Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Αγάπη εγώ ξέρω ότι όταν ζητάς rooming in σε βάζουν σε δωμάτιο με κοπέλες που έχουν ζητήσει το ίδιο, και έτσι τηρείται λίγο το επισκεπτήριο... Αν και εγώ έχω σκεφτεί ότι αν δω ότι μπαινοβγαίνει κόσμος, από τις άλλες κοπέλες, γιατί τους δικούς μου τους έχω ειδοποιήσει, να ζητάω να παίρνουν για λίγο το μωρό! Ξέρω και από μια άλλη κοπέλα που ζήτησε δεν είχαν να την βάλουν μαζί με άλλες όποτε την έβαλαν μόνη της σε δωμάτιο και δεν τη χρέωσαν παραπάνω.

Ακόμα δουλεια;;;... Άντε πρέπει να ξεκουραστείς τώρα!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έφη κοντεύει και εσύ κοπέλα μου!!! Είσαι στην 37η γέννας σε λίγες μέρες, μην αγχωνεσαι όλα καλά θα πάνε!!!

Tassoula μου αυτό θελουμε και εγώ και ο γιατρός να γεννήσω τώρα κοντά, αλλά το μωρό έχει άλλη άποψη... Ειναι ψηλά πολύ και λοξά... Για να δούμε...

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Για καισαρική μαζί με ΦΠΑ μου είπαν 1685! Και πήρα τηλέφωνο πριν δυο μέρες... Και επειδή είχα πάει και πριν δυο εβδομάδες και είχα δει και τον τιμοκατάλογο το τόνισα πολλές φορές να μου πουν τη σωστή τιμή. Η τιμή ειναι για τρίκλινο και εοππυ.

Μπορει να μου ειπε τιμη με τις εξετασεις του μωρου η φιλη μου,θα την παρω τηλ.Οπως και να εχει παντως οι τιμες τις Αθηνας ειναι αρκετα υψηλες..

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Tassoula μου αυτό θελουμε και εγώ και ο γιατρός να γεννήσω τώρα κοντά, αλλά το μωρό έχει άλλη άποψη... Ειναι ψηλά πολύ και λοξά... Για να δούμε...

Μην αγχωνεσαι για το ψηλα και λοξα,τελευταια στιγμη πολλα μωρα παιρνουν θεση ,ακομα κ την ωρα του τοκετου με τις καταλληλες στασεις-ασκησεις.Σουπερ sos για εμπεδωση του μωρου κ σωστη θεση,ασκησεις με μπαλα πιλατες.Εχεις;Μου εδειξε η μαια μου,επισης κυκλοφορουν στο youtube αντιστοιχα βιντεο που θα σε βοηθησουν.Εγω καθομαι οσο μπορω στη μπαλα,οσο με αφηνει η κορη μου δηλαδη γιατι θελει να την παιρνει να παιζει

Πωπω κορίτσια τι επαθα!!! Μου ήρθε τρελή επιθυμία για γλυκό σοκολάτα. Σηκωθηκα και το μόνο που είχα ήταν ενα βάζο νουτελα ούτε θυμάμαι από πότε...... Έφαγα μπόλικο με μανία στερημενου και τώρα το έχω μετανιώσει!!! Περιμένω να περάσει μια ώρα να κάνω την μέτρηση για το ζάχαρο!!! Δεν ξέρω τι με έπιασε :confused:

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια για τη βοήθεια!! Αυτό κάνω λοιπόν, νεκουράζομαι όσο μπορώ....ξάπλα σχεδόν όλη την ημέρα εκρός λίγο το πρωι που κάναμε λίγες δουλίτσες... Σήμερα χειροτέρεψαν οι συσπάσεις (μη με ρωτάτε χρόνους δεν ξέρω!) αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό..

τασσούλα μου πως είναι το στομάχι σου? ηρέμησες? άρχισε κι εμένα να πονάει σήμερα αλλά μάλλον κατάλαβα τον λόγο! Ξάπλωσα μόλις έφαγα... Θα το δω για σίγουρα το βράδυ κ δε θα το ξανα κάνω!

Σερβιέτες λοχείας πάντως 1 πακέτο πήρα κ αυτό γιατί τις 2 πρώτες μέρες περιόδου έχω υπερβολικό αίμα, σε σημείο το βράδυ πολλές φορές να φοράω πάνα-βρακάκι για να μην τα κάνω όλα χάλια!! Κατα τα άλλα θα μου δώσουν και στην κλινική αλλά κ μ είπε κ ο γιατρός δεν χρειάζονται πολλές! Τώρα άμα χρειαστώ στέλνω τον άντρα μου να πάρει!! :):P

μαριρέν μου ότι κ να είναι με τον ικτερο αν αργήσει κτλ δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γλυκιά μου! Και από τη στιγμή που στο είπε κ ο παιδίατρος ότι όλα καλά! :)

Αααα όσο για την γέννα εμένα με φπα μου είπανε στο Γένεσις 860? το τρίκλινο για 3 βράδια (φτ), 160? αναισθησιολόγος (δεν ξέρω αν πληρώνεις εξτρα την επισκληρίδιο....:/ ), 185? παιδίατρος και 100? οι εξετάσεις του μωρού για τα μεταβολικά νοσήματα.. Και 25? τα αναλώσιμα του μωρού! Σύνολο 1330?... Τώρ ελπίζω να μην υπάρχουν εξτρά!! Για τον γυναικολόγο μου 1000? τι και αν κάνω φτ τι κι αν κάνω καισαρική! Και κορίτσια μόνο της κλινικής έχω καταφέρει να μαζέψω! Τον γυναικολόγο σιγά σιγά ευτυχώς είναι συννενοήσιμος κ πολύ παλιός οικογενειακός γιατρός! (Η πρώτη μου εξέταση σε αυτόν, η μαμά μου ξεγέννησε με αυτόν,η θεία μ, η ξαδερφη μ κτλ...) πάντως πανάκριβη η κλινική...

Τώρα για το rooming in μπορεί μα το ζητήσω αλλά δεν ξέρω... Ψιλό αγχώνομαι για το θέμα υγιεινής.. Θα ρωτήσω βέβαια κ βλέποντας!

Νεραιδούλα μου τι θα γινει?!? :tongue: ξεχαστήκατε?! Χιχι!! Ξέρεις πρέπει να γεννησεις!! :tongue:

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Καλησπερα κοριτσάκια!! Τι κάνετε;; Ελατε να κάνουμε παρέα!! Κάθε βραδυ 2-3 ώρες ενδιάμεσα ξυπνάω και τρώω, γυρνάω σαν σβουρα, παιζω καντι και το χειροτερο;; πονάω!! Νιωθω τα κοκκαλα μου.. κανουν θορυβο!! Εχω ψιλοκρυώσει κιολας..

Βρε κοριτσια... Σας ορκιζομαι δεν σας προλαβαίνω!! Ζωή να χετε δεν θυμάμαι τιποτα απο οτι γράψατε.. το ποια, το τι... Απο οταν ηρθαν και οι γονεις μου που δεν ξυπνάω το πρωί να πάω γραφείο, ούτε το απογευμα, έχω ρίξει κάτι τρελους υπνους την ημέρα άλλο πράγμα!! Βεβαια κορίτσια, δεν ξέρω τι ονειρα βλέπετε εσείς, αλλά το έχω τερματίσει!! προχθες εβλεπα τον Μικ Τζαγκερ οτι ηταν παντρεμένος με τη Σερ και ειχαν παιδιά... Σημερα οτι ειχα μαϊμουδες στο σπιτι, εχθες οτι ειχαμε 2 κρυφά δωματια στο σπιτι το ενα ντουλάπα, το αλλο πισινα (τι του λειπει του ψωριάρη; φουντα με μαργαριτάρι! :lol: )

Χαιρομαι που ολες ειστε καλά και βάζετε στοιχηματα για το ποια θα γεννήσει πρώτη!!! Και εγω νεραϊδουλα ή hope λέω!! Εκτός αν κάποια αλλη κοπέλα που δεν μπαινει κάνει την διαφορά!! :cool:

Όσον αφορά τα χρήματα.. Εμείς θα δώσουμε αναλόγως τα οικονομικά τότε, 200-300;; 400 ευρώ;; στον γιατρό μου.. και ας γεννήσω στο δημόσιο.. θα του τα δώσω για να με ξεγεννήσει αυτός! Με την εννοια οτι θα τον πάρω τηλέφωνο να έρθει ότι ώρα και αν είναι.. αλλιώς αν πήγαινα στον γιατρό εφημερίας δεν θα έδινα τιποτα, αλλα να τον κουβαλήσω απο το σπιτι του ότι ώρα και αν ειναι είναι αμαρτία!

Είδα και τη λίστα της vanz, σε ευχαριστουμε πολυ.. Εγώ ακομα να κάνω τη βαλίτσα! Το σκ θα κατεβω στην αποθήκη με τον αδελφό μου να ανεβάσουμε κάποια ρουχαλάκια φθινοπωρινά και καμία κουβερτουλα!! Να δω τι θα μου κάνει!! Αλλά να πω την αλήθεια δεν θα αγοράσω τιποτα! Κοριτσια δεν ξέρω πως είναι στις δουλειές του άντρα σας, αλλά εδώ τα πραγματα είναι χάλια!! Σημερα το πρωί προσπαθουσα να συμβιβάσω τα πράγματα με έναν πελάτη που μας χρωστάει 1200 ευρώ εδώ και 4 μήνες και μας κοροιδεύει και επειδή ο πατέρας μου εφτασε στο αμήν, τσακώθηκαν!! Μην πω για άλλους.. Είναι φοβερή αυτή η κατάσταση παιδιά! Και μη χειρότερα!

Αυτό που είπες Τασσουλα μου με το γλυκό είναι καθημερινό πλέον σε μένα!! Τρώω οτι βρω.. οτι ωρα και να είναι! Δεν εχω βάλει καθολου μέτρο! Εσυ το εκανες μια φορά, δεν ειναι τιποτα.. Μην στεναχωριέσαι!! Πως πάει το στομάχι σου;; Μήπως εχεις ψιλοκρυώσει και εσύ; είναι πολυ ευκολο γαμώτο μια ζέστη μια κρύο!!

TatKono μου μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου αν έρθει πιο νωρίς!! Κάποιες συσπάσεις τις κανει η μητρα οπως και να έχει.. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι απο τις 38εβδομάδες και μετά είσαι 1000% καλυμμένη για να γεννήσεις κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά και απο όταν μπεις στον μήνα σου είσαι οκ, απλά ισως χρειαστεί να μπει λίγο στην θερμοκοιτίδα.

Αγάπη κάνε κοριτσάκι μου υπομονή και θα γεννήσεις!! Μην βιάζεσαι!! Τα πονάκια ειναι φυσιολογικά!! Ανοιγει το σώμα μας!! Εμένα με είδε ο γιατρός και ειδε και ποσα κιλα έχω πάρει και μου λέει: Αμάν βρε Κατερίνα και εσύ ολα τα κιλά στο πάνω μέρος τα παίρνεις!! Τώρα τι να του απαντήσω;; Οτι ασε με χρυσό μου γιατί απο τη μια εχω γινει σα γουρουνα και απο την άλλη τρώω και τρελους πονους στην λεκάνη γιατί προσπαθεί να ανοίξει; :lol:

Χαίρομαι πολυ που επιτέλους σταματάς τη δουλειά σου και περαστικά σου οσον αφορά το ποσο!! Να πω την αλήθεια διαβάζοντας αυτά τα ποσά ζαλίστηκα!! Είναι δυνατόν τόσα πολλά;;

effie.k μου πιάσε το μωρό και μιλα του.. πες του.. αγαπη μου.. πρέπει να βγεις σύντομα και άσε τον λώρο που τον έχεις κάνει κολιέ και άμα μεγαλώσεις θα σου πάρω μαργαριτάρια να σου φύγει η λύσσα :lol:

Vanz μου η ιδέα για την φωτογράφηση σουπερ!! Εγώ οχι σε επαγγελματία, αλλά και στους δικους μου ντρέπομαι να τους πω να με φωτογραφήσουν.. Εχω τραβήξει μια δυο μονη μου και ως εκει!!

Για τον παιδίατρο θα κάνεις την καλύτερη δουλειά να έχεις κάποιον κοντά σου ώστε ότι χρειαστείς να μπορεί να ερχεται άμεσα ή να πηγαίνεις, βεβαια αρκεί να τα βρισκετε γενικά και να μην έχετε διαφορετικό τρόπο μεγαλώματος του μωρου!

Hope! μου εγώ εχω αφήσει ακόμα ένα πλυντήριο που δεν τα έχω πλύνει συν την Τριτη που θα μου δώσουν την λίστα απο το Ελενα για τα πραγματα που θα εχω μαζί μου...

Να σε ρωτησω κάτι; ειδα που ειπες για μπεταντιν.. Ειχαμε μια διαφωνία με τη μαμά μου όσον αφορά την τουαλέτα του μαιευτηρίου.. Η μαμά μου ειναι της άποψης οτι πρέπει να απολυμαίνουμε την λεκάνη.. και είναι λογικό βρε παιδί μου για τα μικρόβια.. αλλά ξέρεις αν κάνει να ριχνουμε μέσα ντετολ και να τραβαμε μετά το καζανι; Θέλω να πω οπως θα είμαστε ευαίσθητες χαμηλά, τι γινεται αν δεν εχει φυγει τελειως το ντετολ; δεν ειναι επικίνδυνο αν πιτσιλισει κάτι;

Δεν γεννάς ε;;; Θα μπαινεις ανα 2ωρο να δηλώνεις παρόν γιατί έχουμε ανησυχήσει ολες :P:p:p

Νεραϊσουλα μου.. Επειδή δεν θυμάμαι, θα κάνεις κτ ή φτ; Αν εισαι για φυσιολογικό έχεις σκεφτεί να γεννήσεις στο νερό που έχουν στο λητώ; εγώ πολυ θα το ήθελα! Νομιζω οτι δεν θα καταλαβαινα τιποτα!! Για τα χρηματα που θα δωσεις δεν μιλάω!! :mrgreen:

mariren μου με το καλο να περάσει γρήγορα ο ίκτερος!! Οσον αφορά την περίοδο και τον θηλασμό, από διάφορες κοπέλες που έχω διαβάσει τις ιστορίες τους, είναι πολυ σχετικά ολα!! Η καθεμια εχει τον οργανισμό της, άρα δεν είναι απαραίτητο ότι όσο θηλάζουε θα είμαστε μια χαρά απο αυτό!!

Μαγδα μου μια χαρα παιδαρος ο μικρος αφου ειναι στα 3 κιλά ήδη!! Αντε με το καλο κοπέλα μου!!

Ελπιζω να μην ξέχασα καμία και αν ξεχασα να με συγχωρησει!! Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι 34 χρονια... Εεε και πολυ του που λειτουργεί τοσο!! Φιλια σε ολες!!!

Σημ. Αν σας φαινεται περιεργος ο τροπος που γραφω ειναι γιατι το μηνυμα το ξεκινησα απο το μεσημερι και το τελειωσα βραδυ!!

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Πωωω χαρας στο κουραγιο σου Κατερινα,ποση ωρα γραφεις;;;;

Λοιπον θα σου πω για το φαγητο μονο οτι κ εγω κατι εχω παθει κ τρωω ανεξελεγκτα νυχτα και μερα,δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου ενα πραγμα..πρεπει να γεννησω για να το βουλωσω επιτελους!

Ο τοκετος στο νερο ειναι απιστευτος,απιαστο ονειρο!Δυστυχως την πρωτη μου κορη την γεννησα με καισαρικη.Ο γιατρος που εχω τωρα βεβαια σε περιπτωση δευτερης εγκυμοσυνης δε βαζει για καισαρικη προγραμματισμενα στις 38 εβδομαδες οπως γινεται συνηθως αλλα σε παρακολουθει κ δινει οσο το δυνατον περισσοτερο χρονο στο μωρο,περιμενοντας ιδανικα να ξεκινησει μονος του ο τοκετος γι αυτο κ εγω ειμαι εδω ακομα εφοσον το μωρο ειναι καλα.Οταν λοιπον ερθει η ωρα η μαμα επιλεγει αν θα αποφασισει να κανει παλι καισαρικη ή αν θα προσπαθησει να γεννησει φυσιολογικα (γινεται κ αυτο εφοσον υπαρχουν καποιες προυποθεσεις)

Κορίτσια είναι φυσιολογικός ο πόνος στο κόκκαλο στην ευαίσθητη περιοχη?! :/ και αγχώνομαι γιατί έχω ώρα να ακούσω τον μπέμπη.... :(

Ο πονος φυσιολογικος...φαε κατι γλυκο ή σκουντα τον λιγο με το χερι,σε εμενα πιανει παντως

Διαφημίσεις

Τατιάνα μην αγχωνεσαι και βάζεις διάφορα με τον νου σου!!! Είναι φυσιολογικός ο πόνος εκεί ναι και το μωρό κοιμάται!! Όπως λέει η νεραιδουλα φάε κάτι γλυκό να κανει τούμπες!!! Πωπω το άγχος τώρα στο τέλος βαραει κόκκινο σε όλες μας!!!

Νεραιδουλα την δευτερα είμαι σίγουρη ότι θα έχεις νέα για την γέννα σου!!!

Περπάτα το σαββατοκύριακο και κάνε σεξ..... Μια φιλη μου μισή ώρα μετά το σεξ ξεκίνησε ο τοκετός, μέσα σε 2μιση ώρες είχε γεννήσει!!!

38 και 6 γεννησα την Ηλέκτρα μου!!!

Μπήκα 37η εβδομάδα σύμφωνα με τελευταία περίοδο, σύμφωνα με υπέρηχο είμαι 37 και 3. Εσείς έχετε απόκλιση;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Χρειάζεται να έχουμε μαζί μας χαρτιά;; δεν θυμάμαι καθόλου.... Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή τίποτα άλλο;;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Ουυυυφ... Μου φυγε ένα άγχος!! Ίσα που γυρισε 2-3 φορές λαι τον κατάλαβα...!! Πήρα μια τρομάρα... Καλά τι φόβος είναι αυτός με όλες μας τελευταία?!? ηρεμία.....! Να κάνουμε γιογκα? λέτε βοηθάει?! :tongue:

Για τον πόνο εκεί χαμηλά τον έχετε κι εσείς δηλαδή?? ευτυχώς ηρέμησε λίγο τώρα..

Χαχα Νεραιδούλα μου βλέπεις τι συστήνουν όλες ε?! Χαχα!! Μα είναι δυνατόν εμείς να φαινόμαστε λυσσάρες κ οι άντρες μας όχο?! Απαπαπααπαπ... Κάνε τα ναζάκια σου καιιιι.... Μπορεί να γεννησεις!! ;)

Αναστασία μου τι εννοείς αποκκλίσεις?? :/ πιστοποιητικό οικογ. Κατάστασης, ταυτότητα, όσες εξετάσεις έχεις κάνει, κ νομίζω το βιβλιάριο σε όσες είναι στον εοππυ.. Μετά για να δηλωθεί το μωρό κ την πράξη ονοματοδοσίας με είπαν κ την ληξ. Πράξη γάμου... Θέλει κ άλλα?

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Χρειάζεται να έχουμε μαζί μας χαρτιά;; δεν θυμάμαι καθόλου.... Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή τίποτα άλλο;;;

Πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης, ληξιαρχική πράξη γάμου σε ισχύ, εμένα είχε λήξει έπρεπε να βγάλω καινούργια, φωτοτυπίες ταυτοτήτων κ τις ταυτότητες, ΑΜΚΑ κ ΑΦΜ συνήθως αναγράφονται στη ληξ. πράξη γάμου, βιβλιάρια και καλό ειναι και ο φάκελος με όλες τις εξετάσεις μας.

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Αν έχει απόκλιση η Πητ του υπερήχου με την τελευταία περίοδο εννοώ!!!

Πωπω πρεπει να πάω να τα βγάλω δηλαδή αυτά τα χαρτιά;;; να πάω σε κεπ;;; εσείς τα βγαλατε;;

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...