Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Ναι τη προηγουμενη βδομαδα στην κολπικη εξεταση... το οτι με ενοχλει στα πλευρα ακομη το απεδωσε στο οτι ειναι ψηλη κι απλωμενη... και στο σεμιναριο στη κλινικη η μαια μου ειπε οτι φαινεται πως εχει εμπεδωθει η μπεμπα, εχει δηλαδη μπει το κεφαλακι οντως στη λεκανη... ναι, πλησιαζω... ειπε ο γιατρος οτι αν και κλειστος ο τραχηλος αυτο αλλαζει πλεον και μεσα σε 2ωρες... αρα μπορει να γεννησω αυριο μπορει να παρω και τις 2 βδομαδες που μενουν...

Αχ τι καλά νέα που είναι αυτά! Μπράβο! Αφού έχει εμπεδωθεί μια χαρά! Εμένα ειναι ακομα τόσο ψηλά που δεν μπαίνει καν στον κόπο ο ντοκ να με δει κολπικά....:-(:sad: σε πόνεσε στην εξέταση;;;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ τι καλά νέα που είναι αυτά! Μπράβο! Αφού έχει εμπεδωθεί μια χαρά! Εμένα ειναι ακομα τόσο ψηλά που δεν μπαίνει καν στον κόπο ο ντοκ να με δει κολπικά....:-(:sad: σε πόνεσε στην εξέταση;;;

Οχι καθολου, ηταν πολυ 'ρηχη' εξεταση και για περιπου 2 δευτερολεπτα κυριολεκτικα... ισα ισα ενιωσε το κεφαλακι και τον τραχηλο. Ειχε προηγηθει βεβαια υπερηχος απο τη κοιλιτσα πανω, ξερεις ο κλασικος, που ειδαμε παλι τη θεση της μπεμπας. Κοιτα εμενα εχει ενα μηνα και που κατεβασε κεφαλακι κατω η μικρη... αποτομα κατεβηκε μεσα στη λεκανη μου τη τελευταια βδομαδα.. ξερουν αυτα... :)

εννοω ψιλοβιαστηκε η δικια μου... το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν ερθει η ωρα ξερουν αυτα και τον βριισκουν τον δρομο τους !! :)

Μπραβο βρε Aγαπη ! Μπάνιο στη θαλασσα? Που μένεις? Μπρρρ, εμεις εδω πανω εχουμε κρυωσει.... Συγγενικο η φιλικο προσωπο ετσι που να εμπιστευομαι ...χμμμ. ο αδερφος μου εχει προσφερθει αλλα δεν τα βρισκω παντα μαζι του... ειναι νευρικος, αγχωδης... ασε... ε αλλον δεν εχω να πω, να ξεσηκωνω, ειδικα αν τυχει τπτ νυχτα... βλεποντας και κανοντας..

Μεχρι ν αερθει η ωρα καθομαι σαν την κοτουλα.. η φωλια ειναι ετοιμη, δεν μου τη χαλαει κανεις κι εγω εχω χρονο να ειμαι ξαπλωμενη να ξεκουραζομαι και να διαβαζω... τουλαχιστον εχω ηρεμια

Όσο για λοξυγγα?? Μεχρι τωρα ειχαμε κααααθε βραδυ, τωρα εχουμε ξεκηνισει και μεσημερι !!!!!

Κατα τ αλλα κοριτσια ενω η μπεμπα ειναι πααααρα πολυ χαμηλα - ο γιατρος ψηλαφησε κολπικα το κεφαλακι - ειναι ταυτοχρονα ακομα και παρα πολυ ψηλα, δηλαδη ακομα τα ποδαρακια της μου πεθαινουν το δεξι πλευρο.. πολυ πονος , δεν μπορω να βολευτω πουθενα...

τα δικα σας μωρακια σε τι θεση ειναι πλέον?

Vanz μου Κύπρο μένω κι εδώ δυστυχώς έχουμε ζέστη ακόμα...

Δεν κατάλαβα πως αγγιξε ο γιατρός σου κολπικά το κεφαλάκι;;; Αυτο γίνεται μονο οταν ειναι να βγει έξω το μωρο νομίζω...μην ανησυχείς που νοιωθεις το ποδαράκι στο δεξί πλευρό γιατι πιθανόν ειναι ψηλό μωρο και ετςι θα το νοιωθεις μεχρι τη γέννηση του. Αυτο μου το είχε κανει η κόρη μου και μετα που γέννησα ενοιωθα στο δεξί πλευρό σαν να είχα μωλοπα! Τωρα ο μπέμπης απλώνει απο δεξιά αριστερά και κλωτσάει παντού!!! Με έχει κακοποιήσει!οΏ½οΏ½

Εμένα πήρε τη θέση του πρός τα κάτω και σημερα ενοιωθα κιόλας το κεφαλάκι του εκεί χαμηλά!

Vanz μου Κύπρο μένω κι εδώ δυστυχώς έχουμε ζέστη ακόμα...

Δεν κατάλαβα πως απόθεσε ο γιατρός σου κολπικά το κεφαλάκι;;; Αυτο γίνεται μόνη οταν ειναι να βγει έξω το μωρο νομίζω...μην ανησυχείς που τόνοι θεός το ποδαράκι στο δεξί πλευρό γιατι πιθανόν ειναι ψηλό μωρο και ετςι θα το νέοι θεία μεχρι τη γέννηση του. Αυτο μου το είχε κανει η κόρη μου και μετα που γέννησα ενοιωθα στο δεξί πλευρό σαν να είχα μωλοπα! Τωρα ο μπέμπης απλώνει απο δεξιά αριστερά και κλωτσάει παντού!!! Με έχει κακοποιήσει!οΏ½οΏ½

Εμένα πήρε τη θέση του όρος τα κάτω και σημερα ενοιωθα κιόλας το κεφαλάκι του εκεί χαμηλά!

Τυχερη ! Εμενα μ αρεσει η ζεστη , θα ταν το καλυτερο μου! Ποσων εβδομαδων εισαι τωρα? Εγω 38, ε, και πιστευω πως ο γιατρος το καταλαβε γιατι προφανως ενιωσε κοντρα εκει κατω, εννοω μαλλον επιασε κατι σκληρο, ξερω κι εγω , τι να σου πω... παντως κι εγω την περιοχη χαμηλα απο κατω την νιωθω πλεον βαρια κι εχω κατι τσιμπηματα πολυ αποτομα και ξαφνικα εκει κατω, σχεδον εξωτερικα..

Τυχερη ! Εμενα μ αρεσει η ζεστη , θα ταν το καλυτερο μου! Ποσων εβδομαδων εισαι τωρα? Εγω 38, ε, και πιστευω πως ο γιατρος το καταλαβε γιατι προφανως ενιωσε κοντρα εκει κατω, εννοω μαλλον επιασε κατι σκληρο, ξερω κι εγω , τι να σου πω... παντως κι εγω την περιοχη χαμηλα απο κατω την νιωθω πλεον βαρια κι εχω κατι τσιμπηματα πολυ αποτομα και ξαφνικα εκει κατω, σχεδον εξωτερικα..

Εμένα πάλι μου αρέσει η δροσιά όχι όμως το ψόφο κρύο!

Ειμαι στην 35η εβδομαδα και απο καιρό τωρα νοιωθω το τσίμπημα που λες εκεί χαμηλά οταν κινείται ο μπεμπης! Στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετα κατάλαβα οτι οταν κινείται και το βλέπω απο πάνω που φαίνεται πόδια χέρια κλπ τότε νοιωθω κ στιγμιαία το τσίμπημα χαμηλά πιυ ξερω οτι ειναι το κεφαλάκι του!! Άντε εςυ πλησιάζεις και καλα κανεις να ξεκουραστείς τωρα όσο μπορεις!

Διαφημίσεις

Εμένα πάλι μου αρέσει η δροσιά όχι όμως το ψόφο κρύο!

Ειμαι στην 35η εβδομαδα και απο καιρό τωρα νοιωθω το τσίμπημα που λες εκεί χαμηλά οταν κινείται ο μπεμπης! Στην αρχή φοβήθηκα αλλά μετα κατάλαβα οτι οταν κινείται και το βλέπω απο πάνω που φαίνεται πόδια χέρια κλπ τότε νοιωθω κ στιγμιαία το τσίμπημα χαμηλά πιυ ξερω οτι ειναι το κεφαλάκι του!! Άντε εςυ πλησιάζεις και καλα κανεις να ξεκουραστείς τωρα όσο μπορεις!

Ακριβως οπως τα λες τα αισθανομουν και τα αισθανομαι κι εγω Αγαπη !!! Και ναι , πλεον μονο ξεκουρασηηηηη

Vanz θύμισε μου έχεις ξεκινήσει διαστολή;;; το έχω ξανακουσει ο γιατρός να πιάνει το κεφάλακι του μωρού και μάλιστα η φίλη μου γέννησε και πολύ εύκολα!!!

Εβγαλα και εγώ αιμορροΐδες κορίτσια και δεν μπορώ..... Είχαστο παρελθόν πρόβλημα, δεν θέλω πάλι!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Vanz θύμισε μου έχεις ξεκινήσει διαστολή;;; το έχω ξανακουσει ο γιατρός να πιάνει το κεφάλακι του μωρού και μάλιστα η φίλη μου γέννησε και πολύ εύκολα!!!

Εβγαλα και εγώ αιμορροΐδες κορίτσια και δεν μπορώ..... Είχαστο παρελθόν πρόβλημα, δεν θέλω πάλι!!!

Οχι tassoula διαστολη μηδεν ! Τουλαχιστον την Τρίτη που με ειδε. Τωρα παλι μεθαυριο θα δουμε. Ε, αν ξεκινησει κι η διαστολη ειναι θεμα ωρων μετα πιστευω...

Καλημέρες!!!

Καλή εβδομάδα σε όλες!!! :):)

Καλά είμαστε Αγάπη, στην αναμονή... Εσύ πως τα πας;;;

Σήμερα που έχει ρεπό ο σύζυγος θα πάρουμε στη σειρά τα εμπορικά για περπάτημα! Θα τον ξεποδαριάσω το ξέρω, αλλά εντολή του ντοκ!!! Το είπε ξεκάθαρα, μιας και η περιοχή μας δεν ενδείκνυται για πολύ περπάτημα να με πηγαίνει σε κανα εμπορικό! Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ για να χαζεύω βιτρίνες!! :tongue::tongue:

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κυρίες μουυυυ! Τι ωραία που είστε όλες καλά και έτοιμες να γεννήσετεεεε!! :) χιχι!! Έφη μου ξαφνικά θα κάνεις την ανατροπή και θα κατέβει κ θα γεννήσεις κιόλας!!! Θα το δεις χαμπάρι δε θα πάρεις!! Όσο για το φαγητό εχθές και τα ψώνια σήμερα μπρααααααβο!! Έτσι πρέπει!! Όχι καθόμαστε όλη τη μελρα σπίτι για δουλειές!! Ας τρέξουν λίγο και αυτοί ΕΞΩ μαζί μας! Ας το είξουμε έξω!! :) βανζ μου καληηηη μου ανατρίχιασα με την περιγραφή! Παναγιά μουυυυ... Πες μουυ οτι γεννάς κιόλας?! :eek: αγάπη μου πως είσαι εσυ? έχεις ακόμα τους πόνους??

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?? Hope, Μεραιδούλα, Μάγδα, Ντόμινο, Κατερίνα μου? Πως είστε?? οι ήδη μανουλίτσες άραγε πως είναι με τα μπεμπάκια τους?? τα κορίτσια που έχουν καιρό να μπουν ελπίζω να είναι καλά...

εγώ ψιλό αγχώθηκα κορίτσια να σας πω την αλήθεια!! :/ όχι τόσο για την γεννα, όσο με το πότε θα με ποασουν οι πόνοι, αν θα ειμαι μόνη, αν θα προλάβει ο μπαμπάς μας να έρθει.....χιλια δυο!! Παπαπαπα....

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλό περπάτημα εφη μου και μην ζοριστεις πολυ! Εγω κοιμάμαι όλη μέρα σημερα!

Taktono μου μην αγχώνεσαι και θα προλάβεις για ολα! Να θυμάσαι οτι δεν τρέχουμε να παμε στην κλινική με τον πρωτο πόνο αλλά οταν έχουμε τακτικές συσπασεις ανα 3 λεπτά περίπου! Αυτο ισχύει ακόμα κι αν σπάσουν τα νερά μας είπε η Μαια εκτός κι αν εχεις χρωματιστά νερά ή αίμα! Ολα καλα θα πάνε προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι!

Τασσούλα μουυυυ... Κι εσυ?? :/ Αχου.... Τώρα στο τέλος βρήκαν? :/ υπομονή κοπέλα μου.... Δεν μπορώ να σε καταλάβω και να πω και τίποτα γιατί δε ξέρω πάνω στο θέμα αλλά ξέρω ότι πονάει.... :( πφφφφ.. Με την εγκυμοσυνη ολα καλα??

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημερούδια κορίτσια μου!Καλή εβδομάδα!Τι κάνετε?Τα μωράκια εντός/εκτός κοιλιάς είναι καλά?Καταρχάς,είναι όλα εντός?:rolleyes:

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας προς τον αδερφό μου!Πέρασα ένα υπέροχο σ/κ με την κόρη μου!Ανυπομονώ να γεννηθεί η μπέμπα και να είμαστε πλέον όλοι μαζί!Ήρθε την Κυριακή ο αδερφός μου με την γυναίκα του,πλέον!Χάρηκα που τους είδα,αν και το βραδυ δεν μπορουσα να κουνηθω!:rolleyes:!Χαλαλι,την Τριτη φευγουν ξανα Γερμανια,ποιος ξερει ποτε θα ανταμωσουμε!

Παλι ξεκινησαν τα παραπονα και τα προβληματα μεταξυ γονιων-αδερφου,θυμαστε που σας ειχα αναφερει!Άλλα ακουω πως τους μεν,άλλα απο τους δε!Και αντε τωρα να κρινεις και να συμβουλευσεις σωστα!Ας τους συνετίσει ο Θεος,ολους!

Κατερινα μου,προσευχομαι και ευχομαι στην Παναγια μας,να σας ερθουν ολα οπως τα εχετε στο νου!Να ευλογησει η Παναγια το σπιτικο σας,να ζησετε αγαπημενοι και μονοιασμένοι κοριτσι μου!Καλη αρχη Κατερινα μου!:)

Μου αρεσει και μενα ο τροπος με τον οποιο εκφραζεσαι,και δεν με ενοχλει που,οπως λες,''μιλας πολυ''!Εισαι ενας ευθυμος ανθρωπος,και αυτο ειναι ομορφο!

Αγαπη μου,εχετε ζεστουλα εκει?Κανατε και μπανακι,τι καλα!Πρεπει να ηταν πολυ χαλαρωτικο!

Τασουλα μουυυυ,στομαχι,αιμορροιδες...τι καλαααα!:evil:!Συμπασχω μαζι σου φιλεναδα!Βαζεις τιποτα?Το στομαχι σε επιασε παλι?

Εφη μου,γιατι μας γλυκαινεις με τα ''εμπορικα''?Πωπωωωω,δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα!Εχω παει Ντουμπαι κοριτσια,και φυσικα στα εμπορικα του!Τι τελεια?Τι ψυχοθεραπεια?:D:tongue:!Αδημονω να γεννησω και να παω Θεσσαλονικη,βολτα στα μαγαζια!Εφηηηηη....τρυπα τις τσεπες!:tongue:

Τατιανιτσα μου,πως παν οι συσπασεις?

Κοριτσια δεν το πιστευω,η Νεραιδουλα μπηκε στην 39 βδομαδα!Λετε να μην γυρισει σημερα απο Αθηνα?Εχουμε και μεις γιατρο,5.30 το απογευμα!

Vanz μου,χαιρομαι που εχεις θαρρος κοριτσι μου,ενω εισαι μονη σου!Να εισαι ψυχραιμη και εκεινη την ωρα!Εχεις τηλεφωνα απο ραδιοταξι?Να ειναι ολα ευκολα στην ευρεση οταν σε πιασουν οι πονοι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...