Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Άντε ρε κορίτσια ποτέ θα γεννήσει η επόμενη να παίρνω κι εγω σειρά που εχω τελευταία στη σειρά την πητ μου;;; Κουράστηκα...

Effi μου εγω τον παιδίατρο τον διάλεξα μήνες πριν τη γέννηση της μπέμπας μου γιατι έπρεπε να παρευρεθεί στη γεννά αφού η κλινική δεν έχει τους δικούς της παιδιάτρους. Και ειναι καλύτερα ετςι γιατι οπως έγραψα προηγουμένως με προστάτεψε απο το να μην δώσουν οι μαίες ξένο γάλα ή τσάι ή νερό στο βρέφος μου. Επίσης ερχόταν μια φορά την ημέρα και το εξέταζε.

Πια θα γεννήσει άραγε σύντομα; Η hope λέτε ή η neraidoula?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια γειά σας! Τι κάνετε? πως είστε εσείς, οι κοιλίτσες σας, τα μπεμπάκια σας?! :P είχα κάτι τρεχάματα αυτές τις μέρες κ δεν πολύ καθομουν στο ιντερνετ, με πιάσανε κ συσπάσεις κ προτίμησα να ξεκουραστώ!

Χαίρομαι που είστε όλες πολύ καλά κ κάποιες πολύ καλύτερα! :) δεν γέννησε καμιά από ότι βλέπω hope ή neraidoyla!! Ποπο hope μου εγώ θα έτρεχα στον γιατρό κατευθείαν!!

kitty μου πάλι καλά που πέσατε σε σωστό Άγγλο κ όχι ότι ναναι! Άντε να δούμε τι θα πούνε και οι εξετάσεις τώρα, ελπίζω να μην είναι τίποτα!! :)

vanz μου πόσο σε ζηλεύω για την φωτογράφιση!! Λατρεύω την φωτογραφία, τους βγάζω όλους υπέροχες φωτό με την επαγγελματική που έχω αλλά φυσικά κανένας δε βγάζει εμένα!! :( αλλά βγάζω κι εγώ κάθε εβδομάδα σχεδόν μία με το κιν ή το τάμπλετ! :)

Εμείς που λέτε σήμερα πήγαμε στον γιατρό.. Θυμάστε κάτι πιέσεις που σας είχα αναφέρει κ ότι τον νιώθω πολύ χαμηλά?? λοιπόν.... Ξεκίνησαν οι συσπάσεις μου (εχθές το βράδυ κ σήμερα ήταν εντονότερες) δεν ήταν όμως γέννας ευτυχώς αφού ακόμα δεν μπηκα στο μήνα μ!! Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι ήταν καν συσπάσεις, αλλά κάτι πόνοι επειδή λέω πλησιάζει ο καιρός! Τελικά ο μπέμπης αν και αδύνατος 2500 ,είναι αρλετά ψηλός (με τις μετρήσεις 37 +4) ενώ δεν είμαι καν 36 και δεν χωράει να γυρίσει... Ευτυχώς είναι με το κεφάλι πίσω και δεν έχουμε καμία περιτύλιξη.. Ούτε μπορεί να μετρήσει καλά το μηριαίο... Δε μου είπε τίποτα για τον τράχηλο πύτε με έκανε κολπική.. Μου είπε ξεκινησαν οι συσπάσεις σου και μάλλον θα γεννήσεις νωρίς.. Έχε τον νου σου από δω κ πέρα κ πάρε τηλ... Μου πήγε το ραντεβού 7/10 αντί για μετά τις 10/10 και μου είπε τότε θα μου κάνει κολπική δε χρειάζεται τώρα... Αυτά....... Λέτε να έρθει νωρίτερα ρε κορίτσια?! Νωρίς δεν είναι?!

eNortjKzUjIyMjY2NFSyBlwwFVkCyQ,,14.png

Χαχαχαχα θα κάνουμε γκάλοπ;; λοιπόν εγώ νομίζω περισσότερες πιθανότητες έχει η hope αφού είδε αιματακι και έχει μαλακό και μικρό τράχηλο. Βέβαια η νεραιδουλα είναι περισσότερων εβδομάδων!!!

Εγώ λοιπον λέω hope!!!

Τατιάνα τι να σου πω και εμείς εδώ και εγώ και η hope και η νεραιδουλα και δεν θυμάμαι ποιά άλλη έχουμε συσπάσεις αλλά ακόμα εδώ είμαστε!!! Πάντως καλό είναι που ξεκίνησαν οι συσπάσεις λογικά θα γεννήσεις εύκολα!!!

Αγάπη είναι πιο οργανωμένα μου φαίνεται εκεί από οτι εδώ!!! Εδώ υπάρχει παιδίατρος της κλινικής και δίνει εντολές και δεν είναι υπέρ του θηλασμού, τουλάχιστον εκεί που θα γεννησω εγώ. Φαντασου οτι μου πρότειναν και ποιο γάλα να πάρω την προηγούμενη φορά!!

2500 μια χαρά είναι το βαρος του μπέμπη!!!

Εγώ γιατρό έχω την τρίτη και περιμένω πως και πως!!! Άντε να σας πω και εγώ νέα!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Χαχαχαχα θα κάνουμε γκάλοπ;; λοιπόν εγώ νομίζω περισσότερες πιθανότητες έχει η hope αφού είδε αιματακι και έχει μαλακό και μικρό τράχηλο. Βέβαια η νεραιδουλα είναι περισσότερων εβδομάδων!!!

Εγώ λοιπον λέω hope!!!

Τατιάνα τι να σου πω και εμείς εδώ και εγώ και η hope και η νεραιδουλα και δεν θυμάμαι ποιά άλλη έχουμε συσπάσεις αλλά ακόμα εδώ είμαστε!!! Πάντως καλό είναι που ξεκίνησαν οι συσπάσεις λογικά θα γεννήσεις εύκολα!!!

Αγάπη είναι πιο οργανωμένα μου φαίνεται εκεί από οτι εδώ!!! Εδώ υπάρχει παιδίατρος της κλινικής και δίνει εντολές και δεν είναι υπέρ του θηλασμού, τουλάχιστον εκεί που θα γεννησω εγώ. Φαντασου οτι μου πρότειναν και ποιο γάλα να πάρω την προηγούμενη φορά!!

2500 μια χαρά είναι το βαρος του μπέμπη!!!

Εγώ γιατρό έχω την τρίτη και περιμένω πως και πως!!! Άντε να σας πω και εγώ νέα!!!

Ναι να κάνουμε γκάλοπ θα έχει πλάκα! Και να μας βγει κανένα αουτσάιντερ μετα!!! Κι εγω ψηφίζω hope αν και μπορεί να συμπέσουν με τη Νεραϊδουλα τελικά! Τασουλα μου μήπως να ρωτούσες αν μπορούσες να πάρεις και δικό σου παιδίατρο;

Taktono μου μην αγχώνεσαι όλες έχουμε συσπασεις ακανόνιστες! Εγω απο χθες εχω και κατι παράξενους πόνους πιυ οταν συκωνοναι να περπατήσω κάποιες στιγμές νοιωθω πολυ οξύ πόνο στον αριστερό πρωσαγωγο! Και τωρα που σας γράφω πονάω χαμηλά... Υποθέτω κι εγω όμως οτι ειναι ακόμα νωρίς για μένα να μου εμφανιστεί ο μπέμπης...!😜

Χαχαχα! Θα παίξουμε μάντεψε ποιός?! :P Λοιπόν...... Καιεγώ για hope κλείνω! Νεραιδούλα μου εσύ μετά!! Χαχα!!όποια και να είναι κοριτσάκια μου καλά μα είναι και να φέρει στον κόσμο ένα γερό και ευτυχιςμενο μωρό!!

Όσο για τον αποκλειστικό στην κλινική, εμένα σήμερα μου είπε πως θα το πεις σε μένα και θα το κανονίσω εγώ.. Μην αγχώνεσαι για αυτό απλά να θυμηθείς ή εσύ ή ο άντρας σου να μου το πείτε πριν ή ακριβώς μετά τη γέννα και θα γίνει αποκλειστικός ότι κ να γίνει! Δεν θα δώσουν ξένο μόνες τους οι μαίες.. Rooming in δε θα κάνω γιατί δε θέλω να είναι συνέχεια το μωρό με πολύ κόσμο... Και από τις υπόλοιπες λεχώνες μέσα στο δωμάτιο... Προτιμώ το "κάθε φορά στο φέρνουμε για όσο θες κ για να φάει"..

Τασσουλίτσα μου άντε να δεις κ εσύ το μωράκι σου κ να μας πεις τα νεάκια σας!! :)

Διαφημίσεις

Αγάπη μου στον προσαγωγό γιατί πονάς?! :/ Αυτό λέω κι εγώ νωρίς είναι!! Αλλά τον γιατρό μου δεν τον είδα πολύ σίγουρο! Δεν ξέρω και πως είναι οι συσπάσεις! Τι να πεις?! Μην αγχώνομαστε!! :P

Αχχχ και οι δικοί μου προσαγωγοι πονανε, όχι τώρα αλλά προχθες παααρα πολύ. Ανοίγει η λεκάνη μας!!! Καλά άμα κάνω βαθύ κάθισμα μετά υποφέρω!!

Θέλετε να πούμε πόσο θα φτάσει η γέννα μας;;

Λοιπόν ξεκιναω εγώ χμμμ 300 στον γιατρό και 150 αναισθησιολογο και 55 επι 4 βράδια το μονοκλινο αν βρω. Σύνολο 670 και βάλε 30 ευρώ έξοδα σε μαίες κλπ υπολογιζω οτι η γέννα θα φτάσει 700 ευρώ!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Vans μου πολυ χαίρομαι για την επιλογή που έκανες με το να δηλώσεις αποκλειστικό θηλασμο και rooming in!

Όσον αφορά τους άντρες μας θα σας πω κι εγω απο την προσωπική μου εμπειρία στην πρώτη μου γεννά ενώ κατα τη διάρκεια της εγκυμοσυνης αγχωνόμουν κι εγω οτι ήταν αδιάφορος κλπ τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη μας και μου την έβαλαν στο στήθος αμέσως ο άντρας μου συγκινήθηκε τόσο πολυ που ήταν έτοιμος να κλάψει ενώ εγω δεν ενοιωθα τίποτα γιατι ήμουν τόσο σοκαρισμένη και εξαντλημένη!

Χαχαχαχαα ! Ορίστε ! Τι να πεις? Ανάποδα πλασματα! Πλάκα κάνω! Απλά αυτοί τοτε το καταλαβαίνουν φαίνεται! Πιο πριν δεν εχουν αυτοί μεσα στη κοιλια τους τιποτα οποτε ειναι μαλλον πιο cool...

Πως εξασφαλίζεις με αίτημα αποκλειστικό θηλασμό, αφού θα το έχεις μαζί σου το μωρακι;; λογικό δεν είναι να επιλέξεις εσύ;;; εκτός και αν σημαίνει οτι θα έχεις συνεχώς βοήθεια απο μαίες οπότε είναι πολύ καλό!!!! Καθώς και οτι απο την ώρα της γέννησης δεν θα του δώσουν ξένο γαλατάκι καθόλου!!!

Σήμερα δεν είμαι καλύτερα δεν πονάει το στομάχι μου!!! Βέβαια δεν ξέρω αν το παθαινετε εσείς δεν έχω δυνάμεις και νιώθω εξαντλημένη, σηκωνομαι απο την καρέκλα κάνω 5 βήματα και κάθομαι στον καναπέ, σηκωνομαι από τον καναπέ να κάνω καμία δουλειά κάνω 10 βήματα και κάθομαι στο κρεββάτι και πάλι απο την αρχή. Νιώθω οτι αν μείνω όρθια περισσότερο θα λυποθυμησω!!!

Vanz τι ωραία ιδέα η φωτογράφηση!!! Τι καλά θα έχεις ενθύμιο απο την κοιλιτσα σου λίγο πριν γεννήσεις!! Έχω ενθουσιαστεί, θα πω στον άντρα μου να με βγάλει και εμένα!!! Βέβαια δεν θα είναι καλλιτεχνικές αλλά αναμνηστικές!!! :tongue:

Tasoula απο οτι καταλαβα κι εγω μπορει να ζητησεις rooming in αλλα να στο παρουν αρχικά για λίγο να το πλυνουν , να το ταισουν και να στο φερουν ετοιμο για να μεινει μαζί σου απο κει και περα. Αν ζητησεις ΚΑΙ αποκλειστικο θηλασμο προσεχουν πιο πολυ, απο οτι καταλαβα το πλενουν το ντυνουν μπροστα σου μεσα στο δωματιο σου και το παιρνεις κατευθειαν στηθος. Κατι τετοιο ... εγω τα ζητησα και τα δυο και μου ειπαν να τα αναφερω και κατα την εισαγωγη μου στη βαρδια που θα ειναι εκεινη την ωρα οποτε.... μια χαρα. Θα ειμαι σε δικλινο βεβαια οποτε θα εχει κι η αλλη κοπελα το μπεμπακι τηα μαζι ΑΝ υπαρχει αλλη κοπελα. Αυτο τον καιρο δεν εχει πολλες γεννες μου ειπαν , οποτε παιζει να ειμαι και μονη μου στο δικλινο και να μη στενοχωριεμαι οτι ενοχλω καποια αλλη κοπελα.

Να του πεις οπωσδηποτε του αντρουλη για φωτος ! Και εχει πολλες ιδεες στο ιντερνετ!

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμείς σήμερα πήγαμε στο γιατρό, όλα καλά αλλά το μωρό ακόμα πολύ ψηλά και λοξά....

Απογοητεύτηκα λίγο...

Vanz πολύ ωραία η ιδέα σου για φωτογράφιση! Το καλύτερο ενθύμιο! Να την απολαύσεις!! Εγώ το κάνω μόνη μου κάθε εβδομάδα! Από μια φωτό και βάζω δίπλα την αντίστοιχη εβδομάδα!

Όσο για τον αποκλειστικό θηλασμό καμία φορά για να είσαι σίγουρη ζητάς και από το γιατρό να το επισημάνει πάνω στον ιατρικό σου φάκελο... Και εγώ κάπως έτσι θα του πω να κάνει...

Σερβιέτες λοχείας ποιες παίρνουμε; Εγώ τις sani lady έλεγα...

Επίσης παιδίατρο πότε ψάχνουμε;; Τώρα η μετά;

Efoula μην στενοχωριεσαι! Θα παρει θεση το μπεμπακι...

Για σερβιετες λοχειας δεν μας ειπαν μαρκα για να μη θεωρηθει διαφημιση. Μια κοπελα ανεφερε τις τενα κι η μαμη συμφωνησε. Και μαλιστα ειπα οτι καμια φορα χρειαζονται 2-3 σερβιετες λοχείας μαζί !! Θεε μου, οποτε λεει ακόμα καλυτερα να παρετε βρακακια μιας χρησης ! Και βαριεμαι να παω να παρω τωρα...κι ειναι κι ακριβα... ρε κοριτσια εγω που ειχα περιοδο 2 σταγονες για 2 μερες πάντα λέτε να χρειαστω τετοιες κουμουτσες ή δεν έχει σχεση το ενα με το αλλο? Σορρυ που ρωταω αλλα τετοιες λεπτομερειες ντράπηκα να ρωτησω στο σεμιναριο.

Για παιδιατρο ρωτησα... Λοιπον.. εκει που θα γεννησεις θα εχει παιδιατρο που θα σε δει τα πρωτα 24ωρα. Αν σου αρεσει του προτεινεις να σας παρακολουθησει και στο σπιτι. Αν δεν σου αρεσει, βρισκεις ενα απο τη γειτονια σου να ειναι κοντα και παντα διαθεσιμος. (Που γεννας? Παιζει να μην εχει καθολου παιδιατρο εκεί όπως λέει η Αγαπη ? )

Εγω αποφασισα όσο και να μου αρεσει ο παιδιατρος που θα γνωρισω στη κλινικη, τελικα να πάρω μια παιδιατρο απο εδω κοντα στο σπιτι μου που εχει ο γιος της και το φαρμακειο κατω απο το σπιτι μου. Θα ειναι παντα διπλα μου και θα εχω οτι χρειαστω απο φαρμακειο και μεσα στη νυχτα.

Άντε ρε κορίτσια ποτέ θα γεννήσει η επόμενη να παίρνω κι εγω σειρά που εχω τελευταία στη σειρά την πητ μου;;; Κουράστηκα...

Effi μου εγω τον παιδίατρο τον διάλεξα μήνες πριν τη γέννηση της μπέμπας μου γιατι έπρεπε να παρευρεθεί στη γεννά αφού η κλινική δεν έχει τους δικούς της παιδιάτρους. Και ειναι καλύτερα ετςι γιατι οπως έγραψα προηγουμένως με προστάτεψε απο το να μην δώσουν οι μαίες ξένο γάλα ή τσάι ή νερό στο βρέφος μου. Επίσης ερχόταν μια φορά την ημέρα και το εξέταζε.

vanz μου πόσο σε ζηλεύω για την φωτογράφιση!! Λατρεύω την φωτογραφία, τους βγάζω όλους υπέροχες φωτό με την επαγγελματική που έχω αλλά φυσικά κανένας δε βγάζει εμένα!! :( αλλά βγάζω κι εγώ κάθε εβδομάδα σχεδόν μία με το κιν ή το τάμπλετ! :)

Εμείς που λέτε σήμερα πήγαμε στον γιατρό.. Θυμάστε κάτι πιέσεις που σας είχα αναφέρει κ ότι τον νιώθω πολύ χαμηλά?? λοιπόν.... Ξεκίνησαν οι συσπάσεις μου (εχθές το βράδυ κ σήμερα ήταν εντονότερες) δεν ήταν όμως γέννας ευτυχώς αφού ακόμα δεν μπηκα στο μήνα μ!! Εγώ δεν είχα καταλάβει ότι ήταν καν συσπάσεις, αλλά κάτι πόνοι επειδή λέω πλησιάζει ο καιρός! Τελικά ο μπέμπης αν και αδύνατος 2500 ,είναι αρλετά ψηλός (με τις μετρήσεις 37 +4) ενώ δεν είμαι καν 36 και δεν χωράει να γυρίσει... Ευτυχώς είναι με το κεφάλι πίσω και δεν έχουμε καμία περιτύλιξη.. Ούτε μπορεί να μετρήσει καλά το μηριαίο... Δε μου είπε τίποτα για τον τράχηλο πύτε με έκανε κολπική.. Μου είπε ξεκινησαν οι συσπάσεις σου και μάλλον θα γεννήσεις νωρίς.. Έχε τον νου σου από δω κ πέρα κ πάρε τηλ... Μου πήγε το ραντεβού 7/10 αντί για μετά τις 10/10 και μου είπε τότε θα μου κάνει κολπική δε χρειάζεται τώρα... Αυτά....... Λέτε να έρθει νωρίτερα ρε κορίτσια?! Νωρίς δεν είναι?!

Κοίτα ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει κατα τη γνωμη μου... Σιγουρα για τη κατασταση του τραχηλου μπορει να σου πει μονο ο γιατρος οποτε κανε υπομονη μεχρι τις 7/10. Εμενα η κολπικη κρατησε 3 δευτερολεπτα αλλα αμεσως ειδαμε οτι ο τραχηλος ειναι κλειστος (οχι οτι κι αυτο εξασφαλιζει οτι θα γεννησω στη πητ μου. Επί λέξει ο γιατρός μου μου ειπε "αγνωσται αι βουλαί της μήτρας " !!! )

Ας ξεκουραζεσαι εσυ και υπομονη... :wink:

Κοριτσια η φωτογραφηση τελεια ! Με ωραια ρουχα σουπερ! Ψυχοθεραπεια! Πριν λίγο γυρισα , αλλο πραγμα ! Πραγματικα το χαρηκα και θα μου μεινουν και τα ομορφοτερα ενθυμια απο αυτη τη περιοδο της εγκυμοσυνης που τελειωνει σε λίγες μερες και θα μου λειψει τοσοοοο! <3 <3

Τωρα για λίστα που σας υποσχέθηκα, μας είπαν οι μαμές καταρχήν τη βαλιτσουλα δεν θα την παρουμε μαζί μας εμεις μπαινοντας στις ωδίνες. Να φροντίσουμε να την δωσουμε στο συνοδο ή να μείνει στο αυτοκινητο μεχρι να γεννησουμε και να μας πανε στο δωματιο μας.

Απο τα απαραίτητα - εκτός φυσικά απο χαρτιά ταυτοτητες και τετοια που παλι καλο ειναι να τα εχει λεει ο συνοδος σιγουρα - εχουμε και λέμε:

1) Νυχτικό με κουμπάκια μπροστά κι αν μας βολευουν πυτζαμες απο τη 2η μερα και μετα αν εχουμε κανει φ.τ.

2) Σουτιέν θηλασμού

3) Επιθέματα στήθους

4) Εσώρουχα μαζί με σερβιετες λοχείας

5) Προσωπικά είδη για να νιωσουμε εμεις καλυτερα (αφρολουτρο, σαμπουαν, αποσμητικο, γυαλια για οσες κοπελες φορουν φακους επαφης που καλο ειναι να τους βγαλουμε)

6) Φορμακι εξοδου και καθισμα αυτοκινητου

7) Βιβλιο ή περιοδικο

:cool: ρουχα δικα μας που μας αρεσουν για οταν φευγουμε

9) κρεμα για τις θηλες

10) κι ενα πανακι αγκαλιας για να βαζει ο συζυγος πανω του αν θελησει να παρει αγκαλιτσα το μωρακι γιατι θα ερχεται απ εξω με τα ρουχα του

Δηλαδη δεν μας ανεφεραν ως απαραίτητα:

πετσετες μας, σαγιοναρες, παντοφλές, επίσης γαντακια και σκουφακι μωρου μου ειπαν οτι δεν χρειαζονται Οκτωβρη μηνα, πάνες μωρου, άλλα φαρμακευτικα οπως βαμβακι, γαζουλες, οινοπνευμα, κτλ. Εγω βεβαια εχω βαλει όλα τα παραπανω ...!

Αυτα ελπιζω να μη ξεχναω κατι.. :-):-):-)

Αχχχ και οι δικοί μου προσαγωγοι πονανε, όχι τώρα αλλά προχθες παααρα πολύ. Ανοίγει η λεκάνη μας!!! Καλά άμα κάνω βαθύ κάθισμα μετά υποφέρω!!

Θέλετε να πούμε πόσο θα φτάσει η γέννα μας;;

Λοιπόν ξεκιναω εγώ χμμμ 300 στον γιατρό και 150 αναισθησιολογο και 55 επι 4 βράδια το μονοκλινο αν βρω. Σύνολο 670 και βάλε 30 ευρώ έξοδα σε μαίες κλπ υπολογιζω οτι η γέννα θα φτάσει 700 ευρώ!!

Tasoula που γεννας αν επιτρεπεται?

Efoula μην στενοχωριεσαι! Θα παρει θεση το μπεμπακι...

Για σερβιετες λοχειας δεν μας ειπαν μαρκα για να μη θεωρηθει διαφημιση. Μια κοπελα ανεφερε τις τενα κι η μαμη συμφωνησε. Και μαλιστα ειπα οτι καμια φορα χρειαζονται 2-3 σερβιετες λοχείας μαζί !! Θεε μου, οποτε λεει ακόμα καλυτερα να παρετε βρακακια μιας χρησης ! Και βαριεμαι να παω να παρω τωρα...κι ειναι κι ακριβα... ρε κοριτσια εγω που ειχα περιοδο 2 σταγονες για 2 μερες πάντα λέτε να χρειαστω τετοιες κουμουτσες ή δεν έχει σχεση το ενα με το αλλο? Σορρυ που ρωταω αλλα τετοιες λεπτομερειες ντράπηκα να ρωτησω στο σεμιναριο.

Αυτή την απορία έχω κ εγώ... Λες να έχει σχέση;

Για παιδιατρο ρωτησα... Λοιπον.. εκει που θα γεννησεις θα εχει παιδιατρο που θα σε δει τα πρωτα 24ωρα. Αν σου αρεσει του προτεινεις να σας παρακολουθησει και στο σπιτι. Αν δεν σου αρεσει, βρισκεις ενα απο τη γειτονια σου να ειναι κοντα και παντα διαθεσιμος. (Που γεννας? Παιζει να μην εχει καθολου παιδιατρο εκεί όπως λέει η Αγαπη ? )

Εγω αποφασισα όσο και να μου αρεσει ο παιδιατρος που θα γνωρισω στη κλινικη, τελικα να πάρω μια παιδιατρο απο εδω κοντα στο σπιτι μου που εχει ο γιος της και το φαρμακειο κατω απο το σπιτι μου. Θα ειναι παντα διπλα μου και θα εχω οτι χρειαστω απο φαρμακειο και μεσα στη νυχτα.

Σε ιδιωτικό θα είμαι λογικά έχουν γιατρούς όπως λες, θα ρωτήσω και το γιατρό, θα ψάξω και εδώ στη γειτονιά και θέλω να δω και την παιδίατρο που θα μας μιλήσει το Σάββατο στο σεμινάριο που είναι και σύμβουλος θηλασμού και με ενδιαφέρει να βρω κάποιον να είναι και από τα δυο!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

Σε δημόσιο νοσοκομείο γενναω σου φάνηκε οικονομική η γέννα ε;;;

Γιαυτό και σε μένα δεν έχω κάτι να συννενοηθω, θεωρώ οτι δεν θα το ταισουν αλλά θα ρωτησω κιόλας. Ξέρω οτι το φέρνουν κατευθείαν στο δωμάτιο στους συγγενείς, πριν πάει ακόμα η μαμά που είναι στην ανάνηψη.

Επίσης εγώ επειδή θα είναι δημόσιο δεν σου παρέχει τίποτα, θα τα πάρω όλα εγώ φορμακια,σεντονακια, πετσετουλες, πάνες κ.λ.π. Μου ειπαν να περιέχει οτι θα εβαζα αν πηγαινα ένα ταξίδι 4 ημερών!!!

Λοιπον σερβιετες λοχειας έχουν τα prenatal 18 με 5 ευρώ και εσώρουχα μιας χρήσης άλλα 5 ευρώ νομίζω 4 έχει μέσα. Εμένα στην πρώτη μου γέννα με βολεψαν πάρα πολύ και τα πήρα πάλι και τώρα. Φαντασου οτι είχα τόσο πολύ αίμα που είχα τρομάξει, γέμιζαν οι πάνες και έβγαινε και έξω..... Οι τενα μου φάνηκαν ακριβές και δεν ήξερα ποιές να πάρω!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Εγώ δεν λέω τίποτα και για καμία γιατί μετά το φτέρνισμα της mariren τελικά όλα ειναι πιθανά και όλα να τα περιμένουμε!!!:D:D

Εσώρουχα μιας χρήσης πήρα και εγώ από μεγάλο κατάστημα βρεφικών τα 3 γύρω στα 5 ευρώ... Αν και νομίζω ότι στα ιδιωτικά σου δίνουν και από αυτά....

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

tassoula ναι μου φανηκε πολυ οικονομικο γι αυτο ρωτησα. Μια χαρα. Ρωτα βεβαια για το θεμα του ταισματος να εισαι σιγουρη οτι θα γινει αυτο που προτιμας εσυ.

Prenatal ε? Δεν το περιμενα.. γιατι οντως της τενα ειναι πολυ ακριβα και δεν ξερω αν θα χρειαστουν , επιφυλασσομαι

Effie πολυ σημαντικο να βρεις και συμβουλο κα παιδιατρο οντως... πρεπει να το κοιταξω..

Για λοχειας εμας μας ειπαν να παρουμε παρολο που ειναι ιδιωτικο. Εχουν άλλα που μας δινουν..τελοσπαντων , θα παω να δω...

Είμαι πάλι χάλια από το στομάχι μου, έφαγα σαλάτα στις 9.30 το βράδυ και δεν μπορώ να ηρεμησω με τίποτα!!! Δεν ξέρω αν φταίει η σαλάτα!!!

Μουδιάζουν τα πόδια μου, πονάει το στομάχι μου, με χτυπάει στην μέση και πετρωνει η κοιλιά μου (με πόνους περιόδου). Όλο αυτό περνάει όταν σηκωνομαι αλλά δεν την παλευω όρθια κλείνουν τα μάτια μου, ξαπλωνω και αρχίζει πάλι όλο αυτό!!! Θέλω να κοιμηθώ επιτέλους!!!:cry:

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα κοριτσια και εμεις πηγαμε στο γιατρο, απο σημερα δεν παιρνω χαπια, ο τραχηλος ειναι μικρος με διαστολη 1 αλλα ο μπεμπης γυρισε εγκαρσια, ο γιατρος δεν ανησυχει λεει θα ξανακατεβει. Ειμαστε στο 3 κιλα.

Μαριρεν εμεις ειχαμε πολυ ικτερο θηλαζα αποκλειστηκα και εκανε 2-3μηνες να ασπρισει το παιδι. Το πηγαιναμε στο τοπικο νοσοκομειο μεχρι να πεσει στο 10-11 (γυρο στην 3 εβδομαδες) αλλα το ειχαμε σπιτι οταν επεσε στο 14-15. Το παιδι οταν ηταν 5 ημερων ειχαμε ικτερο γυρο στο 20. Τελικα δεν ηταν τπτ, απλα θηλαζα πολυ συχνα.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...