, αν καποιοι Ελληνες μετενομασαν το μισοψημενο ζυμαρι της πιτσας που χρησιμοποιειται γαι την κατασκευη του γυρου (χοιρινου ή σουβλακι) σε αραβικη, αυτο δεν το γνωριζω. Κατι σαν μεγαλη κρεπα.

Επι την ευκαιρια εχω μια απορια και ενα μαθηματακι προς αποκατασταση ονομασιας.

Το "καλαμακι" τι ειναι?

Αν ζητησω στην Αθηνα "σουβλακι" τι θα μου δωσουν?

Το ελληνικοτατο "σουβλακι" που πωλειται ειναι τα κομματακια χοιρινου στο ξυλακι και σερβιρεται με διπλη φετα ψωμιου κομμενη αλλα οχι χωρισμενη τελειως (σαν σαντουιτς) και αλατοριγανη.

Αλεξια, περαστικα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

@georgiamami: Καλησπέρα για τσέκαρε και αυτό http://www.hotelsofia.gr/el/home.html το έχει μέσα το βιβλίο; Δεν έχω πάει αλλά είναι γνωστού μου!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Διαφημίσεις

απ'οτι ξερω...αυτη ειναι......!!!!ας το επιβεβαιωσουν οι γοργονες αυριο!!!

Η αραβική πίτα έχει πιο λεπτό ζυμάρι απο τη δική μας και είναι τυλιχτή σαν ρολό!

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Θα γραψω τα αγαπημενα μου (συγκαταλεγονται και αυτα που εγραψα χθες!)

Πρωινο ή βραδινο... Γιαουρτι 2% με 10 σταφιδες και 7-8 καρυδια ή 10 φουντουκια ή 8-9 κασιους και λιγο μελι.

Μεσημεριανο (ή βραδινο χωρις τη σαλατα)... Ομελετα στο τεφαλ με λιγο λαδι, 3 ασπραδια αυγων, 1 κροκο, 1 φετα γαλοπουλα, 1 φετα κιτρινο τυρι χαμηλων λιπαρων (προαιρετικα κρεμμυδι, μανιταρια, πιπερια), σαλατα, 1 φετα μαυρο ψωμι.

Μεσημεριανο... Σουτζουκακια με 250 γρ. απαχο κιμα, σαλτσα φρεσκιας ντοματας, 1 κουταλια λαδι ανα μεριδα, σαλατα, 1 φετα μαυρο ψωμι.

Βραδινο... Μεσαια μπαγκετα 80 γρ. απο μαυρο ψωμι, 70 γρ. τυρι φετα, 4-5 ελιες, κρεμμυδι, ντοματα

Βραδινο... Μεσογειακη σαλατα, μαρουλι-τοματινια-καλαμποκι 30 γρ.-πιπεριες κοκκινες και κιτρινες-καπαρη-5 ελιες-κρουτον 20 γρ.-κιτρινο τυρι χαμηλων λιπαρων 50γρ, 1 κουταλια ελαιολαδο, 1 κουταλια μπαλσαμικο.

Βραδινο... Σαντουιτς με 2 φετες μαυρο ψωμι 60 γρ. μπιφτεκι, 2 φετες τυρι τοστ χαμηλων λιπαρων, ντοματα

Βραδινο... Σουπα μινεστρονε με διαφορα λαχανικα, 50γρ. κριθαρακι, 50γρ. τυρι χαμηλων λιπαρων, 1 φετα μαυρο ψωμι

Μεσημεριανο... 120γρ μακαρονια με σαλτσα φρεσκιας ντοματας, 50 γρ τυρι τριμμενο μυζηθρα ή εμενταλ λαιτ, 1 μικρη σαλατα

Βραδινο... Σαντουιτς με 2 φετες μαυρο ψωμι, 50γρ γαλοπουλα 50γρ τυρι χαμηλων λιπαρων, ντοματα, 1 φρουτο

Βραδινο... Παξιμαδι ντακος, τριμμενη ντοματα, 70 γρ τυρι φετα, κρεμμυδι, μπαχαρικα, 1 κουταλια λαδι

Βραδινο... 2 hot dog με οβαλ ψωμακι, λουκανικο γαλοπουλας ή κοτοπουλου, λιγο κετσαπ, μουσταρδα, αλατι, πιπερι

Βραδινο... Ιταλικη σαλατα, σπανακι-ροκα-τοματινια-καρυδια 30γρ-παρμεζανα 30γρ-κρουτον 20 γρ, 1 κουταλια λαδι, 1 κουταλια ξυδι

TARA σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα τα μελετήσω και θα επανέρθω για απόριες

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημεραααααααααα γοργονουλες...

λιγες ωρες ακομα εμειναν και ξεκιναει το τριημερακι μου στην κρητη...ετσι για να ζηλεψετε χαχαχαχαχχαχαχαχαχα...

βρε κοριτσια το καλλιοπακι που ειναι???? μιλαει καμια μαζι της??? ειναι καλα ή χαθηκε λογω δουλειας??? να ναι καλα το κοριτσι...

η αραβικη πιτα εγω ξερω οτι ειναι μια πολυ λεπτη πιτα μεγαλητερη απο τη δικη μας ελληνικη πιτα ...την αραβικη τη γεμιζουμε με οτι θελουμε και την κανουμε ρολο και τρωγεται και ωμη και ψητη...μιαμ μιαμ να ειχα τωρα μια...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

00020403.gifγοργινιτσες....................

βρε..μηπως λετε υην μεξικανικη πιτα;;;;αυτη ειναι λεπτη και πιο μεγαλη!!!!

εγω αυτη την αραβικη ξερω...που αν θελουμε περα απο σουβλακι η' γυρο ...βαζουμε οτι θελουμε

http://www.hughesinternet.com/Recipes/images/pitabread.jpg

http://farm1.static.flickr.com/100/298161392_02e4892438.jpg

33122-127-1(2).jpg

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Επι την ευκαιρια εχω μια απορια και ενα μαθηματακι προς αποκατασταση ονομασιας.

Το "καλαμακι" τι ειναι?

Αν ζητησω στην Αθηνα "σουβλακι" τι θα μου δωσουν?

Το ελληνικοτατο "σουβλακι" που πωλειται ειναι τα κομματακια χοιρινου στο ξυλακι και σερβιρεται με διπλη φετα ψωμιου κομμενη αλλα οχι χωρισμενη τελειως (σαν σαντουιτς) και αλατοριγανη.

το καλαμακι ειναι το σουβλακι.....οπως το λες....απλα την αθηνα..και ας με διορθωσουν οι αθηναιες ...δε λες σουβλακι ...λες καλαμακι με χοιρινο...η'..καλαμακι με κοτοπουλο...κοριτσια ...πειναω!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...