Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα δεν μου ζήτησαν να το ελέγξω και έπαιρνα prolutex υποδόρια, 1 ανά μέρα, 3 ultrostegan και 2 cyclacur την ημέρα τρεις μέρες πριν την ΕΤ και τα συνέχισα μέχρι τις χοριακές. Μήπως έπρεπε να το είχα ελέγξει; 

Πόσο πρέπει να είναι τη δεύτερη μέρα μετά την ΕΤ; Αν ανέβει πολύ είναι επικίνδυνο;

Επειδη παμε με κατεψυγμενα σε τεχνητο κυκλο οι γιατροι δινουν προγεστερονη οπως θα παρηγαγε το σωμα αν ειχε γινει φυσικα η συλληψη.. γι αυτο κ οταν παμε με βλαστοκυστες ξεκινάμε την προγεστερονη 5 μερες πριν την ΕΤ..ειναι σαν υποβοηθηση κ στηριξη της κυησης.. εγω αυτη τη φορα ζητησα να κανω & ενεσιμη προγεστερονη γτ με εκανε να νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια..οποτε εκανα μια προλουτεξ και εβαζα κ 3 υποθετα ουτρο..οταν βγηκε την 2η μερα η προγεστερονη κ ηταν χαμηλη μου εβαλαν κ δευτερη ενεση προλουτεξ μαζι με τα αλλα- επαιρνα και 6 σικλακουρ (δεν ειναι προγεστερονη)..ο προηγούμενος γιατρος π ειχα, στην 3η μας προσπαθεια που καναμε μου ζητησε να κανω μαζι με την χοριακη προγεστερονη..γενικα νομιζω ειναι θεμα προσεγγισης του γιατρου αλλα καλο ειναι να ελεγχεται..εγω κ τοτε και τωρα ειχα χαμηλη κ χρειαστηκε τελικα να βαλω και δευτερη ενεση..ανεξαρτητα τελικου αποτελεσματος κ τις 2 φορές..

Απο την αλλη δεν νομιζω να ανεβαινει τοσο πολυ και να ξεπερναει τα ανωτατα ορια που σε φοβιζει-συνηθως το αναποδο φοβουνται..

1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 🙏🏼 βρε εγκυμοσύνη θα δώσουν το θέμα είναι να δώσουν τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰🏼 γιατί είναι πολύ λίγες οι περιπτώσεις που τέτοιες βλαστοκύστες δίνουν υγιή μωράκια …

Αχ τι να σου πω ρε κοριτσι μ??κ εγω που παω με αριστες?? Παλινδρομες κ βιοχημικες εχω μονο..

Καμια απαντηση σαφη δεν εχω παρει..χθες μιλησα με τον γιατρο & τον εμβρυολογο για την τελευταια βιοχημικη και επικεντρωθηκαν στο σπερμα..πως ηταν πολυ λιγα τα σπερματοζωαρια κ με χαμηλη κινητικοτητα..αλλα πως ωστοσο πηραμε πολυ καλες γονιμοποιησεις κ αριστες βλαστοκυστες..τι να πω??

Νιωθω χαμενη εντελως..αναρωτιεμαι τι αλλο να ψαξω..εχω απογοητευτει πληρως..

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Διαφημίσεις

καλημερα και καλο μηνα!καλο ΚΡΥΟ χειμωνα να εχουμε

να σας ευχαριστησω για τα μικυ μαους χθες, ο μικρος ειχε ξετρελαθει

Γεια σου κορίτσι!

Θέλει και μια γουρουνίτσα ο μικρός; :tongue:

Flying-girl-pig-vector.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βικαι απο που παιρνεις αυτο το τηλεκοντρολ για τα φωτακια? επισης εχω αλλο θεμα, επειδη εχω πολλα φωτακια εξω στον κηπο, πρπει να βγαινω το βραδυ και να τα αναβω ενα ενα και να βρισκω και το σωστο προγραμμα , δηλαδη να μενουν σταθερα αναμμενα, μηπως ξερετε πως γινεται να κανω πιο ευκολη την ζωη μου?

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

βικαι απο που παιρνεις αυτο το τηλεκοντρολ για τα φωτακια? επισης εχω αλλο θεμα, επειδη εχω πολλα φωτακια εξω στον κηπο, πρπει να βγαινω το βραδυ και να τα αναβω ενα ενα και να βρισκω και το σωστο προγραμμα , δηλαδη να μενουν σταθερα αναμμενα, μηπως ξερετε πως γινεται να κανω πιο ευκολη την ζωη μου?

καλημερα αχιλεας.....ελπιζω να βγουν...ο.κ οι εξετασεις σου....

μπορεις να βρεις και σε μαγαζια με χριστουγενιατικα φωτακια...αλλα νομιζω οτι ειδα φετος και στο τζαμπο.....και σε πρακτικερ ....μερικες φορες φερνει οικονομικα και το αλεξ πακ.....λιντλ....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

τηλεκοντρολ ειναι? ασχετο με τα φωτακια? εννοω το πηρες ξεχωριστα ετσι? και αλλαζεις και τα προγγραμματα με αυτο? απο το τζαμπο?αυτα....

ειναι μηχανισμος που μπαινει στη πριζα .....και συνδεετε με τα φωτακια....και μετα τ'αναβοσβηνεις εσυ ...με τηλεκοντρολ.....προγραμματα δε ξερω ...μπορει και να υπαρχει!!!!τζαμπο ..νομιζω ειδα.....αυριο η'μεθαυριο θα παω .....και θα σου πω σιγουρα!!!:)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ε, είναι κουραστικό αυτό το non stop ρε συ! Γυμναστήριο δεν πηγαίνεις να πάρεις λίγο τον αέρα σου;

Δυστυχως δε μου βγαινει πανω απο 3 φορες την εβδομαδα. Οσο μεγαλωνει η μικρη η οποια ειναι πολυ τσαμπουκας, τοσο πιο δυσκολο ειναι για τη μαμα μου να τα κραταει και τα δυο.

Ήθελα να σε ρωτήσω ΤΑΡΟΝΙ, την πάνα την κόψατε, όλα καλά;

Την πανα την κοψαμε πριν 6 μηνες, μεσα σε 2 εβδομαδες. Το θεμα ειναι οτι τωρα με το φοβο που εχει οτι θα πονεσει στα κακα, αφηνει πρωτα να βγουν στο εσωρουχο, και μετα τρεχει στην τουαλετα...

Θα ρωτησω κι εγω τον αντρα μου γι αυτο.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...