Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

hope μουυυυ σε έχασα στα προηγούμενα μηνύματα!! Και η κορούλα σου και ο αδερφούλης με την γυναικα?! Αχουυυυ τι ευλογία και τι χαρά αυτή!!! :) Να τους χαρείς οοοοσο πιο πολύ μπορείς γιατί όπως είπες μετά πότε ξανα ανταμόνεται? :/ γι αυτό το λόγο λες και τους μεν και τους δε για τους τσακωμούς πως ο άνθρωπος ηρθε να παντρευτεί και να μας δει, είναι λίγες μέρες εδώ και δε θα το βγάλεται ξινό!!! Αν είναι δυνατόν για τόσες λίγες μέρες και ξεκίνησαν τα παράπονα?! Η μικρούλα σου τι κάνει? αγκαλιτσες φιλάκια χαδάκια?! Αχουυυυ,!!

Ντουμπααααααι?!?! Ααααααα φιλενάδααααα..... Τι μας κάνεις τώρα?! :tongue:

vanz μου μοναχούλα θες να είσαι? είσαι σίγουρη?? :/ σε θαυμάζω!! Δε θα μπορούσα....!! Και τώρα αυτό σκέφτομαι ότι η αδερφή μου είναι στο φροντιστήριο, ο αδερφός μου σχολείο, η μαμά μου στην δουλειά, και ο άλλος ο αδερφός μου στη Χαλκιδική κι αυτός για δουλεια.... Αν με πιάσουν πόνοι πρωι τι θα καααααανω?! Δε θα εχω κ τον αντρα μουυυυυ...

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

hope μουυυυ σε έχασα στα προηγούμενα μηνύματα!! Και η κορούλα σου και ο αδερφούλης με την γυναικα?! Αχουυυυ τι ευλογία και τι χαρά αυτή!!! :) Να τους χαρείς οοοοσο πιο πολύ μπορείς γιατί όπως είπες μετά πότε ξανα ανταμόνεται? :/ γι αυτό το λόγο λες και τους μεν και τους δε για τους τσακωμούς πως ο άνθρωπος ηρθε να παντρευτεί και να μας δει, είναι λίγες μέρες εδώ και δε θα το βγάλεται ξινό!!! Αν είναι δυνατόν για τόσες λίγες μέρες και ξεκίνησαν τα παράπονα?! Η μικρούλα σου τι κάνει? αγκαλιτσες φιλάκια χαδάκια?! Αχουυυυ,!!

Ντουμπααααααι?!?! Ααααααα φιλενάδααααα..... Τι μας κάνεις τώρα?! :tongue:

η αδερφή μου είναι στο φροντιστήριο, ο αδερφός μου σχολείο, η μαμά μου στην δουλειά, και ο άλλος ο αδερφός μου στη Χαλκιδική κι αυτός για δουλεια.... Αν με πιάσουν πόνοι πρωι τι θα καααααανω?! Δε θα εχω κ τον αντρα μουυυυυ...

Tatkono,ο αδερφος μου ηρθε αυθημερον!Εχει γραφιοκρατικες δουλειες σημερα και δεν μπορεσε να μεινει!Η κορουλα μου εφυγε κι αυτη χθες το βραδυ!Οποτε και παλι μονοι μας!Δεν πειραζει!Ευτυχως εχω και εσας για παρεα αυτες τις ωρες!

Ζουζουνα μουυυυυ,δεν μπορει να ρθει λιγο πιο νωρις ο αντρας σου?Για παραδειγμα,οταν εισαι 38 εβδομαδων(εαν δεν εχεις γεννησει μεχρι τοτε)!Μια αγκαλιτσα για να σε παρηγορησω!:)

Δεν ξερω για σας κοριτσια μου,εδω εχουμε πολυυυυ κρυο!Σημερα φορεσα,εκτος απο μακρυμανικες πυτζαμες,και ρομπα φουτερ!:shock:Και μαλλον θα στρωσουμε και χαλια!Απο κατω ειναι πιλοτή και κρυωνει ολο το σπιτι!Εσεις για ποτε λετε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Χαχά αλλάξες και τικεραααααααακι!!! :tongue: πολύ νωριιιιις!! :tongue:μλετε να μας μείνει έτσι χειμώνας από τώρα?? και εδώ έχει πολύ κρύο αστα!! Αλλά έξω από το σπίτι γιατί μέσα με κοντομάνικα ακόμα κυκλοφορώ! Σκαλω η έρμη!! Τα χαλιά από οκτώβρη κλασσικά πριν την 28η!! Κάθε χρόνο!! :) τώρα βέβαια με τον μπέμπη μάλλον όσο θα είμαι στην κλινική θα στρώσουν η μαμά με την αδερφή!!

Ωχ μόνο τόσο τους χάρηκες?! :( στενοχωρεθηκα τώρα... :( να σου πω από το τίποτα κάτι είναι και αυτό!! :/ είμαστε εμείς εδδδδωωωωωω! Όσο θέλεις και μπορείς θα σου κρατάμε συντροφιαααα! :* Προς το παρόν ο αντρούλης μου έρχεται 10/10!! Πως την περιμένω αυτή τη μέρα!! :D έχουμε και γιατρό στις 7 οπότε αν δεν έχω γεννησει μέχρι τότε, θα είναι εδώ ο μπαμπάκας!! Οι συσπάσεις ηρέμησαν λίγο, με έχουν πιάσει κάτι άλλα τώρα... τρέμουλο, κομμάρες, αναγούλες... Έχω τις συσπάσεις το βράδυ μόνο ευτυχώς!!

Τώρα που είπες χαλιά, εσείς τα πλένετε ή τα δίνετε κάπου έξω να τα καθαρίσουν? :/ εγώ επειδή έχω 3 βελέτζες τα δίνω έξω... Είχα και την εγκυμοσυνη που δν μπορούσα να σταθώ όρθια στην αρχή είπα δεν θα κάτσω να σκάσω...!

Καλημέρες!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!!! :):)

Καλά είμαστε Αγάπη, στην αναμονή... Εσύ πως τα πας;;;

Σήμερα που έχει ρεπό ο σύζυγος θα πάρουμε στη σειρά τα εμπορικά για περπάτημα! Θα τον ξεποδαριάσω το ξέρω, αλλά εντολή του ντοκ!!! Το είπε ξεκάθαρα, μιας και η περιοχή μας δεν ενδείκνυται για πολύ περπάτημα να με πηγαίνει σε κανα εμπορικό! Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ για να χαζεύω βιτρίνες!! :tongue::tongue:

Effouli τέλεια , καλα να περασετε ! Πραγμαατικά σε ζηλεύω ! :P:p:p

Καλημέρα κυρίες μουυυυ! Τι ωραία που είστε όλες καλά και έτοιμες να γεννήσετεεεε!! :) χιχι!! Έφη μου ξαφνικά θα κάνεις την ανατροπή και θα κατέβει κ θα γεννήσεις κιόλας!!! Θα το δεις χαμπάρι δε θα πάρεις!! Όσο για το φαγητό εχθές και τα ψώνια σήμερα μπρααααααβο!! Έτσι πρέπει!! Όχι καθόμαστε όλη τη μελρα σπίτι για δουλειές!! Ας τρέξουν λίγο και αυτοί ΕΞΩ μαζί μας! Ας το είξουμε έξω!! :) βανζ μου καληηηη μου ανατρίχιασα με την περιγραφή! Παναγιά μουυυυ... Πες μουυ οτι γεννάς κιόλας?! :eek: αγάπη μου πως είσαι εσυ? έχεις ακόμα τους πόνους??

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?? Hope, Μεραιδούλα, Μάγδα, Ντόμινο, Κατερίνα μου? Πως είστε?? οι ήδη μανουλίτσες άραγε πως είναι με τα μπεμπάκια τους?? τα κορίτσια που έχουν καιρό να μπουν ελπίζω να είναι καλά...

εγώ ψιλό αγχώθηκα κορίτσια να σας πω την αλήθεια!! :/ όχι τόσο για την γεννα, όσο με το πότε θα με ποασουν οι πόνοι, αν θα ειμαι μόνη, αν θα προλάβει ο μπαμπάς μας να έρθει.....χιλια δυο!! Παπαπαπα....

Tatkonouli δεν γενναω , εδω ειμαι , καθομαι στο γραφεο μου κανονικα ! Χιχχιχιιχχι ! Τωρα για πιο μετα , δεν ξερω! Ουπς !! Μακαρι να κρατηθω κι εγω κι η μπεμπα μεχρι την Παρασκευη - ΣΣάββατο που γυρναει ο μπαμπας μας! Μην αγχωνεσαι για τιποτα ! Ολα θα γίνουν όπως πρέπει !

Καλημερούδια κορίτσια μου!Καλή εβδομάδα!Τι κάνετε?Τα μωράκια εντός/εκτός κοιλιάς είναι καλά?Καταρχάς,είναι όλα εντός?:rolleyes:

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας προς τον αδερφό μου!Πέρασα ένα υπέροχο σ/κ με την κόρη μου!Ανυπομονώ να γεννηθεί η μπέμπα και να είμαστε πλέον όλοι μαζί!Ήρθε την Κυριακή ο αδερφός μου με την γυναίκα του,πλέον!Χάρηκα που τους είδα,αν και το βραδυ δεν μπορουσα να κουνηθω!:rolleyes:!Χαλαλι,την Τριτη φευγουν ξανα Γερμανια,ποιος ξερει ποτε θα ανταμωσουμε!

Παλι ξεκινησαν τα παραπονα και τα προβληματα μεταξυ γονιων-αδερφου,θυμαστε που σας ειχα αναφερει!Άλλα ακουω πως τους μεν,άλλα απο τους δε!Και αντε τωρα να κρινεις και να συμβουλευσεις σωστα!Ας τους συνετίσει ο Θεος,ολους!

Κατερινα μου,προσευχομαι και ευχομαι στην Παναγια μας,να σας ερθουν ολα οπως τα εχετε στο νου!Να ευλογησει η Παναγια το σπιτικο σας,να ζησετε αγαπημενοι και μονοιασμένοι κοριτσι μου!Καλη αρχη Κατερινα μου!:)

Μου αρεσει και μενα ο τροπος με τον οποιο εκφραζεσαι,και δεν με ενοχλει που,οπως λες,''μιλας πολυ''!Εισαι ενας ευθυμος ανθρωπος,και αυτο ειναι ομορφο!

Αγαπη μου,εχετε ζεστουλα εκει?Κανατε και μπανακι,τι καλα!Πρεπει να ηταν πολυ χαλαρωτικο!

Τασουλα μουυυυ,στομαχι,αιμορροιδες...τι καλαααα!:evil:!Συμπασχω μαζι σου φιλεναδα!Βαζεις τιποτα?Το στομαχι σε επιασε παλι?

Εφη μου,γιατι μας γλυκαινεις με τα ''εμπορικα''?Πωπωωωω,δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα!Εχω παει Ντουμπαι κοριτσια,και φυσικα στα εμπορικα του!Τι τελεια?Τι ψυχοθεραπεια?:D:tongue:!Αδημονω να γεννησω και να παω Θεσσαλονικη,βολτα στα μαγαζια!Εφηηηηη....τρυπα τις τσεπες!:tongue:

Τατιανιτσα μου,πως παν οι συσπασεις?

Κοριτσια δεν το πιστευω,η Νεραιδουλα μπηκε στην 39 βδομαδα!Λετε να μην γυρισει σημερα απο Αθηνα?Εχουμε και μεις γιατρο,5.30 το απογευμα!

Vanz μου,χαιρομαι που εχεις θαρρος κοριτσι μου,ενω εισαι μονη σου!Να εισαι ψυχραιμη και εκεινη την ωρα!Εχεις τηλεφωνα απο ραδιοταξι?Να ειναι ολα ευκολα στην ευρεση οταν σε πιασουν οι πονοι!

Hope μου μην μασας τιποτα! Οτε αδελφια, ουτε γονεις , τιποτα τωρα! Φέεεετα !

Καπως ετσι αναγκαστηκα και την ειδα κι εγω και , ναι, εχω γραψει τη λιστα με τα ταξι μου, εχω την βαλιτσουλα μου ετοιμη ε, κι αν με πιασουν οι πονοι δεν θα γεννησω και σε 10 λεπτα! Θα προλαβω !!

Καλό γιατρό σημερα!

Α κοριτσια ξεχασα να σας πω κατι που μ εκανε εντυπωση που μας ειπαν στην κλινικη και δεν το ηξερα, ισως φανει χρησιμο... Οταν ππαμε να γεννησουμε οποσδήποτε άβαφα νύχια... δεν θυμαμαι τον λόγο , κατι με τα φαρμακα που θα μας δωσουν... κατι τετοιο ...

Διαφημίσεις

Tatkono μουειπα να μπω για τα καλα σε χειμωνιατικο υφος!Χαχαχαχαχα!Τι να πω,εδω δεν το βλεπω να αλλαζει ο καιρος!!!

Εγω,προσωπικα τα δινω εξω για πλυσιμο!Οχι ομως καθε χρονο!Φετος,για παραδειγμα,πριν τα μαζεψουμε,τα περασαμε με τον ατομοκαθαριστη!Ασε που στα 2 υπνοδωματια εχω μοκετες,και στης μικρης μπηκε και η κουκετα,οποτε δεν προκειτε να βγει ποτε!Να ειναι καλα ο ατμοκαθαριστης!:)

Εσυ ειδικα που εχεις βελεντζες,τι να πλυνεις κοπελια?Θα σου φυγουν ολα τα μητρικα!

Παω να κανω ξεκαθαρισμα στη ντουλαπα της μικρης και να βαλω τα χειμωνιατικα!!!!!Σας φιλω προς το παρον!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

όοοοοχι μη λετε τη λέξη χαλιά!!!!!! Ποναει ! Εμεις πλυναμε κανα δυο και τα υπόλοιπα αποφασιστηκε να τα δωσουμε εεξω μαζί με τα καλυματα του καναπε και τα χειμωνιατικα παλτα, κτλ . Σιγα μη γινει ! Ετσι μου το υποσχεθηκε για να μη τα πλενουμε εδω !!!

vanz μου θα αντεξεις θα αντέξεις!! :) έτσι λέγε και που ξέρεις?! Χεχε!! Όσο για τα νυχακια ναι μου το είπε η μαία θέλουν να βλέπουν μη μελανιάσουν... Έστω το 1 νυχάκι από τα πάνω!! Ωχ πονάει το θέμα με τα χαλια?! Δε τα δώσατε ακόμα?! Πότε περιμένει καλε? όταν θα μπει Δεκέμβρης?!

hope μου ποπο τι βολικός ο ατμοκαθαριστής... Το ίδιο και το πιεστικό... Βλέπω την μαμά μου και ζηλεύω.. Σκελφτομαι να το βάζω συο πρόγραμμα σιγά σιγά να αγοράζω! Εντάξει νόμιζα ότι είμαι η μοναδική που τα δίνει έξω!! Δε παλευεται μόνος σου!! Φέτος έδωσα και 2 παπλώματα.. Πάλι ποιος καθότανε να τα κάνει... :/ σχετικά οικονομικά μου τα κάνανε οπότε γιατί να παιδευτώ?!

Hope μου μην μασας τιποτα! Οτε αδελφια, ουτε γονεις , τιποτα τωρα! Φέεεετα !

Καπως ετσι αναγκαστηκα και την ειδα κι εγω και , ναι, εχω γραψει τη λιστα με τα ταξι μου, εχω την βαλιτσουλα μου ετοιμη ε, κι αν με πιασουν οι πονοι δεν θα γεννησω και σε 10 λεπτα! Θα προλαβω !!

Καλό γιατρό σημερα!

Α κοριτσια ξεχασα να σας πω κατι που μ εκανε εντυπωση που μας ειπαν στην κλινικη και δεν το ηξερα, ισως φανει χρησιμο... Οταν ππαμε να γεννησουμε οποσδήποτε άβαφα νύχια... δεν θυμαμαι τον λόγο , κατι με τα φαρμακα που θα μας δωσουν... κατι τετοιο ...

Αχαχαχαχα!Οπως ειπες...φεταααα!Λυπαμαι για την σταση που κραταω,αλλα μεγαλοι ανθρωποι ειναι!Οτι λενε σε μενα,ας τα πουν μεταξυ τους!Δεν θελω να βρω τον μπελα μου!Βλεπεις πολλες φορες,αλλιως τα ακους,αλλιως τα μεταφερεις,αλλιως τα εκλαμβανει ο αλλος!"Πάρ' τ' αυγό και κούρευτο"!

Δεν πρεπει να ειναι βαμμενα,διοτι μια ενδεχομενη πτωση του οξυγονου στον ανθρωπινο οργανισμο,φαινεται απο το μελανιασμα στα νυχια!Εαν δηλαδη εχεις χαμηλο κορεσμο,και δεν ειναι εμφανης,μπορει να γινει διακριτος και απο τα νυχια!Τουλαχιστον αυτο γνωριζω εγω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Έγραφα τόση ώρα και κάτι πατησα και σβήστηκαν όλα!!!!! Πφφφφφ σπαστικο!!!!

Πολυλογουδες όλες καλά βλέπω και περιμένουμε νέα από νεραιδουλα!!!

Αρνούμαι να δεχτώ οτι πέρασε το καλοκαίρι!!! Για μένα ακόμα ζέστη έχουμε!!! Δηλαδή πρέπει να αλλάξω μπυτζαμες-νυχτικο από την βαλίτσα;;; έχω βάλει κοντομανικα!!! Όπως και κουβερτουλα γιά το μωρό φλις.... Εσείς;;;

Τα χαλιά εμένα τα πλένει η μάνα μου!!!! Με έχει πολύ καλομαθημενη εγώ δεν ασχολούμαι!!! Εμείς τα στρωνουμε τον Νοέμβριο, να είναι καθαρά για τις γιορτές!!!

Vanz πιστεύω θα σε προλάβει ο άντρας σου, 4 μερουλες είναι ακόμα!!! Ξεκουρασου!!!

Έφη καλά να περάσεις στην βόλτα σας!!! Εμπορικό μια χαρά για περπάτημα!!!

Τατιάνα άστα όλα στο τέλος με πιάσαν!!! Υπομονή!!!

Hope να μας πεις τα νέα από γιατρό!!! Άντε να δούμε σε τι φάση είσαι!!! Εγώ έχω αύριο γιατρό τελευταία φορά και σε μια εβδομάδα γενναω!!!

Σήμερα από το πρωί πήγα έκανα γενικές αίματος και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ανέβηκε ο αιματοκρίτης μου απο 27 στο 30!!! Μετά πήγα στον δήμο και εβγαλα τα χαρτιά μπαμ μπαμ!!! Πήγα και πήρα παπουτσάκια στην μικρή μου και για καφέ με την μαμά μου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Καλη εβδομάδα!!

Μπαινω μέσα... διαβάζω για πονους στα τελευταια σχολια.. διαβάζω για γέννες και λέω τι στο καλό;; μιση μέρα ελειψα!!

Κοριτσάκια.. πως σταματάμε την βαρεμάρα του φαγητου-υπνου; Εχω σιχαθεί τον εαυτό μου!! Δεν κάνω τιποτα πια.. Δεν εχω ορεξη για τιποτα! Πως γινεται να ξεπρηστουμε λιγο;; Αλήθεια τα νεύρα μου ειναι σπασμένα (οχι οτι θελουν και πολυ :tongue: )

Επίσης θα πάω να τσακωθώ στα mothercare. εφτασε η ώρα να πλυνω τα καλυματα του πορτ μπεμπε και του καθισματος αυτοκινητου.. Εεεε δεν βγαινουν ολα!! Και οταν τους ειχα ρωτησει μου ειχαν πει ναι! Παιρνω τηλεφωνο μερες τωρα και δεν το σηκωνει κανεις!! Θα βουτηξω το καθισμα του αυτοκινητου και θα παω απο εκει!!

Σήμερα θα πάω τη μαμά για αξονική και μετά το σκυλοπαιδάκι μου στη Νικαια στην γιατρό μας γιατί εχει ωτίτιδα.. Να πω την αληθεια θα μου κάνει καλό να γω λιγο έξω.. εστω και εκεί!!

domino μου τι κάνεις;; μην χάνεσαι κοριτσάκι μου και μη νιώθεις ασχημα για τα κιλά!! Ολες εχουμε πάρει και αν δεις τα παλια μας μηνυματα ολες σε αυτο τον μήνα που ειμαστε τρώμε λες και δεν υπάρχει αυριο :mrgreen: Πόσων εβδομάδων είσαι; Ολα καλά πάνε;;

tassoula αουτς!! Θυμίσου τι σε βοηθαγε στο θεμα της τουαλέτας και εφάρμοσε το!! Εμένα με βοηθάει πολυ το πρωί που σηκωνομαι να πινω πολλα υγρά και να κάθομαι για λιγη ωρα ή να περπατάω!

vanz μου σε ευχαριστώ για τις ευχές και μακάρι να πιάσουν αλλιώς θα ανοιξουν μυτες στο τέλος και δεν θα ειναι η δική μου :lol:

Αλήθεια κατέβηκε τόσο η μπέμπα;; Και εγώ στο 0 με τον τράχηλο, αλλα ο μικρος εχει πάρει θέση.. Τον νιώθω απο κάτω απο το στήθος μέχρι την λεκάνη!! και λογικά αφου τα ποδαράκια ειναι λυγισμένα λογω εμβρυικής στάσης, πως γινεται να τον καταλαβαίνω παντου; :rolleyes:

Παντως ξεκουράσου να κερδισεις μέρες να ειναι εδώ ο αντρας σου να μην είσαι μόνη!! Και σε περιπτωση που δεν ειναι εδώ, πάρε κάποιον μαζί σου.. Ξέρω οτι τωρα το σκέφτεσαι ότι θες να είσαι μόνη αλλά εκεινη την ώρα πρέπει καποιον να εχουμε διπλα μας.. οχι γιατί δεν μπορουμε μόνες μας, αλλά γιατι η χαρά ειναι τετοια που πρέπει να έχουμε μια αγκαλιά και ας μην ειναι ακριβώς απο αυτον που θέλουμε!

effie.k μου γιατι σε πιάνει κάτι; θες ή δεν θες να γεννήσεις;; Αντε με το καλό η βολτουλα σας!! Θα σου κάνει καλό!!

Αγάπη μου για καποιον λογο νομίζω οτι θα γεννήσεις συντομα.. μη με ρωτήσεις γιατί.. Αυτό για τα 3 λεπτά που σας ειπε δεν το καταλαβαίνω.. Δεν ειναι πολυ λιγο;; εμας μας ειπε αναλογως που μένετε θα ερθετε!! Εγω πχ που ειμαι κοντά πολυ στο μαιευτηριο μου ειπαν στο ενα τεταρτο να ξεκινήσω απο εδώ.. βρε κοριτσια να ρωτησω κατι ηλιθιο;; Πως μετράμε τον χρονο στις συσπάσεις; πχ. θα εχω την πρωτη συσπαση στις 10 το βραδυ η επομενη θα ειναι στις 11 ή θα μειωθεί και θα ειναι πχ στα 50 λεπτά; Ουφ.. δεν ξερω αν το διατυπώνω σωστά.. Αυτο που θελω να ξερω ειναι οτι θα εχω μια συσπαση ανα καποια συγκεκριμενη ώρα ή παραπάνω;

TatKono μου γιατι σε πιανει τρεμουλο;; οι αναγουλες οκ ειναι στα φυσιολογικά.. και οι κομμάρες.. αλλά τρεμουλο; τσεκάρεις το σακχαρο σου οταν σε πιάνουν; Δεν θα γεννήσεις μόνη σου πάντως!! Μολις σε πιασουν οι πονοι θα κανεις ενα τηλέφωνο και θα δεις για ποτε θα ερθουν ολοι!! Μη σου πω οτι μπορει να φτασουν πιο γρηγορα απο εσενα στο μαιευτηριο απο την λαχτάρα τους!!

Παντως για χαλιά και παπλωματα, τα δίνουμε έξω.. Τα παλωματα εχουμε βρει ενα καλο και οικονομικό και τα δινουμε.. τα χαλιά προσπάθησε η μαμα μου μια χρονιά να τα κάνει μονη της και πρώτον δεν καθαρισαν τοσο καλά συν του οτι φανηκε η διαφορά σε κάποια σημεία, με τους επαγγελματίες.. Εγώ το θεωρώ αμαρτία να έχεις πάει να εχεις σκάσει τοσα λεφτά για χαλί και να το χαλάσεις η ιδια για οικονομία.. (καλα εγω δεν ειμαι και φιλος του κλασσικου χαλιου).. φλοκάτες που εχουμε για καποια σημεια του σπιτιου ή μικρά χαλιά, έξω με το λάστιχο.. με βουρτσα και στα τέσσερα :lol::lol:

Hope! μου το ποσο χαρηκα που περασες το σκ με την κορουλα σου.. δεν λεγεται!! Τωρα οσον αφορά τον αδελφο σου και τους δικους σου, εχει παραγινει το κακό τους.. να εισαι ετοιμη να γεννήσεις και να σε βάζουν ακομα στη μέση;;

Καλά τοσο κρύο εχει εκεί;; εγώ πλέον εχω ενα κουβερλι και κοιμάμαι αλλα με ανοιχτη την μπαλκονοπορτα.. τη μέρα έχει ζέστη και το βραδυ δροσιά-κρυο.. αντε με το καλο ο γιατρός το απογευμα!!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές... μακάρι να γινει το θαύμα και να πάνε ολα καλά, είναι κουραστικό απιστευτα αυτο το μια μπροστά δυο πίσω.. αλλά να σου πω την αμαρτία μου; πλέον κοιτάω εμένα και το μωρό και η αλήθεια είναι οτι τον πρώτο καιρό θέλω να ειμαι στο αλλο σπιτι να έχω την ησυχία μου, το μωράκι μου, να συνειδητοποιήσω τι συμβαινει χωρίς να έχω τους δικους μου που επεμβαίνουν σε όλα (οχι απο κακό παντα).. Ισως ειναι εγωιστικό αυτό, αλλά δεν με νοιάζει πλέον.. 2.5 χρονια έχω κάνει τα πάντα γι αυτόν, και γενικότερα τρέχω για ολους.. τώρα θέλω απλά να έχω εναν δικό μου χώρο για εμένα και το μωρό, μέχρι να συνειδητοποιήσω και να το συνηθίσω εγώ και αυτό.. να έχουμε την ηρεμία μας, να έχει μια μαμά ηρεμη.. αν θέλει ας μας ακολουθήσει σαν οικογένεια.. αν δεν θέλει ή δεν μπορεί, δεν πειράζει.. θα πάρω το μωρό μου και θα γυρίσω στο πατρικό μου, πολύ πιο δυνατή και βάζοντας στοχους! Θα έχω προσπαθήσει και για να φτιάξουμε μια κανονική οικογένεια και το μόνο σιγουρο ειναι ότι δεν θα τον αφήσω να με παρασύρει στα προτυπα του δικου του σογιού, που ειναι ολοι διπλοχωρισμένοι και στον κόσμο τους.. Το σιγουρο ειναι οτι χρειάζομαι το σπιτι μου, την ηρεμία και μια δική μου οικογένεια! Μακάρι να ειναι με αυτόν γιατι τον αγαπαω.. αλλά με το ζόρι δεν γινεται και τιποτα.. Ας βάλει η Παναγια το χέρι της για ολους μας και ας γινει αυτό που πρέπει για ολους μας!!

Φιλάκια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Κορίτσια μην λέτε για το κρύο ζηλευωωωω!!! Εδώ είμαστε με το κλιματιστικό ακόμα τοσηηη ζέστη κανει! Αστε που στη βαλιτσουλα εχω βάλει και καλοκαιρινά και χειμερινά και στη δίκη μου βαλίτσα το ίδιο γιατι δεν ξερω αν κανει κρύο ή ζέστη! Μιλάμε ασυκωτες οι βαλίτσες!

Όσον αφορά τις συσπασεις εμάς μας είπε η Μαια οτι θα παμε οταν γίνουν ανα 3 λεπτά δηλαδή κάθε 3 λεπτά θα έχουμε συσπασεις! Αλλά κι εμένα ειναι πολυ κοντά η κλινική γιαυτο δεν αγχώνομαι οτι θα αργήσω να πάω! Απο την προηγούμενη μου εμπειρία πάντως κορίτσια μουν είχαν σπάσει τα νερά και άρχισαν ταυτόχρονα οι συσπασεις και κάθησε σπιτι περίπου μια ώρα είπα και το χαμομηλακι μου και μετα ξεκίνησα για την κλινική οταν είχα κάθε 15 λεπτά συσπασεις κι αυτο γιατι αγχώθηκα που σπάσανε τα νερά! Γενικά όμως μην αγχωθεί τα να τρέξετε να πάτε οταν ας πούμε οι συσπασεις ειναι ανα μισάωρο εκτός και αν ειναι μακρυά η κλινική σας. Στην τελική θα πράξετε οπως θα νοιώςετε εκεινη την ευλογημένη ώρα!

Δεν ξερω αν θα γεννησω σύντομα πάντως δεν νομίζω οτι θα αντέξω μεχρι τέλος Οκτωβρίου!

και κοριτσάκια ξέχασα να σας πω ένα κολπο που μας είπε η μαία... Αν έχουμε συσπάσεις και δεν ξέρουμε αν ειναι απλά προετοιμασία της μητρας ή αν γεννάμε, θα πηγαινουμε στο ντουζ (οχι μονες γιατι υπάρχει κινδυνος) και θα ριχνουμε ζεστό νεράκι πάνω στην κοιλίτσα μας.. αν ηρεμουν οι συσπάσεις δεν ειναι τιποτα.. αν δεν ηρεμουν, γεννάμε!! :D

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

tassoula μου μπράβοοοο! Πόσο χαίρομαιιιι! Άντε όλα καλααααα!! :) τι ωραία να έχεις την μαμά κοντά να σε βοηθάει!! Εμένα να έρθει στη Σάμο να τα κάνει λίγο τι δύσκολο!! Αλλά όπως είπε και η κατερίνα κρίμα είναι να το χαλάσω το χαλί η ίδια μη ξέροντας να το καθαρίσω σωστά και μετά να είμαι πτώμα!!

κατερινάκι μου γλυκό, πως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για αυτά που είπες περί της οικογένειας και του οτι θα κοιτάξεις το καλυλτερο για σένα κ το μωρό! Αυτό έχει σημασία! Αφού προσπαθείς και δεις ότι προσπάθησες τότε ο καθένας πέρνει το κρίμα στο λαιμό του.... (Για ποιον χτυπά η καμπάνα! Χαχα)

Να πας να τσακωθείς και θα έχεις κ δίκιο!! Αλλά και πάλι τι θα καταλάβεις? μόνο θα σου φύγουν τα νεύρα! :/ κι εμένα όλα δεν βγαίνουν... Βγηκαν όλα από το καθισματάκι αλλά από την καλαθούνα το πάνω μέρος δεν έβγαινε κι έτσι το καθάρισα με νερόξυδο και στον ηλιο με αερα να ξεμυρίσει!!

Για τα χαλιά αν είσαι όπως εμένα σε καταλαβαίνω απόλυταααααα! Και εγώ πολύ ακριβό γούστο, με κρόσια χαλιά, τις βελέτζες (2 σε κόκκινο χρώμα και φοβάμαι μην ξεθωριάσει!) κ νιωθω πιο σιγουρη οταν τα δινω! Τα μικρά εγώ τα πλένω μόνη μου κατα τη διαρκεια του χειμώνα γιατί ξέρεις είναι αυτά τις κουζίνας, του χωλ κτλ που βρωμίζονται εύκολα!! Αλλά τώρα τίποτα δεν έκανα! :tongue: ασε που το ένα μου γέμισε λάδι μετά από τηγάνισμα καλαμαρακίων το οποίο το έριξε το σκυλοπαιδί μου!! Ασε... Επρεπε επρεπε!! Τα καλλύματα του καναπέ δεν πλένονται στο πλυντήριο? :/ εγώ πάντα εκεί τα έπλενα!!

Ποπο εριξε καρεκλεςςςςςς θεσνικη κορίτσια!! Κολυμπήσαμεεεεε! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...