Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Μην αγχωνεσαι για το ψηλα και λοξα,τελευταια στιγμη πολλα μωρα παιρνουν θεση ,ακομα κ την ωρα του τοκετου με τις καταλληλες στασεις-ασκησεις.Σουπερ sos για εμπεδωση του μωρου κ σωστη θεση,ασκησεις με μπαλα πιλατες.Εχεις;Μου εδειξε η μαια μου,επισης κυκλοφορουν στο youtube αντιστοιχα βιντεο που θα σε βοηθησουν.Εγω καθομαι οσο μπορω στη μπαλα,οσο με αφηνει η κορη μου δηλαδη γιατι θελει να την παιρνει να παιζει

Όχι, δεν έχω τέτοια μπάλα... Αλήθεια βοηθάει τόσο πολυ;;; Μήπως να πάρω μια;... Έχω δει πάντως που τη χρησιμοποιούν και την ώρα του τοκετού...

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν έχει απόκλιση η Πητ του υπερήχου με την τελευταία περίοδο εννοώ!!!

Πωπω πρεπει να πάω να τα βγάλω δηλαδή αυτά τα χαρτιά;;; να πάω σε κεπ;;; εσείς τα βγαλατε;;

Σε ΚΕΠ ναι, θα στα βγάλουν όλα εκεί... Καλό ειναι να το κανείς νωρίς να τα έχεις έτοιμα, γιατί κάποια δεν βγαίνουν την ίδια μέρα...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

effie.k μου πιάσε το μωρό και μιλα του.. πες του.. αγαπη μου.. πρέπει να βγεις σύντομα και άσε τον λώρο που τον έχεις κάνει κολιέ και άμα μεγαλώσεις θα σου πάρω μαργαριτάρια να σου φύγει η λύσσα

Χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue::D:D:D:eek::eek::eek:

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Κοριτσια γεια σας , τι μου κανετε? Εγω σερνομαι .. σωματικα... Σημερα εφυγε ταξιδι, εκεινο που σας ελεγα, που δεν μπορουσαμε να αποφυγουμε ο νταντι μας κι εμεινα μονη... ανακουφιστηκα γιατι επιτελους θα κουμανταρω το σπιτι χωρις να το χαλαει καποιος πισω απο την πλατη μου αλλα ξενερωνω που ειμαι μονη μου - ψιλοφοβαμαι - και κυριως ξενερωνω με τη μανα μου, που καλη χρυση , αλλα λλει δεν μπορει να ερθει να μου κανει παρεα.... εχει κι αυτη τα προβληματα της , κινητικα, ειναι δυσκολα αλλα θα τα καταφερναμε... στο πατρικο δεν μπορω να παω , με πνιγει, δεν εχει χωρο, χανω τη βολη μου, ουτε να κοιμηθω θα μπορω στον μαθητικο μου καναπε, ουτε τα φαγητακια μου θα εχω, αστα να πανε... κι εμεινα μοναχη....

Να μου το θυμηθειτε ... θα αρχισω να γενναω μονη και θα το μαθετε πρωτα εσεις, μετα ο ταξιτζης που θα καλεσω και μετα οι δικοί μου..... :twisted:

Για να περασει η ωρα μια σιδερωνω, μια κοιταω τις χτεσινες μου φωτος - βγηκαν τ-ε-λ-ε-ι-ε-ς (τη μια θα την κανω μεγαλη ασπρομαυρη εκτυπωση τεραστια κι εχω ενθουσιαστει), μια ξαναφτιαχνω τη βαλιτσα αλλα με βλεπω πιο νωρις απο το συνηθισμενο σημερα για υπνο...

Σας καληνυχτω προαιρετικα ^_^

Σερβιέτες λοχείας πάντως 1 πακέτο πήρα κ αυτό γιατί τις 2 πρώτες μέρες περιόδου έχω υπερβολικό αίμα, σε σημείο το βράδυ πολλές φορές να φοράω πάνα-βρακάκι για να μην τα κάνω όλα χάλια!! Κατα τα άλλα θα μου δώσουν και στην κλινική αλλά κ μ είπε κ ο γιατρός δεν χρειάζονται πολλές! Τώρα άμα χρειαστώ στέλνω τον άντρα μου να πάρει!! :):P

μαριρέν μου ότι κ να είναι με τον ικτερο αν αργήσει κτλ δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γλυκιά μου! Και από τη στιγμή που στο είπε κ ο παιδίατρος ότι όλα καλά! :)

Αααα όσο για την γέννα εμένα με φπα μου είπανε στο Γένεσις 860? το τρίκλινο για 3 βράδια (φτ), 160? αναισθησιολόγος (δεν ξέρω αν πληρώνεις εξτρα την επισκληρίδιο....:/ ), 185? παιδίατρος και 100? οι εξετάσεις του μωρού για τα μεταβολικά νοσήματα.. Και 25? τα αναλώσιμα του μωρού! Σύνολο 1330?... Τώρ ελπίζω να μην υπάρχουν εξτρά!! Για τον γυναικολόγο μου 1000? τι και αν κάνω φτ τι κι αν κάνω καισαρική! Και κορίτσια μόνο της κλινικής έχω καταφέρει να μαζέψω! Τον γυναικολόγο σιγά σιγά ευτυχώς είναι συννενοήσιμος κ πολύ παλιός οικογενειακός γιατρός! (Η πρώτη μου εξέταση σε αυτόν, η μαμά μου ξεγέννησε με αυτόν,η θεία μ, η ξαδερφη μ κτλ...) πάντως πανάκριβη η κλινική...

Τώρα για το rooming in μπορεί μα το ζητήσω αλλά δεν ξέρω... Ψιλό αγχώνομαι για το θέμα υγιεινής.. Θα ρωτήσω βέβαια κ βλέποντας!

Tatkonouli πως παει η κοιλιτσα ? Κανε υπομονη γλυκουλα ! Λοιπον κι εγω στο Γενεσις κι εχω μπροστα μου τον τιμοκαταλογο. Οντως για 3κλινο με εοππυ εισαι στα 860 - κσλη τιμη- για τη δεδομενη κλινικη. Η ειρωνια ποια ειναι ? Εγω ανασφαλιστη με καρτα ανεργιας θα πληρωσω αναγκαστικα 1030 γιατι μου προσφερουν μονο δικλινο. Τα εχουν μπερδεμενα... Τελοσπαντων ... τωρα συμπληρωνω το ποσο της κλινικης και τα υπολοιπα ολα - γιατροι , αναισθησιολογοι, αν βγει τιποτα εξτρα πχ καισαρικη , ψωνια ο μιστερ νταντι ανελαβε.. στον γιατρο μου δεν ξερω αν θα καταφερω να δωσουμε κατι απο την αρχη... αυτος επιμενει οτι δεν θελει τιποτα... γνωριζω απον πατερα μου που δουλευε στο Γενεσις οτι πληρωνονται κι απο την κλινικη το κατιτις τους, δεν τιθεται οικονομικο θεμα ... απλα σαν κινηση θα ηθελα να του κανω ενα δωρο εστω και μετα...... ουφφφφ

Α έπεσε το καστρο ... σημερα πηρα σερβιετες λοχείας... μεγαλο βημα για μενα..δεν θελω ουτε στρινγκ σερβιετακι να βλεπω ζωγραφιστο, οχι αυτες τις κουμουτσες...τελοσπαντωωωωωννν...

Είδα και τη λίστα της vanz, σε ευχαριστουμε πολυ.. Εγώ ακομα να κάνω τη βαλίτσα! Το σκ θα κατεβω στην αποθήκη με τον αδελφό μου να ανεβάσουμε κάποια ρουχαλάκια φθινοπωρινά και καμία κουβερτουλα!! Να δω τι θα μου κάνει!!

Vanz μου η ιδέα για την φωτογράφηση σουπερ!! Εγώ οχι σε επαγγελματία, αλλά και στους δικους μου ντρέπομαι να τους πω να με φωτογραφήσουν.. Εχω τραβήξει μια δυο μονη μου και ως εκει!!

Για τον παιδίατρο θα κάνεις την καλύτερη δουλειά να έχεις κάποιον κοντά σου ώστε ότι χρειαστείς να μπορεί να ερχεται άμεσα ή να πηγαίνεις, βεβαια αρκεί να τα βρισκετε γενικά και να μην έχετε διαφορετικό τρόπο μεγαλώματος του μωρου!

Kittouli όλο και κατι θα ξεχναω... ας πουμε σημερα εβαλα κι ενα ζευγαρι καλτσακια μεσα να υπαρχουν...

Αν έχει απόκλιση η Πητ του υπερήχου με την τελευταία περίοδο εννοώ!!!

Πωπω πρεπει να πάω να τα βγάλω δηλαδή αυτά τα χαρτιά;;; να πάω σε κεπ;;; εσείς τα βγαλατε;;

Tassoula να πας , μην το αφησεις τελευταια στιγμη. Το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης μου το εβγαλαν στα κεπ την ιδια μερα, μεσα σε κανενα τεταρτακι. Εχω και ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ολα αυτα τα νουμερα μου μαζεμενα, ταυτοτητα, καρτα ανεργίας και εξετασεις συγκεντρωμενα. Κανε μια τσαντουλα και στη βαλιτσουλα σου.. για χαρτια γαμου, δεν ξερω καθολου, γιατι δεν εχω κανει !! :tongue:

Πωπω θα πάω αύριο Σάββατο νομίζω δεν θα έχει κόσμο στα ΚΕΠ, ελπίζω να με πάει ο αντρουλης μου!!! Κορίτσια τι κάνετε τώρα σαν εγκυουλες οταν πάτε σε μια υπηρεσία που έχει κόσμο;;; χωνεστε απλά μπροστά;; καθεστε και περιμένετε στην ουρά;; ρωτάτε αν μπορείτε να εξυπηρετηθητε;; εμένα σπάνια έως καθόλου μου δίνουν την σειρά τους ή ασχολείται η κοπέλα της υπηρεσίας και ντρέπομαι!!!

Vanz πότε επιστρέφει ο αντρουλης σου;; μένουν μακριά οι δικοί σου;; μην αγχωνεσαι και μην το σκέφτεσαι κάνε την βαλίτσα σου και ξεκουρασουυυυυυ!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Καλές μου καλημέρα! Εύχομαι να είστε καλά!Και χθες το βράδυ είχα πάλι συσπάσεις, αλλά πέρασαν μετά από 1 ώρα!Κορίτσια μου, πετάω σήμερα! Έρχεται το κοριτσάκι μου, ή κορούλα μου!Οπότε,σήμερα και Αύριο δε θα μπορέσω να μπω!Αύριο έρχεται και αδερφός μου με τη νύφη μου!Σήμερα παντρεύονται με πολιτικό!Θα τα πούμε από Δεύτερα!

Εάν έχω κανένα απρόοπτο,θα προσπαθήσω να ενημερωσω!

Εύχομαι να έχουμε ευχάριστα όμως από νεραιδουλα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Τατιάνα μην αγχωνεσαι και βάζεις διάφορα με τον νου σου!!! Είναι φυσιολογικός ο πόνος εκεί ναι και το μωρό κοιμάται!! Όπως λέει η νεραιδουλα φάε κάτι γλυκό να κανει τούμπες!!! Πωπω το άγχος τώρα στο τέλος βαραει κόκκινο σε όλες μας!!!

Νεραιδουλα την δευτερα είμαι σίγουρη ότι θα έχεις νέα για την γέννα σου!!!

Περπάτα το σαββατοκύριακο και κάνε σεξ..... Μια φιλη μου μισή ώρα μετά το σεξ ξεκίνησε ο τοκετός, μέσα σε 2μιση ώρες είχε γεννήσει!!!

38 και 6 γεννησα την Ηλέκτρα μου!!!

Μπήκα 37η εβδομάδα σύμφωνα με τελευταία περίοδο, σύμφωνα με υπέρηχο είμαι 37 και 3. Εσείς έχετε απόκλιση;;;

Ναι και εγω εχω αποκλιση 3 μερες ,το τικερακι μου ειναι με βαση τον υπερηχο,με βαση την περιοδο είμαι 3 μερες λιγοτερο ,οποτε εχω χρονοοο,φεεεετα :-P

Χρειάζεται να έχουμε μαζί μας χαρτιά;; δεν θυμάμαι καθόλου.... Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή τίποτα άλλο;;;

Πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης κ ληξιαρχικη πραξη γαμου τα οποια να εχουν εκδοθει το τελευταιο 6μηνο,οπως επισης κ το βιβλιαριο σου κ ταυτοτητα

Όχι, δεν έχω τέτοια μπάλα... Αλήθεια βοηθάει τόσο πολυ;;; Μήπως να πάρω μια;... Έχω δει πάντως που τη χρησιμοποιούν και την ώρα του τοκετού...

Εγω πηρα απο τα τζαμπο,5 ευρω και μια χαρα την κανει τη δουλεια της.Στον τοκετο ειδικα μου εχουν πει φιλες μου οτι νιωθεις μεγαλη ανακουφιση οταν περνας τους πονους πανω στη μπαλα.Φυσικα θα πρεπει να διαθετει η κλινικη που θα γεννησεις και να ειναι στη φιλοσοφια του γιατρου κ της μαιας σου κατι τετοιο γιατι οι περισσοτεροι γιατροι δεν αφηνουν την επιτοκο να σηκωθει απο το κρεβατι,ποσο μαλλον να κινηθει.Η δικη μου ομαδα μεχρι κ μπανιο σε αφηνουν να κανεις για να χαλαρωσεις,ακομα κ σοκολατακια να φας για να παρεις ενεργεια ;) την ωρα του τοκετου

Πωπω θα πάω αύριο Σάββατο νομίζω δεν θα έχει κόσμο στα ΚΕΠ, ελπίζω να με πάει ο αντρουλης μου!!! Κορίτσια τι κάνετε τώρα σαν εγκυουλες οταν πάτε σε μια υπηρεσία που έχει κόσμο;;; χωνεστε απλά μπροστά;; καθεστε και περιμένετε στην ουρά;; ρωτάτε αν μπορείτε να εξυπηρετηθητε;; εμένα σπάνια έως καθόλου μου δίνουν την σειρά τους ή ασχολείται η κοπέλα της υπηρεσίας και ντρέπομαι!!!

Vanz πότε επιστρέφει ο αντρουλης σου;; μένουν μακριά οι δικοί σου;; μην αγχωνεσαι και μην το σκέφτεσαι κάνε την βαλίτσα σου και ξεκουρασουυυυυυ!!!

Και στο Δημαρχειο μπορεις να πας αναλογα που εχει λιγοτερο κοσμο.Εγω εστειλα τον αντρα μου,δεν πηγα η ιδια

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλές μου καλημέρα! Εύχομαι να είστε καλά!Και χθες το βράδυ είχα πάλι συσπάσεις, αλλά πέρασαν μετά από 1 ώρα!Κορίτσια μου, πετάω σήμερα! Έρχεται το κοριτσάκι μου, ή κορούλα μου!Οπότε,σήμερα και Αύριο δε θα μπορέσω να μπω!Αύριο έρχεται και αδερφός μου με τη νύφη μου!Σήμερα παντρεύονται με πολιτικό!Θα τα πούμε από Δεύτερα!

Εάν έχω κανένα απρόοπτο,θα προσπαθήσω να ενημερωσω!

Εύχομαι να έχουμε ευχάριστα όμως από νεραιδουλα!

Τι καλα Μαρακι που θα δεις το παιδι σου επιτελους!Με το καλο να την υποδεχτεις!Οσο για μενα,νιωθω οτι αργω ακομα..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Καλημέρα!!!

Hope με το καλό να υποδεχτεις την κορούλα σου που τόσο σου λείπει!!! Το ίδιο και τον αδελφουλη σου και εύχομαι να ζήσουν και κάθε ευτυχία!!! Τα λέμε απο Δευτέρα λογικά δεν θα χάσεις και τίποτα.

Τι χάλια καιρός.... εμένα αυτός ο καιρός με ρίχνει πάρα πολύ, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και ήθελα τοοοοοοσο πολύ να πάω μια βόλτα!!! Ίσως αργότερα να φτιάξει!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερούδια!! τι μου κάνετε;;;

Κοριτσια.. πολλες ώρες υπνου.. ή αλλιως κρεβατιου.. βοηθάει και ο καιρός!! Αλλα βαρέθηκα! Ειμαι πιασμένη ολοκληρη..

neraidoyla μου μακαρι να καταφερεις να γεννησεις φυσιολογικά!! Νομιζω θα ειναι καλυτερο και για το μωρο και για σενα!! Τωρα για το φαγητό δεν ξέρω τι να πω.. εγω εχω πάλι που λιγουρευομαι πράγματα λες και ειμαι στην αρχη :oops: :oops:

TatKono μου ο πονος ειναι απολυτα φυσιολογικός.. εγώ σε καθε μα σε καθε αλλαγη πλευρου ακουω και τα κοκκαλα μου εκει χαμηλά!! Οποτε δεν ακους το μικρό, οντως τρώγε λιγο γλυκό και περιμενε!! Εμενα πιανει και με τον καφέ!!

tassoula μου μην σε αγχωνει η απόκλιση! Εγω στο ντοπλερ ημουν ακριβωςς ιδια ΠΗΤ ιδια υπερηχογραφικά και τωρα που πηγα μετα απο 2 βδομάδες ειχα 1 βδομαδα αποκλιση!! δηλ. αντι για 36 εβδομάδων μου τον εβγαλαν 35!! Μου εξηγησε η κοπέλα οι διαιτα ο μικρος δεν έκανε, απλά απο εδώ και πέρα επειδή εχουν μεγαλωσει πολυ τα μπουμπουκια μας, υπαρχει μια αποκλιση λογω μηχανηματων!! Εγώ σκέφτομαι οτι ισως πχ αργησω καμια μερα να γεννησω ή εσυ πχ γεννησεις καμια μέρα νωρίτερα...

Οσον αφορά τα χαρτιά εμας μας ζήτησαν ασφαλιστικό βιβλιάριο που να γραφει πάνω το αμκα και το αφμ μας.. (για όσες ειναι παντρεμένες λογικά και του συζύγου για να πάει το παιδί εκεί), πιστεοποιητικό οικογενειακής κατάσταστης (για οσες δεν ειναι παντρεμένες ή το συμφωνο συμβίωσης ή την συμβολαιογραφική πράξη αναγνωρισης του παιδιου απο τον πατέρα), ταυτότητα.. και αυτά!! Δεν θυμάμαι κάτι άλλο.. Απο εξετάσεις μας ζητησαν τις πρωτες πρωτες που ειχαμε κάνει και τις τελευταιες! Εγώ βεβαια εχω ολοκληρο φακελο να τους πάω και οτι θελουν ας κρατησουν :cool:

effie.k μου φωτοτυπιες τις ταυτοτητες γιατι; αφου θα εχεις την κανονική μαζί!!!

vanz μου σκέψου θετικά, ξέρω οτι θα σου λείψει ο αντρας σου.. αλλά σκέψου επίσης ότι ειναι οι τελευταίες μέρες που θα κάνεις οτι θες στο σπιτι σου και δεν θα εχεις την έννοια σου σε κανέναν αλλο!! ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!! Μακάρι να έρθουν ετσι τα πραγματα να ειναι εδώ για την γέννα!!

Εγω να σου πω την αληθεια θα παρω καλτσακια, γαντακια, σκουφάκι και ας τα φέρω πισω! Βεβαια τωρα που το σκέφτομαι.. την εκανα την μλκ.. του έχω παρει ρουχο εξοδου ενα πράσινο σαν στολή αεροπορου και τα σετ γαντακια κλπ ειναι με μικυ μαους .. Δεν ταιριάζουν λέμε!! Ποσο χαζή μπορει να ειμαι; :rolleyes:

Hope! θα δεις την κορη σου.. θα δεις την κορη σου!! Γιουπι και ξανα γιουπι!!! Και για τον αδελφο βεβαια, αλλα σαν την κορη δεν ειναι!! Ο αδελφουλης σου να ζησει και να ευτυχισει και να κανει μια υπέροχη, δεμένη και αγαπημένη οικογένεια!!

Λοιπον.. εχωσα τον αδελφό μου και μου ανεβασε 2 βαλιτσες με τα χειμωνιατικα μου.. Ας κάνουμε ολες μαζί μια προσευχη να μου κανει κανενα παντελονι με λαστιχο!! :lol: Επίσης εχω αρχίσει και μαζευω τα πράγματα μου! Πρεπει να βαφτει το δωματιο μου.. και τελικά και η κουζίνα! Και τελικά χωρίς να θέλω να το γρουσουζέψω μετακομίζω στο σπίτι μου! Θα χαθώ λίγο γιατι δεν έχω ιντερνετ εκεί και απο κινητό είναι δύσκολο, αλλά ολο και θα μπαίνω! Θα δώσω μια ευκαιρια στη νέα οικογένεια μου.. αν δω ότι μπορώ και οτι συνερχομαστε όλα καλά.. αν δω οτι δεν μπορώ, εχω προειδοποιησει τη μαμά θα μαζέψω παλι τα πραγματα μου και θα γυρίσω.. Ελπίζω να μας βοηθήσει ο Θεός και να φτιάξουμε μια καλη και αγαπημένη οικογένεια!! Ειστε και οι πρώτες που το μαθαίνουν!! Εχω φοβηθεί τόσο πολυ που τις προηγούμενες φορές οποτε το πηγαιναμε σοβαρά, κατι στραβωνε στο τέλος, που ολοι οι υπολοιποι θα το μάθουν αφου πάω και μεινω εκει! :tongue:

Φιλια σε ολες!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Διαφημίσεις

Και επειδή μολις ειδα το μηνυμα μου και είναι πάλι σεντόνι, θα σας πω και μια ιστορία να γελάσετε για το πόσο γλωσσοκοπάνα ειμαι... Πριν 4-5 χρόνια ήμουν Ζακυνθο διακοπές για αρκετό καιρό.. Μονη, γιατι ειχα τσακωθει και ειχα χωρισει και εκεινον τον πρώην μου και είχα γνωρίσει ένα παιδί και είχαμε βγει 2-3 φορές... Την μια φορά ειχε και έναν φίλο του μαζί και του λέω θα περάσω και εγώ απο την καφετέρια.. Παρκάρω το αμάξι με δυσκολία γιατι ηταν Αυγουστος, πάω στην καφετέρια καλησπερίζω.. και αρχίζω να μιλάω μόνη μου και να τους λέω τι εγινε με το παρκινγκ, με αλλες ιστοριες κλπ.. οταν κάποια στιγμή σταματησα να μιλάω, συνειδητοποιώ απο την ώρα, οτι μιλαγα 15 λεπτά ΜΟΝΗ ΜΟΥ και αυτοι απλά με άκουγαν!! Μολις το πηρα ειδηση ζηταγα συγνώμη και συστηθηκα με το παιδί :oops: :oops: Το αποτέλεσμα;; εε σε καποιους αρέσει αυτο το στυλ!! Ο φιλος του τρελός καψουρης μαζί μου.. χρόνια μετά θυμόταν ακομα και τι χρωμα ειχα στα νυχια των ποδιών μου και πόσο καλη εντυπωση του εκανε που ναι μεν μιλαγα αλλά οχι σα χαζογκόμενα!! :tongue: :tongue:

Αρα να με συμπαθατε που ειμαι γλωσσοκοπάνα, αλλά δεν το κάνω επιτηδες!! Μου εχει βγει σε καλό στο παρελθόν! :tongue::tongue:

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Καλημερα εγκυουλες! Εγω σημερα κατάφερα να πάω για μπάνιο στη θάλασσα και χάρηκα πολυ αν και κουράστηκα μετα οταν ήρθα σπιτι με το να κανω μπάνιο τη μικρή μετα εγω μετα να μαγειρέψω κλπ με αποτέλεσμα να με ποιασει συνεχόμενος αυτός ο οξύς πονος στον προσαγωγό που σας έλεγα! Χαλάλι όμως.

Vanz μου μήπως θα έπρεπε να συνεννοηθεις με κάποιο συγγενικό ή φιλικό σου άτομο που να μπορεις να στηριχτείς οταν με το καλο αρχισει ο τοκετός σου; Απλά για να νειωθεις ασφαλής!

Kitty μην νειωθεις άσχημα που μιλάς και λες ιστοριούλες εμένα μου αρέσει να ακούω!

Νοιωθετε κι εσεις το μωράκι οταν το ποιανει λοξυγγας; Ειναι πολυ άβολο...!

Γεια σας κοριτσάκια!

Neraidoyla θα πάρω και εγώ τότε μια από τα τζάμπο και θα τη δοκιμάσω, ελπίζω να με βοηθήσει!

Hope μου με το καλό να βρεθείτε με τη μικρή σου και με το καλό και ο γάμος του αδελφού σου! Να απολαύσεις αυτές τις οικογενειακές στιγμές όσο μπορείς!

Tassoula αυτό με τις υπηρεσίες μεγάλο θέμα. Αύγουστος μέσα στον καύσωνα είμαστε στην εφορία με τον άντρα μου και όχι μόνο δεν μου έδωσε κάποιος τη σειρά σου αλλά με προσπερνούσαν και έμπαιναν και μπροστά. Έγινε χαμός φυσικά! Αλλού όπως ταχυδρομείο, ΕΥΔΑΠ μου λένε οι κοπέλες μόνες τους να περάσω μπροστά η στην τραπεζα. Σε ΑΤΜ κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί και να έχει κ μεγάλη ουρά... Και εγώ γενικά είμαι ντροπαλή και δεν το εκμεταλλεύομαι...

Κατερίνα μου έτσι έλεγε ότι θέλουν και φωτοτυπίες, όποτε έβγαλα δυο και ας υπάρχουν. Καλή τύχη στην καινούργια σου αρχή, θέλει προσπάθεια πολυ από όλες τις πλευρές και όλα καλά θα πάνε! Και αν όχι να σκεφτείς μόνο το καλό του μωρού σου και τη δίκη σου ψυχική υγεία σε οποίο σπιτι κι αν σε οδηγήσει αυτό...

Αγάπη εγώ γελάω κάθε φορά που έχει λόξυγγα το μωρό! Το σκέφτομαι πως θα τραντάζεται τόσο δα μικρούλι που ειναι και μου φαίνεται περίεργο!!!

Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από ένα σεμινάριο θηλασμού! Ήταν πολυ ωραία, πολυ όμορφο περιβάλλον, βέβαια όσα μας είπαν τα έχω ήδη διαβάσει πολλάκις και τελικά όλα στην πράξη θα φανούν! Παρολ' αυτά χάρηκα που βρέθηκα σε έναν τέτοιο χώρο, πήραμε και ένα σωρό δωράκια, φάγαμε και τα κουλουράκια μας, τέλεια!

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...