Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Και εγω σερβιετες λοχιας ειχα παρει δεν χρειαστηκε να βαλω 2-3 μαζι και οταν τελειωσαν πηρα της κανονικες σερβιετες νυχτας.

Για τα πραγματα στην κλινικη εγω πηρα πετσετες για εμενα και παντοφλες, τα χρειαστηκα την προηγουμενη φορα. Ααα ειχα παρει και μαντηλακια με αντισηπτικο τωρα πηρα υγρο αντισηπτικο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Τελικά κατάφερα να κοιμηθώ στις 7 το πρωί και ξυπνησα τώρα που ήθελε η μικρή μου γάλα και τώρα κουτουλαω!!! ;;πάω να ετοιμασω την μικρή, τα λέμε πιο μετά!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :) μου έφυγε ένα βάρος. Οπότε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός απο φως και φαί και θα αρχίσει να πέφτει μόνο του. Απλά αγχώθηκα λίγο γιατί ενώ είχαμε βγει με 10,8 μια βδομάδα μετά στην μέτρηση ήταν 11,7! Τι να πω θα περιμένω και θα δούμε! Σήμερα περιμένω τις άλλες απαντήσεις για να δούμε τι θα πει η παιδίατρος!

Στο νοσοκομείο ήταν ιδιωτικό, μας είχαν δώσει ένα πακέτο σερβιέτες λοχείας και ένα πακέτο των 5 εσωρούχων μιας χρήσεις και ένα αντισηπτικό για να πλενόμαστε. Τα ίδια πουλάει και το mothercare το θυμάμαι γιατί το είχα ψάξει και οι τιμές είναι σαν του άλλου μαγαζιού που ανάφερε ένα κορίτσι πιο πάνω.

Όσο για το αίμα μετά την γέννα είναι αναλόγως την γυναίκα εμένα που πλέον όταν αδιαθετώ κρατάει 3 μέρες το πολύ, όταν γέννησα την πρώτη μέρα είχα πολύ αίμα αλλά την δεύτερη άρχισε να ελαττώνεται και σιγά σιγά σταματούσε μέχρι που έμεινε σαν τα τελειώματα που φοράμε σερβιετάκι. Έτσι είμαι ακόμα. Δεν ξέρω πόσο κρατάει θέλω να ρωτήσω τον γιατρό μου πότε έρχεται κανονικά αν και έχω ακούσει ότι όσο θηλάζουμε δεν αδιαθετούμε. Θα δούμε.

U85pp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!Ενω κοιμηθηκα καλα,και ξυπνησα ακομη καλυτερα,αλλα φροντισαν να μου το χαλασουν!Οπως ειπαμε βαθειες ανασες και ηρεμια!Τι κανετε?Βλεπω ξεκινησαν ηδη τα στοιχηματα για το ποια θα ειναι η επομηνη που θα γεννησει!Χαχαχα!Μου φτιαξατε το κεφι!Και γω συμφωνω με την Εφη,μετα το φτερνισμα της Μαριρεν,ολα να τα περιμενουμε!:-D

Ειχα και χθες το απογευμα συσπασεις,αλλα αυτες της ''μαχαιριας",Τασουλα μου καταλαβαινεις!:tongue:!Για 1 ωρα και η συχνοτητα ηταν ανα 5 με 15 λεπτα!Οταν γινουν 3λεπτες,τοτε παιρνω βαλιτσα και κλινικη!:D

Αχου,ποσο σας ζηλευω για τις ωραιες ιδεες σας περι φωτογραφισης!Και η δικη σου Vanz μου,που θα ειναι και επαγγελματικη,αλλα και της Εφης,οπου τετοιο αντιστοιχο υλικο εχω δει σε διαφορες ιστοσελιδες!Υπεροχα ενθυμια για τις κορες σας!Εσεις που επιλεγετε αποκλειστικο θηλασμο,καλα κανετε και το δηλωνετε νωρις!Σας το λεω απο πρωτο χερι(λογω του γνωστου ατομου που δουλευει εκει),στο "Γενεσις",εαν δεν το δηλωσεις,τα δινουν ξενο!Και στις πιο πολλες κλινικες της Θεσσαλονικης!Vanz μου,πραγματι,μικρη η λιστα,αλλα απ οτι μου ειπε η ξαδερφη μου,σας παρεχουν ακομη και παντοφλες και πετσετες!Βεβαια,και γω θα επαιρνα δικα μου!

Τασουλα μου γλυκια,ποναει η καρδια μου οταν διαβαζω πως παλι ξενυχτησες λογω πονου στο στομαχι!Γιατ βρε κοριτσι μου?Μηπως να ακολουθησεις καποια διαιτα για λιγες μερες?Φαε σουπιτσες,αλλα οχι τοσο το βραδυ,εχεις και την παλινδρομηση,εαν θυμαμαι καλα!Απεφυγε τα πρασινα,τα οσπρια,σαλτσες!Και εκ πειρας,εαν μπορεις να πινεις το βραδυ ζεστο χαμομηλι και μελι!Ειναι πολυ ευεργετικο για το στομαχι!Και φρυγανισμενο ψωμι!Αντε,να περασει γρηγορα κοριτσι μου!Τατιανα μου καλως ηρθες στο κλαμπ των συσπασεων!Χαχαχαχα!Λοιπον,κατσε ξεκουρασου,αφου δεν ξερεις σε τι σημειο ειναι ο τραχηλος!Εστω να μπεις στον μηνα σου!Αυτες τις μερες,εαν ειναι εφικτο μην περπατας πολυ!Να εισαι ξαπλα!Εφη μου,παρολο που περπατας βρε θηριο,η μπεμπα ειναι ακομη ψηλα?Εχει ακομη τον ομφαλιο λωρο ως κολιε?:tongue:!Μαγδα μου,,ηρωας ο τραχηλος!Υποκλινομαι!Αληθεια,πως αισθανεσαι?Εχεις πονους,δυσφορια οταν περπατας,τουλετα κανονικα?Μαριρεν μου,νομιζω πως τα κοριτσια μας,πρεπει να καλυψαν την ερωτηση σου!Και γω γνωριζω πως τα μωρα που θηλαζουν εχουν ικτερο για αρκετες μερες!Εχω κοπελες,στο οικειο μου περιβαλλον,που ειχαν τα μωρα στο σπιτι με ικτερο!Να τον εχεις οσο μπορεις στο φως!Πως πατε κοριτσι μου?

Καλους και πολλυς θηλασμους!

Μετραω απουσια στην νεραιδουλα!Γεννας καλε?Ενταξει η Κατερινα εχει μανουλα σπιτι,οποτε την αποδεσμευω!:tongue:

Τι μαγειρευουμε σημερα?Μην κοιτατε την ωρα!Κατι γρηγορο!Λιγο αρακα?:rolleyes:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Εφη μου,παρολο που περπατας βρε θηριο,η μπεμπα ειναι ακομη ψηλα?Εχει ακομη τον ομφαλιο λωρο ως κολιε?:tongue:!:

Τι μαγειρευουμε σημερα?Μην κοιτατε την ωρα!Κατι γρηγορο!Λιγο αρακα?:rolleyes:

Ακόμα με τον κολιέ! Θα της αρέσει μάλλον!:tongue::tongue: Ακόμα ψηλά ναι, κι αν δεν κατέβει, δεν ισιώσει, γιατί ειναι κ λοξά κ δεν ξετυλιχτεί, πάμε για καισαρική μάλλον... Βέβαια έχουμε καιρό ακόμα!

Για φαγητό δεν έχω σκεφτεί ακόμα, αλλά μόλις έφτιαξα καπκεικς μπανάνα σοκολάτα! Κοπιάστε!!! :):):)

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Και οσο για την τιμη,και παλι απαραδεκτο που πληρωνεις σε δημοσιο νοσοκομειο!Που ειναι η δωρεαν υγεια?Προς τι οι κρατησεις καθε μηνα?Μεγαλο θεμα!

Λοιπον,800ευρω παιρνει η κλινικη για 3μερες,800ευρω ο γιατρος(τοσα πηρε στην 1η γεννα,ισως να κατεβασει την τιμη) και 200 ευρω η παιδιατρος(ελπιζω να κατεβασει κι αυτη τιμη,την εχω απο την κορη μου)!Πολλα ελπιζω,ετσι?Αααα...και 200 ο αναισθησιολογος,,σε περιπτωση που τον χρειαστεις,αλλα εγω δεν θα κανω επισκληριδιο!

Συνολο 1800 ευρω!Και τι μου προσφερουν?Υπνο,για μενα και τον συνοδο και φαγητοοοο!Καθως επισης και διαφημιστικα πακετακια!Τελεια?Μονοπώλιο!Εαν εχεις τα κοτσια,πανε στην ανυπαρκτη μαιευτικη!:DΑχ κοριτσια,μια φορα πηγα γιατι χρειαστηκα ενα χαρτι και δεν ηξεραν που να βαλουν το μηχανημα για να ακουσουν το μωρο!Και κοιταζοντουσαν και μου ελεγαν παγωμενοι"Λυπαμαι,αλλα δεν ακουμε το μωρο"!Ελεος!

Εμεινα ομως πολυ ευχαριστημενη απο το προσωπικο της κλινικης!Να τις εχει ολες τις κοπελες καλα Ο Θεος!

Οσο για παιδιατρο,εγω ειχα αποφασισει απο πριν,καθως επρεπε να την ειδοποιησουμε για να ειναι παρουσα στην γεννα!

Και κατι που ηθελα να θεσω ως εμπειρια!Στην κλινικη,ειχα ετοιμο σε ενα μικρο μπουκαλακι νερου,νερο με λιγο betadine και καθε φορα που πηγαινα να ουρησω επειτα εριχνα λιγο απο αυτο το ''μειγμα'' στα ραμματα!Μου το ειχε συστησει η κουνιαδα μου,που της το ειχε συστησει καποια αλλη(κτλ)!Ετσι αποδεσμευα και τις μαιες απο το να με καθαριζουν αυτες και να μην μολυνθει η περιοχη!Αυταααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα κοριτσια!Ποια ρωτησε μηπως γενναω;Χαχαχα εδω γελαμε,βρε εχετε καταλαβει οτι θα γεννησω τελευταια;

Μαριρεν μην ανησυχεις για το ικτερο.Εμεις με 12 βγηκαμε ,απλα να ξερεις θελει χρονο να φυγει,πολλα υγρα,εννοω γαλα κ φως,θα στα ειπε κ η παιδιατρος.Τωρα για τα λοχεια αναλογα τον οργανισμο,εγω δεν ειχα πολυ αιμα,μου κρατησε περιπου 20 μερες κ στους 2 μηνες αδιαθετησα κανονικα παρολο που θηλαζα.Συνηθως οταν θηλαζεις αργει η περιοδος αλλα εγω ημουν απο τις ατυχες.

Στο δημοσιο δεν θα επρεπε να πληρωνεις τιποτα,δεν το καταλαβαινω...στα ιδιωτικα δε οι τιμες ειναι λιγο εξωφρενικες,ειδικα στην Αθηνα.Στο Λητω που γενναω εγω η καισαρικη παει γυρω στα 2000 η κλινικη ,συν 1500 ο γιατρος,συν 350 η μαια μου,συν οτι προαιρετικες εξετασεις κανεις στο μωρο....με λιγα λογια κλαφτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Στο Λητω που γενναω εγω η καισαρικη παει γυρω στα 2000 η κλινικη ,συν 1500 ο γιατρος,συν 350 η μαια μου,συν οτι προαιρετικες εξετασεις κανεις στο μωρο....με λιγα λογια κλαφτα!

:shock::shock::shock::shock::shock:

Δεν εχω λογια......

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

neraidoyla επειδή πριν δύο μέρες πήρα τηλέφωνο και ρώτησα γιατί και εγώ στο Λητώ θα πάω μου είπαν άλλη τιμή για καισαρική.... Εσένα γιατί φτάνει τόσο;;

Ποσο σου ειπαν Εφη;Μια φιλη μου γεννησε προσφατα κ μου το ειπε.Διευκρινησες με φπα;Γιατι οι τιμες που λενε ,οπως κ ο τιμοκαταλογος που δινουν γραφει κατω με ψιλα γραμματα δεν συμπεριλαμβανεται φπα 23%

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Αγάπη μου στον προσαγωγό γιατί πονάς?! :/ Αυτό λέω κι εγώ νωρίς είναι!! Αλλά τον γιατρό μου δεν τον είδα πολύ σίγουρο! Δεν ξέρω και πως είναι οι συσπάσεις! Τι να πεις?! Μην αγχώνομαστε!! :P

Γεια σε όλες τις εγκυουλες!

Σχόλασα και ξεκουράζομαι! Τα φτυσα!!! Άλλες 2 εργάσιμες και τέρμα!

Taktono μου μπράβο για την επιλογή σου να θηλαζεις αποκλειστικά! Για να ειναι πιο αποδοτικος όμως ο αποκλειστικός θηλασμός θα πρέπει να εχεις το βρέφος συνέχεια μαζί σου γιατι θα πρέπει να το βάζεις στο στήθος όποτε κλαίει! Και τις πρώτες μέρες θα κλαίει συχνά! Κι εγω σκέφτομαι αυτο με τον κόσμο μεσα στο δωμάτιο της κλινικής αλλά αυτο που έκανα στην πρώτη μου γεννά ήταν να ειδοποιήσω τους συγγενείς και φίλους οτι το μωρο το είχα μεσα στο δωμάτιο και γιαυτο να με ειδοποιουσαν πριν έρθουν για να το μεταφέρω στην αίθουσα νεογνών! Τωρα αν εχεις κι άλλες μανούλες μεσα στο δωμάτιο δεν μπορεις να ελέγξεις τους άλλους επισκέπτες αλλά αυτο πιυ υποψιάζομαι ειναι οτι θα σε βάλουν με μανούλες που θα ζητήσουν κι αυτές rooming in! Επίσης στην κλινική που θα γεννησω υπάρχει ειδικό δωμάτιο θηλασμού που σκέφτομαι να πηγαίνω εκεί αρκετές φορές να θηλάζω κι ετςι θα γλυτωνω και απο τους επισκέπτες!οΏ½οΏ½ τι πράγμα κι αυτο με τους επισκέπτες βρε κορίτσια όμως να μην διατηρούν το ωράριο των επισκέψεων και βουρ όποτε τους ερθει μας επισκέπτονται στην κλινική λες και ειμαςτε Καφετέρια! ενώ εμείς ψάχνουμε να βρούμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε!

Ενοιωθα οξύ πόνο στον πρωσαγωγο μάλλον γιατι απο τη θέση που πήρε ο μπέμπης πίεσε νεύρο που μου προκάλεσε πόνο! Πόνο εχω συχνά και στη μέση...

Vanz μου για το αίμα μετα τη γεννά πιστεύω θα εχεις αρκετό αφού θα βγουν ολα τα υπολείμματα που έχει η μήτρα και σίγουρα θα χρειαστείς σερβιέτες λοχείας!

Αυτή τη φορά εγω δεν πήρα βρακιά μιας χρήσης τα οποία δεν μου φάνηκαν και πολυ χρήσιμα στην πρώτη μου γεννά. Αυτο που ήταν πολυ ανακουφιστικό όμως κορίτσια ήταν οι παγωμένες σερβιέτες που μου έφερναν να βάλω γιατι είχα ράμματα!!! Τις είχαν στη κατάψυξη οι μαίες και μου τις έφερναν να τις βάλω! Μεγάλη ανακούφιση λέμε!

Όσον αφορά το ποσο που θα πληρώσουμε εμείς εδώ κρατηθείτε γιατι θα πέσετε! Καταρχήν δεν εχω επιλογή κλινικής γιατι ειναι μόνο μια αυτή που ξεγενναει ο δικός μου γιατρός! Κοστίζει 185? το βράδυ το δίκλινο! 1800? ο γιατρός και περίπου κανένα 1000 ρικο ακόμα για τον παιδίατρο και αλλά έξοδα κλινικής!!! Και μετα σου λένε να γεννάς για αυξηθεί ο πληθυσμός μας!!

Ποσο σου ειπαν Εφη;Μια φιλη μου γεννησε προσφατα κ μου το ειπε.Διευκρινησες με φπα;Γιατι οι τιμες που λενε ,οπως κ ο τιμοκαταλογος που δινουν γραφει κατω με ψιλα γραμματα δεν συμπεριλαμβανεται φπα 23%

Για καισαρική μαζί με ΦΠΑ μου είπαν 1685! Και πήρα τηλέφωνο πριν δυο μέρες... Και επειδή είχα πάει και πριν δυο εβδομάδες και είχα δει και τον τιμοκατάλογο το τόνισα πολλές φορές να μου πουν τη σωστή τιμή. Η τιμή ειναι για τρίκλινο και εοππυ.

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Θεωρητικά στο δημόσιο δεν πληρωνεις τίποτα αλλά σε 5κλινο άντε 3κλινο. Εγώ θέλω μονοκλινο. Επίσης θέλω επισκληριδιο άρα πρέπει να την πληρωσω. Στον γιατρό μου θέλω να δώσω κάτι αφού θα με εγχειρησει!!! Πάντως ναι θα μπορούσα και να μην πληρωσω τίποτα υπό αυτές τις συνθήκες!!!

Άντε αγάπη να τελειωνεις και εσύ με την δουλειά να είσαι πιο χαλαρή!!!

Εγώ είχα πολύ αίμα όλες τις μέρες στο μαιευτήριο και τα λοχεία μου κράτησαν ακριβώς 40 μέρες!!

Έφη κοντεύει και εσύ κοπέλα μου!!! Είσαι στην 37η γέννας σε λίγες μέρες, μην αγχωνεσαι όλα καλά θα πάνε!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...