Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανούλες Οκτωβρίου 2015

Georgiana

Recommended Posts

Κοριτσια,πριν λιγο που πηγα τουαλετα ειχα πολυ λιγο ροζ στο χαρτι,ισα που φαινοταν!Θα το παρακολουθησω κι αν δω πως γινεται πιο εντονο,φευγω στον γιατρο.:confused:

Ωχ! Λες;;;;;;;;;;;;;:?:?:? Σήμα στον πύργο ελέγχου ότι προσγειώνεται ο πελαργός;;;... :tongue: Να μας ενημερώνεις!!!!

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιθανον εχει κατεβει αρκετα η μπεμπα Εφη μου!Και δεν ειναι αναγκη να εχεις συμπτωματα συσπασεων απο πριν!Στην πρωτη μου κορη,τις πρωτες συσπασεις τις ενιωσα το απογευμα που γεννησα!Πιο πριν τιποτε απολυτως!Οποτε μπορει και συ ξανικα να νιωσεις κατι και απλως να πας να γεννησεις!

Κοριτσια,πριν λιγο που πηγα τουαλετα ειχα πολυ λιγο ροζ στο χαρτι,ισα που φαινοταν!Θα το παρακολουθησω κι αν δω πως γινεται πιο εντονο,φευγω στον γιατρο.:confused:

Μαρακι να εισαι σε ετοιμοτητα!Η ροζ βλεννα μου ειπε ο γιατρος ειναι ενα σημαδι οτι πλησιαζουμε στον τοκετο,μπορει να ξεκινησει σε λιγες ωρες εως λιγες μερες.

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Μανουλες τι κανετε?

Εμεις είμαστε καλά. Μας είδε η παιδιατρος χτες και μας βρήκε πολυ καλους. Μας περίμενε μικρότερους λογω προωροτητας αλλα μας βρηκε μεγαλους και καλους. Μου ειπε οτι μολις παει 3.5 κιλά μπορω να τον παω σπίτι. Και συνεχίζουμε το μητρικό γάλα και τον ξεκινησα στο στηθος σιγα σιγα να το μαθει γιατι μολις παρει το βαρος που θελουμε δεν θαχρειαζεται να το μετραω. Θα δουμε. Για την ωρα το ψαχνει και μολις προσπαθειση κανα δυοφορες κουράζεται και κοιμαται!

Εντωμεταξύ τρελαίνομαι γιατι αρχισαμε να κάνουμε μπουτακια και πωπουδακι!

Μπραβο mariren μου, τελεια νεα !!!

Καλημέρα κορίτσια μου! Αυτός ήταν ο ύπνος για μένα σήμερα! Πολύ ωραία ε?! Ξεκινήσαμεεεε!!

vanz μου κ τασσουλίτσα μου ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ κ περνάω... Μόνο που εγώ του το έχω πει πολλές φορές ότι παιδί περιμένουμε μην σε βγάλουμε από τις συνήθειέ σου και μετά του λέω βγες και ξενύχτησε όσο θες τώρα μετά θα σε δω που θα σου μπει (μετα συγχωρέσεως!) το αυγό στο ποπουδάκι!! :tongue: νευριάζει λίγο αλλά έτσι είναι.... Εχθές πάντως του μίλησα ότι νιώθω μόνη κ τα περνάω μόνη μου και και και , και έτσι άρχισε τις γλύκες "εγώ είμαι εδώ, και μην στενοχωριέσαι δεν εμεινε πολύ σε λίγο θα είμαστε μαζί" κ πάτησα τα κλάμματα! Ευτυχώς για το οικονομικό πλξρώνει εκείνος όλα τα έξοδα στο σπίτι κ εγώ κρατάω τα λεφτά για τη γέννα!! (Τσιγκουνιά μόνο στο τι θα ψωνίσω εγώ! :tongue:) Λέει κάθε φορά εντάξει θα δούμε αλλά μετά από 2 μέρες μου λέει "μήπως να το πάρουμε?" ! Χαχα πολύ γέλιο ώρες ώρες αλλά κ σπαστικοοοο! Έτσι τον αφήνω να νομίζει ότι κάνει κουμάντο! :tongue: έτσι δεν πρέπει να είναι?! Χιχι! Πλάκα κάνω εντάξει... Άντρες! Αχ αχ..

Κορίτσια 10 κιλααααααα πήραααααα! Φτάνειιιιι! Διατροφήήήή! Δεν κατάλαβα πότε πήρα τα 2 κιλά μέσα σε 1 βδομάδα!!! Ποπο..... Σήμερα κ αύριο να προσέξω λίγο γιατί την Πέμπτη έχω γιατρό τι έχω να ακούσω!!

Συμφωνω tatkonouli !!!

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Δεν προλαβα να κοψω τα χαπια και ξεκινησαν οι συσπασεις!Δεν πηρα τον γιατρο,δεν ειναι συντονισμενες!Την Δευτερα εχω ξανα ραντεβου!Κοριτσια,εχει μαυρισει η ψυχη μου με τους προσφυγες!Βλεπω τις εικονες μεσα στη βροχη,με τα παιδια στις αγκαλιες των γονιων να προσπαθουν να προστατευτουν και βουρκωνω.Ψυχουλες,τι φταινε?Έστειλα πριν λιγες μερες φαρμακα και καποια ειδη πρωτης αναγκης,αλλα σκεφτομαι να στειλω κι αλλα πραγματα!Οσο μπορουμε να βοηθησουμε!

Αχ αυτοι οι αντρες!Τι γυμνασια κανουν?Η Κατερινα,τοποθετήθηκε πολυ σωστα!Αν και λυπαμαι,που ολα αυτα συμβαινουν σε μια τοσο ωραια περιοδος της ζωη σας!Αλλα,οπου υπαρχει ηρεμια,θα υπαρχει και κατανοηση!Οχι τσακωμοι!Αποδεδειγμενα,η ενταση,φερνει μονο ενταση!Και ο καθεις χανει το δικιο του!Ας μην βλεπουμε το ποτηρι μισοαδειο,αλλα μισογεματο!Και παντα να εισαστε/ειμαστε ειλικρινης απεναντι στον αλλο!

Vanz μου,ειδες που δεν ηταν τιποτα η εξεταση?Βεβαια αυτο που ειπε η Τασουλα,πως η κολπικη εξεταση με το χερι μπορει να επισπευσει τη διαδικασια,ισχυει!Αλλα,μην σε αγχωνει!Καθε τραχηλος ανταποκρινεται διαφορετικα!Εχει μαλακωσει?

Δεν θελει κόπο, θελει τρόπο. Συμφωνω απολυτα (για το μισογεματο κτλ κτλ...)

Ναι Hope μου, κρατησε εναμιση δευτερολεπτο στη κυριολεξια η εξεταση και τον ευγνομονω για αυτο... ασε που δεν κοιταζε καν, δεν με εβαλε στην ειδική καρεκλα , δεν ξεντυθηκα... ολα πολυ διακριτικα... μη ξεχναμε πως με ξερει απο μικρο παιδι και ντρεπομουν 10 φορες παραπανω...!

Περπαταω οσο μπορω,κανω δουλειες,ανεβοκατεβαινω τις σκαλες με τα ποδια,κανω ασκησεις στη μπαλα που μου εδειξε η μαια αλλα δεν...Ειναι παρα πολυ κουραστικες οι συσπασεις γιατι μου προκαλουν δυσφορια τρομερη,ουτε να κοιμηθω μπορω φυσικα !

Οσο για το αλλο,μου το ειπε κ ο γιατρος κ η μαια αλλα ο αντρας μου φοβαται,επειδη το μωρο ειναι χαμηλα,ημαρτον δηλαδη!Του λεει ο γιατρος βοηθα βρε λιγο την κατασταση,δεν τρελαθηκα λεει!Γυρναει ο γιατρος κ μου λεει,κανενα γειτονα :tongue:δεν εχεις;

Χαχαχαχαχα πολύ διακριτικός ο γιατρός neraidoula !!!

taktono μου υπομονη βρε και μην στεναχωριέσαι για κανένα άντρα στην κατάσταση που είσαι! Το είπαμε και άλλη φορά οτι οι άντρες δεν μπορούν να βιώσουν την πατρότητα απο τωρα. Περίμενε μετα τη γεννά αντίδραση! Προσέξτε κορίτσια η ψυχολογία μας πρέπει να ειναι καλή και τωρα αλλά και μετα τη γεννά! Μην στεναχωριέστε έτσι εύκολα!

Συμφωνω απόλυτα κι εδω Αγαπη ! Σε όλο το ζωικό βασίλειο υπάρχει ενα θεμα με τους πατεραδες... Προσωπικα πιστευω πως φοβουνται, ναι το πιστευω, τρομαζουν και πρεπει να σταθουν και σκληροι και καλα κι ερχονται και γινονται στο τελος αμηχανοι κρυοκωλοι !!! Ασε , θα εκπαιδευτουν ... εμενα μου το ειπε ξεκαθαρα... ε τωρα μπορει λεει να φαινεται πως εχω αλλα στο μυαλο μου αλλα μολις δω τη μπεμπα μας.... και μου κανει και κανα ναζι ... παει, ελιωσα ! ;) Γιατι να τον ζορισω??? Για καλο ειμαστε ζευγαρι, όχι απο καταδίκη !

Τατιάνα το τελειωσα το 11 λεπτά, καλό ηταν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Τώρα διαβάζω και εγώ πάλι το σπίτι στο ποτάμι. Ελπίζω να αντεξω μέχρι τέλους γιατί θα πέσει πολύ κλάμα!!!

Βρε κορίτσια γεμισα κυτταριτιδα τις τελευταίες μέρες πάρα πολύ στα πόδια, έχετε και εσείς;; νομιζω είναι φυσιολογικό!!!

Πολύ tassoula! Δεν ειχα - πολυ τυχερη - και τωρα εχω μεχρι τη γαμπα, αν σε παρηγορει !

Ο δικος μου τραχηλος παλι 3,5 εκατοστα ο ατιμος δεν λεει να μαλακωσει,ουτε να μικρυνει! Μα να σου λενε κανε σεξ με συνταγη γιατρου κ να αρνεισαι...απαπαπα που τον βρηκα;Μου λεει θελεις να χτυπησω το κεφαλι του παιδιου;Δεν εχεις γεωτρυπανο του λεω,ηρεμισε:D

Αχαχαχαχα ! Πεθαινω !!! :tongue:

Πιθανον εχει κατεβει αρκετα η μπεμπα Εφη μου!Και δεν ειναι αναγκη να εχεις συμπτωματα συσπασεων απο πριν!Στην πρωτη μου κορη,τις πρωτες συσπασεις τις ενιωσα το απογευμα που γεννησα!Πιο πριν τιποτε απολυτως!Οποτε μπορει και συ ξανικα να νιωσεις κατι και απλως να πας να γεννησεις!

Κοριτσια σημερα πηγα στο σεμιναριο της κλινικης μας. Καλυψε η μαια όλα τα θεματα, αν και λιγα ηταν αυτα που δεν ειχα διαβασει ηδη απο το ιντερνετ. Ισα ισα κατι εξτρα λεπτομερειες για τον τροπο που γινεται η επισκληριδιος.. Κανονισα rooming in δηλαδη να εχω την μπεμπα μου στο δωματιο - τρελαινομαιιιιιιιιι - και εξασφαλισα με αιτημα αποκλειστικο θηλασμο..! Μας ειπαν και για το ροζακι Hope μου πως αποτελει μια πρωτη ενδειξη καποιες φορες και το παρακολουθουμε... δεν τρεχουμε λεει στη κλινικη , το κοιταμε κι αν ξαναβγει παιρνουμε και τον γιατρο ενα τηλ.

Hope φαίνεται θα είσαι η επόμενη μανούλα!!! Αμα δεν έχεις και τράχηλο πρόσεχε μην φτερνιζεσαι :tongue::tongue: λες να γεννήσεις Σεπτέμβριο;;

Τελικά την μικρή θα την αφήσω στην μάνα μου τα βράδια και στην πεθερά μου την ημέρα και στο νοσοκομείο θα είναι την μέρα η μάνα μου και την νύχτα ο άντρας μου :roll: είναι ανένδοτος σε αυτό, θέλει να κάτσει με οτι αυτό συνεπάγεται!!! Μακάρι να βρω μονοκλινο δεν θέλω να είμαι με άλλους!!!

Ακόμα πονάει το στομάχι μου...... να ανησυχησω;;;

Κορίτσια μερικές φορές νιώθω οτι ξεκινάει ο τοκετός και πάντα αυτή η αίσθηση με πιάνει το βράδυ..... Το παθαινετε και εσείς;;; λογικά είναι από το άγχος μου!!!

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα!Εχουμε κανενα νεο απο Hope;

Τασσουλα τι ακριβως νοιωθεις και το λες αυτο;Εγω που εχω συσπασεις,το βραδυ γινονται παντα συχνοτερες και εντονοτερες αλλα δεν εχω δει κανενα διαφορετικο σημαδι στο σωμα μου,ουτε πονο,ουτε τιποτα που να με κανει να σκεφτω τον τοκετο

[sIGPIC][/sIGPIC]21bd07b216.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Τι κάνετε;;

Αχ.. ηρθαν οι γονείς μου και με εχασε η δουλειά χθες και σημερα!! Καθομαι σπιτι και κανω δουλιτσες γιατι η μαμά δεν μπορεί πολλά πολλά.. ουτε εγώ μπορώ πολλά πολλά, αρα καταλαβαινετε τι γινεται!

Στο σεμιναριο τελικα δεν πηγα χθες γιατι κατι γινοταν και ειχαν κλεισει προς τα δεξια τις εισοδους απο την Αλεξανδρας και οταν πηγα απο στενάκι ειχε γερανο και σηκωνε τα αμαξια!! Οποτε απο το να χασω το αμαξι το αφησα και ειπα θα παω την αλλη εβδομάδα!

neraidoyla μου αυτό με το σεξ μου θυμίζει τον δικό μου!! Απο οταν εμαθε οτι ειμαι έγκυος με το ζόρι και αν.. Οταν πηγαμε για τον υπέρηχο και μου εκαναν και κολπικό και ηταν μπροστά, του ειπα μετά: είδες γιατί δεν πρόκειται να του κανεις κακό;; καταλαβες την διαφορά φαντάζομαι ε;:lol::lol: Ε δεν κρατηθηκα!! Τώρα περιμένω να μπω στην 38 να ξεκινήσω το σεξ γιατι μου ειπε ο γιατρος οχι ακόμα! Και σιγα μην του αφήσω περιθώρια να μου πει οχι!!

mariren μου χαιρομαι που πάνε τοσο καλα τα πραγματα!!! αντε να πατε σπιτι σας!!

TatKono μου εχουμε κανει ηδη μηνυση και το μονο καλό στην ολη υποθεση είναι οτι ειναι Αγγλος και τυπικός και ειπε ολη την αλήθεια στην αστυνομια.. Βεβαια μπορεί να έπαιξε ρόλο οτι τον βουτηξε και ο μπαμπάς απο τον λαιμό και πήγε να τον σκοτώσει! :mrgreen:

Hope! μου ήρθε η μανουλα Αθήνα.. αλλιως δεν θα μαθαινα την αληθεια!! Δεν ειχε σκοπο να μου την πει κανεις απο το τηλέφωνο!! Ολο το χωριό ηταν μιλημένο να μην μαθουμε τιποτα εδώ!

Σου ειπα και σενα και στην Τασσουλα ποσο σας ζηλευω που οι αντρες σας ειναι έτσι;; :cool: Επειδή είμαι και εγώ σε αυτό το στυλ, ενα σας λέω μην τους το κόψετε!! Πως είσαι σήμερα;; Εχε πλάκα εγώ να σου απαντάω κανονικά και εσυ να γινεσαι μανουλα!! :lol::lol:

Η Αγάπη Αγάπη έχει δίκιο... οι άντρες θέλουν τον χρονο τους με την πατρότητα.. ή υπάρχουν και άλλοι που ειναι πιο τρελαμένοι απο τις μανάδες.. Να πω την αλήθεια απο 2 τετοια παραδειγματα που έχω, νομίζω οτι αν ειχα τετοιον αντρα θα τον σκοτωνα! Γινονται πιο υστερικοι απο τις γυναίκες!!

tassoula μου όσοι μένουν σε νησιά ξέρουν τι τραβάμε με τους τουρίστες!! Δεν ειναι οτι ερχονται, κανουν διακοπουλες και φευγουν.. Ερχονται γινονται στουπί (ο συγκεκριμένος δεν ειχε πιει βεβαια) και οποιον πάρει ο χαρος!! Αλλά φταίμε και εμεις! Εχουμε κανει την χώρα μας μπ@@ρδέλ@ για να ερχεται ο καθένας να κανει οτι θέλει!! Οταν ειχαν πρωτοξεκινήσει τα έκτροπα κανείς δεν εβαλε ορια!!

Αλήθεια θα αφήσουν τον αντρα σου το βράδυ να μεινει εκεί αν δεν ειναι μονοκλινο; Εμάς πάντως μας το ξέκοψαν! Μονο στο μονοκλινο μένει άντρας μέσα το βράδυ.. Αυτό με τον τοκετό νομίζω οτι το βράδυ γενικά ξεκινάνε οι συσπάσεις γενικότερα, επειδή ηρεμούμε!

Το στόμαχι σου πως πάει;; ηρέμησες;

effie.k μου ακομα και στα ατυχηματα, ειμαστε εντυπωσιακή οικογενεια!! :lol::lol: Αν νιωθεις τοσο χαμηλά το μωρό μάλλον θέλει να βγει με τρόπο!! Ενημέρωσε μας πως είσαι!!

vanz μου πόσο χαίρομαι που παρακολουθησες το μάθημα και κανονισες και καποια πράγματα!! Εμάς μας είπαν οτι μολις δουμε ιχνος αιματος πάμε στο μαιευτήριο! Σας εδωσε λιστα με τα πράγματα του μωρού;; Εγω το εχασα αυτο το μαθημα.. ελπιζω απο βδομάδα να μου την δώσουν!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες για τη μαμά μου!! Σημερα θα παμε στον γιατρο να της γράψει την αξονική και απο βδομάδα να την κάνει. Η κακομοιρα δεν μπορει να κανει σχεδον τιποτα μεχρι να παρουμε τα αποτελεσματα αλλα και παλι σιγα σιγα και ειναι σε χαλια κατασταση ψυχολογικά!! Της εχει ξερυθμιστει και η πιεση και πρεπει να προσεχει τα παντα!!

Σας αφήνω να πάω να ξαπλώσω πάλι!! βρηκα κρεβάτι και ωρα και δεν το αφήνω λέμε!! :lol::lol:

φιλιααα

dogdogard20151021_8_My%20child%20is.png

Νεραιδουλα αυτό συσπάσεις που?ου γίνονται εντονότερες με πόνο περιόδου και απλά σκέφτομαι "να αυτή η σύσπαση θα ξεκινήσει τον τοκετό" :P απλά έχω άγχος το βράδυ προτιμώ να συμβεί μέρα!!!

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ξαφνικά ξυπνησα με εναν έντονο πόνο περιόδου σαν μαχαιριά. Πήγα τουαλέτα και ειχα όλο το σερβιετακι βρεγμένο. Μετά απο 10 λεπτά πάλι όλο βρεγμένο αλλά και αίμα. Μέσα σε μια ώρα αλλαξα πολλά σερβιετακια με αίμα πλέον. Πήγα έντρομη νοσοκομείο και το απόγευμα της ίδιας μέρας γεννησα αλλά τελικά καισαρική. Έτσι ξαφνικά θα ξεκινήσουν όλα λοιπόν!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημερα καλες μου!Τι κανετε?Εμεις καλα!Δεν ξαναειδα ροζ βλεννη!Απο τις 1.30 το βραδυ μεχρι τις 3.30,ειχα πονους περιοδου με πετρωμα κοιλιας!Ημουν ετοιμη να παρω τον γιατρο,γιατι ηταν συντονισμενες,ανα 5 με 10 λεπτα,αλλα και παλι δεν ηταν πονοι γεννας!Οπως ειπε η Τασουλα,θυμαμαι και γω πως οι πονοι εκεινοι ηταν πιο επωδυνοι,ακριβως σαν μαχαιρια!Σημερα ξυπνησα καλα!Ειδομεν!Οπως ειπες Νεραιδουλα μου,αυτο μπορει να κρατησει ωρες,μπορει και μερες!

Τασουλα μου,και μενα βραδυ με πιανουν οι πονοι!Μαλλον επειδη χαλαρωνει το σωμα!Τι να πω!Τι καλα που θα εχεις τον αντρα σου το βραδυ!Και γω,αυτη τη φορα τον αντρα μου θα εχω!Η μητερα μου δουλευει,δε ξερω καν εαν θα της δωσουν ρεπο(αυτο με εχει τσακισει ψυχολογικα,αλλα το προσπερνω),και στο σπιτι καποιος πρεπει να κραταει την μικρη!Θα τα βολεψουμε καπως!Καλο που και συ εχεις ενα πλανο στο μυαλο σου,να μην εχετε και αυτο στο μυαλο σας!

Κατερινα μου,ποσο χαιρομαι που ηρθε η μανουλα σου!Περαστικα σας και παλι!Σιδερενια!Και ευτυχως υπηρξε συνεννόηση με τον Αγγλο!Πως τα πας εσυ με τα πλυσιματα/ετοιμασιες?

Vanz μου,και γω εαν ηξερα τον γυναικολογο μου απο τοσο μικρη,μαλλον θα αισθανομουν ασχημα!Ο δικος μου γυναικολογος,εκανε εφημεριες στην κλινικη που εργαζομαι,πριν παρει ειδικοτητα,γιατι γυναικολογος και ψυχιατρικη...σα να μην ταιριαζει και πολυ!:tongue:!Πολλες λοιπον κοπελες,ενω τον ηξεραν,δεν πηγαν σε αυτον γιατι ντρεποντουσαν!Οποτε ναι,σε καταλαβαινω απολυτα!Εισαι καλυτερα σημερα,απο θεμα ψυχολογιας?

Οι υπολοιπες ζουζουνες τι κανουν?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε?

Kitty μου όλα καλά θα πάνε με τη μανουλα σου ευχομαι ! Να ξεκουραζεσαι !

tasoula πως εισαι τωρα?

Εγω καλύτερα σημερα Hope αλλα επειδη δεν εκατσα με σταυρωμενα χερια. Αποφασισα να κανω κατι αποκλειστικα για μενα κι εκλεισα μ ενα φιλο επαγγελματια φωτογραφο να παω σημερα το απογευμα απο το στουντιο να με βγαλει φωτος εγκυμοσυνης !!!!!! Επρεπε να μεινω εγκυος για να νιωσω μοντελο χαχαχαχα ! Εχω ενθουσιαστει με τα ρουχα , το μακιγιαζ , όλα ! Θα μου τις δωσει μετα ετοιμες για καδρο !

Α για τη τσαντουλα που με ρωτησατε.. Μας ειπαν πολυ αναλυτικα τι να εχουμε μαζι - επεμειναν ιδιαιτερα οι μαμες - οι οποιες ηταν μια γλυκα - να εχουμε σερβιετες λοχειας κι οχι σουπερ μεγαλες απο τις κανονικες... Τα υπολοιπα οπως τα ξερουμε... Θα σας τα γραψω αργοτερα γιατι τωρα βιαζομαι ! Φιλια!

Διαφημίσεις

Δεν θελει κόπο, θελει τρόπο. Συμφωνω απολυτα (για το μισογεματο

Συμφωνω απόλυτα κι εδω Αγαπη ! Σε όλο το ζωικό βασίλειο υπάρχει ενα θεμα με τους πατεραδες... Προσωπικα πιστευω πως φοβουνται, ναι το πιστευω, τρομαζουν και πρεπει να σταθουν και σκληροι και καλα κι ερχονται και γινονται στο τελος αμηχανοι κρυοκωλοι !!! Ασε , θα εκπαιδευτουν ... εμενα μου το ειπε ξεκαθαρα... ε τωρα μπορει λεει να φαινεται πως εχω αλλα στο μυαλο μου αλλα μολις δω τη μπεμπα μας.... και μου κανει και κανα ναζι ... παει, ελιωσα ! ;) Γιατι να τον ζορισω???

Κοριτσια σημερα πηγα στο σεμιναριο της κλινικης μας. Καλυψε η μαια όλα τα θεματα, αν και λιγα ηταν αυτα που δεν ειχα διαβασει ηδη απο το ιντερνετ. Ισα ισα κατι εξτρα λεπτομερειες για τον τροπο που γινεται η επισκληριδιος.. Κανονισα rooming in δηλαδη να εχω την μπεμπα μου στο δωματιο - τρελαινομαιιιιιιιιι - και εξασφαλισα με αιτημα αποκλειστικο θηλασμο..! Μας ειπαν και για το ροζακι Hope μου πως αποτελει μια πρωτη ενδειξη καποιες φορες και το παρακολουθουμε... δεν τρεχουμε λεει στη κλινικη , το κοιταμε κι αν ξαναβγει παιρνουμε και τον γιατρο ενα τηλ.

Vans μου πολυ χαίρομαι για την επιλογή που έκανες με το να δηλώσεις αποκλειστικό θηλασμο και rooming in!

Όσον αφορά τους άντρες μας θα σας πω κι εγω απο την προσωπική μου εμπειρία στην πρώτη μου γεννά ενώ κατα τη διάρκεια της εγκυμοσυνης αγχωνόμουν κι εγω οτι ήταν αδιάφορος κλπ τη στιγμή που γεννήθηκε η κόρη μας και μου την έβαλαν στο στήθος αμέσως ο άντρας μου συγκινήθηκε τόσο πολυ που ήταν έτοιμος να κλάψει ενώ εγω δεν ενοιωθα τίποτα γιατι ήμουν τόσο σοκαρισμένη και εξαντλημένη!

Γεια σας κορίτσια. Βλεπω οτι κάποια μωράκια ειναι ετοιμα να κανουν την εισοδο τους στον κόσμο και καποια εχουν βολευτεί στην κοιλίτσα της μαμας και το σκέφτονται! :)

Εμεις καλα είμαστε πηγαμε για εξετάσεις σημερα και αυριο θα μάθουμε τα αποτελεσματα, αλλα πηραμμε το αποτέλεσμα του ικτερου και εχει ανέβει μια μοναδα απο οταν βγήκαμε. Η παιδίατρος δεν ανησυχεί γιατι μου ειπε οτι αργει να πεσει οταν πινουν μονο μητρικο γάλα. Αλλα εγω περιμενα οτι θα ΕΙΧΕ αρχισει να πέφτει! Το εχει περασει καμια δευτερομανουλα με το πρωτο παιδακι? Και ποτε τους περασε?

U85pp3.png

Mariren δεν το έχω περάσει εγώ αλλά στο σεμινάριο που κάναμε μας είπε η μαία οτι το μωρό που πίνει μητρικό μπορεί να έχει ίκτερο ακόμα και 3 μήνες μετά την γέννα αλλά δεν μας ανησυχεί αυτός ο ίκτερος γιατί δεν είναι παθολογικός αλλά νεογνικος έτσι λέγεται. Οπότε μην ανησυχεις και πάλι καλά που έχεις γιατρό υπέρ του θηλασμού από ότι κατάλαβα γιατί ο δικός μου θα είχε δώσει ξένο. Πρέπει να αλλάξω παιδίατρο κορίτσια αλλά δεν έχω ασχοληθεί σε ποιον να πάω!! Πρέπει να ζητησω συμβουλές απο άλλες μανουλες εδώ στην περιοχή μου!!

Πως εξασφαλίζεις με αίτημα αποκλειστικό θηλασμό, αφού θα το έχεις μαζί σου το μωρακι;; λογικό δεν είναι να επιλέξεις εσύ;;; εκτός και αν σημαίνει οτι θα έχεις συνεχώς βοήθεια απο μαίες οπότε είναι πολύ καλό!!!! Καθώς και οτι απο την ώρα της γέννησης δεν θα του δώσουν ξένο γαλατάκι καθόλου!!!

Σήμερα δεν είμαι καλύτερα δεν πονάει το στομάχι μου!!! Βέβαια δεν ξέρω αν το παθαινετε εσείς δεν έχω δυνάμεις και νιώθω εξαντλημένη, σηκωνομαι απο την καρέκλα κάνω 5 βήματα και κάθομαι στον καναπέ, σηκωνομαι από τον καναπέ να κάνω καμία δουλειά κάνω 10 βήματα και κάθομαι στο κρεββάτι και πάλι απο την αρχή. Νιώθω οτι αν μείνω όρθια περισσότερο θα λυποθυμησω!!!

Vanz τι ωραία ιδέα η φωτογράφηση!!! Τι καλά θα έχεις ενθύμιο απο την κοιλιτσα σου λίγο πριν γεννήσεις!! Έχω ενθουσιαστεί, θα πω στον άντρα μου να με βγάλει και εμένα!!! Βέβαια δεν θα είναι καλλιτεχνικές αλλά αναμνηστικές!!! :tongue:

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Γεια σας κοριτσάκια!

Εμείς σήμερα πήγαμε στο γιατρό, όλα καλά αλλά το μωρό ακόμα πολύ ψηλά και λοξά....

Απογοητεύτηκα λίγο...

Vanz πολύ ωραία η ιδέα σου για φωτογράφιση! Το καλύτερο ενθύμιο! Να την απολαύσεις!! Εγώ το κάνω μόνη μου κάθε εβδομάδα! Από μια φωτό και βάζω δίπλα την αντίστοιχη εβδομάδα!

Όσο για τον αποκλειστικό θηλασμό καμία φορά για να είσαι σίγουρη ζητάς και από το γιατρό να το επισημάνει πάνω στον ιατρικό σου φάκελο... Και εγώ κάπως έτσι θα του πω να κάνει...

Tassoula μου και εγώ κάτι ώρες κάπως έτσι νιώθω. Από τη μια καρέκλα σηκώνομαι στην άλλη κάθομαι...

Mariren μπράβο που είναι όλα καλά με το μωράκι σας!!!!

Κατερινάκι δύσκολο που έτυχε αυτό τώρα στη μαμά σου, ειδικά τώρα που την έχεις κι εσύ ανάγκη... Προσπάθησε να μην κουράζεσαι πολύ...

Σερβιέτες λοχείας ποιες παίρνουμε; Εγώ τις sani lady έλεγα...

Επίσης παιδίατρο πότε ψάχνουμε;; Τώρα η μετά;

eNortjKzUjIyMjYwNVeyBlwwFWwC0A,,41.png

event.png

1530678db7n5rt1f4.gif

Mariren δεν το έχω περάσει εγώ αλλά στο σεμινάριο που κάναμε μας είπε η μαία οτι το μωρό που πίνει μητρικό μπορεί να έχει ίκτερο ακόμα και 3 μήνες μετά την γέννα αλλά δεν μας ανησυχεί αυτός ο ίκτερος γιατί δεν είναι παθολογικός αλλά νεογνικος έτσι λέγεται. Οπότε μην ανησυχεις και πάλι καλά που έχεις γιατρό υπέρ του θηλασμού από ότι κατάλαβα γιατί ο δικός μου θα είχε δώσει ξένο. Πρέπει να αλλάξω παιδίατρο κορίτσια αλλά δεν έχω ασχοληθεί σε ποιον να πάω!! Πρέπει να ζητησω συμβουλές απο άλλες μανουλες εδώ στην περιοχή μου!!

Πως εξασφαλίζεις με αίτημα αποκλειστικό θηλασμό, αφού θα το έχεις μαζί σου το μωρακι;; λογικό δεν είναι να επιλέξεις εσύ;;; εκτός και αν σημαίνει οτι θα έχεις συνεχώς βοήθεια απο μαίες οπότε είναι πολύ καλό!!!! Καθώς και οτι απο την ώρα της γέννησης δεν θα του δώσουν ξένο γαλατάκι καθόλου!!!

Σήμερα δεν είμαι καλύτερα δεν πονάει το στομάχι μου!!! Βέβαια δεν ξέρω αν το παθαινετε εσείς δεν έχω δυνάμεις και νιώθω εξαντλημένη, σηκωνομαι απο την καρέκλα κάνω 5 βήματα και κάθομαι στον καναπέ, σηκωνομαι από τον καναπέ να κάνω καμία δουλειά κάνω 10 βήματα και κάθομαι στο κρεββάτι και πάλι απο την αρχή. Νιώθω οτι αν μείνω όρθια περισσότερο θα λυποθυμησω!!!

Vanz τι ωραία ιδέα η φωτογράφηση!!! Τι καλά θα έχεις ενθύμιο απο την κοιλιτσα σου λίγο πριν γεννήσεις!! Έχω ενθουσιαστεί, θα πω στον άντρα μου να με βγάλει και εμένα!!! Βέβαια δεν θα είναι καλλιτεχνικές αλλά αναμνηστικές!!! :tongue:

Καλησπέρα κορίτσια. Ίκτερο είχε το κοριτσάκι μου οταν γεννήθηκε και ο παιδίατρος μας είπε οτι κανει καλο ο θηλασμός! Δεν θυμάμαι ποτέ έφυγε ακριβώς αλλά περίπου έκανε 2-3 βδομάδας!

Τασουλα μου να βρεις οπωσδήποτε άλλο παιδίατρο που να υποστηρίζει το θηλασμο! Φτάνει πια με την υποςτηριξη αυτής της καλοστημένης βιομηχανίας ξένου γάλακτος! Ο δικός μας παιδίατρος γράφει πάνω στο πυρέξ του βρέφους μόλις γεννηθεί οτι ειναι αποκλειστικός θηλασμός για να μην του δοςουνε ούτε τσάι οι μαίες!

Με το στομάχι εχω κι εγω θέματα γιατι εχω γαστρίτιδα και παίρνω χάπι για το στομαχόπονο οταν δεν μπορω να αντέξω τον πόνο. Το χάπι μπορω να το παίρνω στην εγκυμοσυνη είπε ο γιατρός! Επίσης κι εγω κουράζομαι πολυ εύκολα...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...