Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Ναι, ναι!!!! Τέλεια! Ευχαριστώ!!! Δευτέρα πάω να την πάρω! Να μην το ξέρω να την είχα από πιο νωρίς....

Ειδικα η θεση γονατιστη να αγκαλιαζεις τη μπαλα,λογω της βαρυτητας, φερνει το μωρο στην καταλληλη θεση ,η οποια ειναι με την σπονδυλικη στηλη του καθετα μπροστα κ το κεφαλακι του κατω και να κοιταζει με μετωπο προς τα πισω.Οτι προλαβεις,θα σε βοηθησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Όλες εδώ;;; μήπως γέννησε καμία;;;

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγώ καλά είμαι πάντως ευτυχώς! Απλά την βγάζω ξάπλα να μην χειροτερέψουν οι πόνοι! :) δεν έχω τι να κάνω κοιτάω για την γαμοβάφτιση! Χιχι!

Τι καλό θα φάμε σήμερα?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλημέρα σε όλες!!!:D:D:D

Καλή Κυριακή να έχουμε!

Εγώ δεν έχω όρεξη για μαγείρεμα σήμερα... Κάτι τέτοιες στιγμές μου λείπει να έχω τους δικούς μου κοντά με έτοιμο φαγητακι και οικογενειακές στιγμές στο τραπέζι....

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

έφη μου ξεκούρασηηηηη!! Δε πειραζει κ να μη μαγειρέψεις μια δυο τρεις φορές!! ;) ουτε εγω μαγείρεψα!!

Αγάπη μου η δουλειά της μαμάς δε σταματάσει ποτέ!! :) κάποια στιγμή πιστεύω όμως ότι μπορείς να πάρεις ρεπό (από το φαγητό κ τις δουλειές εννοώ!!) Το παιχνίδι με το παιδί σου είναι το καλύτερο γιατροσόφι!!! :D

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια. Εχω καιρο να γραψω αλλα μπαινω κ διαβαζω τα νεα σας. Τα δικα μου εχουν ως εξης:αυτο τον τελευταιο μηνα εχω ξεσκιστει στα γλυκα κ εχω τυψεις αλλα δεν μπορω να πειθαρχησω. Σημερα πχ εφαγα λουκουμαδες κ τουρτα. Με τα κιλα εχω ξεφυγει. Προσπαθω αλλα πειναω κιολας. Καουρες παρα πολλες το βραδυ...Ολα μαζι τα εχω. Ετοιμαζω σιγα σιγα τα πραγματα. Περιμενω το λικνο τωρα. Ελπιζω ολες να ειστε καλα κ να προσεχετε. Φιλια

Κυριακή είναι κορίτσια ξεκουραστειτε!! Εμείς είχαμε κάτι γενέθλια και λειπαμε από το πρωί.... Τώρα ξεκουράζομαι!!!

Domino σε ποια εβδομάδα είσαι;;; μην χάνεσαι να μας λες τα νέα σου!!

Θα τα χάσουμε τα κιλακια μετά με τόσο τρέξιμο που θα ρίξουμε μην αγχωνεσαι!! Φάε τώρα που μπορείς!!! Εγώ έχω θέμα με το ζάχαρο και δεν μπορώ αν και που και που κάνω και εγώ τις ατασθαλίες μου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Πωπω θα πάω αύριο Σάββατο νομίζω δεν θα έχει κόσμο στα ΚΕΠ, ελπίζω να με πάει ο αντρουλης μου!!! Κορίτσια τι κάνετε τώρα σαν εγκυουλες οταν πάτε σε μια υπηρεσία που έχει κόσμο;;; χωνεστε απλά μπροστά;; καθεστε και περιμένετε στην ουρά;; ρωτάτε αν μπορείτε να εξυπηρετηθητε;; εμένα σπάνια έως καθόλου μου δίνουν την σειρά τους ή ασχολείται η κοπέλα της υπηρεσίας και ντρέπομαι!!!

Vanz πότε επιστρέφει ο αντρουλης σου;; μένουν μακριά οι δικοί σου;; μην αγχωνεσαι και μην το σκέφτεσαι κάνε την βαλίτσα σου και ξεκουρασουυυυυυ!!!

Tassoula μου πως πηγε στα κεπ? σου εδωσαν προτεραιοτητα? Πιστευω πως δινει ο κοσμος αν κρινω απο την περιπτωση μου.. δεν εχω παραπονο... στις αρχες μονο που φαινοταν δεν φαινοταν η κοιλια μου δεν με βοηθησε κανεις στο τεβε κι αρχισα να δυσφορω οποτε το ζητησα εγω..

ο μπαμπακας μας γυρναει την Παρασκευη.... θα αργησει πολυ..

Καλημερούδια!! τι μου κάνετε;;;

Κοριτσια.. πολλες ώρες υπνου.. ή αλλιως κρεβατιου.. βοηθάει και ο καιρός!! Αλλα βαρέθηκα! Ειμαι πιασμένη ολοκληρη..

vanz μου σκέψου θετικά, ξέρω οτι θα σου λείψει ο αντρας σου.. αλλά σκέψου επίσης ότι ειναι οι τελευταίες μέρες που θα κάνεις οτι θες στο σπιτι σου και δεν θα εχεις την έννοια σου σε κανέναν αλλο!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!! Μακάρι να έρθουν ετσι τα πραγματα να ειναι εδώ για την γέννα!!

Εγω να σου πω την αληθεια θα παρω καλτσακια, γαντακια, σκουφάκι και ας τα φέρω πισω! Βεβαια τωρα που το σκέφτομαι.. την εκανα την μλκ.. του έχω παρει ρουχο εξοδου ενα πράσινο σαν στολή αεροπορου και τα σετ γαντακια κλπ ειναι με μικυ μαους .. Δεν ταιριάζουν λέμε!! Ποσο χαζή μπορει να ειμαι; :rolleyes:

Θα χαθώ λίγο γιατι δεν έχω ιντερνετ εκεί και απο κινητό είναι δύσκολο, αλλά ολο και θα μπαίνω! Θα δώσω μια ευκαιρια στη νέα οικογένεια μου.. αν δω ότι μπορώ και οτι συνερχομαστε όλα καλά.. αν δω οτι δεν μπορώ, εχω προειδοποιησει τη μαμά θα μαζέψω παλι τα πραγματα μου και θα γυρίσω.. Ελπίζω να μας βοηθήσει ο Θεός και να φτιάξουμε μια καλη και αγαπημένη οικογένεια!! Ειστε και οι πρώτες που το μαθαίνουν!! Εχω φοβηθεί τόσο πολυ που τις προηγούμενες φορές οποτε το πηγαιναμε σοβαρά, κατι στραβωνε στο τέλος, που ολοι οι υπολοιποι θα το μάθουν αφου πάω και μεινω εκει! :tongue:

Φιλια σε ολες!!

Kitty τελειο το ρουχαλακι το army ! Αληθεια σου λεω ! Ε μα με τα ροζ και τα γαλαζια !!!! Ενταξει ο μικυ μαους ισως να μην πηγαινει πολυ αλλα σιγα τωρα !! Ετσι κι αλλιως μικρη σημασια εχουν ολα αυτα!

Ευχομαι μεσα απο τη ψυχη μου μια καινουρια, ηρεμη και κατασταλαγμενη αρχη με τη νεα σου οικογενεια, με αφοσιωση, ρεαλισμό, σκληρη κι επικοδομητικη δουλεια κι απο τους 2 σας για το μωρακι σας !!! Χαρηκα παρα πολυ !

Καλημερα εγκυουλες! Εγω σημερα κατάφερα να πάω για μπάνιο στη θάλασσα και χάρηκα πολυ αν και κουράστηκα μετα οταν ήρθα σπιτι με το να κανω μπάνιο τη μικρή μετα εγω μετα να μαγειρέψω κλπ με αποτέλεσμα να με ποιασει συνεχόμενος αυτός ο οξύς πονος στον προσαγωγό που σας έλεγα! Χαλάλι όμως.

Vanz μου μήπως θα έπρεπε να συνεννοηθεις με κάποιο συγγενικό ή φιλικό σου άτομο που να μπορεις να στηριχτείς οταν με το καλο αρχισει ο τοκετός σου; Απλά για να νειωθεις ασφαλής!

Kitty μην νειωθεις άσχημα που μιλάς και λες ιστοριούλες εμένα μου αρέσει να ακούω!

Νοιωθετε κι εσεις το μωράκι οταν το ποιανει λοξυγγας; Ειναι πολυ άβολο...!

Μπραβο βρε Aγαπη ! Μπάνιο στη θαλασσα? Που μένεις? Μπρρρ, εμεις εδω πανω εχουμε κρυωσει.... Συγγενικο η φιλικο προσωπο ετσι που να εμπιστευομαι ...χμμμ. ο αδερφος μου εχει προσφερθει αλλα δεν τα βρισκω παντα μαζι του... ειναι νευρικος, αγχωδης... ασε... ε αλλον δεν εχω να πω, να ξεσηκωνω, ειδικα αν τυχει τπτ νυχτα... βλεποντας και κανοντας..

Μεχρι ν αερθει η ωρα καθομαι σαν την κοτουλα.. η φωλια ειναι ετοιμη, δεν μου τη χαλαει κανεις κι εγω εχω χρονο να ειμαι ξαπλωμενη να ξεκουραζομαι και να διαβαζω... τουλαχιστον εχω ηρεμια

Όσο για λοξυγγα?? Μεχρι τωρα ειχαμε κααααθε βραδυ, τωρα εχουμε ξεκηνισει και μεσημερι !!!!!

Κατα τ αλλα κοριτσια ενω η μπεμπα ειναι πααααρα πολυ χαμηλα - ο γιατρος ψηλαφησε κολπικα το κεφαλακι - ειναι ταυτοχρονα ακομα και παρα πολυ ψηλα, δηλαδη ακομα τα ποδαρακια της μου πεθαινουν το δεξι πλευρο.. πολυ πονος , δεν μπορω να βολευτω πουθενα...

τα δικα σας μωρακια σε τι θεση ειναι πλέον?

έφη μου ξεκούρασηηηηη!! Δε πειραζει κ να μη μαγειρέψεις μια δυο τρεις φορές!! ;) ουτε εγω μαγείρεψα!!

Τατιάνα μου τελικά δεν μαγείρεψα τίποτα!:tongue::tongue: Έκατσα να ξεκουραστώ και έστειλα το σύζυγο να φέρει φαγητό απ' έξω!

Κατα τ αλλα κοριτσια ενω η μπεμπα ειναι πααααρα πολυ χαμηλα - ο γιατρος ψηλαφησε κολπικα το κεφαλακι - ειναι ταυτοχρονα ακομα και παρα πολυ ψηλα, δηλαδη ακομα τα ποδαρακια της μου πεθαινουν το δεξι πλευρο.. πολυ πονος , δεν μπορω να βολευτω πουθενα...

τα δικα σας μωρακια σε τι θεση ειναι πλέον?

Αλήθεια, έπιασε το κεφαλάκι της;;;!!! :shock: Δηλαδή κοντεύεις; αλλά πως σου είπε τότε πως ειναι ψηλά ακομα;

domino μου χαίρομαι που όλα είναι καλά και όπως είπε και η Τασσούλα ας φάμε τώρα που μπορούμε, μετά με τόσο τρέξιμο δεν θα προλαβαίνουμε! Συν ότι θα τα χάσουμε!! :D:D

Βλέπω στο τικεράκι μου '17 days to go' και κάτι με πιάνει....:|:-|

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Τατιάνα μου τελικά δεν μαγείρεψα τίποτα!:tongue::tongue: Έκατσα να ξεκουραστώ και έστειλα το σύζυγο να φέρει φαγητό απ' έξω!

Αλήθεια, έπιασε το κεφαλάκι της;;;!!! :shock: Δηλαδή κοντεύεις; αλλά πως σου είπε τότε πως ειναι ψηλά ακομα;

Ναι τη προηγουμενη βδομαδα στην κολπικη εξεταση... το οτι με ενοχλει στα πλευρα ακομη το απεδωσε στο οτι ειναι ψηλη κι απλωμενη... και στο σεμιναριο στη κλινικη η μαια μου ειπε οτι φαινεται πως εχει εμπεδωθει η μπεμπα, εχει δηλαδη μπει το κεφαλακι οντως στη λεκανη... ναι, πλησιαζω... ειπε ο γιατρος οτι αν και κλειστος ο τραχηλος αυτο αλλαζει πλεον και μεσα σε 2ωρες... αρα μπορει να γεννησω αυριο μπορει να παρω και τις 2 βδομαδες που μενουν...

Την καλυτερη δουλεια εκανες με το ντελιβερι... εγω εκατσα και μαγειρεψα σημερα, γιατι ειχα πολλα λαχανικα και θθα μου χαλουσαν και κουραστηκα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...